Dodaj do ulubionych

!.:.Napisz do Jurczyka.:.!

06.02.04, 10:45
Proponuje akcje wysylania e-maili. kazdy kto ma negatywna opinie i juz ja
wpisal na forum albo ja kopiuje albo pisze cos nowego i wysyla jurczykowi.do
tego nie trzeba ani finasow ani odwagi. niech wie co o nim spoleczenstwo
mysli. internet to tez nasza sila. wiec wszyscy bez wyjatku wysylaja swoje
opinie tylko bez bluzgow i grozb karalnych. adres:

prezydent@um.szczecin.pl

kto wyslal niech sie tu wpisze bedziemy sobie liczyc. powielcie tez ten post
w mailach powiadomcie jak najwieksza liczbe ludzi. po tym zobaczymy jaka sila
dysponujemy i czy mozna porywac sie chocby na demonstracje. pozdrawiam rado
Obserwuj wątek
    • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 10:52
      rrado napisał:

ja juz wyslalem
    • albert_c Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 11:01
      rado, now wiec ja juz swoje dwa posty poslalem.
      o ninejszej tresci:

Szanowny Panie Prezydencie,

Zwracam sie do Pana z krótką, acz treściwą prośbą. Proszę Pana, aby podał się
      Pan do dymisji, aby nie ośmieszał Pan więcej Nas Mieszkańców Miasta Szczecin
      ani samego siebie.

Z poważaniem,
      Albert_C
      • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 11:09
        albert_c napisał:

> rado, now wiec ja juz swoje dwa posty poslalem.

no to jest nas juz 2. powiel mailem prosbe do znajomych. pozdrawiam rado
        • Gość: Bej Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.teleton.pl 06.02.04, 13:56
          Nie bądż śmieszny!! Napisać do Jurczyka - i co jeszcze? Liczysz że Ci odpowie
          albo sie przejmie Twoim listem. On ten list i nasze opinie ma
          w ...niedomówienie..
          • Gość: Piotruś Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: 80.48.19.* 06.02.04, 14:42
            pozsłoooooooooooooooooo!!!!

"Witam

kocham te miasto i prosze Pana o rozwagę w kierowaniu nim. Pora
            sie otrząsnąć i zacząć spełniać obietnice wyborcze. nie chce
            miasta zaściankowego z ideologicznym chasłem "polska dla
            polaków". Chcę pracy i godnego zycia oraz mądrych decyzji
            żądzących. pana i panu podległych.

patrze i czekam na zmiany - i jeszcze sie łude że wróci tu
            rozsadek, inwestoży i pieniądze!!!!

Piotruś "

przeczyta nie przeczyta mi jest lżej!!!!!!!!1
            Pozdrawiam
            • swantevit Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 14:44
              wolisz polske dla ksiezy i marsjan?
              • piotr33k2 Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 14:45
                właśnie wysłałem o podobnej treści co wy .
          • piotr33k2 Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 15:06
            nie marudż tylko wysyłaj ,chyba cię cykor nie dopadł?
            • piotr33k2 Re: powyższe do beja! 06.02.04, 15:08
              powyższe do beja!
              • Gość: Bej Re: powyższe do beja! IP: *.teleton.pl 06.02.04, 15:14
                A czego mam się bać? Wysyłam, choć wiem że to "psu na budę"
                • piotr33k2 Re: powyższe do beja! 06.02.04, 15:18
                  taka skoncentrowana akcja przyniesie chociaż efekt propagandowy i nie
                  pozostanie bez echa .
                  • Gość: Bej Re: powyższe do beja! IP: *.teleton.pl 06.02.04, 15:30
                    Boże, czego Ty sie spodziewasz? Chętnie założyłbym sie z Tobą o skrzynkę
                    wódki że omawiana osoba nie potrafi nawet włączyć komputera o odczytywaniu z
                    niego czegokolwiek nie mówiąc. Jak długo "miłościwie nam panuje" z internetu
                    sączy się totalna krytyka jego pomysłów i co, dzieje się coś? Nic, ma swoich
                    doradców, zauszników, sympatyków i czort wie, kto go jeszcze wspiera. Nie
                    wiem w jaki sposób należy przerwać to pasmo nieszczęść ale uważam że stukanie
                    w klawiaturę na pewno nie da nic. Pozdrawiam
                    • albert_c Re: powyższe do beja! 06.02.04, 15:37
                      Szanowny Beju, chyba jednak cos daje,pewnie nie tyle ile chcielibysmy, ale
                      zawsze cos.
                      poza tym Ty chociazby dowiedziales sie dzis ma teamt tego, ze istnieje
                      dokument regulujacy stosunki prezydent- rada miasta, a too juz cos - moze
                      pomaga chociazby w takim wzgledzie ze stajemy sie (przynajmniej niektorzy z
                      nas) bardziej swiadomymi obywatelami.
                      pozdarwiam,
                      albert_c
                      • piotr33k2 Re: powyższe do beja! 06.02.04, 15:47
                        oczywiście albert ma rację!nikt się nie spodziewa że jurczyk po przeczytaniu
                        mu przez kogoś tych listów zaraz poda się do dymisji ale przypomne że jeszcze
                        rok temu nie było na tym forum takiego powszechnego narzekania na naszego
                        ukochanego prezydenta potem to się nasiliło i rozpowszechniło (w czym
                        nieskromnie powiem że mam swój udział) i już pojawiły się artykuły w
                        gazecie ,niektórzy oficjele jagby nabrali odwagi i mówią o tym oficjalnie i
                        publicznie pod swoim nazwiskiem itd. więc to nie jest tak że to robota
                        głupiego .co do umiejętności jurczyka w obsłudze komputera to zapewniam cię że
                        nikt z nas nie ma żadnych złudzeń, ale to nie jest najważniejsze.
    • tatazuzi Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 15:25
      już wysłałem
      ------------------------------

Szanowny Panie Prezydencie Jurczyk,

zdecydowanie protestuję przeciw powołaniu na zaszczytne stanowisko
      Wiceprezydenta Miasta Szczecina, osoby mającej ewidentne powiązania z układem
      oligarchicznym. Decyzja ta upewniła członków mojej rodziny, moich znajomych i
      mnie w przekonaniu, że jest Pan osobą kompletnie skompromitowaną jako
      Prezydent. Proszę Pana o niezwłoczne złożenie dymisji z zajmowanego stanowiska.
      Będzie to jedyne godne człowieka honoru rozwiązanie dla Pana.
    • piotr33k2 Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 18:36
      podbijam
    • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 19:01
      ok mamy 6 osob plus 1 na maila mi sie zglosila. a takie bylo oburzenie. mowie
      sprawa jest prosta i banalna a nie budzi powszechnego zaangazowania. pozdrawiam
      rado
      • Gość: swojak Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.ksiazat.v.pl 06.02.04, 20:02
        A ja napisałem Panu Prezydentowi żeby się nie przejmował głupimi smarkaczami i
        robił swoje. Ma moje poparcie i już!!!
        • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 20:38
          Gość portalu: swojak napisał(a):

> A ja napisałem Panu Prezydentowi żeby się nie przejmował głupimi smarkaczami
          i
          > robił swoje. Ma moje poparcie i już!!!

bardzo fajnie koloego. rozumiem ze jestes zadowlony ze pan prezydent nie zna
          nazwiska swojego zastepcy, zatrrudnia na to stanowisko aparatczyka
          komunnistycznego z sieradza, ktorego naczelnym planem w zakresie inwestycji sa
          bazary. poza tym spowodowal 10 mln zl straty i kompromituje miasto kazdego
          dnia. powiedzmi jeszcze dziadu czy skonczyles jakakolwiek szkole? czy moze
          edukowales sie w kole dzialkowcow. pozdrawiam rado
          • anaksymenes rradomoże zamiast słać emaile zaczniemy zbierać 06.02.04, 20:40
            podpisy RAZEM
            • rrado Re: rradomoże zamiast słać emaile zaczniemy zbier 06.02.04, 20:46
              anaksymenes napisał:

> podpisy RAZEM

jedno nie przeszkadza drugiemu. podpisy to rozgrzewka. zobaczymy na co nas
              stac. wyslales mu maila? w faktach mowili ze po zacznie organizowac referendum.
              mamy jeszcze dzialania prokuratury moze cos sie z tego wykluje. pozdrawiam rado
              • anaksymenes PO w Szczecinie podobnie jak w kraju tylko potrafi 06.02.04, 20:52
                gadać. Brak im ludzi do roboty wszyscy tam chcą tylko rządzić i kierować. Pozdr :-)))
                • rrado Re: PO w Szczecinie podobnie jak w kraju tylko po 06.02.04, 20:55
                  anaksymenes napisał:

> gadać. Brak im ludzi do roboty wszyscy tam chcą tylko rządzić i kierować.
                  Pozdr
                  > :-)))

bez przesady jak zawsze w szeregach jest troche malych ludzi ale gora po jest
                  ok. zreszt asam juz widzisz jak sie robi nie ma co sie dzielic a raczej
                  jednoczyc w spawie odwolania jurczyka. ponawiam pytanie: czy napisales juz do
                  niego maila? pozdrawiam rado
          • anaksymenes rrado może zamiast słać emaile zaczniemy zbierać 06.02.04, 20:41
            podpisy RAZEM
          • Gość: swojak Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.ksiazat.v.pl 09.02.04, 20:52
            Ty to masz klasę koloego!Myślałem że jesteś inteligentnym, zrównoważonym
            człowiekiem. Okazałeś się jednak zwykłym małym rozrabiaką rzucającym epitetami.
            A to nieładnie, oj nieładnie. Chyba stracę dla Ciebie szacunek
    • Gość: cxi Napisałem 3.7.2003 r. nie odpisał a naskarżył IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 20:37
      Skierowałem 3 lipca 2003 r. pismo - imiennie do Mariana Jurczyka, które
      wpłynęło do UM w dniu 11 lipca 2003 r. - w sprawie garaży (jak tez hali) na
      Osiedlu Zawadzkiego, wskazując w tym obszernym piśmie m.in. na ...... działanie
      Urzędu Miejskiego.

Moje pismo od Mariana Jurczyka trafiło do byłego już wice - Leszka Chwata,
      który po uzyskaniu opinii miejskiego radcy prawnego skierował na mnie skargę do
      mojej korporacji zawodowej, wnosząc o wszczęcie przeciwko mnie stosownego
      postępowania.

Leszka Chwata już nie ma na wiceprezydenckim fotelu, a adresat mojego pisma -
      Marian Jurczyk od 7 miesięcy na moje pismo nie raczył udzielić odpowiedzi. W
      ogóle zresztą nie otrzymałem jakiejkolwiek odpowiedzi.
      Tak działa szczeciński Prezydent i magistrat.

PS. w mojej korporacji zawodowej uznano, że nie naruszyłem zasad etyki zawodowej
      co potwierdzono na piśmie.
      • rrado Re: Napisałem 3.7.2003 r. nie odpisał a naskarżył 06.02.04, 20:40
        Gość portalu: cxi napisał(a):

> Skierowałem 3 lipca 2003 r. pismo - imiennie do Mariana Jurczyka,

ok ale czy napisales juz na wiadomy adres w wiadomej sprawie dzisiaj? spelnij
        swoj obowiazek. napisz i powiadom znajomych. pozdrawiam rado
    • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 06.02.04, 20:52
      ok w chwili obecnej wiem o 10 osobach. maile widze kraza. piszmy.
      pozdrawiam rado
      • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 07.02.04, 16:35
        na chwile obecna wiem o 15 osobach. pozdrawiam rado
    • Gość: Hanka Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.atlsfl.adelphia.net 07.02.04, 05:52
      Wlasnie wyslalam
      Szanowny Panie Prezydencie,
      Jak zapewne panu powiedziano, mieszkancy Szczecina domagaja sie panskiej
      dymisji.Dlugi lancuch " bledow i wypaczen" zostal uwienczony ostatnia decyzja
      personalna, na stanowisko panskiego zastepcy, nazwiska nie pamietam ale pan
      wie .. kolega Ptaka, tego od Pogoni.Prosimy pana grzecznie o abdykacje, abysmy
      nie musieli uzyc pojazdu jak dla Jagny- no wie pan tej z Chlopow.
      Liczac na pozytywne zalatwienie mojej prosby , pozostaje z powazaniem Hanka
    • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! n/t 07.02.04, 13:39
      hop
    • Gość: gość Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: 194.146.200.* 07.02.04, 13:48
      No i po co ta nagonka na Jurczyka. Mieliście swoich przedstawicieli jako
      prezydentów Szczecina: Runowicz, Koćmiel, Sochański i co oni dla Szczecina
      Wielkiego zrobili. Cała ta nagonka "Gazety Wyborczej" powstała z niechęci do
      Jurczyka, a także z tego, że pokonał on lansowanych przez
      środowisko "Wyborczej" kandydatów: Puzyna, Lubińska. A sprawa odwołania
      Jurczyka wraca jak bumerang na łamach tejże "Gazety", ale i tak się nie
      powiedzie, tak jak wtedy, gdy podpisy pod odwołaniem Jurczyka chcieli
      zbierać "działacze młodzieżówki" Kanapowej UW. Może lepiej zająć się
      konkretami niż wydawać pieniądze na niekończące wybory? Przecież każde wybory
      kosztują, a wszyscy utyskują, że Szczecin jest biedny.
      • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 07.02.04, 14:13
        Gość portalu: gość napisał(a):

> No i po co ta nagonka na Jurczyka. Mieliście swoich przedstawicieli jako
        > prezydentów Szczecina: Runowicz, Koćmiel, Sochański i co oni dla Szczecina
        > Wielkiego zrobili.

kto mieliscie? kazdy znas tutaj ma swoje symapatie. co do jednego jestesmy
        zgodni: jurczyk jest najgorszym prezydentem szczecina nie ma pojecia o
        zarzadzaniu miastem. jest marionetka sterowana przez swoje zaplecze nie wie jak
        nazywa sie jego zastepca. codzien kompromituje szczecin w skali ogolnopolskiej.
        nie jest w stanie wypowiedziec jednego zdania po polsku. co to malo?

A sprawa odwołania
        > Jurczyka wraca jak bumerang na łamach tejże "Gazety",

a co sadzisz o glosie szczecinskim? jakie on ma srodowisko? tez napedzaj go
        rewanzysci z bon? a newsweek? tvn? rzeczpospolita?

Może lepiej zająć się
        > konkretami niż wydawać pieniądze na niekończące wybory? Przecież każde wybory
        > kosztują, a wszyscy utyskują, że Szczecin jest biedny.

jest biedny bo ma nierozgarnietego prezydenta ktory naraza nas nnie tylko na
        straty finansowe 10 mln zl. ale odstrasza wszystkich inwestorow zapraszajac
        jakis ciemnych kolesi od bazarow. ty jkolego jestes ograniczony na umysle
        zupelnie czy co ci dolega? przez takich matolow jest w tym miescie jak jest.
        zaprezentowal sie jeden z nich. a sa ich w szczecinie tysiace. niestety.
        pozdrawiam rado
    • toomek102 Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 07.02.04, 14:09
      taki mu troche elaborat walnęlem ale mam nadzieje ze mu w piety pojdzie:

Panie Prezydencie!
      Jestem wstrząsnięty tym co pan wyprawia w mieście!!
      Łagodnie mówiąc bardzo nieprzemyślane decyzje, niewiedza o swych
      kompetencjach,kierowanie się jakimiś rasistowskimi decyzjami (typu
      nie możemy przekazać Niemcom naszych tramwaji) wołają o pomstę do
      nieba! Co gorsza są na porządku dziennym.Powoływanie zastępców
      których nie zna Pan nazwisk wywoływałoby we mnie pusty śmiech.Ów
      zastępca to stary aparatczyk i komunista. A jedyym jego pomysłem na
      miejskie inwestycje jest powoływanie bazarów. Pochodzi on z Łodzi
      więc pewnie bedzie chciał na owych bazarach za przeproszeniem gacie
      sprzedawać.Wywoływało by bo ja jestem wstrząsnięty tym co Pan
      wyprawia w naszym mieście. Jestem uczniem i boję się myśleć co Pan
      zrobi z naszym miastem. Przecież my niepełnoletni mieszkańcy
      Szczecina nie możemy nic zrobić, nie mamy praw wyborczych możemy
      tlyko liczyć na to że włodarze dobrze zadbają o nasze miasto. Ale z
      tego co widzę to poprostu strach się bać. Zwłaszcza że wchodzimy do
      Unii a z prezydentem który ma uprzedzeniado wszystkich naokoło
      który nie umie zdania bez kartki sklecić, i z jego zastępcą
      komunistą i bazarowcem to nasze miasto nie ma szans na dotaccje
      unijne. Nie podaję swojego nazwiska bo jak pokazały ostatnie
      wypadki wolności słowa u nas nie ma. i jeszcze jedno Panie
      prezydnecie: Podaj się pan do dymisji! tak będzie najlepiej!!

16-letni uczeń ze Szczecina

• rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 07.02.04, 14:14
        toomek102 napisał:

> taki mu troche elaborat walnęlem ale mam nadzieje ze mu w piety pojdzie:

spoko fajne. powiel to do znajomych popros zeby napisali. podaj im adres do
        jurczyka i inech powilaja mailem dalej. razemmozemy cos wykombinowac. jak
        dowiesz sie ze ktos juz wyslal daj nam znac tutaj. pozdraiwam rado
    • rotax Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 07.02.04, 15:01
      Poszloooo.
      • Gość: henio56 Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.comnet.krakow.pl 07.02.04, 17:59
        Pamiętajcie i przekażcie znajomym kto był inicjatorem akcji przeciwko Jurczykowi
        To przyszły prezydent,człowiek o określonych przekonaniach politycznych, agent
        Opus Dei,malutki człowieczek o wielkich ambicjach, rrado. Gdyby z taką incjatywą
        wystąpił np. absztyfikant to miałaby szansę powodzenia, a tak raczej skazana
        jest na niepowodzenie.
        • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 07.02.04, 18:07
          Gość portalu: henio56 napisał(a):

> Pamiętajcie i przekażcie znajomym kto był inicjatorem akcji przeciwko
          Jurczykow
          > i
          > To przyszły prezydent,człowiek o określonych przekonaniach politycznych,
          agent
          > Opus Dei,malutki człowieczek o wielkich ambicjach, rrado. Gdyby z taką
          incjatyw
          > ą
          > wystąpił np. absztyfikant to miałaby szansę powodzenia, a tak raczej skazana
          > jest na niepowodzenie.

mysle ze absztyfikant sam ci odpowie a ja widze ze znowu najwieksze poparcie
          jurczyk ma u komunistow. pozdrawiam rado
          • Gość: henio56 Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.comnet.krakow.pl 07.02.04, 18:32
            jak na jasnowidza ,to jesteś cienias.
          • Gość: gość Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: 194.146.200.* 07.02.04, 19:39
            Już widzę odwołanie Jurczyka. Ludzie pokroju rrado pokazali na co ich stać pól
            roku temu nawołując Jurczyka do odejścia i zbieraniem podpisów dotyczących
            zwołania referendum. I co z tego wynikło: wielkie g.... Zebrali 5 razy mniej
            głosów niż Jurczyk podczas wyborów. Także może trochę pokory, już pokazaliście
            na co was stać.
            • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 08.02.04, 17:40

> Już widzę odwołanie Jurczyka. Ludzie pokroju rrado pokazali na co ich stać
              pól
              > roku temu nawołując Jurczyka do odejścia i zbieraniem podpisów dotyczących
              > zwołania referendum. I co z tego wynikło: wielkie g.... Zebrali 5 razy mniej
              > głosów niż Jurczyk podczas wyborów. Także może trochę pokory, już
              pokazaliście
              > na co was stać.

kto wy? ja podpisow nie zbierallem i jakbys poszukla to krytykowalem wowoczas
              uw za nieprzygotowanie komplente akcji mam ndzije ze tym razem bedzie
              profesjonalen podejscie i szerszy front. ludzie mja juz dosc tego twojego idola
              w kazdym razie ci poslugujacy sie mozgiem. co i tobie polecam. pozdrawiam rado
              • Gość: gość Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: 194.146.200.* 09.02.04, 17:10
                Twoich idoli mieli już dość już wcześniej, jakoś nie wybrano twojego guru E.
                Runoiwcza i szanownej pani profesor Lubińskiej więc chyba już wcześniej użyli
                mózgu niż ty, który zgrywa się na wielkiego myśliciela.
                • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 10.02.04, 13:00

> Twoich idoli mieli już dość już wcześniej, jakoś nie wybrano twojego guru E.
                  > Runoiwcza i szanownej pani profesor Lubińskiej więc chyba już wcześniej użyli
                  > mózgu niż ty, który zgrywa się na wielkiego myśliciela.

nie zgrywam sie na mysliciela. ale czasem pomyslec mozna . polecam. lubinska
                  nie jest moim idolem. runowicz absolutnie. pozdrawiam rado
        • absztyfikant hej Heniu 07.02.04, 19:07
          Rado w Opus Dei ? Naprawde ? A tak powaznie. Mozna do Jurczyka napisac co sie
          o nim mysli, a nawet trzeba. Jestem jednak tak czy owak gleboko przekonany, ze
          nic to nie da, tzn. on nawet tego nie przeczyta, bo watpie czy wogole posiada
          umiejetnosc czytania, ale moze przynajmniej jego zapleczu wlaczy sie syndrom
          tzw. goracego krzesla, gdy zauwaza, ze skala nienawisci do milosciwie
          panujacego jest ogromna.
          • rrado Re: hej Heniu 07.02.04, 20:06
            absztyfikant napisał:

> Rado w Opus Dei ? Naprawde ? A tak powaznie. Mozna do Jurczyka napisac co
            sie
            > o nim mysli, a nawet trzeba.

a napisales?

Jestem jednak tak czy owak gleboko przekonany, ze
            > nic to nie da, tzn. on nawet tego nie przeczyta, bo watpie czy wogole posiada
            > umiejetnosc czytania, ale moze przynajmniej jego zapleczu wlaczy sie syndrom
            > tzw. goracego krzesla, gdy zauwaza, ze skala nienawisci do milosciwie
            > panujacego jest ogromna.

no wiec sam widzisz. przy tym konsoliduje to nas i sprawdza nasza sile. dajemu
            znac chocby sekretarce ze cos nie gra. jeden mail moze wyrzucic i nic nie
            powiedziec ale 100 juz nie za bardzo a 1000? pozdrawiam rado

>
            >
          • Gość: henio56 Re: hej Absztyfikant ! IP: *.comnet.krakow.pl 07.02.04, 21:57
            podzielam Twoje zdanie na ten temat. Tak naprawdę to Jurczyka i jego kompanów
            może usunąć tylko prokurator . Krzesła zaczynają coraz bardziej parzyć dupska
            to towarzystwo wzajemnej adoracji, za chwile sami zaczną się pogrążać w
            oskarżeniach. Oby to nastapiło jak najszybciej.Listy zamiast do Jurczyka trzeba
            pisać do Prokuratury.
            • rrado Re: hej Absztyfikant ! 07.02.04, 22:49

Listy zamiast do Jurczyka trzeba
              >
              > pisać do Prokuratury.

to nie tak heniu do prokutarury nie pisze sie tak poprostu ale skalda sie
              formale doniesienie o popelnienniu pzestepstwa. to juz zostalo uczynione.
              pozdrawiam rado
              • Gość: henio56 Re: hej Rrado ! IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.04, 15:24
                Mylisz się rrado, gdyż każde oficjalnie skierowane do prokuratury pismo z
                treści którego wynika,że popełniono przestepstwo jest uznawane za zawiadomienie
                o popełnieniu przestepstwa. Prokuratura zobowiązana jest do powiadomieniu
                nadawcy co do podjętych przez nią działań.
              • Gość: henio56 Re: hej Rrado ! IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.04, 15:27
                Mylisz się rrado, gdyż każde oficjalnie skierowane do prokuratury pismo z
                treści którego wynika,że popełniono przestepstwo jest uznawane za zawiadomienie
                o popełnieniu przestepstwa. Prokuratura zobowiązana jest do powiadomieniu
                nadawcy co do podjętych przez nią działań..
                • rrado Re: hej Rrado ! 08.02.04, 17:38

> Mylisz się rrado, gdyż każde oficjalnie skierowane do prokuratury pismo z
                  > treści którego wynika,że popełniono przestepstwo jest uznawane za
                  zawiadomienie
                  >
                  > o popełnieniu przestepstwa. Prokuratura zobowiązana jest do powiadomieniu
                  > nadawcy co do podjętych przez nią działań..

ok ale prokuratura nie wszczyna 1000 postepowan po otrzymaniu 1000 zawiadomien
                  o przestepstwie w jednej sprawie. a na jurczyka ma juz doniesienie jedno i
                  materialy z abw juz niedlugo zapadna decyzje. pozdrawiam rado
            oskarżeniach. Oby to nastapiło jak najszybciej. Zamiast listów do Jurczyka,
            trzeba pisać do Prokuratury.
            oskarżeniach. Oby to nastapiło jak najszybciej. Listy zamiast do Jurczyka,
            trzeba pisać do Prokuratury.
    • Gość: swojak Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. IP: *.ksiazat.v.pl 08.02.04, 09:43
      nie dacie rady Panu Prezydentowi a ty rado jesteś za chudy w uszach. Lubisz
      rozrabiać, temat pana Jurczyka spędza ci sen z powiek.Uważaj żebyś nie dostał
      zawału.Myślę że musisz mieć w tym swój własny interes.
      • rrado Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. 08.02.04, 11:24

> nie dacie rady Panu Prezydentowi a ty rado jesteś za chudy w uszach.

nie no wiesz wydaje mi sie ze uszy mam w porzadku.

Lubisz
        > rozrabiać, temat pana Jurczyka spędza ci sen z powiek.

a no spedza. jak taki buc tepy moze rzadzic 400 tys miastem. nie wiem czy
        magazyn to nie za wiele.

Uważaj żebyś nie dostał
        > zawału.

stram sie ale kto wie.

>Myślę że musisz mieć w tym swój własny interes.

oczywiscie ze mam chce zyc w normalnym europejskim miescie. przyzjaznym
        wszystkim, z niskim bezrobociem z inwestycjami. w miescie ktorego nie musze sie
        wstydzic. rozumiem ze tobie to wszystko jedno. pozdrawiam rado
        • Gość: gość Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. IP: 194.146.200.* 08.02.04, 13:22
          Rado skoro się wstydzisz tego miasta droga wolna łatwiej Ci się będzie
          przeprowadzić ze Szczecina niż odwołać Jurczyka.
          • rrado Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. 08.02.04, 17:35

> Rado skoro się wstydzisz tego miasta droga wolna łatwiej Ci się będzie
            > przeprowadzić ze Szczecina niż odwołać Jurczyka.

a ty zostajesz z panem prezydentem bedziesz go pocieszal w ciezkich chwilach?
            przytuli cie do serca da papu. pozdrawiam rado
            • Gość: gość Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. IP: 194.146.200.* 09.02.04, 17:13
              Natomisat znając twoich idoli Lubińską i Runowicza myślę, że nie dadzą ci oni
              papu tylko wielkiego kopa w dupę.
              • rrado Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. 10.02.04, 12:58

> Natomisat znając twoich idoli Lubińską i Runowicza myślę, że nie dadzą ci oni
                > papu tylko wielkiego kopa w dupę.

misiu ja nie che papu. ja chce zyc w normalnyym miescie a nie miescie oszoloma.
                lubinska nie jest mioim idolem runowicz absolutnie. pozdrawiam rado
        • Gość: kgr Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. IP: *.man.rsk.pl 08.02.04, 17:33
          i ja sie dolaczam...

Protestuje przeciwko powolaniu na stanowisko wiceprezydenta
          kolegi lodzkiego inwestora zamierzajacego otworzyc targowisko
          w Szczecinie. Taka decyzja calkiem skompromitowala Pana i
          osmieszyla Szczecin w oczach Polski. Apeluje o zlozenie dymisji.
          • Gość: henio56 Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.04, 18:37
            Ja proponuje aby mieszkańcy grodu Gryfa, złożyli się na sołtysa. Kupili mu
            czapkę, buty, rower, na odwagę flaszkę wina i głośno w oczy mu powiedzieli
            niech sp......a ze Szczecina.
        • Gość: swojak Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. IP: *.ksiazat.v.pl 08.02.04, 19:51
          piszesz że chcesz żyć w europejskim mieście. Czy obrażanie w swoich
          wypowiedziach prezydenta uważasz budowę takowego.Wyluzuj człowieku i jeżeli tak
          bardzo przeszkadza ci pan Jurczyk to wyjedz stąd. bo naprawdę dostaniesz
          zawału. pozdrawiam
          • rrado Re: !.:.Rado i inni wyluzujcie bo.. 08.02.04, 21:24

> piszesz że chcesz żyć w europejskim mieście.

ja bym chcial a ty?

Czy obrażanie w swoich
            > wypowiedziach prezydenta uważasz budowę takowego.

obrazanie w moich wypowiedziach uwazam budowe takowego. powaznie mowiac to tak
            do budowy normalnego nowoczesnego szczecina potrzebne jest odejscie jurczyka.
            to warunek niezbedny jesli chcemy uczynic jakikolwiek krok do przodu. czemu nie
            skomentowales powszechnie znanych zarzutow ktore przytoczylem w odpowiedzi na
            twoj poprzedni post?

Wyluzuj człowieku i jeżeli tak
            >
            > bardzo przeszkadza ci pan Jurczyk to wyjedz stąd.

niech on stad wyyjedzie. chyba slyszales juz ze forumowicze sa w stanie
            zafundowac mu dzialke i domek w bieszczadach. ja sie tu urodzilem to moje
            miasto nie tego wiesniaka.

pozdrawiam rado
    • ppup Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 09.02.04, 14:18
      Zadana prace wykonalem
      • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 09.02.04, 14:20
        ppup napisał:

> Zadana prace wykonalem

brawo przekroczylismy 20. pozdrawiam rado
    • Gość: marlin Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.dmpbk.com.pl 09.02.04, 16:49
      wysłałem już w piątek wieczorem - zgodnie z instrukcją.
      wysłałem do znajomych info o akcji

marlin
    • Gość: Kay Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! IP: *.one.pl 10.02.04, 13:32
      Poszło! Mam nadzieję, że mu się skrzynka pocztowa zagotuje.

"Panie Prezydencie,
      Podobnie jak większość mieszkańców tego upadającego miasta, mam już dość
      Pańskiej nieudolnej prezydentury.
      To, co Pan robi, naraża na śmieszność nie tylko Pana osobę, ale również cały
      Szczecin i jego mieszkańców.
      Naraził nas Pan na olbrzymie straty finansowe, miasto popada w biedę i w
      opinii wielu staje się wielką zacofaną wioską.
      Proszę o podanie się do dymisji i całkowite usunięcie się z życia
      politycznego, gdyż Pańskie dotychczasowe "osiągnięcia" dowiodły, że jest Pan
      osobą niekompetentną i całkowicie nie nadającą się na pełnienie tak ważnej
      funkcji.
      Pańska dymisja będzie najlepszym rozwiązaniem, zarówno pod względem
      politycznym jak i finansowym. Na pewno będzie to tańsze rozwiązanie niż
      referendum, którego wynik jest już raczej przesądzony i które pociągnie za
      sobą olbrzymie koszty. A tych kosztów dzięki Panu mieliśmy już zdecydowanie
      zbyt wiele."
      • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 10.02.04, 15:23
        Gość portalu: Kay napisał(a):

> Poszło! Mam nadzieję, że mu się skrzynka pocztowa zagotuje.

spoko jest nas coraz wiecej przeslij info dalej. pozdrawiam rado
    • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! nt 11.02.04, 15:27
      up
    • leeshy Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 11.02.04, 16:51
      Ja wyslalem.
      Uprzejmy w tonie, aczkolwiek nie zostawiajacy watpliwosci, co o nim mysle, z
      wyraznie postawionym postulatem odejscia ze stolka.

Jak sam Jurczyk przyznal - jestesmy sila!!!
      • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! 12.02.04, 09:46
        leeshy napisał:

> Ja wyslalem.
        > Uprzejmy w tonie, aczkolwiek nie zostawiajacy watpliwosci, co o nim mysle, z
        > wyraznie postawionym postulatem odejscia ze stolka.
        >
        > Jak sam Jurczyk przyznal - jestesmy sila!!!

wlasnie w tym rzecz. jurczyk obecnie jest smutny i zagubiony. moze sam sie
        poda? kto wie? pozdraiwam rado
    • rrado Re: !.:.Napisz do Jurczyka.:.! nt 15.02.04, 11:40
      hop
      • klut4 Piszcie na Berdyczow. 15.02.04, 12:38

Kochani,
        jacy Wy qrwa jestescie smieszni. Dzieki Wam za to.
        A teraz zbierzcie sie na placu Zolnierza i idzcie demonstrowac.
        Piwenko Wam za to qrwa postawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka