rozwojowy 27.05.10, 23:06 Slyszeliscie nitrasa w tvn po faktach, jak eurodonkey zapraszal do szczecina. Twierdzi ze naprawde warto! Jak to uslyszalem to myslalem, ze padne z kanapy. Panie euro-donkey, do szczecina to wstyd kogos zapraszac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZED Re: nitras w tvn IP: *.mysmart.ie 28.05.10, 02:33 jak ci wstyd wlasnego miasta to sie z niego wyprowadz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: nitras w tvn IP: *.szczecin.mm.pl 28.05.10, 02:41 Wstyd mi za miernoty, które dorwawszy się do koryta przerobiły to miasto w folwark. Wstyd mi, że do miasta zaprasza człowiek, który świadomie okłamał wyborców i wprowadził ich w błąd, żeby ustawić wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: nitras w tvn IP: *.globalconnect.pl 28.05.10, 07:31 to że zaprasza do miasta to akurat dobrze. Inna rzecz że robi to nieskutecznie.Np donka nie potrafił sprowadzić tutaj od kampanii wyborczej czyli od jesieni 2007.Dziwne bo w mieście wydarzyło się tyle nieprzyjemnych ale ważnych rzeczy.Ale trzeba zrozumieć donka że tutaj nie przyjeżdża . Donek nie lubi być utożsamiany z POrażką. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwojowy Re: nitras w tvn 28.05.10, 11:10 Gość portalu: ZED napisał(a): > jak ci wstyd wlasnego miasta to sie z niego wyprowadz. Oczywiscie, ze mi wstyd. Tak sie sklada, ze wyjechalem na 5 lat ze szczecina, wrocilem 2 lata temu. I jedyne zmiany jakie widze to sie zmienilo na gorsze. Slysze jak sie ciezko ludziom zyje, problemy z praca - wystarczy isc do UP. Zaklady upadaja, co chwile jakas firma oglasza bankructwo i pograza innych. WIEC JESZCZE RAZ CI POWIEM ZEDZIKU: CHOLERNIE MI WSTYD ZA TO MIASTO. Przestalem wierzyc juz, ze sie cos zmieni; jak zwyklewszystko konczy sie na obietnicach i ladnych projektach, ktore wedruja do szuflady. Jesli chodzi o mnie to jeszcze nie podjalem ponownej decyzji o wyjezdzie, ale daje sobie jeszcze 3 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Ależ ty krążysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 17:29 Masz mieszkanie w każdym mieście w Polsce że co 2 lata zmieniasz miasto? Powiem Ci tak: jak nie pasi, to spierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwojowy Re: Ależ ty krążysz IP: *.kalisz.mm.pl 28.05.10, 23:15 dzieki za rade buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Ależ ty krążysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 17:08 Nie ma za co. Mam nadzieję, że już wyjechałeś i nie wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 08:10 po tej porażce nitras ma szansę stać się dojrzałym politykiem jeżeli wyciągnie wnioski. jeżeli tego nie zrobi pójdzie w nicość lub kacykowatość uzalezniona od układów jak krzystek. oby z tej szansy miał siłę skorzystać bo to inteligentny młody człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.globalconnect.pl 28.05.10, 08:31 inteligenty człowiek nie mówiłby przed głosowaniem że wygra skoro wynik był niepewny.Inteligentny człowiek powinien mieć poczucie rzeczywitości.Ale widocznie nitras żyje w wirtualnym swiecie.To ze jest daleko od zwykłych ludzi to wiedziałem ale to że jest daleko od członków swojej partii to się teraz przekonałem. Swietnie Gawłowski dał nitrasowi do wiwatu .Na pytanie dlaczego nie rozwieszał się w wałczu tak jak nitras powiedział że zajety jest w ministerstwie pracą i nie miał czasu na plakaty.Dla mniej inteligntnych tłumacze dosadnie, nitras ma czas na propagandę bo nic go nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technick Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 08:36 Nitras to poprostu Idiota i jak wiekszosc PO-wcow zna sie tylko na PR-rze nie ma zadnego programu merytorycznego i tak naprawde chce pomoc tylko sobie a nie Szczecinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
popisowy Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów 28.05.10, 10:01 I wyszło niedokształcenie dziennikarza Durczok - widzę że jest Pan w swoim rodzinnym Szczecinie Ze niby co rodzinny to znaczy że sprowadził rodzinę do Szczecina czy może jakaś inna definicja może ktoś mi wyjasni ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 13:52 inteligentny człowiek? to tym co mówił przed wyborami chcesz oceniać inteligencję ? oj czegóż to nie mówili przed wyborami wszyscy bez wyjątku : kaczyński, tusk, kwasniewski itd itd to nie jest miernik inteligencji. facet jest dobry. skutecznie wygrał wybory, wygrał prezydenta, sejm, senat ....ma prezycyjne poglądy na konkretne zagadnienia społeczne, gospodarcze. dlaczego wszyscy działają na zasadzie jak ktoś lezy to należy go skopać. osobiście uważam,że klęski dodaja doświadczeń i sił jak ktos chce walczyć dalej. nitars powinien zostać w życiu publicznym a jak wyciągnie właściwe wnioski to zajdzie bardzo daleko jako polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.globalconnect.pl 28.05.10, 14:00 na razie to się prosi pana gawłowskiego by się nie przeprowadzał a jak juz, to zeby zabrał go do siebie.Z jednego wypowiedzianego zdania wynika że nic nie zrozumiał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 14:05 wnioski z jednego zdania ? zacytować ci kilka jednozdaniówek z twoich as opcji :) cytaty są bogato udostępnione i udokumentowane w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: a ja nitrasowi życzę sukcesów IP: *.globalconnect.pl 28.05.10, 14:20 ważne jest co mówi polityk po jakimś zdarzeniu .Nitras przedstawiał sie tutaj jako twardy gość a teraz chodzi po prosbie do siły spokoju gawłowskiego.Trzeba mieć duzo talentu politycznego by geograficzną wiekszością przegrać z geograficzną mniejszością i to wyraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisowy do Asysa IP: 195.116.120.* 28.05.10, 14:10 Na jakiej podstawie twierdzisz że będzie dobrym politykiem skoro nawet godziny nie przepracował uczciwie. Od samego początku swojego istnienia jest pasożytem, czy jest inteligentny może i tak każdy pasożyt ma swój instynkt przetrwania. Jego otoczenie też nie powala na kolana a nawet można powiedzieć że świadczy o nim samym ( Atamańczuk, Marcinkiewicz, Łuczak, i wielu innych ). „w Brukseli zajmuje się na poważnie sprawami finansowymi” a ja myślałem że dla jaj. Swoją drogą jest jeszcze leniem i nierobem, dostał mandat i nawet nie chce mu się siedzieć w Brukseli, w Warszawie też nie słyną z pracowitości. Ma wszystkich w d….pie i na razie mu jakoś to wychodzi. Powtarzam pytanie co swoim jestestwem wniósł pozytywnego czego każdy z nas na jego miejscu nie potrafiłby zrobić ( o podkładaniu świń nie mówię bo w tym jest wybitny ). Od zawsze twierdziłem że jest szkodnikiem nawet wtedy kiedy na tym forum zbierał całkiem pochlebne opinie. W moim przypadku jego ocena jest taka sama od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy demagogia uniwersalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 20:00 Na jakiej podstawie twierdzisz że Nitras/Brudziński/Napieralski będzie dobrym politykiem skoro nawet godziny nie przepracował uczciwie. Od samego początku swojego istnienia jest pasożytem, czy jest inteligentny może i tak każdy pasożyt ma swój instynkt przetrwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisowy A kto powiedział że są lepsi IP: *.gdynia.mm.pl 28.05.10, 20:28 Ale to takie same szkodniki jak nitras szczególnie Brudzinski i Napieralski, dlaczego masz pojmowanie swiata na poziomie uderzenia cpem, Jesli krytykuje Nitrasa to nie oznacza że jestem z SLD lub PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: A kto powiedział że są lepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 07:08 nie pojmuję tak świata czego dowodem jest właśnie mój wppis. takie są standardowe i statystyczne postawy na forum. potraktowałem twój wpis standardowo i statystycznie. niesłusznie. sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisowy Re: A kto powiedział że są lepsi IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.10, 21:03 ok mi tez się to zdaża, nikt nie jest nieomylny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia nitrasowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 22:55 Ciekawe kiedy krzystek pozbedzie sie nitrasowcow z radn nadzorczych i spolek komunalnych ,a jest ich tam spora grupa - polecam bip urzedu i strony spolek komunalnych a jeszcze wiecej ludkow nitras wstawil do spolek panstwowych i samorzadowych plus paru dyrektorow wydzialow UM i czlonkow zarzadu wojwodztwa -witold j. i wojciech d. wiec gawlowski i ekipa jesli jest konsekwentna powinna dzentelmenom powiedziec sajonara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as nitras zapraszam na prawybory na prezydenta szczec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 23:03 sławek walcz.Chyba pokonasz pańkę i litwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: nitras zapraszam na prawybory na prezydenta s IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.10, 00:08 jabol na prezydenta ciecina! slawek walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: nitrasowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 07:10 a co takiego wyjątkowego nitras zrobił. przed nim też ktos tam wstawiał biurwy polityczne, nistras tez wstawiał i następny wstawi. taki system :( rozumiem zofio,że nitras cie nie wstawił a teraz liczysz na wstawienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: nitrasowcy IP: *.chello.pl 29.05.10, 18:54 W dziale tzw propagandy zwanej Promocją i informacją miasta ślizgają sie całe tabuny bezkręgowców , które mocno napaskudziły Krzystkowi i on przez ten cały czas tylko wyciera z twarzy kalumnie na swój temat , może czas posunąć tych wrajerów w cynkach ? Wymień Piotrek tą 5 kolumnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadekniejadek Mariza - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 21:27 zona namawia mnie na koncert Marizy, twierdzi ze jej kolezanki ida na nia, a koncert 3 czy 4 lata temu byl super bede wdzieczny za opinie tych ktorzy albo widzieli koncert albo wiedza cos na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś