Dodaj do ulubionych

Gawłowski: bez Krzystka mam komfort

24.09.10, 12:34
Pan Gawłowski zaplątał się w zeznaniach...
Chciał Krzystka wyrzucić z partii ale chciał jego reelekcji, rządy Krzystka doprowadziły do "czarnej dziury", a niby kto te rządy wpierał? SLD? PiS?
Obserwuj wątek
    • zachlanamorda Gawłowski: bez Krzystka mam komfort 24.09.10, 12:38
      No to wszystko jest wiadome dlaczego jest tak źle w mieście . Swoje palce w zarządzaniu miastem tej kadencji macali ustami Krzystka -Lepper i Balazs . Krzystek wystartuj na złość PO na prezydenta miasta z listy poparcia z Samoobrony . Zed 1 i i Ksyfilis palmiasty to jedna i ta sama osoba zawsze zad jest z dupy.
      • Gość: politryk Gawlowski coś ty zarl ze tak gadasz jak g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:32
        to cianias
        • zed.1 Re: Panie Gawlowski 24.09.10, 20:25
          gra pan na konflikt co wyszlo juz bokiem nitrasowi i wyjdzie tez panu. dlaczego za wszelka cene staracie sie pozagryzac wszyscy w lokalnej PO?

jadac po krzystku tylko blokuje pan sobie mozliwosci pozniejszej wspolpracy. czlonkowie PO za to rozlicza, nitras bedzie zapewne pierwszym ktory to wyciagnie gdy bedzie okazja.

a co do jechania po kims, to by sie pan chociaz postaral. jak mozna pieprzyc, ze byl pan za usunieciem krzystka gdy wyszla sprawa z mieszkaniem skoro sprawa mieszkania wyszla przed wyborami oraz przed tym gdy krzystek zostal czlonkiem PO?
      • Gość: Oder Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.146.215.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 14:12
        Partie, towarzysze partyjni, partie upadajace i upadle, dzialacze, rozgrywki, gry, zyski, wartosci - to WASZ jezyk Nie znacie jezyka-potrzeby spoleczenstwa i spolecznosci, rozwiazania komunikacyjne, nowe miejsca i osrodki pracy, potrzeby kulturalne ludzi, doznania i zgodnosci architektoniczne, przezycia estetyczne,zdrowie , . postrzeganie w kraju i Europie, . Ten WASZ JEZYK to WASZA MENTALNOSC . Stworzyliscie sobie partyjki i partie, zawlaszczyliscie wladze, zyjecie z profitow wladzy. Slepo nasladujecie kanciarzy ktorzy zyja na koszt ludzkosci jakim sa koscioly i religie. OBLESNE BYDLO - NIECH WAS SZLAG TRAFI JAK NAJSZYBCIEJ. -CHOLERNE POLACTWO>
    • zachlanamorda Nie reelekcji tylko reerekcji jeżeli taką posiada 24.09.10, 12:46
      niezly_cwaniak napisał:

> Pan Gawłowski zaplątał się w zeznaniach...
      > Chciał Krzystka wyrzucić z partii ale chciał jego reelekcji, rządy Krzystka do
      > prowadziły do "czarnej dziury", a niby kto te rządy wpierał? SLD? PiS?

Nie mówi się reelekcji tylko reerekcji . Stary już jest ten grzyb muchomor i z reerekcją mogą być kłopoty.
      • Gość: Funio Skasujcie teraz Golemę IP: *.pcmedia.com.pl 24.09.10, 12:56
        Teraz przyszedł czas na porządki, skasujcie więc takich cwaniaków jak Golema, Balazs, Krzystkowe pocioty....
    • Gość: koluter Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.paiz.gov.pl 24.09.10, 13:12
      Gaweł coś kręci.
      • Gość: partia cyników PO doprowadziła do czarnej dziury IP: *.globalconnect.pl 24.09.10, 13:17
        mówi najważniejszy polityk zachodniopomor PO i jeszcze planuje na listy wprowadzić samoobronę
        • Gość: alozju Gawlowski Jabloński Litwiński to dno moralne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:35
      • Gość: benek chochuła Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 13:24
        Gość portalu: koluter napisał(a): IP: *.paiz.gov.pl 24.09.10, 13:12

> Gaweł coś kręci.

Aż mnie tknęło: paiz.gov.pl
        Polska Agencja Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A.

Co to za cudo??????? Ależ tam muszą kasę kroić za nicnierobienie!
        • Gość: benek Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 13:29
          Gość portalu: benek chochuła napisał(a):

> Aż mnie tknęło: paiz.gov.pl
          > Polska Agencja Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A.
          >
          > Co to za cudo??????? Ależ tam muszą kasę kroić za nicnierobienie!

Haha! Są lepsi od specjalisty od pływających ogrodufff

www.paiz.gov.pl/index/?id=b0d6951563a26ffeb2405a9653b3b422
          Ależ promują! :-))))))
      • Gość: twarda wazelina Platforma Oszustów IP: *.chello.pl 24.09.10, 13:26
        Typowe oblicze platformy w osobie Gawłowskiego , jak on może mówić ,że był od samego początku przeciwny Krzystkowi za zrabowane mieszkanie , co on zrobił w tej sprawie ? Rozmawiał z Piterą i Tuskiem i Schetyną . Jeżeli rozmawiał to jedynie żeby wyciszyć sprawę. W SKLu była połowa Platformy panie Gawłoś razem z Nitrasem i Kowalewskim, Wtedy Balazs wam nie przeszkadzał.
        Trzciński oszust od orzecha włoskiego też nie przeszkadzał w budowanym wizerunku?
        Afera z pana żona inżynierem geodezji i energii odnawialnej w pan spółce , której jako minister przydzielał pan miliony? Drogo nas kosztuje taka prywatna żona z wyrafinowanym hobby ? Pamiętamy .
        • Gość: antySLD [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:37
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: arleta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:37
    • Gość: as jakie notowania ma gaweł na dworze tuska? IP: *.globalconnect.pl 24.09.10, 13:19
      • Gość: Spolem [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:38
    • Gość: q [...] IP: *.centertel.pl 24.09.10, 13:30
      • Gość: looo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:33
        • Gość: antylitwin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:34
          • Gość: Funio [...] IP: *.pcmedia.com.pl 24.09.10, 13:38
      • Gość: Komfort [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:36
    • mort70 Gawłowski: bez Krzystka mam komfort 24.09.10, 14:09
      Ale gościu ma fazę, ciekawe co jara. Platformersi sami się utopia w swoim jadzie. OBRZYDLIWE
    • Gość: gosia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:27
    • Gość: samja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:45
      • Gość: oburzony Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 15:49
        takie bzdety piszecie. Nic konkretnego w tak poważnej sprawie. Szkoda czasu na czytanie!
    • Gość: czy-telniczka Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:58
      Wypowiedz z artykułu cyt:

"Przez moment uwierzyłem Piotrowi Krzystkowi, że chce grać z nami w jednej drużynie, ale się pomyliłem".

Może wyborcy w samorządzie nie chcą trenera i sędziego w jednej osobie.

"Od momentu odrzucenia przez członków PO Krzystka jestem w komfortowej sytuacji. To nie ja cztery lata temu desygnowałem Krzystka na prezydenta Szczecina".

kto tu jest dużym i kto małym pieskiem - to nie ja nie ja - TO ON TO ON

"Gdy został prezydentem miasta i wyszła jego sprawa z mieszkaniem, chciałem go nawet wyrzucić z partii".

To ilu członków takich partii w każdej z partii pozostałoby - jako nieskażonych ?

"Ostro go także krytykowałem, gdy po dwóch latach okazało się, że jego rządy prowadzą do czarnej dziury".

W samorządzie tylko wina - politycy z wyższej półki oceniają - to tak miało być ?
      • Gość: Ccc Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 17:36
        To gawlowski dal zgode na wycinke lasu pod wyciag soltysiaka
    • 1przeciwnik_glupoty Kiedy PO zawiadomi prokuraturę? 24.09.10, 18:08
      CYTUJĘ: "Gdy został prezydentem miasta i wyszła jego sprawa z mieszkaniem, chciałem go nawet wyrzucić z partii. Ostro go także krytykowałem, gdy po dwóch latach okazało się, że jego rządy prowadzą do czarnej dziury."
      Znów kolejny "mężczyzna", który chciał, ale nic nie zrobił... po prostu genialne. Może w końcu prokuratura przesłucha byłego wiceprezydenta ds. mieszkalnictwa? Który - jak sądzę - poświadczał nieprawdę, by dostać 148 metrów mieszkania za 30 tysięcy złotych?
      • Gość: Michał Re: Kiedy PO zawiadomi prokuraturę? IP: *.146.139.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 21:04
        Gawłowski taki sam jak Nitras
    • lescigales Gawłowski: bez Krzystka mam komfort 24.09.10, 20:02
      Jak to zrobić aby te stada "partyjnych baranów" wyprowadzić na właściwe dla nich pastwisko? Ktoś może wie? Nawet nie wiedzą po cholerę się pchają na taborety (stołki są dla mądrzejszych).Proszę mi wytłumaczyć jak spolegliwość partyjniacka przekłada się na funkcjonowanie miasta:jak" Bolek" jest "za" to mam lepiej, a jak" Ziutek" przeciw to gorzej???!! Jedziecie panowie do tyłu-jak mistrz kierownicy Nitras.
    • Gość: Off Re: Gawłowski: bez Krzystka mam komfort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 00:18
      Bez wątpienia ma komfort. Nie musi się już martwić o wynik wyborczy, bo lizodup Nitrasa przerżnie z kretesem.
    • cynik24091 Upartyjnienie samorządów to ich zguba 25.09.10, 06:11
      Zawsze będę przeciwnikiem upartyjniania samorządów. Przecież jasno widać, że nie chodzi tu o dobro miasta tylko rozgrywki polityczne. W nosie mam, kto z kim śpi, byle miasto się rozwijało. A tu jawnie pokazuje się, że politykierzy walczą o stołki. Nikt rozsądny nie podejmie walki z partiami, które mają duże pieniądze na kampanię wyborczą i odpowiednie zaplecze, więc prawdziwi samorządowcy nawet nie podejmują próby stawania w szranki wyborcze. Tak więc politykierzy dostają stanowiska, a miasto sobie upada. Upada, co najgorsze także chęć uczestniczenia w życiu samorządowym młodych ludzi, którzy partie postrzegają, jako żmijowisko. I tak ma być lepiej ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka