03.02.06, 15:36
witam
czy ma ktos namiar na dobrego stolarza z okolic Warszawy
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 20052006s Re: Stolarz 03.02.06, 15:39
      A co ten stolarz ma u Ciebie robić?? Bo być może znam kogoś takiego...
    • mimbla_x Re: Stolarz 03.02.06, 15:42
      rozumiem, ze tu ma sie pojawic zdjecie stolarza przy pracy w jakims wnętrzu??
      • magdajeden Re: Stolarz 03.02.06, 15:45
        nie piszcie, klikajcie na kosz :( ile można, przecież ten wątek już dziś
        poleciał!!
        to nie jest miejsce. idź na budowe i remont.
    • aspidistra Re: Stolarz 03.02.06, 15:57
      Witaj!
      Wątek zostanie przeniesiony na "Cztery kąty".
    • celkra Re: Stolarz 04.02.06, 00:12
      Ja mam namiar na dobrego stolarza :)
      • kasiulek25 Re: Stolarz 07.02.06, 09:53
        prosze podaj, szukam stolarza który zrobiłby blat z szafkami do łazienki
        • aneta640 ja znam!! 07.02.06, 13:37
          Firma EURO-DOM tel 864-65-71, robią co sobie wymyslisz od politury -przez
          instrumenty-rzeźby-grafikę-po zwykłe meble. polecam
    • stolarz1979 Re: Stolarz 22.03.14, 14:12
      Stolarz Usługi Pomoc Projekty Doradztwo

Witam serdecznie z zawodu jestem stolarzem z 11-letnim stażem pracy. Pracuję przy produkcji mebli na zamówienie, montażu mebli u klienta (szafy, kuchnie, garderoby, meble łazienkowych, Ikea i innych producentów). Posiadam również doświadczenie przy projektowaniu, projekty wykonuję w programie Pro100 3D.
      Chętnie pomogę w pracach związanych z umeblowaniem mieszkania, montażu gotowych mebli zakupionych w sklepie, projektów mebli, doradzę jakich materiałów najlepiej użyć jak ustawić meble aby były w pełni funkcjonalne.
      Oferuję wszelkie usługi związane z meblarstwem, pomogę w przeprowadzkach, remontach. Jestem osobą sumienną i punktualną.
      Zapraszam do współpracy chętnie Państwu pomogę …!!!!
      Warszawa i okolice….
    • peejay71 Re: Stolarz 16.05.15, 00:19
      UWAGA!!!!!! -> złodziej i oszust (UWAGA - Jacenty Jacek Wojtaś lub Renata Wojtaś firma drew-mech) - wyłudza zaliczki, nie kończy prac - sprawa w sądzie - jeśli ktoś z Was również został oszukany - proszę o info peejay71@gmail.com - możemy połączyć siły, aby ten człowiek nigdy nikogo więcej nie oszukał.

Oszuści występują pod telefonem: 505 142 519 lub e-mailem: drew-mech@wp.pl
    • hebrasia Re: Stolarz 06.07.17, 20:22
      Witam

Długo szukałem dobrej firmy której można zaufać i takiej żeby nie puściła mnie z "torbami". Po kilku pseudo stolarzach z okolicy dostałem z polecenia namiar na stolarnie z okolic Łomianek k. Warszawy. Od pierwszego momento czuć było, że trafiłem w końcu na profesjonalistów. Miła rozmowa, doradztwo jaki materiał wykorzystać, szybka darmowa wycena a efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Z czystym sumieniem mogę polecić ich usługi. Tu jest ich strona gdzie można obejrzeć kilka wykonanych projektów stolarniafolwarczna.pl .

Pozdrawiam

Michał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka