zed.1 23.09.10, 23:49 polecam lekture artykulu z konkurencyjnych mediow. tinyurl.com/3x5s5z3 nie do konca sie zgadzam z tym co jest zarzucane bo niektore rzeczy dotyczna np. prywatnych wlasnosci ale ogolnie sie zgadzam co do oceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Krzystek 4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 23:59 Zedziu znowu jest w formie. Chyba je kiełbaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty ZED, sam napisałeś, czy jakiś dupowłaz inny? 24.09.10, 00:23 1. Floating garden plusem - z tym łamiącym ustawę o języku polskim przekręceniem nazwy miasta i zasranym bajaniem o megasuperdeweloperskim hiper rozwoju, z którego tylko dziesiątki plakatów na wdzięcznych tablicach przyszłych dostawców wyborczych banerków wyszło? 2. Komunikacja miejska? Te 6 tramwajów, co to nawet przez rok nie dały się przez niekompetentnych urzędasów kupić? A może ten przejazd przez wyłączoną przestrzeń na debilnym rondzie turbinowym? Ile nowych linii otworzył Krzystek? Wg mnie jedynie zamykał... 3. Inwestycje drogowe - to zobaczymy, jak spie... przygotowania do budowy kolejnego odcinka obwodnicy i spraraliżuje przejazd z 3 dzielnic, bo jest za głupi, żeby jego dyrektorzy wybudowali przez rok przed inwestycją przepustowe skrzyżowanie na Głębokim. A jego otwarty bezsensownie kawałek 400 metrów obwodnicy zapadł się tydzień po otwarciu. Głupki od dróg nawet dróg nie potrafiły połączyć przy Auchanie a wymalowanie linii ciągłej zajęło im miesiąc nagabywań w prasie. Za to te głupki potrafiły sparaliżować skrzyżowanie 26 kwietnia - Derdowskiego przez przywrócenie złej organizacji jazdy i skasowanie podwójnego lewoskrętu z 26 kwietnia w Derdowskiego. Dzięki debilom są teraz korki. 4. Nabrzeża? To gó...anie wymurowane z kostki brukowej nabrzeże? Z Dworcową, która się zapadła zaraz po tym pseudoremoncie? Co to za sukces? 5. Po 3 latach budowa supermarketu - a jak do tego przyczynił się przekręcacz nazwy miasta? Może tym, że chce zafundować supermarketowi przebudowe dróg pewnie więcej wartą niż nowa pleciuga? 6. Obiekty sportowe? Co ma pleciuga do tego, nie on budował, za to jemu ukradli płot wokół Gontynki. Przez 4 lata nic nie zrobił, choć naobiecywał cudów. Wg mnie kłamca totalny. Jeden basen zamiast parku wodne, kurna sukces na miarę Krzystka. 7. Szlamowanie jeziorka Słonecznego, wywiezienie ton toksycznych szlamów i wysypanie ich na trawnik, to sukces na miarę Krzystka. ... ale i tak tępota ZED będzie tu udawadniał, że w dupie Krzystka złoto świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ZED, sam napisałeś, czy jakiś dupowłaz inny? 24.09.10, 00:36 Dodaj do tego masę obietnic czyli robienia wody z mózgu. Bierność w czasie gdy likwidowano stocznie, a dopiero po zorientował sie, zreszta jak i Zed, ze to konkretna strata dla miasta, to zaczął jeździć do Warszawy po prosbie, ale teraz to nic nie wydebni! Należało wcześniej domagać sie rekompensaty dla miasta i mieszkańców, w postaci choćby drobnych inwestycji... na ten przykład... przedłużono Taczaka, piękna dwupasmowa i... wąska ulica Szeroka! Teraz robić bedą Niemierzynska i Arkonska, ale tylko do pętli 3, czyli dwupasmowa i korek przy Arkonce! Rozumiem, ze to inne fundusze, ale wiedząc o tym należałoby wyłożyć pieniądze i zrobić końcówki tak by to miało sens! Pleciuge pan Krzystek chciał wepchnac do Coloseum, ale dyrektor i mieszkańcy wymyślili wybudowanie nowej! Była chętna włoska firma zrobić walcownie - podpisano list intencyjny! Zarząd miasta obiecał inwestorowi zrobienie strefy. Do dziś nie ma strefy inwestor sie wycofał ! Po co pan Krzystek tyle gada jak nie moze nic zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 [...] 24.09.10, 01:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ZED, sam napisałeś, czy jakiś dupowłaz inny? IP: *.globalconnect.pl 24.09.10, 07:16 o ile pamietam to odcinek obwodnicy zaczął jurczyk i trudno byłoby nie skończyc 1km tego w ciagu w 4 lat.Pytanie czemu nie zaczął nastepnego odcinka.Pleciuga była zawarta w mowie z ece za poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: ZED, sam napisałeś, czy jakiś dupowłaz inny? 24.09.10, 11:46 ZED, ale Ty widzisz same plusy, a ja i całe forum widzimy samem minusy Krzystka. To co tu komplementować? Od włażenia mu w dupę jesteś Ty. Jak zdziała coś, co będzie warto zauważyć, to skomplementujemy. Ty się nie martw. Nikt jednak nie będzie medialnych "sukcesów" na poziomie sołtysa komentował, bo to urąga inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to jak z dziurami w asfalcie 25.09.10, 00:18 To jak z dziurami w asfalcie na drodze... zastanawiają sie czemu w nowych drogach asfaltowych w Polsce tak szybko pojawiają sie dziury? Zamiast cieszyć sie, ze wokół dziur jest tyle dobrego asfaltu! To malkontenci patrzą i widza tylko dziury zamiast widzieć te kawałki całego asfaltu! W ten sposób za komuny oceniano rzeczywistość... narzekaczom pokazywano piękne domy, ulice, przedsiębiorstwa... dziwiac sie, ze krytkujacy wynajduja same przeciw komunie zamiast cieszyć sie z tego co było dobre... To dobre, nieprawdaz.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ZED, sam napisałeś, czy jakiś dupowłaz inny? IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 24.09.10, 21:08 a co sadzic o ocenal tylkoliza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wladekr Re: ZED, sam napisałeś, czy jakiś dupowłaz inny? 24.09.10, 09:45 Zapomniałeś o kiblu pod tarasami Hakena. To chyba jedyne co zbudowali he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 autor, autor, autor 24.09.10, 07:08 nie mam zaufania i ochoty do polemiki wobec publikacji związanych z tak szeroką oceną polityków, publikowanych w trakcie kampanii a podpisanych jakimś nickiem, a nie z imienia i nazwiska. brrrr.... czuć to z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krzystek 4- IP: *.chello.pl 24.09.10, 08:33 Bardzo, ale to bardzo ogólnie ten artykuł wydaje się w miarę rzetelny. Nie cierpię Krzystka, to jest wg mnie najgorszy z dotychczasowych prezydentów. Oczywisice Jurczyk był fatalny, ale Krzystek zrobił 10 punktową obietnicę i nic z tego nie widac po prostu. A obecne osiągnięcia prezydentury nie znajdowały się w tych 10 punktach i raczej wydaje się naturalnym że poprawia się cały czas infrastrukturę miejską jak drogi czy trakcje tramwajowe, trudno mi uznać takie rzeczy za osiągniecie. Natomiast uważam, że Krzystek stał się instrumentem w utracie poważnych pieniędzy oddając za darmo 5000 m kw. przy Mickiewicza na rzecz Opus Dei i oddaniem za 19,9 tyś zł. terenu i budynkow po szpitalu miejskim. Ta sprawa jest najbardziej bulwersująca i można tylko życzyć sobie żeby CBA się za to wzięło, bo nawet KM odmówiła KK oddanie szpitala wiele lat temu. Krzystek okazał się bardziej zepsuty niz KM!!! Na drzewo z takim prezydentem, który naobiecywał i a pozniej naraził nas na duże straty... życzę mu osobiscie żeby nie tylko przegrał wybory, ale też żeby kiedyś odpowiedział przed sądem za swoje czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Krzystek 4- IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 21:27 Gość portalu: gość napisał(a): życzę mu osobiscie żeby nie tylko przegrał wybory, a > le też żeby kiedyś odpowiedział przed sądem za swoje czyny. Tylko i aż tyle w "sprawie"krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: Krzystek 4- IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 08:47 zed.1 napisał: > polecam lekture artykulu z konkurencyjnych mediow. > tinyurl.com/3x5s5z3 gość: Drogi Autorze! 2010-09-23 22.06 Napisz proszę ile masz lat, a potem skomentuję twoje przemyślenia. // lex: Mam 18 lat 2010-09-23 22.20 Skoro tak kogoś bardzo wielce interesuje :). Ale wiadomo dla jakich ludzi czyiś wiek ma największe znaczenie... bu buha buhaha buhahahahahhahahahahahahahaahhahahahahaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Krzystek 4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 09:20 Sądziłam, że pk w czasie swej prezydentury wykorzysta praktykowanie u Jurczyka. Poznał miasto, urząd, ludzi....Mądry praktykant przerósłby mistrza. Niestety, to my Szczecinianie mieliśmy pecha. Nie tego praktykanta wyzwoliliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster rada dla zeda IP: *.szczecin.mm.pl 24.09.10, 09:22 jak juz siedzisz chlopie tyle w necie to zacznij powoli szukac sobie roboty, bo wybory tuz tuz i zebys z reka w nocniku sie po nich nie obudzil. moze zloz aplikacje do jednej z firm przeprowadzajaca nowa inwestycje w szczecinie?:] tylko zeby odpowiedzieli ci wczesniej niz w 2050:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: rada dla zeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 09:41 Majster i przez Ciebie oplułam monitor. Teraz mam landrynkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Re: rada dla zeda IP: *.szczecin.mm.pl 24.09.10, 09:48 zed tez ma mokry monitor, ale on caluje tapete www.wgl.pl/sklep1/images/z53.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: rada dla zeda IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 09:52 Gość portalu: Majster napisał(a): > zed tez ma mokry monitor, ale on caluje tapete > www.wgl.pl/sklep1/images/z53.jpg Oja pier :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 [...] 24.09.10, 11:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Krzystek 4- 24.09.10, 18:17 ZED, znów ludzi od psów wyzywasz? Nie pamiętasz jak to się wcześniej skończyło, kiedy jeszcze gnidami obrzucałeś? 18 latek to sobie może porównać pryszcze na twarzy a nie oceniać politykę gospodarczą miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Krzystek 4- IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.10, 10:20 Jak ktos ladnie to okreslił "Stara komunistyczna szkoła propagandy". Zed a ty przestan zasmiecac forum bo juz sie niedobrze człowiekowi robi jak musi chcac niechcac czytac twoje wypociny. Szczecin zdycha i nie ma co polemizowac ani z toba ani z tym 18-letnim gowniarzem autorem tego tekstu, który za najwiekszy sukces na 1 miejscu wymienił jedna z najwiekszych klap czyli floating garden... ZENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Krzystek 4- 24.09.10, 11:16 Dziecko, nie można zaśmiecić śmietnika. To nie są moje "wypociny" a co do tego, że zdycha to ja bym się cieszył. Bo to znaczyłoby, że wymrą najsłabsze jednostki najpierw, czyli wy-malkontenci nieudacznicy. Nie masz co polemizować bo do tego trzeba mieć rozum i jaja a nie skurczone orzeszki i uraz umysłowy wobec własnego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Re: Krzystek 4- IP: *.szczecin.mm.pl 24.09.10, 11:20 zed.1 napisala do tego trzeba mieć rozum i jaja a nie skurczone orzeszki jak muminek? w bajce nigdy nie bylo ich widac Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Krzystek 4- 24.09.10, 18:24 Ta, psychopaci przy żołbie dadzą radę sobie. Rząd się wyżywi, co głupku? Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Krzystek 4- 24.09.10, 19:33 Inwestycje, które ruszyły lub ruszą gadajcie co chcecie, ale inwestycje ruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Krzystek 4- IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 19:48 malcoolm napisał: > Inwe > stycje, które ruszyły lub ruszą gadajcie co chcecie, ale inwestycje rusz > ają. szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,7779353,Wojewoda__szpital_dla_archidiecezji_legalny.html szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8168267,Burza_o_niedroga_dzialke_dla_parafii.html szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,87121,5792291.html Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Krzystek 4- 24.09.10, 20:02 normalny czlowiek do czlowieka pustego: - patrz, buduje sie cos pieknego - nie, to zle bo kosciol ukradl tam cos gdziestam, albo nie wiem wlasciwie o co chodzi ale czego nie rozumiem to jest to kradziez i wtedy normalny czlowiek sie zastanawia o co debilowi moze chodzic i skad KURWA MA TO MIEC ZWIAZEK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z doskoku Re: Krzystek 4- IP: *.szczecin.mm.pl 24.09.10, 20:06 zed.1 napisał: > i wtedy normalny czlowiek sie zastanawia o co debilowi moze chodzic i skad KURWA MA TO MIEC ZWIAZEK Zawsze właśnie mam takie myśli czytając twoje posty... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Krzystek 4- 24.09.10, 23:28 dziwi mnie, ze 1. potrafisz czytac, 2. myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z doskoku Re: Krzystek 4- IP: *.szczecin.mm.pl 25.09.10, 11:04 jak w moim poscie powyzej zed, jak powyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Krzystek 4- IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 21:47 zed.1 napisał: > normalny czlowiek do czlowieka pustego: > - patrz, buduje sie cos pieknego a ja dopiszę: Pusty człóowiek do normalnego: Gdzie bo nic nie widzę? normalny człowiek do pustego: zara ukradnę to zobaczysz od razu zbudowane Pusty człowiek do normalnego: Ale przecież tu nic się nie buduje to już było i działało a teraz zarasta normalny do pustego: Debil jesteś jak zarośnie to się sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Krzystek 4- IP: *.cable.quicknet.nl 25.09.10, 00:04 zyje w swiecie w ktorym czlowiek jest okradany w majestacie prawa - smutny to swiat bez watpienia a Piotr Krzystek ma wklad w ten smutek.... Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Krzystek 4- 25.09.10, 11:08 Chce sobie coś pięknego zbudować w ogóródku, poproszę o 2 ciężarówki ganitowych płyt z ulic miasta... ... ja latami się zastanawiałem gdzie są kradzione te płyty, m.in. dlaczego porządną ulicę Krzywoustego okradziono z tych płyt a wymurowano z jednej, brzydkiej, odzyskowej kostki, wbrew technologii mini-murki. Mimo, że ulica miała mieć reprezentacyjny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant idiotyczny artykul 25.09.10, 02:57 Krzysteczek mial taki wplyw na losy stoczni jak ja na trzesienie ziemi w Chinach. Krzysteczek nie ma tez fabryczki pieniedzy w swoim mieszkanku, hehehe, wiec remonty drog czy parkow to tez nie jego zasluga. Podobnie Kaskada etc. Nowa budka pani Wiesi na Turzynie to tez jego zasluga? :-) LOL Floating Garden to totalna zenada i dobrze, ze m.in. Grubas apeluje o jej porzucenie. Jak sie nazywa orzel, ktory splodzil te laurke? Nie moge znalezc autora. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: idiotyczny artykul 25.09.10, 03:47 a ty chyba po pijaku wrociles bo nie rozumiesz co jest napisane w tekscie za bardzo. mam racje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: idiotyczny artykul 25.09.10, 11:13 Ty chyba naćpany wiecznie chodzisz, skoro podnieca Cię bełkotliwe przekręcenie nazwy miasta przez Krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 bywały też jeszcze gorsze 25.09.10, 08:35 absztyfikant napisał: >Nowa budka pani Wiesi na Turzynie to tez jego zasluga? :-) LOL to wcale nie jest sfera dowcipów bo to było grane juz w kampaniach wyborczych. orzeł walki o demokrację i lew polskiej samorządności i rozwoju demokracji lokalnej niejaki runowicz, w kampanii wyborczej otwierał jak swoje zasługi również małe budki co na drugi już dzień gazeta rozgłaszała wszem i wobec jak sukces. nawet jak paru facecików na zlecenie wprowadziło ISO w urzędzie mięsnym to gazeta uwieczniła to jako sukces guru zarządzania runowicza gigafotą setek urzędasów na bruku przed urzędem. tak więc krzystek jest w tej kampanii jeszcze bardzo skromny. Odpowiedz Link Zgłoś