rrado 18.03.04, 18:37 rejestracja.blog.pl/archiwum/index.php?nid=6136391 pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: Optymistyczne autko 18.03.04, 18:45 rado, a znasz to: "Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie" pozdrawiam, albert_c ---- "We wszystkim jesteśmy tylko mniej - więcej" Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Optymistyczne autko 18.03.04, 18:55 albert_c napisał: > rado, a znasz to: "Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie" nie znam ale ladnie powiedziane. to jakas aluzja? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Optymistyczne autko 18.03.04, 20:29 rrado napisał: > albert_c napisał: > > > rado, a znasz to: "Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sob > ie" > > nie znam ale ladnie powiedziane. to jakas aluzja? pozdrawiam rado > * rado, chyba nie musze pisac czy to aluzja co?:) pozdrawiam, albert_c ---- "We wszystkim jesteśmy tylko mniej - więcej" Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Optymistyczne autko 19.03.04, 13:22 albert_c napisał: > * rado, chyba nie musze pisac czy to aluzja co?:) gdybys zobaczyl autko z napisem albercik c to bys sie nie ucieszyl? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Optymistyczne autko 22.03.04, 09:36 rrado napisał: > albert_c napisał: > > > * rado, chyba nie musze pisac czy to aluzja co?:) > > gdybys zobaczyl autko z napisem albercik c to bys sie nie ucieszyl? > pozdrawiam rado > * rado moj drogi:) ucieszylbym sie, ba usmial pewnie:) ale czy poszedlbym z tym na forum - to raczej nie. pozdrawiam, albert_c ---- "We wszystkim jesteśmy tylko mniej – więcej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: Optymistyczne autko IP: 217.153.168.* 19.03.04, 15:18 w dechę autko rrado w której siłowni pakujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Optymistyczne autko 19.03.04, 18:59 Gość portalu: abs napisał(a): > w dechę autko rrado > > w której siłowni pakujesz ? jeszcze sie nie spakowalem nie wiem w koncu czy ze szczecinka wyjade. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: Optymistyczne autko IP: 217.153.168.* 19.03.04, 19:15 > jeszcze sie nie spakowalem nie wiem w koncu czy ze szczecinka wyjade mieszkasz w szczecinku ? a brata mutanta znasz ? miał kiedys takie git corrado jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Optymistyczne autko 19.03.04, 19:52 Gość portalu: abs napisał(a): > > jeszcze sie nie spakowalem nie wiem w koncu czy ze szczecinka wyjade > > mieszkasz w szczecinku ? > > a brata mutanta znasz ? miał kiedys takie git corrado jak ty. nie znam. a on grypsuje? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Optymistyczne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 21:02 Nie wiedziałem,żes inwalida..... Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Optymistyczne autko 20.03.04, 07:40 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Nie wiedziałem,żes inwalida..... a dlaczego inwalida? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś