Gość: ella IP: *.pl / *.pl 08.02.04, 16:57 PODEJRZEWAM, ŻE NIE MA W TEJ CHWILI NIKOGO...A MOŻE JEDNAK, MOŻE JAKIEŚ DZICKO, KTÓREGO RODZICE KOŃCZYLI L.PLASTYCZNE- ZACIĄGNIJCIE GO DO KOMPA:)))) POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziurex Re: A MOŻE TAK Z "PLASTYKA" 71-76 r.???? 12.02.04, 22:41 Mój tatko rocznik '58 skończył liceum plastyczne,ale maturę zdawał w 71 lub 72 r.Adaś B.,z Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: A MOŻE TAK Z "PLASTYKA" 71-76 r.???? IP: *.pl / *.pl 16.02.04, 20:03 Miło mi...ale mógł robic matury w tych latach...bo w 73 dopiero przyszedł do PLASTYKA:)))..ale pozdrów go, jak najbardziej (ja byłam dwie klasy dalej) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Elka? IP: *.client.comcast.net 22.03.04, 01:55 Pewnie chodzilismy razem do jednej klasy, znalem taka jedna Elke, chociaz inaczej ja wtedy nazywalem. Matura w 76. Malowalas oczy na ciemno? Przegladalem niedawno albumy ze zdjeciami, pozowala tam cala nasza klasa. Nie chce mi sie wierzyc ze ten plastyk, Elki i inne dziwki sa czescia mojego zycia. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Elka? 25.04.04, 13:58 Jezyk masz niewybredny "inne dziwki" ush uszy wiedna...Mature robilam w 78 ale ciebie musze pamietac .... --------------------- "Oprócz zabitych na polu walki lezalo wiele obrazonych." /Z zeszytow uczniowskich\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega czesc Manka! IP: *.client.comcast.net 14.02.05, 03:55 Daj znac gdzie zyjesz umowimy sie na kawe. Paryz? Nowy York? Tokio? Szczecin? Odpowiedz Link Zgłoś