Dodaj do ulubionych

Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!!

IP: *.nitka.net.pl 21.02.04, 19:20
Zgwalocona, zniszczona, zrujnowana ,zbeszczeszczona , wykozystana, Polska
podniesie sie z upadku, podnosi sie powoli pomimo tego , ze post-komunisci
trzymaja sie jeszcze koryta.Eliminowane zostaja ze swiadomosci spoleczenstwa
polskiego elementy ktore probowal zaszczepic homosovieticus.
Przedsiebiorczosc i praca zdrowej czesci spoleczenstwa sa lekarstwem ,
eliksirem ktore powoli uzdrawia Polska rzeczywistosc.

Ludzi mozna oslepic i przekupic, ale czlowieka nigdy.
Obserwuj wątek
    • Gość: henio56 Re:Niech żyje towarzysz Gryf ! pomożecie? IP: *.comnet.krakow.pl 21.02.04, 22:49
      Zapewne Gryfie ,Ty jesteś tym uczciwym. Za darmo to teraz możesz dostać tylko w
      mordę.To nie tylko postkomuniści niszczą Polską gospodarkę ,zapomniałeś o AWS-
      sie? przecież to PiS i PO, a co z kościołem katolickim ? to dopiero złodzieje.
      Od władzy trzeba odsunąć wszystkich co ukończyli 35 lat. Są to ludzie nauczeni
      przez komunę cwaniactwa i kombinacji niezależnie od barw politycznych.
      • rrado Re:Niech żyje towarzysz Gryf ! pomożecie? 21.02.04, 23:08
        Gość portalu: henio56 napisał(a):

przecież to PiS i PO, a co z kościołem katolickim ?

kosciol niszczy polska gospodarke? nie za daleko posuwasz sie w swoim obledzie
        antykoscielnym?

pozdrawiam rado
        • Gość: Gryf Re:Niech żyje towarzysz Gryf ! pomożecie? IP: *.nitka.net.pl 21.02.04, 23:17
          rrado napisał:

> Gość portalu: henio56 napisał(a):
          >
          > przecież to PiS i PO, a co z kościołem katolickim ?
          >
          > kosciol niszczy polska gospodarke? nie za daleko posuwasz sie w swoim
          obledzie
          > antykoscielnym?
          henio56 to taki obledny facet!Obled ma nie tylko w oczach ale i (chyba?) w
          mozgownicy;-)

• Gość: henio56 Re:Niech żyje towarzysz Gryf ! pomożecie? IP: *.comnet.krakow.pl 22.02.04, 08:26
            Gwarantuję wam ,że jestem zdrowy na umyśle, mam jednak poważne wątpliwości co
            do Waszego stanu zdrowia. Premier Czech odmówił podpisania konkordatu jako
            szkodliwego dla państwa. W Polsce, tacy jak Wy fanatycy religijni,umożliwiają
            funkcjonowanie związku religijnego na koszt wszystkich podatników. Państwo
            przekazuje kościołowi za symboliczną złotówkę olbrzymie majątki ziemskie,
            nieruchomości,działki budowlane, płaci za nauczanie religi w szkołach
            świeckiech, pokrywa koszty działalności uczelni katolickich, zwalnia z
            podatków, ceł a jednocześnie przekazuje ogromne sumy z budżetu na działalność
            fundacji katolickich, budowę i remonty obiektów sakralnych.W zakładach
            pracy,instytucjach tworzy się stanowiska kapelanów. Szykuje się nowy
            wydatek ,państwo polskie dopłaci do ubezpieczenia majątku kościoła / po aferze
            w Dalikowie księża mają ubezpieczać parafie/. Przestępstwa tzw. duszpasterzy są
            pomniejszane lub tuszowane. Wszelka krytyka i wytykanie błędów odbierane jest
            jako atak na wiarę i kościół. Myślę ,że po wejściu do uni europejskiej, zostanie
            wszystko zweryfikowane co związane jest uprzywilejowaną pozycją kościoła oraz,że
            zostaną wprowadzone przepisy europejskie przywracające normalność. Gdybyście
            chcieli dowodów, faktów,nazwisk i miejsc afer proponuje lekture 'Faktów i Mitów"
            Jeżeli przedstawiane są tam kłamstwa to dlaczego kler nie skarży o pomówienia
            jej autorów. Jestem ateistą i bardzo tolerancyjnym człowiekiem, ale wszystko ma
            swoje granice. Rrado, myślałem ,że jesteś mądrzejszy ale Ty jesteś głupszy od
            imadła.
            • Gość: henio56 Rrado przepraszam, imadło dotyczy Gryfa. IP: *.comnet.krakow.pl 22.02.04, 08:33
              zacytował Twoja wypowiedż a ja całość odniosłem do Ciebie.
            • dutchman Re:Niech żyje towarzysz Gryf ! pomożecie? 22.02.04, 10:50
              Gość portalu: henio56 napisał(a):

> Gwarantuję wam ,że jestem zdrowy na umyśle, mam jednak poważne wątpliwości co
              > do Waszego stanu zdrowia. Premier Czech odmówił podpisania konkordatu jako
              > szkodliwego dla państwa. W Polsce, tacy jak Wy fanatycy religijni,umożliwiają
              > funkcjonowanie związku religijnego na koszt wszystkich podatników. Państwo
              > przekazuje kościołowi za symboliczną złotówkę olbrzymie majątki ziemskie,
              > nieruchomości,działki budowlane, płaci za nauczanie religi w szkołach
              > świeckiech, pokrywa koszty działalności uczelni katolickich, zwalnia z
              > podatków, ceł a jednocześnie przekazuje ogromne sumy z budżetu na działalność
              > fundacji katolickich, budowę i remonty obiektów sakralnych.W zakładach
              > pracy,instytucjach tworzy się stanowiska kapelanów. Szykuje się nowy
              > wydatek ,państwo polskie dopłaci do ubezpieczenia majątku kościoła / po
              aferze
              > w Dalikowie księża mają ubezpieczać parafie/. Przestępstwa tzw. duszpasterzy

>
              > pomniejszane lub tuszowane. Wszelka krytyka i wytykanie błędów odbierane jest
              > jako atak na wiarę i kościół. Myślę ,że po wejściu do uni europejskiej,
              zostani
              > e
              > wszystko zweryfikowane co związane jest uprzywilejowaną pozycją kościoła
              oraz,ż
              > e
              > zostaną wprowadzone przepisy europejskie przywracające normalność. Gdybyście
              > chcieli dowodów, faktów,nazwisk i miejsc afer proponuje lekture 'Faktów i
              Mitów
              > "
              > Jeżeli przedstawiane są tam kłamstwa to dlaczego kler nie skarży o pomówienia
              > jej autorów. Jestem ateistą i bardzo tolerancyjnym człowiekiem, ale wszystko
              ma
              >
              > swoje granice. Rrado, myślałem ,że jesteś mądrzejszy ale Ty jesteś głupszy od
              > imadła.

Czy to czasem nie Twoi koledzy komunisci tak rzadza Henio ?? Do kogo masz
              pretensje ?
              Do Busha ?
              pozdrowienia
              dutchman
              • Gość: henio56 Re:Niech żyje towarzysz Gryf ! pomożecie? IP: *.comnet.krakow.pl 22.02.04, 11:03
                Czasem nie moi koledzy, dutchmanie.
    • anaksymenes henio56 oszczędnie gospodaruje prawdą mówiąc 22.02.04, 09:48
      oględnie. To taki komunista antyklerykał czyli statystyczny czytelnik pisma FAKTY I MITY oraz NIE. Całe szczęście że SLD TONIE bo takie henie56 przestana na wybory ze zgryzoty chadzać
      • Gość: henio56 Re: henio56 oszczędnie gospodaruje prawdą mówiąc IP: *.comnet.krakow.pl 22.02.04, 10:58
        tak, tak jestem opętany przez szatana, jeszcze cyklistą ,żydem, a w poprzednim
        wcieleniu wydałem wyrok na Jezusa. Nie chodzę na wybory bo nie widzę
        partii ,której członkowie byliby ludźmi uczciwymi, wrażliwymi i wolnymi od
        nacisków. Na wybory pójdę dopiero gdy powstanie partia której członkowie będą
        ludźmi urodzonymi po 1970r. oraz wolnymi od wszelkich fanatyzmów religijnych i
        politycznych.
        • Gość: Ana marzenia henia. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 12:51
          jedno pewne,heniu,że cię do tej twojej wymarzonej partii nie przyjmą...
          • Gość: henio56 Re: Anula! Ty cenzorko kościelna IP: *.comnet.krakow.pl 27.02.04, 10:44
            Po przygodzie z Solidarnością, wyleczony zostałem z pomysłów członkostwa w
            jakiejkolwiek partii, związku, organizacji.
            • Gość: Ana Re: Anula! Ty cenzorko kościelna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 10:49
              a co,wywalili cię?
    • Gość: powolniak Re: Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!! IP: *.espol.com.pl 22.02.04, 10:05
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Zgwalocona, zniszczona, zrujnowana ,zbeszczeszczona , wykozystana, Polska
      > podniesie sie z upadku, podnosi sie powoli pomimo tego , ze post-komunisci
      > trzymaja sie jeszcze koryta.

Znowu zgadzam się z Tobą Gryfie.
      Trzeba jak najszybciej usunąć postkomunistów.
      Dlatego tak ważne jest odwołanie Jurczyka.
      • Gość: Gryf Re: Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!! IP: *.nitka.net.pl 22.02.04, 16:30
        Widzisz drogi powolniaku , to nie bedzie proste.Sprawy zaszly za daleko, prawo
        zostalo tak pokrecone przez "komuchow" , ze wszystko co przywlaszczyli zostalo
        juz przez to stworzone prawo "prawo" przyklepane.Taki przyklad ; przejecie
        udzialow spolek jest praktycznie nie do ruszenia.Ale i majatek narodowy
        przejety w roku 89 i na poczatku lat 90-tych przepadl w "paszczy czerwonej
        hydry".

• rozbojnik_rumcajs kogo szukali w czechach 24.02.04, 18:14
      ten gosc byl z AWS czy SLD przypomnijcie mi
      a z tym klerem i budowaniem kosciolow - historia sie lubi powtarzac ( z historii dobry nie jestem
      bo historia w szkolach to nie historia a polityka) przeciez juz raz tak w polsce bylo ze
      moznowladcy budowali koscioly zamiast fabryk i jak to sie skonczylo...
      • Gość: henio56 Re: kogo szukali w czechach IP: *.comnet.krakow.pl 24.02.04, 20:12
        Owszem czerwoni się nachapali ale czarni wcale nie byli gorsi. To jedna banda.
        Wszystkich skór.....ów należy rozliczyć i przeprowadzić weryfikację prywatyzacji
        majątku narodowego. Popieram wniosek PiS-u.
        • Gość: henio56 Re: kogo szukali w Czechach i Słowacji IP: *.comnet.krakow.pl 24.02.04, 20:21
          Rumcajsie! Bagsik,Gąsiorowski /,Kolasiński, Wieczerzak ,Suchocka, Rokita,
          Wojtyła /konkordat/ to działacze SLD, no przynajmniej jej sympatycy.
          • rozbojnik_rumcajs Re: kogo szukali w Czechach i S3owacji 24.02.04, 20:28
            wlasnie rokita jak na niego patrze na jego wyraz twarzy ,mimike to musi bys niezly sk-syn
            • Gość: henio56 Re: kogo szukali w Czechach i S3owacji IP: *.comnet.krakow.pl 24.02.04, 20:38
              A mnie skręca buźka Walendziaka,Jaskierni,Ziobry, Macierewicza i Chojarskiej.
              • Gość: Gryf Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!! IP: *.net.pl 25.02.04, 19:52
                Wiecie panowie i panie ja to chcialbym aby pojawil sie ktos taki w Szczecinie
                jak w tym powiedzeniu.

........"Co powiada ten Galileusz? Ze ziemia kreci sie wokol slonca? Hm, ja mam
                wazniejsze rzeczy na glowie"............

Ale mam watpliwosci czy w Szczecinie ktos taki sie znajdzie?Bo czy ci co wladze
                maja lub usilnio nia zabiegaja wiedza o tym , ze ziemia kreci sie wokol slonca .

• pia.ed Re: Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!! 25.02.04, 23:21
                  Moja uwaga dotyczy WYLACZNIE Faktow i Mitow, do pozostalej dyskusji sie nie
                  wtracam.
                  Pare miesiecy temu pismo to zamiescilo "List czytelnika" z Norwegii, z ktorego
                  ze zdziwieniem sie dowiedzialam, ze Polacy w Norwegii boja sie rozmawiac po
                  polsku, bo ich policja zaraz aresztuje.
                  W jakims domu w Oslo urzadzono lapanke, w wyniku ktorej 16 przebywajacyh tu
                  legalnie i majacych pozwolenie na prace Polakow aresztowano i
                  przetransportowano do Polski.
                  Polke z malym dzieckiem, ktora tylko mieszkala w ww domu wrzucono do
                  wiezienia, a dziecko oddzielono od matki.
                  Takie rzeczy dzieja sie w Norwegii, a ofiarami padaja uczciwi i niewinni
                  Polacy, za ktorymi nie chce sie nawet wstawic polska Ambasada w Oslo.

Kiedy to przeczytalam w Faktach i Mitach to juz wiedzialam, ze tego czasopisma
                  wiecej do reki nie wezme, a ktos kto sie powoluje na fakty stamtad, stoi w
                  moich oczach na przegranej pozycji.
                  • Gość: Ana co będzie z heniem?!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 12:55
                    jak to?to"fakty i mity"nie piszą prawdy?!!!a heniu cały swój światopogląd na
                    nich oparł,i co teraz?
                    • Gość: henio56 Ty się Anulko, nie martw o mnie. IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.04, 18:10
                      To co, jako ateista i antyklerykał mam czytać Obserwatore Romano ? Ten artykuł
                      to napewno przedruk z Naszego Dziennika. A tak na poważnie to jest
                      prawda, wcześniej słyszałem o tym zdarzeniu w telewizji.
                      • Gość: Ana trochę się martwię... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 09:58
                        no nie,heniu...jeśli w tv słyszałeś,to na pewno prawda!co zaś do twojej
                        ulubionej gazetki,to nie tyle miałam na myśli"linię"pisemka,tylko jego
                        poziom...ale jeśli tobie wystarcza,to ok.
                        • Gość: henio56 Re: ja też się trochę się martwię... IP: *.comnet.krakow.pl 27.02.04, 10:26
                          Dlaczego twierdzisz ,że jest to moja ulubiona gazeta ? To,że często oglądam
                          programy publicystyczne w TV Puls, ma świadczyć o tym,że to moja ulubiona TV ?
                          Nie chce mi sie wierzyć ,że słuchasz tylko radia Maryja i bazujesz na
                          wypowiedziach księdza Rydzyka i jego gościach. Jeżeli tak jest,to Ci współczuję.
                          • Gość: Ana heniu,spokojnie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 10:31
                            heniu,uspokuj się...w ogóle nie słucham radia maryja,a ojca dyrektora uważam za
                            oszołoma,z którym mógłbyś się pod tym względem równać...
                  • Gość: Norweg Re: Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 14:21
                    Norwegia jest suwerennym krajem i może usunąć ze swojego terytorium każdą
                    niepożądaną osobę. Polacy mają swój kraj, z którego zrobili chlew. Niech siedzą
                    w domu, plują na chodniki, klną i kradną w swoim domu.
    • rozbojnik_rumcajs Re: Uczciwi odbuduja komunistyczne gruzowisko!!! 26.02.04, 20:46
      ci uczciwi z soli... buduja juz prawie 20 lat i prosze mi nie mowic ze tzw post komuna
      przeszkadza
      plochomu tancoru i jajca mieszajut

czolgiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka