Dodaj do ulubionych

Szukam żony.

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:53
Szukam żony.
Obserwuj wątek
    • rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 16:54
      Gość portalu: + napisał(a):

> Szukam żony.

podobno w media markt maja rzucic dzisiaj w nocy. pozdrawiam rado
      • Gość: + Re: Szukam żony. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:56
        Szukam żony nie zapakowanej.
        • rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 16:58

> Szukam żony nie zapakowanej.

na kilogramy? pozdrawiam rado
          • Gość: + Re: Szukam żony. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:59
            Żona musi być mrożona.
            • rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 17:20

> Żona musi być mrożona.
              czemu zamrozona nie lepiej jakas goraca? pozdrawiam rado
          • Gość: + Re: Szukam żony. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 17:00
            ...i z kościa.
            • przecinack Re: Szukam żony. 17.01.04, 17:09
              masz moze jeszcze jakies inne preferencje?
              udka, plucka, zeberka czy mozdzek?
            • Gość: Rutkowski Re: Widziałem Ją !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:12
              Widziałem Ją o 16.47 przy Bramie Portowej. Szła w kierunku Hotelu Piast. Jak
              się pośpieszysz to może jeszcze tam ją znajdziesz. Nie denerwuj się - nie
              została porwana, bo ten przystojny gość który Ją obejmował nie wyglądał na
              porywacza.

Ona - Twoja żona (poznałem ją ze 100% pewnością), była uśmiechnięta i
              promienna, co prawda patrzyła się ukradkiem na boki i do tyłu, ale mnie
              starego detektywa nie rozpoznała.

Podaj nr telefonu pod którym teraz jesteś - zadzwonię gdy coś się zmieni w
              sytuacji. Rutkowski. Hotel Piast.
    • Gość: magda Re: Szukam żony. IP: *.LKSnet.org / *.LKSnet.org 17.01.04, 21:41
      tak głupio mogą odpowiadac tylko mężczyźni.
      Życzę powodzenia, bo rozumiem, że szukanie żony, to szukanie miłości. A to
      bardzo trudne w dzisiejszych czasach.
      • rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 22:16
        Gość portalu: magda napisał(a):

> tak głupio mogą odpowiadac tylko mężczyźni.
        > ****
        > Życzę powodzenia, bo rozumiem, że szukanie żony, to szukanie miłości. A to
        > bardzo trudne w dzisiejszych czasach.

szukanie zony na kilogramy na forum jest twoim zdaniem zupelnie normalne. a ty
        gdzie znalazlas meza? po ogloszeniu w elle? pozdrawam rado
    • Gość: kacper Jest u mnie, fajna babka, b. namiętna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 21:44
      • piotr33k2 Re: szukam żony 17.01.04, 22:21
        a po co ci żona? żona to tylko przeszkdzająca infrastruktura!.
        • Gość: Kasia A tak a propos... IP: *.szczecin.mm.pl 18.01.04, 00:37
          ... gdzie jest hotel Piast?
          • Gość: Rutkowski Re: A tak a propos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 02:40
            Oczywiście! Tak jak nie mogłem znaleźć Jego żony, tak nie ma już w Szczecinie
            hotelu Piast (był naprzeciwko Medicusa), no i ja nie jestem detektyw Rutkowski
            (na szczęście).

A plusowi życzę aby mniej siedział przy komputerze - łatwiej znajdzie żonę.
            Choć czy ja wiem? Internet też może być dobrą drogą do ciekawej znajomości - a
            potem?? może i małżeństwo?
            • Gość: henio56 Ponoć najlepsze są z Lubelskiego, najładniejsze z IP: *.comnet.krakow.pl 18.01.04, 10:14
              Pomorza Zachodniego, najgorsze sekutnice to Krakowianki, czego niestety sam
              doświadczam. Rozejrzyj się, szczęście może być bardzo blisko Ciebie.Powodzenia
              • Gość: Hans ZWARIOWAŁEŚ???? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 11:03
                Nie szukaj żony człowieku jesli ci życie miłe! Nawet nie wiesz jak się
                zmieniają po zawarciu związku małżeńskiego. Lepsze sa wolne związki, flirty i
                romanse wtedy można się łudzić, że kobiety to kobiety a nie potwory.
                • piotr33k2 Re: szukam żony 18.01.04, 12:21
                  weż magdę z wątku obok.
                  • Gość: old.sailor Re: szukam żony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 14:38
                    lepiej byc zonatym
                    bo kawalerowi jest wszedzie zle,
                    a zonatemu tylko w domu :)
                    • ja_aska Re: szukam żony 19.01.04, 15:04
                      Nie bądź naiwny. Teraz szukasz żony a za "chwilę" będziesz szukał adwokata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka