ellena_cyganka 06.05.09, 01:36 tęsknię za Tobą, uporaj się prędzej z tymi Twoimi sprawkami i wracaj, Twoja rycerska natura przynalezna jest mojemu jestestwu zamknietemu w wysokiej wieży Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kefirka.de Re: Ze mna to jest tak.... 06.05.09, 18:35 Pal sześć co, ale może powiecie gdzie to jest? Z wyrazami lubienia. K Odpowiedz Link
marouder.eu Nie, bo mi jakis "nieznany" przeslal na poczte.. 06.05.09, 21:40 ...linka z tym JiT w tresci sadzac, ze bede zazdrosny, czy jakos tak:) Trzymasz sie?:) Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Nie, bo mi jakis "nieznany" przeslal na poczt 06.05.09, 22:25 O Kurwa. Przepraszam, ale tak właśnie pomyślałam. Załatwię to sama. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Marudku, draniu 06.05.09, 22:40 Maruś kurna, kto to do Ciebie przysłał, sprawdziłam jedyny dla mnie mozliwy adres i pudło, zastanawiam się co za menda mnie tropi. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Marudku, draniu 06.05.09, 22:57 Napisz mi proszę jaki nick ma ta istota co do Ciebie napisała, bo nie wiadomo tak do końca czy to on czy ona jest Odpowiedz Link
marouder.eu Sam to zalatwie:) 06.05.09, 23:40 A potrafie nie tylko osoby ale i fora doprowadzic do tzw. ostatecznosci:) Odpowiedz Link
marouder.eu Poza tym, ze sie ciesze.. 07.05.09, 00:15 ..ze Pani daje sobie rade, to tez czasem tesknie:) Naprawde. co mi jest glupio przyznac Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Marudku, draniu 07.05.09, 00:21 ty weź se pisz na maila takie pierdoły co? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 10:47 no podobno ładna z niej panna z odzysku to może i faktycznie zazdrość to była, chociaż nie, to była jednek niechęć do takich totalnie pierdołowatych wątków. Odpowiedz Link
marouder.eu Jesli tak, to napisz cos Lucyno. Po prostu:) 07.05.09, 11:06 Napisz cos interesujacego:) Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 17:44 Lucyna a coś Ty taka zrzędliwo-czepliwa ? Jesteś podobno niezła laska i masz męża na podorędziu toś syta, a syty głodnego nie zrozumie. Miej serce i patrz w serce-w szkole większość z nas to przerabiała, może nie byłaś na tej lekcji? Mi się takie wątki bardzo podobają i ocieplają przemarzniętą duszę. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 18:07 od jak dawna mnie znasz że uzalaś że jestem zrzędliwa i czepliwa ostatnio? a z tym sercem i lekcją to żeś wyjechała jak goła d.. na mróz. Odpowiedz Link
melolonta.melolonta Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 18:30 Nie pisze się goła d.. na mróz tylko goła dupa na mróz. Jagjusz to jusz. Ciekaawe, ciekawe. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 18:32 a co ty mi będziesz narzucac pisanie całościowe , jak ja wolę w niedomowieniu? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 19:55 Lucyna a gdzie Ty widzisz słowo "ostatnio"? Tą która wyjechała na mróz taktownie przemilczam w komentarzu, bo mi nastrój sie polepszył i nie będę sobie go psuć.Tu stawiam emotikon: uśmiechnięta pyzata buźka. Ładna, co nie? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 21:14 Ale wtopa. Po gorzej miał być ,. Idę spać, zaśpię ten wstyd. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 07.05.09, 21:16 I znów miało być pięknie a wyszło jak zwykle. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 08.05.09, 10:45 no i bardzo dobrze, ile można czytać takiego dziumdziania. Odpowiedz Link
ichnia Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 08.05.09, 08:36 kefirka.de napisała: > Lucyna a gdzie Ty widzisz słowo "ostatnio"? O kurcze, byłam pewna, że tam było to słowo, aż przeczytałam jeszcze raz...no i patrzę, patrzę - nie ma. Normalnie NIE MA... ;)) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 08.05.09, 10:45 ja też byłam pewna że było ostatnio, normalnie rękę bym dała sobie uciąć że je widziałam, a rzeczywiście nie ma, dziwy się dzieją na tym forumie. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 08.05.09, 14:14 Nie na forumie a w oczach a raczej w mózgach, bo wyraz "widzimy" mózgiem. Pewnie ktoś w dzieciństwie albo ostatnio wam to często powtarzał i się zapisało na trwale. Przeczytajcie tekst poniżej. Nie na frumie a w oczch a razej w mógach, bo wyaz "widzimy" mózgem. Pwnie ktoś w dziciństie albo ostanio wam to częso potarzał i się zapisło na trwłe. Odpowiedz Link
ichnia Re: Zazdrosc nie szkodzi piekosci:)/nt 08.05.09, 14:28 kefirka.de napisała: > Nie na frumie a w oczch a razej w mógach, bo wyaz "widzimy" mózgem. Pwnie ktoś > w > dziciństie albo ostanio wam to częso potarzał i się zapisło na trwłe. Dobre ;) Całkiem zrozumiały tekst w czytaniu. kefirka.de napisała: > Nie na forumie a w oczach a raczej w mózgach, bo wyraz "widzimy" mózgiem. Pewnie > ktoś w dzieciństwie albo ostatnio wam to często powtarzał i się zapisało na trwale. Muszę się zastanowić. Bo OSTATNIO sobie nie przypominam :) Odpowiedz Link