poszerzenie-pola-walki 18.06.09, 22:21 czym sie rurzni gitara klasyczna od akustycznej? bo elektro akustyczna to z wbudowanym mikrofonem? mozna podlązyc do wzmacniacza tak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:29 strunami. akustyczna ma metalowe, klasyczna nylonowe. (nie to żebym grała, kiedyś próbowałam, ale to jedno z moich wielu porzuconych przedsięwzięć) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:32 o i jeszcze akustczna ma gryf węższy ale za to pudło ogrrrromne. o boże, jeszcze najdzie mnie ochota... czy ktoś ma do sprzedania MAŁĄ KLASYCZNĄ gitarę??? Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:33 kolega 3 lata temu przyszedł pożyczyć moją akustyczną i jej do tej pory nie oddał. i w dodatku bez wiedzy i zgody ją przerobił znaczy struny pozamieniał z jedynie slusznych leworęcznych z powrotem na praworęczne. świnia jedna Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:34 a ja od dwóch lat próbuję te gitarę odzyskać i ciągle zapominam żeby zadzwonić i się upomnieć. ciekawe co na to spece od psychoanala. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:38 jedno mogę powiedzieć. gitara wywołała we mnie lawinę bolesnych wspomnień. buuuuu :( zaraz założę wątek: a jaki instrument u was wywołuje bolesne wspomnienia? i zaproszę jakąś znajomą psychoanalityczkę, hehehehehe Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:49 o, wydobyłam z zakamarków pamięci że tę gitarę kupiłam 9 lat temu za wygrane pieniądze w 'jaka to melodia' jednak jakieś miłe wspomnienie (byłam w telewizorze! miód na serca narcyza. i nawet przez parę dni mnie lubiano w liceum) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:55 o rrrrany a jednak nie całkiem miłe... pamiętam że wkręcałam 6-wówczas-letniego dzieciaka sąsiadów i moją tyleż-samo-letnią siostrzenicę że jak byłam w tv to ich widziałam zza ekranu. a parę lat później siostrzenica dostała psychozy z motywem przewodnim bycia obserwowaną (też zza ekranu tv) Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:58 Byłaś w telewizji - nieźle Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 23:01 to ja tez sie pochwale bgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 23:03 opsnelo mi sie, a chcialem cos ciekawego napisac o telewizji i o mnie bo tez bylem, ale niewazne, i tak nikt tu mnie nie czyta, poza aidka, akurat aidka to sie chyba nad kazdym pochyli Odpowiedz Link
ichnia Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 09:52 aurelia_aurita napisała: > o, wydobyłam z zakamarków pamięci że tę gitarę kupiłam 9 lat temu za wygrane > pieniądze w 'jaka to melodia' Nie chciałaś wystąpić ponownie? Mój kolega startuje ciągle i nie zamierza przestać ;) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 11:31 > Nie chciałaś wystąpić ponownie? Mój kolega startuje ciągle i nie zamierza > przestać ;) nie, to było bardzo dawno i od tego czasu już w ogóle nie słucham normalnego radia i nie kojarzę ani jednej piosenki z ost. kilku lat Odpowiedz Link
ichnia Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 11:50 aurelia_aurita napisała: > nie, to było bardzo dawno i od tego czasu już w ogóle nie słucham normalnego > radia i nie kojarzę ani jednej piosenki z ost. kilku lat > Eee tam, co to jest 9 lat... ;)) To może wrócisz do gitary? Tylko najpierw odbierz ją koledze, jak nie po dobroci to siłą ;) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 12:19 o rety, to w ramach jakiejś hypomanii czy desperacki brak kasy? Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 12:25 w ramach przygody :) ale ja młodziutka wtedy jeszcze byłam. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 13:51 :) zaskoczylaś mnie, ale w sumie ciekawe doświadczenie. mnie dwa razy chcieli do tv w charakterze baby dziwo, w związku z agorafobią i napadami paniki. Odpowiedz Link
ichnia Re: lamerskie pytanie 19.06.09, 14:37 lucyna_n napisała: > mnie dwa razy chcieli do tv w charakterze baby dziwo, w związku z agorafobią i > napadami paniki. Tak przyszli, zapukali do drzwi i spytali czy masz chęć? ;)) Odpowiedz Link
ichnia Re: lamerskie pytanie 20.06.09, 10:59 lucyna_n napisała: > mailowo To skądś musieli mieć Twojego maila. Ale co gorsze, skąd wiedzieli żeś dziwadło??? Odpowiedz Link
ichnia Re: lamerskie pytanie 20.06.09, 21:54 dolor napisał: > Łowcy resztek głów czają się na forach. A to świnie Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:35 wow i tylko tym? a na jakiej on gra? www.youtube.com/watch?v=k0t0EW6z8a0&feature=related Odpowiedz Link
pamtaleom Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 23:28 wszyscy graja na akustycznej tylko ja dostalem hiszpanska klasyczna. hujowizna a nie granie. radziecka byla lepsza. na akustycznej wystarczy kilka chwytow i juz brzmi a na klasycznej to sie kurwa w gownie rzezbi. Odpowiedz Link
o.co.kurwa.te.pretensje Re: lamerskie pytanie 18.06.09, 22:49 > czy ktoś ma do sprzedania MAŁĄ KLASYCZNĄ gitarę??? ja moge sprzedac, cene przy piwie bedziemy omawiac Odpowiedz Link