olga_w_ogrodzie 15.07.09, 07:54 Miłego dnia i ekscytujących przeżyć w czasie burz się życzy nieomal wszystkim z Państwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Dzień dobry, 15.07.09, 09:20 jakich burz? koszmarny skwar na dziś zapowiadają. Odpowiedz Link
ptak_grobowy Re: Dzień dobry, 15.07.09, 11:39 telewizja klamie, dzis wieczorem bedzie burza Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 15.07.09, 12:34 ptak_grobowy napisał: > telewizja klamie, dzis wieczorem bedzie burza no właśnie. ptaki grobowe należą do istot wyśmienicie znających się na sprawach burz. ponadto na Polsce środkowej się ojczyzna nasza oraz świat boży ten nie kończy. gdzieś tam, jak nie tu, zawsze jakaś burza może się trafić. no i są jeszcze burze emocjonalne. moja burza się na ten przykład zacznie dziś o 13.30. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 16.07.09, 03:28 Po upalnym dniu, w nocy w siedmiu województwach mogą wystąpić silne burze z gradem - ostrzega Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej. W wielu miejscach już pada. Wieczorna burza nad Sosnowcem przerwała nawet telewizyjną transmisję meczu Ligi Mistrzów Wisła - Levadia wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6825369,Uwaga__wieczorem_i_w_nocy_silne_burze_z_gradem.html Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 16.07.09, 04:11 a ekscytująca burza stołeczna grzmi już ze 2 godziny... Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Dzień dobry, 15.07.09, 14:17 Olga proszę mnie zaliczyć do nieomal. Codziennie mam ekscytujące przeżycia niezależnie od pogody. Precz z ekscytacją! chciałabym zakrzyknąć ale mogę ochrypnąć a ona i tak pcha się drzwiami i oknami. PS. Dla informacji m.in. naprawiło mi się libido, choć przy reszcie nowości to i tak pikuś. No koszmar. Odpowiedz Link
ptak_grobowy Re: Dzień dobry, 15.07.09, 14:28 >PS. Dla informacji m.in. a kogo informuje pani kefirka? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 15.07.09, 14:47 ptak_grobowy napisał: > a kogo informuje pani kefirka? jak to kogo ? świat ten boży. Odpowiedz Link
ptak_grobowy Re: Dzień dobry, 15.07.09, 14:49 aa takie ogolne stroszenie piorek, myslalem ze moze jakis szczegolny nadawca Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 15.07.09, 14:51 ptak_grobowy napisał: > aa takie ogolne stroszenie piorek, myslalem ze moze jakis szczegolny nadawca czy na coś liczyłeś może ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 15.07.09, 14:50 kefirka.de napisała: > Olga proszę mnie zaliczyć do nieomal. zaliczam. te ekscytacje Twoje chyba miłe dość - hę ? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Dzień dobry, 15.07.09, 16:38 Zaliczenie nie pomaga. > te ekscytacje Twoje chyba miłe dość - hę ? Odwykło się i spokój był. A teraz nie wiadomo co z tym robić. Niby rwanie mam , ostatnio siedemdziesięciolatek za mną ganiał ale nie był w moim typie. Za ciemne oczy miał. PS. Informuję ponadto, że nie informuję nikogo szczególnego. Chciałam tylko wyrzucić to z siebie dla zdrowia psychicznego. Kazali nie dusić to się stosuję. No a tu bezpiecznie można, co nie? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: Dzień dobry, 15.07.09, 17:12 PS2 Bo nawet jak się zachęcający nick zobaczy to się zaraz okazuje, że on grobowy no i po ptakach. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 16.07.09, 04:15 kefirka.de napisała: Niby rwanie mam , > ostatnio siedemdziesięciolatek za mną ganiał ale nie był w moim typie. Za > ciemne oczy miał. za ciemne ? się uważa, iż ciemne oczy ekscytującą sprawką są. choć to wszystko zależy do kogo jakie oczy należą. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzień dobry, 16.07.09, 07:12 a dziś Legia gra w Warszawie z Olimpią Rustawi. może by tak zabukmacherować - 3:1 ? za dychę. albo dwie. -- Legia - biało-czerwoni, Legia - biało-czerwoni ! Odpowiedz Link