Gość: + IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:53 Szukam żony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 16:54 Gość portalu: + napisał(a): > Szukam żony. podobno w media markt maja rzucic dzisiaj w nocy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Szukam żony. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:56 Szukam żony nie zapakowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 16:58 Gość portalu: + napisał(a): > Szukam żony nie zapakowanej. na kilogramy? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Szukam żony. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:59 Żona musi być mrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 17:20 Gość portalu: + napisał(a): > Żona musi być mrożona. czemu zamrozona nie lepiej jakas goraca? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Szukam żony. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 17:00 ...i z kościa. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinack Re: Szukam żony. 17.01.04, 17:09 masz moze jeszcze jakies inne preferencje? udka, plucka, zeberka czy mozdzek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutkowski Re: Widziałem Ją !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:12 Widziałem Ją o 16.47 przy Bramie Portowej. Szła w kierunku Hotelu Piast. Jak się pośpieszysz to może jeszcze tam ją znajdziesz. Nie denerwuj się - nie została porwana, bo ten przystojny gość który Ją obejmował nie wyglądał na porywacza. Ona - Twoja żona (poznałem ją ze 100% pewnością), była uśmiechnięta i promienna, co prawda patrzyła się ukradkiem na boki i do tyłu, ale mnie starego detektywa nie rozpoznała. Podaj nr telefonu pod którym teraz jesteś - zadzwonię gdy coś się zmieni w sytuacji. Rutkowski. Hotel Piast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Szukam żony. IP: *.LKSnet.org / *.LKSnet.org 17.01.04, 21:41 tak głupio mogą odpowiadac tylko mężczyźni. **** Życzę powodzenia, bo rozumiem, że szukanie żony, to szukanie miłości. A to bardzo trudne w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Szukam żony. 17.01.04, 22:16 Gość portalu: magda napisał(a): > tak głupio mogą odpowiadac tylko mężczyźni. > **** > Życzę powodzenia, bo rozumiem, że szukanie żony, to szukanie miłości. A to > bardzo trudne w dzisiejszych czasach. szukanie zony na kilogramy na forum jest twoim zdaniem zupelnie normalne. a ty gdzie znalazlas meza? po ogloszeniu w elle? pozdrawam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Jest u mnie, fajna babka, b. namiętna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: szukam żony 17.01.04, 22:21 a po co ci żona? żona to tylko przeszkdzająca infrastruktura!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia A tak a propos... IP: *.szczecin.mm.pl 18.01.04, 00:37 ... gdzie jest hotel Piast? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutkowski Re: A tak a propos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 02:40 Oczywiście! Tak jak nie mogłem znaleźć Jego żony, tak nie ma już w Szczecinie hotelu Piast (był naprzeciwko Medicusa), no i ja nie jestem detektyw Rutkowski (na szczęście). A plusowi życzę aby mniej siedział przy komputerze - łatwiej znajdzie żonę. Choć czy ja wiem? Internet też może być dobrą drogą do ciekawej znajomości - a potem?? może i małżeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Ponoć najlepsze są z Lubelskiego, najładniejsze z IP: *.comnet.krakow.pl 18.01.04, 10:14 Pomorza Zachodniego, najgorsze sekutnice to Krakowianki, czego niestety sam doświadczam. Rozejrzyj się, szczęście może być bardzo blisko Ciebie.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans ZWARIOWAŁEŚ???? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 11:03 Nie szukaj żony człowieku jesli ci życie miłe! Nawet nie wiesz jak się zmieniają po zawarciu związku małżeńskiego. Lepsze sa wolne związki, flirty i romanse wtedy można się łudzić, że kobiety to kobiety a nie potwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: szukam żony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 14:38 lepiej byc zonatym bo kawalerowi jest wszedzie zle, a zonatemu tylko w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: szukam żony 19.01.04, 15:04 Nie bądź naiwny. Teraz szukasz żony a za "chwilę" będziesz szukał adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś