sayonara.suckers 22.01.10, 11:45 Nikt już się nie da na to nabrać tak jak 4 lata temu. szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,3746436.html Czy Piotr Krzystek da się sterować Nitrasowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liroy Co to za hiphopowiec na zdjęciu? IP: *.chello.pl 22.01.10, 11:49 Yo Man Madafaka Odpowiedz Link Zgłoś
katat0nik Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 11:57 Panie doktorze!Tracimy go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: 62.69.217.* 22.01.10, 12:02 liczy na POparcie za oddanie stanowiska wice po Jarmolińskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
katat0nik Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 12:05 Przepraszam,ale muszę...samego siebie zacytować:"Jak już musisz,to poopowiadaj kawały o swoich sukcesach." ( forum.gazeta.pl/forum/w,70,106064537,106076627,Ministerstwo_ostrzega_Szczecin_moze_stracic_10_.html) :D czyli mówisz i masz,i to już po 10 minutach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.chello.pl 22.01.10, 13:25 lepiej niech odda po Chochulskim Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje... 22.01.10, 12:07 Sprawa taka jest, zecim wiecej się obiecuje, obiecuje, to tym łatwiej sie wygrywa wybory, ale jeżeli się mało z tego realizuje, to tym większe rozczarowanie... Tak dokładnie stało się z panem Piotrem K. - naobiecywal, pobudzil oczekiwania, a teraz dupa... tłumaczy się, ze śnieg spadł nieoczekiwanie... a ludzie mieli oczekiwania, które tenże Piotr K. rozbudzil! Jezeli dziewczynie naobiecuje wojaze zagraniczne, sukcesy, apartamenta... a skonczy się na mieszkznku to będzie czuła sie rozczarowana! Nie lubię tdkich nzciagaczy, którzy obiecują, obiecują, a potem mówią, ze chcieli dobrze ale nie wyszło, ale rozlicza się każdego managera nie z tego co obiecał, ale z tego ile z tego co obiecał zrealizowal! Gdyby mniej obiecał, to być może lepiej by wyglądał, a teraz po kolei jego obiecanki wypadają! Okazały się czczym gadaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. 22.01.10, 12:24 a o złe, blednie także pan Piotr K. sądzi, ze sprawa mieszkania miała małe znaczenie... miała znaczenie znaczące znacząc jego kadencje. Mieszkanie w życiu Polaka ma duża wartość nie tylko materialna. Tak wiec sposób pozyskania ma znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
blog.erka Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. 06.02.10, 08:44 niech sądzi, jego sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
katat0nik Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. 22.01.10, 12:25 andreas.007 napisał: > Nie lubię tdkich nzciagaczy, którzy obiecują, obiecują, > a potem mówią, ze chcieli dobrze ale nie wyszło, > ale rozlicza się każdego managera nie z tego co obiecał, > ale z tego ile z tego co obiecał zrealizowal! > > Gdyby mniej obiecał, to być może lepiej by wyglądał, > a teraz po kolei jego obiecanki wypadają! > Okazały się czczym gadaniem... > Ja odnośnie tych real-izacji:Pleciuga to odprysk tego co miało być a nie jest,czyli zagospodarowanie kwartału koło C.H.Kaskada. A basen to taki trochę przypadek... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. 22.01.10, 12:38 Piotr K. przekonywał, ze najlepszym i realnym rozwiązaniem jest tylko umieszczenie Pleciugi w Coloseum mówiąc, ze nierealnym jest by ECE wybudowalo nowy budynek! Potem przytocze stosowne wypowiedzi pana Piotr K., a także innego pana z zarządu miasta. Basen powstaje - powinien wiec na wyborach obiecać tylko basen! Pamiętaj, ze jeżeli obieca się budowę szkoły z basenem, pokazując stosowne wizje, a potem wycofa się z basenu, to pozostaje pewien niedosyt i rozczarowanie! Szczególnie gdy zataja się na etapie zatwierdzania projektu szkoły, ze teren ma wadę prawna co kosztowało miasto dodatkowo kilka mln zł tytułem odszkodowania czy wykupienia terenu, a terenow miasto ma! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. 22.01.10, 15:00 a stara baba dalej opowiada swoje historie. mozna jej tlumaczyc, wyjasniac, ale na mozg starej baby to za ciezkie do zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 22.01.10, 17:08 nie widziełem, że Krzystek starą babą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Zwolennik PO, ZED o internautach:psy,wrzarze,zboki IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.10, 18:39 ZED - bo nie chce dyrdymałów opowiadanych przez Krzystka łyknąć? ZEDZiu, tylko Ty wierzysz w kłamstwa wypowiadane przez tego człowieka. W stadion, gontynkę, uzbrojony teren, legalne mieszkanie, markę Szczecin i ten cały zbiór pierdół jaki jest programem wyborczym Krzystka a z którego realizacji mimo pełnego poparcia w Radzie zostaną tylko długi i dyslektyczne wizje za cieżkie miliony oraz łysiejący facet w cynkach na Gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sprawa taka jest, ze im wiecej się obiecuje.. IP: *.chello.pl 22.01.10, 13:27 i to wszystko. Jakie ma zasługi ten Krzystek butny, arogancki, wszystkie rozumy pozjadał /tak myśli/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Do sayonara IP: *.chello.pl 22.01.10, 12:22 Rewelacja , brawo ,brawo. Świetny ten przypomniany artykuł z przed 3 lat , daje wiele do myślenia. Jakie zaangażowanie Zadwornego z tą panią. Pean pisany na kolanach Można by powiedzieć ,że to ABW wstawiło swoja maskotkę do koryta. I teraz szukają następnej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:25 sayonara.suckers napisał: > Czy Piotr Krzystek da się sterować Nitrasowi? -------- Jak poznać ile jest programu "pozapolitycznego"? bo medialnie podany program wyborczy rozwoju dla Szczecina był/jest interesujący? Wizja S t e t i n 2050 - czy to nie jest program kadencyjny? Zachodniopomorkie i Szczecin to pierwszy wskazany adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.centertel.pl 22.01.10, 13:03 "Na szczęście Jędrzej Wijas nie jest prezydentem Szczecina i nie on te konsekwencje powinien wyciągać" Na szczęście, to panie Fsystek, ty też już nie długo nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 13:17 "- Szczecinianie oczekiwali, że zostaną rozwiązane kluczowe problemy, że będziemy mieli wielki boom inwestycyjny. Jednak z szeregiem inwestycji musieliśmy ruszać od zera." my tu gadu gadu... a na razie nasz kochany prezydent to tylko wycofuje się z obietnic, jedyne na co się uparł to hala która i tak jest starym projektem, mało atrakcyjnie wyglądającym... taka zapchaj dziura. więc chyba nie ma co liczyć że to co obieca nasz kochany prezydent na najbliższe lata się spełni ;) "Jędrzej Wijas, szef klubu radnych SLD, mówi, że szef zarządu dróg oraz wiceprezydent Beniamin Chochulski powinni zostać zdymisjonowani. - Odpowiedzialność tych osób określimy w odpowiedni sposób." czyli poczekamy rozejdzie się po kościach, ludzie zapomną, dostaniesz premię? "A wojna z internautami. - To nie była wojna, a jedynie zwrócenie uwagi na patologię. Ta sprawa w jeszcze mniejszym stopniu wpłynęła na moje notowania." hmmm wybory zweryfikują to co pan sądzi... "Prezydent jest od rozwiązywania problemów. " hmmmmmm śnieg ... - dalej zaspy, niema gdzie parkować - pomysłu brak parkingi - pomysłu brak obwodnica - odwołana przedszkola - jak będzie 60 dzieci w jednej grupie to chyba wtedy zacznie to być problemem szpital na peryferiach - powodzenia z dojazdem z 3 przesiadkami w wieku np. 70 lat zjazd z autostrady - brak danych inwestorzy - brak danych gontynka - brak danych bar extra - brak danych tramwaje - odwołane ITD ITD ITD nie, my nie mamy żadnych problemów do rozwiązania ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Na problemy .... Piotr K.? 22.01.10, 15:26 Tak prezydent jest od rozwiązywania problemów, ale zdaje się prezydent Piotr K. nie widzi zadnych problemów, lecz same sukcesy... Nawet 11 procentowe zaufanie mieszkańców potrafi wytłumaczyć, jako wielki sukces, a wiec duże wymagania i zachęta do działania... brawo, dobra samoocena i brak problemów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.chello.pl 22.01.10, 13:29 całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat albert Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: 62.69.217.* 22.01.10, 13:10 > Wizja S t e t i n 2050 - czy to nie jest program kadencyjny? Tak kadencja ciecinowa potrwa do 2050. Nieodrywalni od koryta górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.chello.pl 22.01.10, 13:38 Kiedyś afera to była co kilka dni , a teraz kilka afer dziennie. Głos podaje ,że miasto o wieżę Bismarka może ubiegać się juz za 90 lat . To nawet trochę dłużej jak przewidywany sukces 2050. Tylko dlatego ,że urzędnik z Urzędu miasta Szczecina rozchylił pośladki. Jak nazywa się ten urzędnik i prawnik miasta utrzymywany z moich podatków Panie K. Pani K. z gazety ,też nie pytała się o Akademie Sztuki i "ożywianie" pl Orła Białego. Być może autoryzowanie i poprawianie tekstu trwało 2 tygodnie. O ulubienice prezydenta Maryśkę Biernat( sztandar szkolnictwa miasta) też nie pada żadne pytanie ,a funkcje z miasta sie dla niej sypią. www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100122/SZCZECIN/329532694 Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 15:32 wszyscy widza, że PO odcina się od Krzystka, tylko sam Krzystek niczego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
frasio Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 13:36 "Myślę,że Platforma udzieli mi poparcia." Ale po co?Jaki w tym dla nich interes? Odpowiedz Link Zgłoś
urwanypalec Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 23.01.10, 10:27 Jeżeli używa słów "myślę" to ma już w tym swój prywatny interes, bo jak "myśli" urzędowo to znaczy "myślałem, że będzie dobrze" Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Krzystek 22.01.10, 13:55 Słaby, pozbawiony własnych poglądów i zdania aparatczyk ustawiany w/g widzimisię oderwanych od rzeczywistości Nitrasa i przede wszystkim Karpiniuka. Wyniki jakie uzyskał w sondażu powinny i tak być dla niego miłym zaskoczeniem bo zasługuje na same zera. W następnych wyborach obojętnie kto, byle nie Krzystek. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 sayonara: i co? dal sie? 22.01.10, 15:06 tak plakaliscie, ze bedzie sterowany przez nitrasa a okazalo sie, ze nie mieliscie zupelnie racji. i co? i dalej placzecie bo tak zle, tak niedobrze. stare baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: sayonara: i co? dal sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 10:37 zad Ty zachowujesz się jak mąż 70 latki, ona zrzędliwo-upierdliwa, a on wiecznie sarkastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
gryfita1 Na kontynuacji można oprzeć sukces- tylko? 22.01.10, 15:25 Nieprawdopodobne, aby przy tak nikłych sukcesach mieć tak wysoką samoocenę. Panie prezydencie, to prawda, że Szczecinowi potrzebna jest kontynuacja w wielu działaniach i zamierzeniach, ale niemniej potrzebna jest także silna, konsekwenta i mądra władza. Przepraszam, ale pan takiej nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: Na kontynuacji można oprzeć sukces- tylko? IP: *.chello.pl 22.01.10, 15:46 Nawet jak platformiacy cię poprą to i tak masz przechlapane w naszym mieście Szczecin poprostu jesteś nie''ZBĘDNY'' dla NAS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat Re: Na kontynuacji można oprzeć sukces- tylko? IP: *.static.arcor-ip.net 22.01.10, 16:43 Podpisuję się doma rękoma pod Twoją opinią "Gryfito". Ten prezydent nie reprezentuje mądrej władzy, którrej Szczecin potrzebuje. Inna sprawa, gorsza, że na horyzoncie nie widać mądrzejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
niemjw tylko PO może doprowadzić Szczecin do rozkwitu 22.01.10, 16:40 tylko PO zapewni Szczecinowi rozkwit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: tylko PO może doprowadzić Szczecin do rozkwit IP: 77.255.15.* 22.01.10, 16:59 syfilisa? Odpowiedz Link Zgłoś
sew_pl Krzystek na 8 lat! 22.01.10, 16:54 To zupełna racja, że szczecinianie są bardziej krytyczni niż mieszkańcy innych dużym miast, co nie zmienia faktu, że przez ostatnie lata moje miasto rozwija się o niebo lepiej niż za dziadka Jurczyka. Krzystek ma spory elektorat negatywny, niestety. Ale śledzę jego działalność od początku kadencji i w ostatecznym rozrachunku na pewno oddam na niego mój głos podczas wyborów. Nie wyobrażam sobie, żebyśmy zachowując się rozsądnie, mieli totalnie zmieniać władzę przy każdych wyborach. Przykład Gdyni, Rzeszowa, Wrocławia, Poznania, a nawet małego Goleniowa pokazuje, że warto dać władzy trochę więcej czasu niż 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
sew_pl Re: PO na 8 lat! 22.01.10, 17:04 i tu mam wątpliwości! Głosowałem na PO, ale nie podoba mi się wszechwładztwo i awanturnictwo Nitrasa. Więcej zajmuje się kłótniami i kolejnymi pozwami niż działaniem w PE na rzecz miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: PO na 8 lat! IP: *.chello.pl 22.01.10, 17:52 sew_pl ma słuszną racje , że kontynuacja , szczególnie jak się tyłek ma na urzędniczej posadzie , a jeszcze jak w samym szejkanacie . Jak popędzą bałwana to co z resztą ? Słoka zostanie na posadzie obsługi ksero , czy ktoś da jemu coś ciekawszego ? Ma tam który, jakomś robotę dla Rycha i Piotrka? Kto powierzy im decyzje i pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
sew_pl Re: PO na 8 lat! 22.01.10, 18:24 Przewidywanie przyszłości opanowałeś dość dobrze, a słyszałeś kiedyś o racji niesłusznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: PO na 8 lat! IP: *.chello.pl 22.01.10, 19:35 Zgadłem! CO.. Może być niesłuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egbert Re: Krzystek na 8 lat! IP: *.static.arcor-ip.net 22.01.10, 18:46 Porównywanie prezydentów Gdyni, Poznania i Wrocławia z prezydentem Krzystkiem jest jednak samo w sobie już daleko idącym nadużyciem. Głosowałem na Krzystka, ale na pewno nie oddam na niego głosu powtórnie. To prawda, że jego kadencja nie jest całkiem stracona, ale to trochę mało. A poza tym na czele dużego miasta, któremu potrzeba "kręgosłupa", nie może stać prezydent bez kręgosłupa. Zbyt wiele afer, w tym związanych z samym prezydentem, zbyt mało wyobraźni, zbyt wiele bujania w obłokach, zbyt mało rzetelnej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Krzystek na 8 lat! IP: *.chello.pl 22.01.10, 20:11 sew, a nie dostzregasz pewnej różnicy... Jakie notowania były podczas i pod koniec pierwszej kadencji w Gdyni, Rzeszowie, Poznaniu, Wrocławiu, Goleniowie? Wybierano na druga kadencję człowieka, który się czymś wykazał, ludzie chcieli kontunuacji.Kto w Szczecinie chce kontynuacji tego co robi Krzystek??? Nawet jego ścisły elektorat, rodzina, kolesie, PO ... zagłosują za nim, by utrzymać profity, władzę ale na pewno nie za tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 17:06 Do polityków, szczególnie do tych po US, nie dociera, że przedstawienie się już skończyło. Taka choroba zawodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 17:35 Witam. Nie dociera i nie będzie docierać jeżeli wyborcy będą wybierać mniejsze zło,a i niewątpliwie liczą na "amnezję" wyborców. Sami ich tego uczymy ponownie ich wybierając. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 17:38 -.- gorzka prawda. Ale nadchodzi jutrzenka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 17:42 ;-) To się wie ;)) Ale w "ramach" nadchodzącej jutrzenki to gdzie i o której ma być koncert Słowików ;) Pozdrawiam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 17:48 zastanówmy się ... gdzie o tej porze roku powinny być słowiki ... na Barbados ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 17:57 ;) Jak tamte przylecą to "pogadamy", a ja się "zapytowywałam" o Szczecińskie! Rety...Albert_c,Whitee...a teraz Pan się "boi" odpowiedzieć na moje skromne pytanko ;))), Tamtych to jeszcze jestem w stanie pojąć...bali się kawy, a nóż z kurarą by była i ...;))))))))))) "Się" narobiło ;)))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 17:59 hej, sam pisałaś gdzie śpiewają 24 - go ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 18:08 ;) A ... przepraszam inne sprawy na głowie i "się" zakręciłam, faktycznie w Garnizonowym...ot ta "galopująca" "skleroza". Przepraszam za moje gapiostwo ;-) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.chello.pl 22.01.10, 18:28 za klasykiem H.S "kończ waść wstydu oszczedż" Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc sw 22.01.10, 19:15 Stosowanie slowa "sukces" wspolnie ze slowem "Szczecin" uwazam za powazne naduzycie jezykowe... To brzmialoby podobnie jak "sprawiedliwosc ludowa", "walka o pokoj", czy "maslo dietetyczne". Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 22.01.10, 19:39 RE Pan Krzystek nie gwarantuje ze moze byc kontynuatorem tego CZEGO nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. bezczelny oszust i klamca IP: *.cable.quicknet.nl 22.01.10, 22:01 czasem sie smieje a czasem zgrzytam zebami jak czytam wypowiedzi tego szarlatana - ani to prezydent ani to prawnik ani to polityk - takie cos w czyms ale nie wiadomo co - szemrany cwaniaczek co to panu bogu swieczke a diablu ogarek - cos plastycznego, bez pogladow i ksztaltu - taka brazowa masa co jak ja zlapac to wycieka a reki domyc nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: bezczelny oszust i klamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:04 Witam. Aaaa....znaczy się tawot ;))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: bezczelny oszust i klamca IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.10, 23:06 Był kiedyś artykuł J. Stalina w "Prawdzie" pt. Zawrót głowy od sukcesów. Polecam szczecińskim politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bezczelny oszust i klamca IP: *.cable.quicknet.nl 22.01.10, 23:16 nie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
urwanypalec Re: bezczelny oszust i klamca 23.01.10, 10:41 Wygląda jak tawot, ale śmierdzi, więc to gów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bezczelny oszust i klamca IP: *.cable.quicknet.nl 23.01.10, 12:09 towot tez smierdzi wiec to towot i tego sie trzymajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bezczelny oszust i klamca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 00:31 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > czasem sie smieje a czasem zgrzytam zebami jak czytam wypowiedzi tego szarlatan > a > - ani to prezydent ani to prawnik ani to polityk - takie cos w czyms ale nie > wiadomo co - szemrany cwaniaczek co to panu bogu swieczke a diablu ogarek - cos > plastycznego, bez pogladow i ksztaltu - taka brazowa masa co jak ja zlapac to > wycieka a reki domyc nie mozna... No co Ty, nie wiesz???!!! Toz to członek!.... Opus Dei :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bezczelny oszust i klamca IP: *.cable.quicknet.nl 23.01.10, 12:10 Opus Dei nie znam - znam za to Opus doi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Krzystek: "Myślę, że..." a indyk też myślał :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.10, 23:09 "Myślę, że Platforma udzieli mi poparcia" Indyk tez myślał i wiadomo jak to sie skończyło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteostatnimohikanin kontynuacji czego?a może potrzeba zmian? 23.01.10, 10:59 Kontynuacji takich praktyk jak z odśnieżaniem czy płaceniem za parkowanie? Trzeba konkretnych zmian i chłopa z jajami do ich wprowadzenia Odpowiedz Link Zgłoś
whiteostatnimohikanin Re: kontynuacji czego?a może potrzeba zmian? 27.01.10, 15:13 a śniegu przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
loog Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 23.01.10, 18:19 A MOŻE p.Krzystek POMYŚLAŁ BY O POPARCIU SZCZECINIAKÓW A NIE SWOJEJ PARTII.OD CZASU p.p.ZAREMBY I STOPYRY SZCZECIN NIE MIAŁ DOBREGO PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzhh Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 16:49 niedlugo szczecin bedzie mial jednego obywatela krzystka.....dno dna,cofnelismy sie o 20lat miasto upada Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Krzystek: Na kontynuacji można oprzeć sukces 01.02.10, 17:19 czy PO za dwa stołki zastępców przehandluje POparcie ? Odpowiedz Link Zgłoś