Dodaj do ulubionych

milosnik kobiet

18.07.09, 16:59
towarzysz sierakowski podpisy kobiet pod listem przeciwko parytetom
nazwal lista volksdojczow za co dostal delikatne upomnienie w
wyborczej zeby nie obrazac przeciwnikow tylko rozmawiac, a po rydzu
jedzie sie za te mycie, choc murzyn sie nie obrazil.
Obserwuj wątek
    • blue-bazzz Re: milosnik kobiet 18.07.09, 17:04
      a już myślałam że będzie o tym kanibalu japońskim co żarł kobiety i stał się
      celebrytem
    • olga_w_ogrodzie Re: milosnik kobiet 18.07.09, 19:38
      sumienna nadpopraność polityczna wkurzająca, ale skąd wiesz czy się
      inni murzyni nie obrazili?
      • olga_w_ogrodzie Re: milosnik kobiet 18.07.09, 23:33
        a w ogóle, to ja sobie nie życzę, by mnie traktowano, jako słabszą,
        bo jestem kobietą.

IMO, kobiety nie potrzebują szczególnych przywilejów,
        potzrebują mądrych, sprawnych politycznie kandydatek, a nie
        podpierania się parytetami.

a, skoro tych mądrych na lekarstwo, to morda w kubeł i się postarać.
        • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 11:07
          www.krytykapolityczna.pl/Wywiady/Sierakowski-Tradycja-lamistrajkow/menu-id-34.html
          napierdala niemal jak gomulka, jest o bezproduktywnym krytykanctwie, silach reakcji,
          • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 11:26
            "mpreza tylko i wyłącznie feministek, jest też głęboko niesprawiedliwe.
            Przypominam, że w kongresie brały udziały m.in. siostra Małgorzata Chmielewska,
            pani prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz czy Henryka Bochniarz. "

czy te panmie sa dyskryminowane? czy pani sroda profesorem zwana jest
            dyskryminowamna? o jaka dyskryminacje chodzi? ze mniej zarabiaja? a kim jest
            pani Bochniarz ??? szefowa polskiej konfederacji pracodawcow prywatnych
            lewiatan. czy istnieje solidarnosc jajnikow, miedzy pania bochniarz i pania na
            kasie w hipermarkecie? interesy sa dokladnie przeciwstawne.
            • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 11:31
              uwazam ze towarzysz sierakowski jest zdrajca swojej plci, oraz podstepnym
              manipulatorem, nastawionym na zdobywanuie przychylnosci cielesnej pan ze swojej
              redakcji zwacych sie feministkami, ze wzgledu na zoologiczna nienawisc do mezczyzn.
              • dziadostwa_tolerowac_nie_bede lista uzytecznych idiotow 19.07.09, 11:36
                wyborcza.pl/1,82949,6737623,A_czy_ty_jestes_feminista_.html
                • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: lista uzytecznych idiotow 19.07.09, 11:39
                  czy jest na tej liscie jakis strazak? pilot? inzynier? ktos kto wogole jakas
                  prace robi?
                  • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: lista uzytecznych idiotow 19.07.09, 11:45
                    kphlodz.blox.pl/2005/09/Mezczyzni-na-rzecz-rownosci-pro-feminisci.html

katechizm feministy, czyli co ma mowic jak go pytaja

"Czy pro-feminiści motywowani są przez poczucie winy?
                    Nie. Pro-feminista uważa, że ponosi odpowiedzialność za podjęcie prób zmiany
                    seksistowskich zachowań i postaw u siebie samego i u innych mężczyzn. Czuje się
                    niekiedy winny, gdy zdaje sobie sprawę, że działał na czyjąś szkodę lecz nie
                    uważa za konstruktywne pogrążanie się w poczuciu winy. Raczej zwraca się ku
                    działaniom podtrzymującym feministyczną i antyseksistowską politykę."

w tym miejscu chcialem przeprosic, ze sie urodzilem
              • u.nick Re: milosnik kobiet 19.07.09, 11:44
                > uwazam ze towarzysz sierakowski jest zdrajca swojej plci,

aleś się pan zacietrzewił :)

a ponieważ to forum dla świrów to napiszę sobie od czapy
                jakby o "feminizmie"

..." lubię być kurą domową
                do pralki wrzucić problem wraz z głową
                pralka pierze , ja nie wierzę - w nic
                słodko jest nie myśleć o niczym
                się zgubić we własnej spódnicy
                kochanie - robię Pranie...

za Marią P. :P

matry - czy patry- mamy w końcu?
                • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 11:58
                  > matry - czy patry- mamy w końcu?

przeczytaj lot nad kukulczym gniazdem to sie dowiesz co maja swiry
                  • u.nick Re: milosnik kobiet 19.07.09, 12:07
                    odpowiedź prawidłowa brzmi : matriarchat :)

bez czytania, bo z tym kłopot teraz
                    dostanę kredki? :P
                    • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 12:30
                      nie, bo odpowiadasz z usmiechem na ustach
                      • nienill Re: milosnik kobiet 19.07.09, 12:47
                        daj jej chociaz dropsa
                      • u.nick Re: milosnik kobiet 19.07.09, 14:03
                        ja się tylko, kurwa, ucieszyłam ,że wiem
                        • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 14:45
                          im bardziej na prawo tym wiecej kobiet w klubie. im bardziej na lewo tym
                          bardziej parytetowo, tym mniej kobiet.

baba na babe nigdy nie zaglosuje, chyba ze ksiadz dyrektor kaze. 90 lat praw
                          wyborczych, i co? malo czasu na glosowanie? ale pokrzywdzone feministki zawsze
                          • u.nick Re: milosnik kobiet 19.07.09, 14:55
                            > baba na babe nigdy nie zaglosuje

nie kracz wróblu, bo ja zagłosowalam
                            ale ja nie baba, a zwykła depresyjna
                            • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:02
                              czyli wariatka. wariaci to do kilunastu procent gora spoleczenstwa.
                              • u.nick Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:05
                                czy ty zawsze musisz mieć rację ?
                                daj czasem szanse innym
                                • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:06
                                  mi nikt nie dal
                                  • olga_w_ogrodzie Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:10
                                    dziadostwa_tolerowac_nie_bede napisał:

> mi nikt nie dal

jej, jej, jej.
                                    nikt, a nikt.
                                    jakie to straszne.
                                    • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:12
                                      nijak straszne, przecietne, tylko nie wiem czemu niektorzy jakis forow szans
                                      paryteow sie domagaja, chyba z nadmiaru szans i przyzwyczajenia.
                                      • aidka Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:19
                                        Ty jesteś zwyczajnie zazdrosny o to, że inni mają coś - choćby
                                        życiowe szanse czy powodzenie.
                                        tymczasem mówiąc, że Tobie nikt szansy nie dał,
                                        pewno sam przywilejów byś nie odmówił, by ją dostać.
                                        • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:26
                                          nie rozumiem argumentu z zazdroscia, jesli komus daja a innych pomijaja to
                                          zazdrosc jest naturalna. ale tu nie o zazdrosc idzie, tylko niechec do
                                          roszczeniowosci wzgledem przywilejow dla siebie.
                                          • aidka Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:31
                                            Ty nie masz roszczeń ?

napisałeś, że Tobie szans nikt nie dał i nie było w tym rozżalenia ?
                                            nienazwanych oczekiwań, że jednak ktoś da?
                                            • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:37
                                              nie bylo. aczkolwiek mozna sie rozzalac do woli na swoj temat, ze sie dostalo
                                              krzywa noge, albo charakter marny. ale to nie znaczy ze trzeba innych obwiniac
                                              za swoj los.

dlaczego pani sroda, ma miec latwiejsza droge do umieszczenia sowich kolezanek
                                              do sejmu, ktore wszystkie maja zapewne wyksztalcenie, odpowiednie zarobki i
                                              pozycje spoleczna, w imie atrakcyjnej wspolnoty kobiecej, bo dyskryminowana jest
                                              kobbieta spod radomia w tesco i bita przez meza. co to wogole za podmiot prawny
                                              "kobiety". sa poszczegolne kobiety. wielu sie powodzi nienajgorzej.
                                              • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:45
                                                tak samo te panie moga sie zapisac do parti jak moga panowie. usiasc przy stole
                                                moga tak samo jak oni, przy obsadzaniu list, i tak samo ich glosy sie licza jak
                                                panow. tylko ze kobieta stoi na stanowisku ze facet cos ma jej dac dodatkowo. bo
                                                juz tak jest w naturze ze faceci cos maja dawac i przynosic do domu. wiec tu tez
                                                maja im dawac parytety.
                                                • u.nick Re: milosnik kobiet 19.07.09, 16:03
                                                  > juz tak jest w naturze ze faceci cos maja dawac i przynosic do domu.

dlaczego ja sie dowiaduję o takiej ważnej kwestii dopiero teraz? :\
                                                  ustawa na to jakas jest?
                                                  czy to prawo pierwotne , ponadczasowe i niezbywalne? hę?
                                                  • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 18:41
                                                    pierwotne, zbywalne. mozna byc obywatelka szanowana niepracujaca jako mezatka,
                                                    podczas gdy kloszard pracujacy przy recyklingu poza systemem jest odpadem spolecznym
                                                  • pillow7 Re: milosnik kobiet 19.07.09, 19:00
                                                    a niezamężna kobieta pracująca przy recyklingu to jak w tej hierarchii
                                                    społecznej się plasuje?
                                                    mniemam - przód peletonu

czy coś jest na rzeczy w tym statusie mężatki?
                                                    pomijając ,że są mężatki i mężatki
                                                    tak jak bywają cwaniary i ostatnie naiwne
                                                    no i takie co to im sie partnerstwa zachciewa itd. itd.

(ja się ostatnio E. Vilar fascynuję więc się nie liczę :P)
                                                  • dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: milosnik kobiet 19.07.09, 19:07
                                                    pillow7 napisała:

> a niezamężna kobieta pracująca przy recyklingu to jak w tej hierarchii
                                                    > społecznej się plasuje?
                                                    > mniemam - przód peletonu

ale zdecydowanie mniej takich pan jest niz panow. miejsce na zalapanie sie na
                                                    spoleczenstwo widac nieprzystosowane wariatki maja wiecej niz wariaci.

• pillow7 Re: milosnik kobiet 19.07.09, 19:29
                                                    widać tyle ich przy recyklingu co i w polityce
                                                    ciekawe dlaczego?
                                                    może mają inne priorytety albo co?

morduje kolejny dzień na necie, z powodzeniem , 19.30
                          • olga_w_ogrodzie Re: milosnik kobiet 19.07.09, 15:03
                            co prawda, nie jestem babą, niemniej jestem rodzaju żeńskiego.
                            nie raz głosowałam na kobiety - w wyborach parlamentarnych i
                            samorządowych.
                            głosowałam, bo były to mądre panie, a nie dlatego, że to panie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka