swarozyc 30.09.10, 21:43 a antypolski zulik zydokomunistyczny xyz, bedzie zapewniac opieke medialna tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 22:05 A ty psycholu wszędzie widzisz jak nie księży to Żydów i komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 22:43 Niech wytłumaczy, jak jego żona dostała stanowisko dyrektora wydawnictwa uniwerku bez konkursu i co o niej sądzą pracownicy tegoż wydawnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.xdsl.centertel.pl 30.09.10, 23:04 Gość portalu: mgr napisał(a): > Niech wytłumaczy, jak jego żona dostała stanowisko dyrektora wydawnictwa uniwer > ku bez konkursu i co o niej sądzą pracownicy tegoż wydawnictwa. Coś się dojebał buraku do porządnego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Ja znam haslo. 01.10.10, 00:31 Lepsze, niż 9 lat mieszkania na 148 metrach za 30 tysięcy. Co ZEDZIu? A może : Gontynka dla naiwnych? Albo: mi nawet płot od Gontynki podpie...li! Albo: mam dupków od pijaru pozatrudnianych! Albo: oddam pół miasta Kościołowi katolickiemu, byle na ambonie za mną gardłował. Albo: znów przepieprzyłem 11,5 mln zł. Albo: zrobie 100% planów zagospodarowania przestrzennego w 2050 roku, jak moje dzieci zostaną wybrane na moje stanowisko. Albo: PO = POciotki do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Ja znam haslo. 02.10.10, 05:33 dla ciebie jedyne haslo jakie jest potrzebne to: "potrzebuje pomocy specjalisty". zrob sobie je na koszulce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Ja znam haslo. IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.10, 21:56 Ty masz swoje wydziargane na czole:Jestem szmatą Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Nie śmiałbym się na twoim miejscu zed 01.10.10, 11:43 Słynni bibliotekarze: 1. Giacomo Casanova. 2. Gotfryd Wilhelm Leibnitz. 3. Joachim Lelewel. 4. Mao Zedong. 5. Edgar Hoover. 6. Beniamin Franklin. 7. Golda Meir. 8. Bracia Grimm. 9. Marcel Proust. 10. Pius XI. No i niesławnej pamięci Amon Göth. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Nie śmiałbym się na twoim miejscu zed 02.10.10, 05:35 to bardzo ciekawa lista. nie sugerujesz chyba jednak, ze wijas jest tak wielka postacia jak te wymienione? jako bibliotekarz nie posiada doswiadczenia menadzerskiego. to doswiadczenie zapewne dostarczy mu pan wieczorek sterujac zza plecow. no i reszta ekipy tez juz jest doswiadczona i tylko czeka na stolki. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie śmiałbym się na twoim miejscu zed 03.10.10, 11:26 > to bardzo ciekawa lista. nie sugerujesz chyba jednak, ze wijas jest tak wielka > postacia jak te wymienione? Jeszcze nie jest. Ludzie wyżej wymienieni też nie urodzili się wielcy. Na to czas przyjdzie. > jako bibliotekarz nie posiada doswiadczenia menadzerskiego. to doswiadczenie za > pewne dostarczy mu pan wieczorek sterujac zza plecow. no i reszta ekipy tez juz > jest doswiadczona i tylko czeka na stolki. Lepszy wieczorek niż Dzięga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nie śmiałbym się na twoim miejscu zed IP: *.chello.pl 03.10.10, 11:31 xyz-xyz napisał: > Lepszy wieczorek niż Dzięga. Czemu skazujesz nas na taki wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nie śmiałbym się na twoim miejscu zed 03.10.10, 12:14 > Czemu skazujesz nas na taki wybór? Uważasz, że mam taką siłę? A tak poważnie, Wieczorek nie będzie miał żadnego wpływu na Wijasa. Możesz być pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie śmiałbym się na twoim miejscu zed 03.10.10, 11:56 Zed, zgadzam sie ze jako bibliotekarz nie ma doświadczenia menadzerskiego, ale prawnicy zatrudniani na urzędowych posadach niezbędnych - nie maja także takiego doświadczenia... Zaprawde chcesz prezydenta z doświadczeniem menadzerskim? Zreszta doświadczenia menadżerskie maja także byli członkowie zarządu dajmy na to ZCh Police... to Twoje typy? Zarządzanie to łatwa sztuka, gdy nie ma rozliczania, a są tylko układy... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ja znam haslo. 06.10.10, 22:52 zed.1 napisał: > "Bibliotekarz - prezydentem" > > oto haslo. :) > ........................................ skoro magazynier mógł być, prawnik może, to i bibliotekarz akurat to najmniej istotny aspekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecer Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.szczecin.mm.pl 01.10.10, 00:22 Gość portalu: ? napisał(a): > Gość portalu: mgr napisał(a): > > > Niech wytłumaczy, jak jego żona dostała stanowisko dyrektora wydawnictwa > uniwer > > ku bez konkursu i co o niej sądzą pracownicy tegoż wydawnictwa. > > Coś się dojebał buraku do porządnego człowieka? Słownictwo na miarę towarzyszy z KPP i PPR. Skoro jest porządny to czemu załatwia w ten sposób pracę żonie? i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 08:44 > > Skoro jest porządny to czemu załatwia w ten sposób pracę żonie? > dostosował się do standardów PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 11:21 Porządnemu człowiekowi przez myśl by nie przyszło,by trzymać się z czerwonymi świniami.A swoją drogą,logika nakazywałaby opracowanie programu a potem jakiegoś chwytliwego hasła a nie na odwrót.No ale wymagać po pogrobowcach Lenina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.10, 21:54 Gość portalu: mgr napisał(a): > Niech wytłumaczy, jak jego żona dostała stanowisko dyrektora wydawnictwa uniwer > ku bez konkursu i co o niej sądzą pracownicy tegoż wydawnictwa. Niech się wytłumaczy którakolwiek z parti co robią te setki tłuków na setkach stanowisk w mieście.Co robią spdochroniarze z UM w Zusie,urzedzie skarbowym i miejskim(kolejnoiść lotów dowolna).A ty gościowi z jedną żoną wyjeżdzasz?Gdzie ty byleś przez ostatnie 30 lat?Na Marsie? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc oto program Wijasa: 30.09.10, 23:01 1. Akceptacja niezależnych od partii i pracodawców wolnych związków zawodowych wynikających z ratyfikowanych przez PRL Konwencji nr 87 Międzynarodowej Organizacji Pracy, dotyczących wolności związków zawodowych. 2. Zagwarantowanie prawa do strajku oraz bezpieczeństwa strajkującym i osobom wspomagającym. 3. Przestrzegać zagwarantowanej w Konstytucji PRL wolności słowa, druku, publikacji, a tym samym nie represjonować niezależnych wydawnictw oraz udostępnić środki masowego przekazu dla przedstawicieli wszystkich wyznań. 4. Przywrócić do poprzednich praw: a) ludzi zwolnionych z pracy po strajkach w 1970 i 1976 r., studentów wydalonych z uczelni za przekonania, b) zwolnić wszystkich więźniów politycznych (w tym Edmunda Zadrożyńskiego, Jana Kozłowskiego, Marka Kozłowskiego), c) znieść represje za przekonania. 5. Podać w środkach masowego przekazu informację o utworzeniu Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego oraz publikować jego żądania. 6. Podać realne działania mające na celu wyprowadzenie kraju z sytuacji kryzysowej poprzez: a) podanie do publicznej wiadomości pełnej informacji o sytuacji społeczno-gospodarczej, b) umożliwienie wszystkim środowiskom i warstwom społecznym uczestniczenie w dyskusji nad programem reform. 7. Wypłacić wszystkim pracownikom biorącym udział w strajku wynagrodzenie za okres strajku - jak za urlop wypoczynkowy, z funduszu CRZZ. 8. Podnieść zasadnicze uposażenie każdego pracownika o 2000 zł na miesiąc, jako rekompensatę dotychczasowego wzrostu cen. 9. Zagwarantować automatyczny wzrost płac równolegle do wzrostu cen i spadku wartości pieniądza. 10. Realizować pełne zaopatrzenie rynku wewnętrznego w artykuły żywnościowe, a eksportować tylko nadwyżki. 11. Znieść ceny komercyjne oraz sprzedaż za dewizy w tzw. eksporcie wewnętrznym. 12. Wprowadzić zasady doboru kadry kierowniczej na zasadach kwalifikacji, a nie przynależności partyjnej oraz znieść przywileje MO, SB i aparatu partyjnego poprzez: zrównanie zasiłków rodzinnych, zlikwidowanie specjalnych sprzedaży itp. 13. Wprowadzić na mięso i jego przetwory kartki - bony żywnościowe (do czasu opanowania sytuacji na rynku). 14. Obniżyć wiek emerytalny dla kobiet do 55 lat, a dla mężczyzn do lat 60 lub przepracowanie w PRL 30 lat dla kobiet i 35 lat dla mężczyzn bez względu na wiek. 15. Zrównać renty i emerytury starego portfela do poziomu aktualnie wypłacanych. 16. Poprawić warunki pracy służby zdrowia, co zapewni pełną opiekę medyczną osobom pracującym. 17. Zapewnić odpowiednią ilość miejsc w żłobkach i przedszkolach dla dzieci kobiet pracujących. 18. Wprowadzić urlop macierzyński płatny przez okres trzech lat na wychowanie dziecka. 19. Skrócić czas oczekiwania na mieszkania. 20. Podnieść diety z 40 zł na 100 złotych i dodatek za rozłąkę. 21. Wprowadzić wszystkie soboty wolne od pracy. Pracownikom w ruchu ciągłym i systemie czterobrygadowym brak wolnych sobót zrekompensować zwiększonym wymiarem urlopu wypoczynkowego lub innymi płatnymi dniami wolnymi od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zs_18 Re: oto program Wijasa: 01.10.10, 01:42 coś Ci się pomieszało, Kolego Swar. co on ma wspólnego z Sierpniem'80? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: oto program Wijasa: IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.10, 22:31 1.załatwione 2.załatwione 3.załatwione 4a.załatwione 4b.załatwione 4c.załatwione 5.załatwione 6a…hm z pozycji prezydenta miasta? 6b…Jest dziś jakaś reforma?Czego? 7.chciałbyś Sorry w demokracji trza zapie...ć 8.Za taki punkt zagłosuję nawet na Krzystka a co dopiero Wijasa 9.Z tym do Tuska raczej i wątpię czy coś załatwisz –Wijas nawet będąc preziem Szczecina nie ma szans na takie decyzje… 10.Słuszne to i sprawiedliwe 11.Załatwione 12.Obiecać można wszystko ale jeszcze nie było w tym kraju po IIw.św. partii która by takiego punktu dochowała..i nie będzie 13.załatwione-do czasu…. 14.W demokracji…zapomnij o emeryturze trza utrzymywać 400 posłów i setkę senatorów i całe partyjne zaplecze wiesz ile to luda!?Ktoś musi na tych nierobów pracować … 15…załatwione? 16.Nie obrażę się jeśli się za to poważnie weźmie a nie ograniczy się do rozdawnictwa jak Krzystek 17.W sumie jak wyżej….tyle że niech buduje a nie zamyka 18.Byłoby cudownie 19.A był artykuł co i jak z tymi mieszkaniami komunalnymi i to nie opcja Wijasa kręciła na tym lody … 20.No ok. 21.Załatwione wyłączając markety i ochronę 22.zawiodłeś mnie Swarożyc tym razem 23.Nie pisz mi spierd…. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Haslo brzmi IP: *.cable.quicknet.nl 30.09.10, 23:07 Mordercy z SB i UB nie dalismy wam zginac i mozecie na nas liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: Haslo brzmi 01.10.10, 11:26 W tych czasach to on w pieluchę robił.. ale niektórzy tylko historią żyją.. Naprawdę śmieszą mnie takie komentarze. Świat idzie do przodu a niektórzy stoją w miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Haslo brzmi 01.10.10, 11:50 Tak to jest. Przebrzmiała sława. Kiedyś Vlad pewnikiem bibułę roznosił, był kimś. Laski szczały po nogach myśląc o Vladzie opozycjoniście. Teraz marna renta, bo przecież od noszenia bibuły składek do ZUS nie odprowadzano. A jakiś były oficer SB, któremu składki odprowadzano, dostaje 2,5 tys. To musi Vlada boleć. Cóż zamiast bibuły mógł Vlad nosić tornister do szkoły. Moja mam ma ze 3,5 tys. emerytury Vlad. Znienawidź ją. Ale uprzedzam! Nie była w SB. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Haslo brzmi 01.10.10, 11:55 Przypominam ze PZPR, jako pracodawca, nie placila skladek emerytalnych za swoich pracownikow, ok 100 000 scierwa. Napieralski(stary) powinien dzisiaj z glodu zdychac, a zyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Haslo brzmi 01.10.10, 12:15 "Stary" Napieralski do dzisiaj pracuje, a nie trzepie kapucyna przed monitorem, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Haslo brzmi 01.10.10, 12:46 xyz-xyz napisał: > "Stary" Napieralski do dzisiaj pracuje, a nie trzepie kapucyna przed monitorem, > jak ty. ''''''''''''''''''' bo nie ma "godnej" emerytury? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a stara napieralska.. 03.10.10, 11:33 a stara napieralska..nie jest z domu "rosen"..? Proponuję wizytę u psychiatry zboczony moherze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Haslo brzmi IP: *.cable.quicknet.nl 01.10.10, 21:59 > W tych czasach to on w pieluchę robił.. ale niektórzy tylko historią żyją.. ale popiera mordercow obecnie - chroniac ich przywileje i firmujac partie ktora jest bezposrednim sukcesorem zbrodniczej parti z czasow PRL nie chodzi o historie czy zycie historia ale o wiarygodnosc panstwa - jesli mordercy ciesza sie szacunkiem i przywilejami to dlaczego scigac zlodzieji i lapowkarzy? - jesli ktos zabije ci bliska osobe to tez bedziesz uwazal ze nie ma sprawy i ze to historia do ktorej nie warto wracac- dalej bedziesz uwazal ze nie trzeba nic robic? > Naprawdę śmieszą mnie takie komentarze. Co jest w nich smiesznego - moze ja tez sie posmieje? mozesz mi wytlumaczyc? > Świat idzie do przodu a niektórzy stoją w miejscu.. tzn gdzie swiat idzie do przodu? gdzie jest ten przod, swiat? jak okreslic idzie doprzodu gdy nie a nic wczesniej? moze jednak rozliczenie mordercow, budowniczych zbrodniczego systemu, ludzi ktorzy przed i po 1989 roku okradali i mordowali Polakow - nie jest staniem w miesjcu a jedynie proba przywrocenia pewnego porzadku - elementarnej sprawiedliwosci - czegos co powoduje ze ofiara nie stoi nizej w hierarchi spolecznej niz przestepca i przesladowca? Skad ta przedziwna maniera ze nalezy zostawic mordercow i dac im sie cieszyc zyciem gdy ich ofiary czasem nawet nie maja grobu? czyzby ktos w twoje rodzinie byl morderca ze tak szybko chcesz "zapomniec" o historii i zyc wylacznie przyszloscia? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Haslo brzmi 01.10.10, 22:05 kazdemu zulowi w dzisiejszej polsce powiem: panstwo jest silne swoimi prawami i moralnoscia swych obywateli... Wasze panstwo jest silne przez piec minut(w porownaniu do przedwojennej polski, 4 tygodnie) Tak trzymac zbolszewizowane katozule! Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: Haslo brzmi 02.10.10, 13:35 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > > W tych czasach to on w pieluchę robił.. ale niektórzy tylko historią żyją > .. > > ale popiera mordercow obecnie - chroniac ich przywileje i firmujac partie ktora > jest bezposrednim sukcesorem zbrodniczej parti z czasow PRL Każda lewica dla Ciebie będzie sukcesorem czasów PRL Dla Ciebie widocznie tylko poglądy prawicowe się liczą, a reszta jest nieważna. Nie szanujesz > nie chodzi o historie czy zycie historia ale o wiarygodnosc panstwa - jesli mor > dercy ciesza sie szacunkiem i przywilejami to dlaczego scigac zlodzieji i lapow > karzy? - jesli ktos zabije ci bliska osobe to tez bedziesz uwazal ze nie ma spr > awy i ze to historia do ktorej nie warto wracac- dalej bedziesz uwazal ze nie t > rzeba nic robic? O czym ty człowieku prawisz? Każdego mordercę należy osądzić, każdego zbrodniarza należy skazać i nie ma wyjątku. To że ja np mam poglądy bardziej lewicowe, nie oznacza że nie jestem za rozliczeniem osób które stały za komunistami z czasów PRL. Byli ludzie którzy nie byli mordercami, sbkami ubekami a pracowali wg swojej wiedzy dla dobra swojego państwa. Jeżeli byś chciał rozliczyć wszystkich > > Naprawdę śmieszą mnie takie komentarze. > > Co jest w nich smiesznego - moze ja tez sie posmieje? mozesz mi wytlumaczyc? Żeby tłumaczenie trafiło , trzeba umieć słuchać... > > Świat idzie do przodu a niektórzy stoją w miejscu.. > tzn gdzie swiat idzie do przodu? gdzie jest ten przod, swiat? jak okreslic idzi > e doprzodu gdy nie a nic wczesniej? moze jednak rozliczenie mordercow, budownic > zych zbrodniczego systemu, ludzi ktorzy przed i po 1989 roku okradali i mordowa > li Polakow - nie jest staniem w miesjcu a jedynie proba przywrocenia pewnego po > rzadku - elementarnej sprawiedliwosci - czegos co powoduje ze ofiara nie stoi n > izej w hierarchi spolecznej niz przestepca i przesladowca? Nie wrzucaj wszystkich do jednego kotła. Każda władza deprawuje , co widać również po 89r. > Skad ta przedziwna maniera ze nalezy zostawic mordercow i dac im sie cieszyc zy > ciem gdy ich ofiary czasem nawet nie maja grobu? Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś , bo źle trafiłeś. > czyzby ktos w twoje rodzinie byl morderca ze tak szybko chcesz "zapomniec" o h > istorii i zyc wylacznie przyszloscia? Tak chcę zapomnieć o przeszłości , przymusowych akademiach i pochodach, zbrodniarzach i zaślepionych idealistach , którzy zachowywali się podobnie jak ty teraz. Na temat mordercy w rodzinie nawet się nie wypowiadam , bo to txt poniżej rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Haslo brzmi IP: *.cable.quicknet.nl 02.10.10, 14:13 > Każda lewica dla Ciebie będzie sukcesorem czasów PRL > Dla Ciebie widocznie tylko poglądy prawicowe się liczą, a reszta jest nieważna. > Nie szanujesz Zdziwilbys sie co do moich pogladow - sa bardziej lewicowe niz wielu panow z SLD ale nie o moich pogladach trzeba tu pisac - przez szacunek rozumiem rpzede wszystkim przestrzeganie norm prawa - prawa ktore bylo lamane "lewice" tak w PRL jak i RP. > O czym ty człowieku prawisz? > Każdego mordercę należy osądzić, każdego zbrodniarza należy skazać i nie ma wyj > ątku. Wiec dlaczego akceptujesz obecnosc w SLD wielu osob zwiazanych z PZPR - to byla partia ktora kazala strzelac do Polakow w imie obrony swojego statusu spolecznego - z powodu zadzy wladzy i pieniedzy. To PZPR i jej spadkobierczyni SLD czynnie chronia ludzi ktorzy w jej imieniu krwawo tlumili robotnicze manifestacje. To nigdy nie byla lewica ale zwyrodniala forma tatalitaryzmu. > To że ja np mam poglądy bardziej lewicowe, nie oznacza że nie jestem za rozlicz > eniem osób które stały za komunistami z czasów PRL. > Byli ludzie którzy nie byli mordercami, sbkami ubekami a pracowali wg swojej wi > edzy dla dobra swojego państwa. > Jeżeli byś chciał rozliczyć wszystkich Zrozum jedna prosta rzecz - wberew budowanej opoini ze masa ludzi byla uczciwych rzeczywostoscPRL wygladala inaczej - PZPR stworzala w obrebie PRL bardzo korzystne sciezki awansu pod warunkiem aktywnego uczestniczenia w swojej dzialalnosci. Ty mylisz poglady lewicowe z nazwa parti ktra na dodatek nie ma nic wspolnego z lewicowscia i traktuje hasla lewicowe jako sposob na pozyskanie naiwnych idiotow - dealistow. Od czasow PZPR rosly kolejne generacje ktorym przekazywano wladze i zasoby materialne bez ogladania sie na interes spoleczenstwa - ty nie masz zielonego pojecia jak gnojono ludzi dlatego ze nie chcieli wspierac "lewicy". Dodam ze w Polsce nie ma prawicy ale sa rozne odcienie socjalizmu - jedne bardziej narodowe inne bardziej kosmpolityczne. Podzial prawica - lewica to jedynie ma ulatwic robienie kolorowych mapek podczas wyborow roznym specjalistom - poglady gospodarcze sa wlascwie zblizone i jednkaowe - najbiedniejsi na swoich grzbeitach pomanazaja majatki nielicznych ktorzy wespol z wladza ciagnaprofity z cudzej pracy spotykajac i sie i omawiajac rozne interesy nad glowami baranow - bo skoro barany daja sie strzyc to ktos barany strzyze. Co zrobic z wladzami panstwa ktore wprowadzilo stan wojenny wbrew obowiazujacemu prawu? - Co zrobic z ludzmi ktorzy tepili wolnosc wypowiedzi lamaic w ten sposob prawo zagwarantowane konstytucja PRL - ty wogole znasz konstytucje PRL? sprawdz sobie jak na bakier z obowaizujaycm prawem PRL byli ludzie ktorych popierasz. Konstytucja PRL jest dostepna i mozna sie zdziwic jak wiele praw dotyczacych wolnosci religijnej i swiatopogladowej oferowal obywateleom PRL - problemem ktory jest i dzis bylo to ze takonsttucja nie byla przestrzegana tak jak nie ejst przestrzegana i dzis. > Żeby tłumaczenie trafiło , trzeba umieć słuchać... Chodzi ci o umiejetnosc sluchania selektywnego? a gdzie sie podziala twoja wrazliwosc lewicowa skoro sie tak obnosisz ze swoimi lewicowymi pogladami - gdzie wrazliwosc lewicowa na cierpienie i krzywde prostych ludzi? - dlaczego to ja - nacjonalista i antysemita mam w kolko pisac o krzywdzie milionow Polakow ktorych okradziono z szansy na godne zycie, dlaczego to jak prawicowiec i nazista mam w kolko pisac o tym ze Polacy sa okradani przez tzw"lewice" i tzw "prawice" i obecnie - gdzie sa te twoje lewicowe poglady? > Nie wrzucaj wszystkich do jednego kotła. Każda władza deprawuje , co widać równ > ież po 89r. Deprawuje i obecnie bo od samego poczatku skazona jest zaakceptowaniem krzywdy ludzkiej,kaceptacji tego ze kat stoi w hierarchi spolecznej wyzej niz ofiara - ze narzucono Polakom taki stan prawny ktory chroni tych ktorzy strzelali do robotnikow. > Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś , bo źle trafiłeś. Nie trafilem zle - Polska jest krajem w ktorym z morderca Kiszczakiem przeprowadza sie wywiady a on zartujac proponuje dziennikarzom wspolna wodke po tym jak po raz kolejny okpil Polske - Kiszczak ponsi bezposrednia odpowiedzialnsoc za mordy polityczne w latach 80 - kto broni Kiszczaka - kto w sejmie broni przywilejow mordercow a nazwisk takich jak Kiszczak jest wiecej i co gorsza z kazdym rokiem maleje szansa na chocby minimalne podniesienie statusu ofiar w porownaniu do statusu jaki maja ich oprawcy. > Tak chcę zapomnieć o przeszłości , przymusowych akademiach i pochodach, zbrodni > arzach i zaślepionych idealistach , którzy zachowywali się podobnie jak ty ter > az. > Na temat mordercy w rodzinie nawet się nie wypowiadam , bo to txt poniżej rynsz > toku. O przeszlosci chca zapomniec ci ktorzy uciekaja przed wlasna przeszlsocia. Nie da sie uciec od historii, nie da sie uciec od bzbrodni - mozesz polozyc kolejna warstwe farby ale takonstrukcja jest juz przerdzewiala i predzej czy pozniej sie zawali tak jak zawalil sie PRL. Zaslepiony idealizm - to chyba jest wlasnie mysl lewicowa - idealistyczna - wszyscyc ludzie sa rowni w obliczu prawa, wszyscy maja prawo do szczescia - jesli ty mnie nazywasz idealista do tego zaslepionym to ja ci mowie ze z ciebie jest taki lewicowiec jak z Hitlera Zyd sefardyjski! Ja uwazam za teksty ponizej rynsztoka te teksty ktore mowia ze jesli to historia jest zla to najlepiej o niej zapomniec i ze ci ktorzy upominaja sie o elementarna sprawiedliwosc, o przywrocenie szacunku dla prawa, o podniesienie wiarygodnosci panstwa, ze to sa zaslepieni idealisci. Ja to uwazam za teksty rynsztokowe, za teksty odbneirajace nie tylko gosnosc czlowiekowi jako istocie ale tez ze sa to teksty odbierajace czlowiekowi szanse stawania sie kims lepszym - odmawiajac Polakom prawa do prawdy i sprawiedliwosci odmawiasz im takze prawa do lepszego jutra - skazujesz na wieczne bycie baranami do strzyzenia. Spojrz w lustro lewicowcu - popatrz sobie w oczy - wytrzymaj troche dluzej i postaw sobie w duchu pytanie o prawde i sprawiedliwosc i to czy sam bys chcial byc z ofiara czy raczej wolalbys byc z katem...to dziwne pytanie ale odpowiedz bardzo wiele powie jaki to z ciebie lewicowiec jest. Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi uniwersalne hasło dla wszystkich kandydatów 01.10.10, 08:49 "Szcze (jak Szczecin) na was." Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: uniwersalne hasło dla wszystkich kandydatów IP: *.chello.pl 03.10.10, 11:33 A ja na was sikam! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc szczyl w obsikanych majtkach.. 01.10.10, 11:03 metapedia.konserwatyzm.pl/wiki/Pajdokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Hasło jest zawsze jedno: Teraz MY!!! IP: *.pcmedia.com.pl 01.10.10, 11:18 Hasło jedno dla wszystkich opcji: Teraz k...wa MY, a Golema zawsze i wszedzie!!! Jedyny który zawsze znajdzie dojście do władzy, ciekawe, ale jak CBA ma w swej kieszeni i prokuratury i sądy.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szczyl w obsikanych majtkach.. 06.10.10, 23:12 stetryczałego Jurczyka już mielismy Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szczyl w obsikanych majtkach.. 07.10.10, 11:51 beatrix13 napisała: stetryczałego Jurczyka już mielismy '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ty to lubisz z deszczu pod rynne... Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi Re: szczyl w obsikanych majtkach.. 07.10.10, 15:40 Jak większość kobiet lubi i sadyzm i masochizm. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szczyl w obsikanych majtkach.. 07.10.10, 15:51 i ja ciebie pozdrawiam Fugazi.. :-) PS Becia ma najwidoczniej kompleks mlodego wieku...a to wiaze sie z przekwitaniem.. :-) Jurczyk nie byl zly bo byl stary, ale byl zly bo byl glupi.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: szczyl w obsikanych majtkach.. 07.10.10, 21:14 Ależ Swar kompleks młodego wieku to Ty masz ewidentny z powodu swojego podeszłego, bo 30-o i 40-letnich facetów określasz szczylami, gó...arzami pisząc o Wijasie, Krzystku i innych ich politykach rówieśnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szczyl w obsikanych majtkach.. 07.10.10, 21:22 wydawalo mi sie ze podeszly wiek rozpoczyna sie od emerytury.. ale pal szesc, to twoja definicja. a przywolani przez ciebie osobnicy, pomijajac ich cechy moralno-intelektualne, nie nadaja sie na funcje prezia bo po prostu nie maja/nie mieli stosownego doswiadczenia, ktore nabywa sie z wiekiem pracujac wczesniej na stanowiskach dajacych takie doswiadczenie.. Nie bede powolywac sie na inne miasta w Europie bo po co? Nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn 01.10.10, 11:25 Jakąkolwiek pomoc, która zapewni Wijasowi zwycięstwo. a antypolski Ty mi przyganiasz? Wróć tu i zrób coś dla Polski zamiast trzepać przed kompem kapucyna. Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn 01.10.10, 11:57 > Jakąkolwiek pomoc, która zapewni Wijasowi zwycięstwo. Chcesz mu pomagać? W czym? "To nie jest żadna autostrada społecznego awansu O nie... to jest droga do Piekła Powiedziałem, to jest droga to Piekła" www.youtube.com/watch?v=1EBw_da7BZk Pozdrawiam Fugazi Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn 01.10.10, 12:19 Chcesz mu pomagać? W czym? W wygranej. Uważam, że ze wszystkich kandydatów jest najlepszy. Ty wolisz nie głosować. Twoje prawo. Moje prawo głosować na Wijasa i pomagać mu. Z demokracją, jest jak z podatkami. Musisz jakąś formę wybrać. Lepszą, gorszą, ale musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.szczecin.mm.pl 01.10.10, 20:19 Bez konkursu zatrudnił żonę w wydawnictwie US. Na takich samych zasadach postkomuniści - koledzy Wieczorka, Majkowskiego etc. pojawią się w urzędzie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubaw Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.szczecin.mm.pl 01.10.10, 20:31 Gość portalu: urzędnik napisał(a): > Bez konkursu zatrudnił żonę PO to robi od 4 lat, z żonami, kochankami, konkubinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn IP: *.cable.quicknet.nl 02.10.10, 12:43 A PZPR i SLD robia to od lat 60... i zadna inna partia nie ma na sumieniu mordow poltycznych - lewica w Polsce (choc ta lewicowosc to chyba tylko w mediach bo chlopaki lepsi kapitalisci niz wielu liebralow z PO) to formacja zbrodnicza Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemn 03.10.10, 11:36 i zadna inna partia nie ma na sumieniu mordo > w poltycznych PiSowcy zamordowali Blidę. A ty pisowcu masz jej krew na rękach. To PiS jest organizacją zbrodniczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Blida sama sie zabila - ze wstydu i strachu IP: *.cable.quicknet.nl 03.10.10, 13:01 i to byl wstyd i strach tak silne ze zlamala uwarunkowania wynikajace z instynktu samozachowaczego - ciekawe co wiedziala ze tak sie bala? Slazacy pod nosem mowia ze Blida byla w mafii. Wiecej szczegolow znajdziesz tu: secure.wikimedia.org/wikipedia/pl/wiki/Ofiary_stanu_wojennego_w_Polsce_1981-1983 * Wanda Kołodziejczyk (ur. 1923) – zmarła 4 stycznia 1982 po pobiciu w areszcie śledczym na ul. Rakowieckiej w Warszawie * Franciszek Zdunek (ur. 1942) – zastrzelony 2 lutego 1982 przez funkcjonariusza MO * Zbigniew Szymański – zmarł pobity przez ZOMO w kwietniu 1982 * Wojciech Cielecki (ur. 1963) – zastrzelony przez żołnierza LWP 2 kwietnia 1982 w Białej Podlaskiej * Stanisław Kot – zmarł 3 kwietnia 1982 w Rzeszowie w wyniku pobicia przez patrol ZOMO * Mieczysław Rokitowski (ur. 1935) – zmarł 3 kwietnia 1982 pobity w czasie przesłuchania w areszcie śledczym w Załężu * Andrzej Grzywa – zmarł 30 sierpnia 1982 pobity na komendzie MO w Gdańsku * Zdzisław Jurgielewicz (ur. 1953) – zmarł 21 września 1982 pobity przez MO w Giżycku * Adam Grudziński (ur. 1946) – zmarł pobity w obozie dla internowanych w Załężu w październiku 1982 * Zbigniew Symoniuk (ur. 1950) – członek Komitetu Obrony Więzionych za Przekonania, zmarł 8 stycznia 1983 w więzieniu w Białymstoku * Zenon Bleszczyński (ur. 1959) – zmarł 14 stycznia 1983 w wyniku pobicia w areszcie śledczym * Jacek Jerz (ur. 1944) – wiceprzewodniczący NSZZ Solidarność w Radomiu, delegat na I Krajowy Zjazd NSZZ Solidarność, członek władz krajowych Konfederacji Polski Niepodległej i Komitetu Obrony Więzionych za Przekonania, zmarł nagle 31 stycznia 1983 po zwolnieniu z ponadrocznego internowania, gdzie przeszedł "ścieżki zdrowia" (pacyfikacja protestu internowanych w Kwidzynie). Bezpośrednio przed jego śmiercią szef SB w Radomiu zlecił na piśmie (dokument zachował się w archiwach IPN) zastosowanie wobec niego "przedsięwzięcia specjalnego" * Jan Ziółkowski (ur. 1940) – współpracownik Komitetu Budowy Pomnika Ofiar Czerwca 1956, zmarł 5 marca 1983, pobity na V komendzie MO w Poznaniu * Józef Larysz (ur. 1942) – przewodniczący Komisji Zakładowej NSZZ Solidarność w ELWRO w Pszczynie, zmarł 7 marca 1983 po przesłuchaniu na komendzie MO * Ryszard Kowalski (ur. 1939) – przewodniczący Komisji Zakładowej NSZZ Solidarność w Hucie Katowice, jego ciało wyłowiono 31 marca 1983 * Bogusław Podboraczyński (ur. 1962) – działacz NSZZ Solidarność z Nysy, zamordowany przez funkcjonariuszy MO, ciało wydobyto z rzeki 30 kwietnia 1983 * Andrzej Szewczyk (ur. 1961) – zmarł w maju 1983 w wyniku pobicia przez ZOMO * Grzegorz Przemyk (ur. 1964) – zmarł 14 maja 1983 w wyniku pobicia na komendzie MO przy ul. Jezuickiej w Warszawie * Zdzisław Miąsko (ur. 1954) – zmarł 3 czerwca 1983 po przesłuchaniu na posterunku MO w Nowej Miłosnej * Andrzej Gąsiewski (ur. 1954) – pracownik Instytutu Badań Jądrowych zamordowany 17 czerwca 1983 w Warszawie * Jerzy Marzec (ur. 1962) – ciało znaleziono nad Odrą 22 czerwca 1983 * Jan Samsonowicz (ur. 1944) – zmarł 30 czerwca 1983, działacz NSZZ Solidarność i Ruchu Młodej Polski, upozorowanie samobójstwa, ciało powieszono na bramie Stoczni Gdańskiej im. Lenina * Piotr Bartoszcze (ur. 1950) - zamordowany 7 lutego 1984 - ciało ze śladami pobicia i duszenia znaleziono w studzience melioracyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Blida sama sie zabila - ze wstydu i strachu 03.10.10, 18:52 Tak! Sama się zabiła. A potem starła wszelkie ślady z broni. Podmieniła kurtkę agentki ABW itp. Tylko w PiSowskim państwie takie zdarzają się cuda. Slazacy pod nosem mowia ze Blida byla w mafii. Ziobro jest z Krakowa, nie ze śląska. Wiecej szczegolow znajdziesz tu:' Więcej poczytaj w stopce PiSowski morderco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Blida sama sie zabila - ze wstydu i strachu IP: *.cable.quicknet.nl 03.10.10, 19:32 > Tak! Sama się zabiła. A potem starła wszelkie ślady z broni. Podmieniła kurtkę > agentki ABW itp. zostala zastrzelona w kiblu to tylko opozycjonisci popelniali samobojstwa - taki Przemyk, Popieluszko - popelniali samobojstwa bijac sie na smierc - albo strzelajac do siebie z broni na ktora mieli pozwolenie od wladzy ludowej... > Ziobro jest z Krakowa, nie ze śląska. Slazacy mowili o tym ze Blida jest umoczona... tak mowili "wasi" wyborcy = robotnicy ktorych Blida z kolesiami okradala. Co masz w stopce? Ze nie ma korupcji? ze lekarze nie wymuszaja pieniedzy ? wymuszaja - bledem Ziobry bylo ze nie zrobil kilku dobrych prowokacji zeby przyciac troche skrzydla takim "lewicowcom" - nie bylem nigdy fanem Ziobry ale zaluje ze tak malo tego czerwonego scierwa udalo sie usadzic... gdyby chociaz mieli jaja jak Blida... ale gdzie tam - wypierdki postkomusze honou nie maja. Jakubowska tez poszla do pierdla ale nie ma depresji jak Peczak... I jesli sie nie zapytasz o mysle o oktorze G to mysle ze bral alpowy i od nich uzaleznial ale ludzie sie boja - gdyby mi lekrza zrobil cos takiego to zaplace ale po wszystkim gnojowi utne rece nastepny przeszczep zrobi bez lapowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady 05.10.10, 09:32 > zostala zastrzelona w kiblu to tylko opozycjonisci popelniali samobojstwa - tak > i Przemyk, Popieluszko - popelniali samobojstwa bijac sie na smierc - albo strz > elajac do siebie z broni na ktora mieli pozwolenie od wladzy ludowej... No właśnie. PiS jest jak UB. Mordercy, w rękach których, ludzie popełniają "samobójstwa". Blida po tym, jak popełniła "samobójstwo", wytarła broń ze wszelkich śladów i podmieniła kurtkę agentce. > > Ziobro jest z Krakowa, nie ze śląska. > Slazacy mowili o tym ze Blida jest umoczona... tak mowili "wasi" wyborcy = robo > tnicy ktorych Blida z kolesiami okradala. A Ufoludki mówiły, że Vlad.H. onanizuje się przy portrecie Zbyszka Ziobry, a potem bzyka się z chłoptasiami z PiS. No i te ufoludki, co to też z PiS są, mówią, że Zbyszek Ziobro ich okradł, zabił i zgwałcił. Co masz w stopce? Ze nie ma korupcji? ze lekarze nie wymuszaja pieniedzy ? wymu > szaja - bledem Ziobry bylo ze nie zrobil kilku dobrych prowokacji zeby przyciac > troche skrzydla takim "lewicowcom" Taaa. Wzorem towarzysza Berii. Najlepiej samemu stworzyć korupcyjne praktyki, a potem wsadzać za to. - nie bylem nigdy fanem Ziobry Ja zaś jestem Paris Hilton. ale zaluje z > e tak malo tego czerwonego scierwa udalo sie usadzic... Teraz przyjdzie czas na wsadzanie pisowskiego ścierwa. I będzie wreszcie fajnie. Może i ciebie w pierdlu ktoś pokocha. gdyby chociaz mieli jaj > a jak Blida... To by po samobójstwie wyczyścili broń ze wszelkich śladów i pomienialiby kurtki pisowskim mordercom. ale gdzie tam - wypierdki postkomusze honou nie maja. Honor to ma Jarosława: "po trupach do celu, po trupach do celu". Jakubowska > tez poszla do pierdla ale nie ma depresji jak Peczak... Ciekawe, czy Ziobro będzie miał w pierdlu depresję? Może go z Kamińskim posadzą? > I jesli sie nie zapytasz o mysle o oktorze G to mysle ze bral alpowy i od nich > uzaleznial ale ludzie sie boja A moje zdanie jest takie, że nie brał, tylko nie odmawiał. Ludzie sami dają. A, że był najlepszym kardiochirurgiem, to się ludzie do niego pchali. Jedyna wina Garlickiego, to "syndrom Boga". Częsty u chirurgów. - gdyby mi lekrza zrobil cos takiego to zaplace > ale po wszystkim gnojowi utne rece nastepny przeszczep zrobi bez lapowy. Bez łap nie zrobi już niczego. Głupki twojego i Ziobry pokroju, nie rozumieją tego. Za pierdółki w stylu koniak, czy pióro zniszczyli najlepszego kardiochirurga w Polsce. Dlaczego? Bo tej świni Ziobrze umarł ojciec i się świnia Ziobro musiał zemścić. TY mu przyklaskujesz bo masz tak sama mentalność bolszewika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady IP: *.cable.quicknet.nl 05.10.10, 21:29 > No właśnie. PiS jest jak UB. Mordercy, w rękach których, ludzie popełniają "sam > obójstwa". Blida po tym, jak popełniła "samobójstwo", wytarła broń ze wszelkich > śladów i podmieniła kurtkę agentce. Widzisz problem PiSu i innych partii ze nie maja odwagi do komuchow strzelac - a wlasciwie drzec pasy i nabijac na pal bo kuli szkoda... > A Ufoludki mówiły, że Vlad.H. onanizuje się przy portrecie Zbyszka Ziobry, a po > tem bzyka się z chłoptasiami z PiS. No i te ufoludki, co to też z PiS są, mówią > , że Zbyszek Ziobro ich okradł, zabił i zgwałcił. Ja tam slyszalem ze xyz-xyz zjezdza nad fotka Kalisza - jak tam - kreciloby cie gdyby Kalisz siadl ci na twarzy i puscil baka? > Taaa. Wzorem towarzysza Berii. Najlepiej samemu stworzyć korupcyjne praktyki, a > potem wsadzać za to. buahahaha czyli co mowisz co robiles w PRL? > Ja zaś jestem Paris Hilton. masz stanowczo zawyzona samoocene albo to juz poczatki schizofrenii > Teraz przyjdzie czas na wsadzanie pisowskiego ścierwa. I będzie wreszcie fajnie > . Może i ciebie w pierdlu ktoś pokocha. nie mam nic przeciwko zeby wpowsadzac i czerwone i inne scierwa > A moje zdanie jest takie, że nie brał, tylko nie odmawiał. Ludzie sami dają. A, > że był najlepszym kardiochirurgiem, to się ludzie do niego pchali. Jedyna wina > Garlickiego, to "syndrom Boga". Częsty u chirurgów. hahaha - to twoja opinia na potrzeby polityki najlepszy kardiochirurg? > Bez łap nie zrobi już niczego. Głupki twojego i Ziobry pokroju, nie rozumieją t > ego. Za pierdółki w stylu koniak, czy pióro zniszczyli najlepszego kardiochirur > ga w Polsce. Dlaczego? Bo tej świni Ziobrze umarł ojciec i się świnia Ziobro mu > siał zemścić. TY mu przyklaskujesz bo masz tak sama mentalność bolszewika. buahahaha pocieszny jestes - przecietny Polak nie mogl trafic do tego lapowkarza wiec mi wisi co z nim zrobili - tyle w temacie - co do reszty - na szczescie w tez i inne czerwone swinie szlag trafil. PS musis zbyc strasznym debilem o ogrnaiczonych horyzontach by z tego ze nie znosze czerwonego scierwa wynika moje uwielbienie dla PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady 06.10.10, 10:23 > Widzisz problem PiSu i innych partii ze nie maja odwagi do komuchow strzelac - > a wlasciwie drzec pasy i nabijac na pal bo kuli szkoda... Tak właśnie "rozumują" pisowscy bolszewicy. Wy byście chcieli, jak NKWD, strzelać do ludzi, którzy mają inne niż wy poglądy. Blida się nie zabiła. Została zastrzelona przez pisowskich morderców z ABW. My z was pasów drzeć nie będziemy. Postawimy was przed sądem za pisowskie zbrodnie. > Ja tam slyszalem ze xyz-xyz zjezdza nad fotka Kalisza - jak tam - kreciloby cie > gdyby Kalisz siadl ci na twarzy i puscil baka? Odpuść sobie z tymi wynurzeniami. Mnie nie interesują twoje fantazje seksualne. Ale jeśli ciebie to kręci, to mi nic do tego. Ja jestem tolerancyjny. > buahahaha czyli co mowisz co robiles w PRL? W PRL podrywałem koleżanki z podstawówki i pierwszych klas liceum. Z tego co ty piszesz wynika, że w PRLu byłeś już dorosły. Napisz nam co wtedy robiłeś. Ja w czerwcu 1989 miałem ledwo skończone 15 lat. A ty co? Jak W. Reszczyński wysługiwałeś się komunie? > masz stanowczo zawyzona samoocene albo to juz poczatki schizofrenii Albo kpina, której nie rozumiesz PiSobolszewiku. > nie mam nic przeciwko zeby wpowsadzac i czerwone i inne scierwa To zacznij od swoich kumpli z kaczej bolszewii. > hahaha - to twoja opinia na potrzeby polityki najlepszy kardiochirurg? To nie moja opinia, tylko opinia specjalistów i pacjentów. Twój Ziobro zniszczył tego człowieka. Przy okazji uśmiercił dziesiątki ludzi. > buahahaha pocieszny jestes - przecietny Polak nie mogl trafic do tego lapowkarz > a wiec mi wisi co z nim zrobili - tyle w temacie - co do reszty - na szczescie > w tez i inne czerwone swinie szlag trafil. Przeciętny Polak nie mógł trafić do niego, ponieważ taki system opieki zdrowotnej zafundowali nam idioci z POPiSu (dawniej AWS UW). Radzili więc sobie ludzie jak mogli. Ratowali życie własne i bliskich. Ciekawe dlaczego akurat do Garlickiego tak się garnęli? Z głupoty? Nie, bo był wybitnym fachowcem. Owszem, z ch..owym charakterem, ale to nie zbrodnia być aroganckim. Zbrodnią było natomiast użycie do zemsty organów Państwa. Typowe bolszewickie myślenie PiSuaru. Na szczęście, jak widać, nam czerwonym idzie ku dobremu, natomiast szlag trafia to bolszewickie ścierwo z PiSu. Mawiają, że jak Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera. Jarosławowi już całkiem odj..ało. A wyznawcy, tacy jak ty, pokazali na Krakowskim przedmieściu, co mają w głowach. > PS > musis zbyc strasznym debilem o ogrnaiczonych horyzontach by z tego ze nie znosz > e czerwonego scierwa wynika moje uwielbienie dla PiS... A jakież trzeba mieć horyzonty, żeby zauważyć, że twój zakuty łeb pasuje, jak ulał do bolszewików spod znaku PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady IP: *.cable.quicknet.nl 06.10.10, 22:37 > Tak właśnie "rozumują" pisowscy bolszewicy. Wy byście chcieli, jak NKWD, strzel > ać do ludzi, którzy mają inne niż wy poglądy. Blida się nie zabiła. Została zas > trzelona przez pisowskich morderców z ABW. My z was pasów drzeć nie będziemy. P > ostawimy was przed sądem za pisowskie zbrodnie. Strzelac do was i do czarnego scierwa skoro nie potraficie przestac krasc - Blida zabila sie ze strachu i wstydu - miala jaja - przez to nalezy sie jej szacunek - gdyby kazdy komuch byl taki to juz dawno bylby spokoj. > Odpuść sobie z tymi wynurzeniami. Mnie nie interesują twoje fantazje seksualne. > Ale jeśli ciebie to kręci, to mi nic do tego. Ja jestem tolerancyjny. Ja tylko staralem sie by nie mniej kreatywny niz ty - sorry jesli poczules sie zagrozony - nie ma potrzeby > W PRL podrywałem koleżanki z podstawówki i pierwszych klas liceum. Z tego co ty > piszesz wynika, że w PRLu byłeś już dorosły. Napisz nam co wtedy robiłeś. Ja w > czerwcu 1989 miałem ledwo skończone 15 lat. A ty co? Jak W. Reszczyński wysług > iwałeś się komunie? No to bylem kilka lat starszy niz ty - a co do wyslugiwania sie komunie - pewnie gdybym sie wyslugiwal sie to teraz byloby mi latwiej w zyciu bo jak to mowia jak sie czlowiek sku... raz to pozniej juz jakos idzie ale na szczescie mam ten komfort ze wszystko zawdzieczam sobie i wlasnej pracy i cenie to bo nic nie daje takiej satysfakcji jak sukces wypracowany wlasna praca. > Albo kpina, której nie rozumiesz PiSobolszewiku. > To zacznij od swoich kumpli z kaczej bolszewii. Pocieszny jestes w tych nieporadnych atakach - w glowie ci sie nie miesci ze mozna chciec rozliczenia komuny i jednoczesnie byc przeciwnikiem PiS czy wlasciwie tego co PiS reprezentuje w relacjach panstwo - kosciol. > To nie moja opinia, tylko opinia specjalistów i pacjentów. Twój Ziobro zniszczy > ł tego człowieka. Przy okazji uśmiercił dziesiątki ludzi. hahaha - komuna usmiercila kilka tysiecy ale jak widze w swej lewicowej trosce masz w dupie te tysiace. - ten lekarz sam usmiercil tych ludzi - gdyby nie bral lapowek nie byloby sprawy co wiecej inni lekarze ktorzy biora lapowy maja tez niewinna krew na rekach i to nie jest metafora. > A jakież trzeba mieć horyzonty, żeby zauważyć, że twój zakuty łeb pasuje, jak u > lał do bolszewików spod znaku PiS? Widac nie blyszczysz inteligencja - potwierdzaloby ten fakt tak twoje uwielbienie dla komuchow jak wybitnie niecelne proby podciagniecia mnie pod PiS Za cienki miedzy uszami jestes by mnie obrazic za to bez watpienia dostarczasz mi okazji by sie posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady 07.10.10, 10:15 > Strzelac do was i do czarnego scierwa skoro nie potraficie przestac krasc - Bli > da zabila sie ze strachu i wstydu - miala jaja - przez to nalezy sie jej szacun > ek - gdyby kazdy komuch byl taki to juz dawno bylby spokoj. I z tego strachu i wstydu starła z broni wszelkie ślady i podmieniła kurtkę agentce ABW. A gdyby Ziobro, ten arcyłotr, miał jaja, to by sobie sam palnął w łeb. A tak, to mu przeszlifują zadek w pierdlu. I dobrze. Kraść powiadasz... Hmmm masz na myśli może FOZZ? Czy może Ekspres Wieczorny? Fundację Solidarność? A może szpital miejski? > Ja tylko staralem sie by nie mniej kreatywny niz ty - sorry jesli poczules sie > zagrozony - nie ma potrzeby I jak zwykle niewiele ci z tych starań wyszło. Ale czego się spodziewać po moherze? Krzyż! Krzyż! Krzyż! > No to bylem kilka lat starszy niz ty - a co do wyslugiwania sie komunie - pewni > e gdybym sie wyslugiwal sie to teraz byloby mi latwiej w zyciu bo jak to mowia > jak sie czlowiek sku... raz to pozniej juz jakos idzie ale na szczescie mam ten > komfort ze wszystko zawdzieczam sobie i wlasnej pracy i cenie to bo nic nie da > je takiej satysfakcji jak sukces wypracowany wlasna praca. Eche:) Tak i Moczulski gadał;)))))))))))))))) > Pocieszny jestes w tych nieporadnych atakach - w glowie ci sie nie miesci ze mo > zna chciec rozliczenia komuny i jednoczesnie byc przeciwnikiem PiS czy wlasciwi > e tego co PiS reprezentuje w relacjach panstwo - kosciol. Nieporadnych?:))) Sam przyznałeś, żeś PiSowiec, tylko laicki bardziej. Da się wyciąć. Ciekawi mnie ta twoja zajadłość do komuny. Musiał cię komuna do wiatru wystawić. Obiecali placówkę i nie dali? Oj pełno jest takich Moczulskich, Reszczyńskich. Hi Hi Hi to mi się kojarzy z tobą: forum.gazeta.pl/forum/w,55,69733959,0,Dlaczego_ojciec_Kaczynskich_utrwalal_socjalizm_.html > hahaha - komuna usmiercila kilka tysiecy ale jak widze w swej lewicowej trosce > masz w dupie te tysiace. - ten lekarz sam usmiercil tych ludzi - gdyby nie bral > lapowek nie byloby sprawy co wiecej inni lekarze ktorzy biora lapowy maja tez > niewinna krew na rekach i to nie jest metafora. I tu jest pies pogrzebany. Ty, zwalczacz komuny, niczym się od niej nie różnisz. Garlicki nie brał żadnych łapówek. Niezawisły Sąd to ustalił. Ale co tam Sąd! Ziobro wydał wyrok i Vlad.H., bolszewik z mentalności, niczego więcej nie potrzebuje. Vlad.H., co to nienawidzi komuny, bo mordowała, sam chce "czerwone ścierwo" mordować. Ja myślę, że w komunie mordowały typki rodzaju Vlada.H., którzy uważali, że należy strzelać do "reakcyjnego ścierwa". Drobna zmian nomenklatury, bolszewicka mentalność ta sama. > Widac nie blyszczysz inteligencja - potwierdzaloby ten fakt tak twoje uwielbien > ie dla komuchow jak wybitnie niecelne proby podciagniecia mnie pod PiS > Za cienki miedzy uszami jestes by mnie obrazic za to bez watpienia dostarczasz > mi okazji by sie posmiac. Śmiejemy się zatem razem:) Wijesz się jak piskorz udając, że nie jesteś PiSolubem. Niestety myślisz jak PiSowiec i gadasz jak PiSowiec. Jaki koń jest, każdy widzi. Mnie natomiast bawi to, że myślisz, że mnie obraża nazywanie mnie komuchem:) Nie obraża mnie to. Ja jestem komuchem i się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady IP: *.cable.quicknet.nl 07.10.10, 21:53 > I z tego strachu i wstydu starła z broni wszelkie ślady i podmieniła kurtkę age > ntce ABW. A gdyby Ziobro, ten arcyłotr, miał jaja, to by sobie sam palnął w łeb > . A tak, to mu przeszlifują zadek w pierdlu. I dobrze. Kraść powiadasz... Hmmm > masz na myśli może FOZZ? Czy może Ekspres Wieczorny? Fundację Solidarność? A mo > że szpital miejski? Nie czytalem nic o startych dsladach, kurtkach itd - wniosek albo fakt ten nie jet naglasaniany celowo ( prokuratura podelgla PO chroni goscia z PiS) - albo nie ma czego naglasniac bo to bajka wymyslona na uzytek komuchow szukajacych swietego do wielbienia. > I jak zwykle niewiele ci z tych starań wyszło. Ale czego się spodziewać po mohe > rze? Krzyż! Krzyż! Krzyż! A mi sie wydaje ze wyszlo skoro przestales nawiazywac do tego typu argumentow - zaczales sam i dostales to na co zasluzyles. > Eche:) Tak i Moczulski gadał;)))))))))))))))) mam ten komfort ze udalo mi sie w nic nie wkrecic - nawet udalo mi sie nie byc w ZHP ze wzgledu na slubowanie socjalistycznej ojczyznie > Nieporadnych?:))) Sam przyznałeś, żeś PiSowiec, tylko laicki bardziej. Da się w > yciąć. Ciekawi mnie ta twoja zajadłość do komuny. Musiał cię komuna do wiatru w > ystawić. Obiecali placówkę i nie dali? Oj pełno jest takich Moczulskich, Reszcz PiSowiec? nie, zupelnie mi to nie pasuje - z PiS mam wspolna nienawisc do komuny - jesli juz moze narodowiec a i to troche nie-Polski - z kosciolem rozstalem sie w 14 roku zycia - sam podjalem decyzje i im jestem starszy tym bardziej przekonany ze byla sluszna - komuny nienawidze za to ze zmarnowala mi dziecinstwo, ze zmarnowala mlodosc i zycie moich rodzicow, ze zmarnowala Polske i Polakow. Nienawidze i bede nienawidzil - po prostu tak to juz jest - widzialem falsz w komunie i widizalem falsz w kosciele. > I tu jest pies pogrzebany. Ty, zwalczacz komuny, niczym się od niej nie różnisz > . Garlicki nie brał żadnych łapówek. Niezawisły Sąd to ustalił. Ale co tam Sąd! > Ziobro wydał wyrok i Vlad.H., bolszewik z mentalności, niczego więcej nie potr > zebuje. Vlad.H., co to nienawidzi komuny, bo mordowała, sam chce "czerwone ście > rwo" mordować. Ja myślę, że w komunie mordowały typki rodzaju Vlada.H., którzy > uważali, że należy strzelać do "reakcyjnego ścierwa". Drobna zmian nomenklatury > , bolszewicka mentalność ta sama. nie mozesz mnie obrazic bo jestes na to za cienk meidzy uszam - nie ma niezawislych sadow a Polska nie jest krajem prawa i nie jest krajem sprawiedliwosci - mordowac? wsensie zabijac? pewnie tych ktorzy mordowali i dalej sa zdolni do mrodow tak - moze tych nalezaloby faktycznie wybic - co do reszty - pozbawic prawa uczestniczenia w zyciu publicznym, pozbawic prawa wplywania na sprawy kraju - tak by uniemozliwic im kontynuowanie zbrodni ktora popelniali w PRL - tu sie z toba zgodze - moze to metody boolszewickie ale to prewencja przez niszczeniem panstwa i kraju. > Śmiejemy się zatem razem:) Wijesz się jak piskorz udając, że nie jesteś PiSolub > em. Niestety myślisz jak PiSowiec i gadasz jak PiSowiec. Jaki koń jest, każdy w > idzi. Mnie natomiast bawi to, że myślisz, że mnie obraża nazywanie mnie komuche > m:) Nie obraża mnie to. Ja jestem komuchem i się tego nie wstydzę. Wic? a po co? PiS to nie moja bajka ale by pozbyc se komuny moga zawrzec porozumienie z PiS. Nie wiem czy cie bawi - musisz pamietac ze z komunizmu czerwonego wywodzi sie nazizm wiec posrednio komunisci to nazisci. To ze nie wstydzisz sie zbrodniczej ideoologi ktora zniewalala Polakow przez ponad 65 lat swiqadczy wylacznie o tym ze nie myle sie w tym co o tobie mysle oraz w wnioskach do ktorcyh dochodze analizujac komunizm jak doktryne ideoologiczna - powinna byc tak samo tepiona jak nazizm. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady 08.10.10, 09:46 > Nie czytalem nic o startych dsladach, kurtkach itd - wniosek albo fakt ten nie > jet naglasaniany celowo ( prokuratura podelgla PO chroni goscia z PiS) - albo > nie ma czego naglasniac bo to bajka wymyslona na uzytek komuchow szukajacych sw > ietego do wielbienia. To nie bajki tylko ustalenia komisji sejmowej. Pisała o tym Wybiórcza na przykład. wyborcza.pl/1,76842,8251147,Jak_znikaly_slady_w_domu_Blidy.html wyborcza.pl/1,76842,7063992,Kto_wytarl_bron_Blidy_.html Ziobro to morderca. A PiS, który go chroni, to wspólnicy w morderstwie. Ty też. > A mi sie wydaje ze wyszlo skoro przestales nawiazywac do tego typu argumentow - > zaczales sam i dostales to na co zasluzyles. No to źle ci się wydaje. Wydawało się tobie, że sprawa wytartej broni, to bajki. Wiele rzeczy, jak widzisz, tylko się tobie wydaje. > mam ten komfort ze udalo mi sie w nic nie wkrecic - nawet udalo mi sie nie byc > w ZHP ze wzgledu na slubowanie socjalistycznej ojczyznie Nie ma takiej opcji. W jakiejś organizacji musiałeś być. Komuna tego pilnowała. > PiSowiec? nie, zupelnie mi to nie pasuje - z PiS mam wspolna nienawisc do komun > y - jesli juz moze narodowiec a i to troche nie-Polski - z kosciolem rozstalem > sie w 14 roku zycia - sam podjalem decyzje i im jestem starszy tym bardziej prz > ekonany ze byla sluszna - komuny nienawidze za to ze zmarnowala mi dziecinstwo, > ze zmarnowala mlodosc i zycie moich rodzicow, ze zmarnowala Polske i Polakow. > Nienawidze i bede nienawidzil - po prostu tak to juz jest - widzialem falsz w k > omunie i widizalem falsz w kosciele. No to się zastanów, czy aby ta nienawiść nie pomieszała ci troszkę w rozumku. Bo jeśli zwalczasz trupa sprzed dwudziestu lat w osobie Wijasa, czy innego młodzieńca, który z tym nie ma nic wspólnego, to jesteś mentalnym PiSowcem. Bądź sobie narodowcem, ale nie wyzywaj Wijasa od czerwonego ścierwa, bo to śmieszne i wskazuje na brak jakiejkolwiek argumentacji poza nienawiścią. > nie mozesz mnie obrazic bo jestes na to za cienk meidzy uszam - nie ma niezawis > lych sadow a Polska nie jest krajem prawa i nie jest krajem sprawiedliwosci - m > ordowac? wsensie zabijac? pewnie tych ktorzy mordowali i dalej sa zdolni do mro > dow tak - moze tych nalezaloby faktycznie wybic - co do reszty - pozbawic prawa > uczestniczenia w zyciu publicznym, pozbawic prawa wplywania na sprawy kraju - > tak by uniemozliwic im kontynuowanie zbrodni ktora popelniali w PRL - tu sie z > toba zgodze - moze to metody boolszewickie ale to prewencja przez niszczeniem p > anstwa i kraju. Stalin gadał dokładnie to samo. Jesteś PiSowcem, bez dwóch zdań. Więcej! Jesteś nazibolszewikiem! Quod erat demonstrandum... > Wic? a po co? PiS to nie moja bajka ale by pozbyc se komuny moga zawrzec porozu > mienie z PiS. > Nie wiem czy cie bawi - musisz pamietac ze z komunizmu czerwonego wywodzi sie n > azizm wiec posrednio komunisci to nazisci. To ze nie wstydzisz sie zbrodniczej > ideoologi ktora zniewalala Polakow przez ponad 65 lat swiqadczy wylacznie o tym > ze nie myle sie w tym co o tobie mysle oraz w wnioskach do ktorcyh dochodze an > alizujac komunizm jak doktryne ideoologiczna - powinna byc tak samo tepiona jak > nazizm. Ja się nie wstydzę bycia komuchem w twoim rozumieniu. Bo to tylko nazwa. Ja mam lewicowo liberalne poglądy. Rozumiem, czym były bolszewickie zbrodnie. Ty zaś nie potrafisz pojąć, że myślisz i gadasz, jak nazibolszewik. Kierujesz się wyłącznie nienawiścią i wiarą, ba pewnością, we własną nieomylność. Czy st stalinizm. Ja jestem komuch, ale ja rozumiem, czym nie wolno mi być. Tobą Vladziu, tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady IP: *.cable.quicknet.nl 08.10.10, 21:46 > To nie bajki tylko ustalenia komisji sejmowej. Pisała o tym Wybiórcza na przykład. oceania.salon24.pl/126622,kto-zabil-barbare-blide kataryna.salon24.pl/137157,kto-naprawde-zabil-blide www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=polityka&id=1478 niepoprawni.pl/blog/39/kampania-na-grobie-blidy Jak dla mnie to Ziobro i PiS na tej smierci raczej stracili niz zyskali - wiec jesli przyjacze to nie samobojstwo to raczej zabil ja ktos kto mogl na tej smierci cos ugrac - ludzie zLSD maja meczennice ktorej tak bardzo potrzebowali, ludzie PO maja pretekst do bezpardonowej rozprawy z PiS - a ja jesli mam przyjac wiersje o zabojstwie to bede sklanial sie ku wersji z ze zrobil to ktos z jej wspolnikow. Na razie jednak wszystko czym piszesz (i np Kublik do tego nieporadnie bo myli jej sie wiele rzeczy i w koncu nie wiadomo czy chodzi o np azydek olowiu w splonce czy o stop olowiu z antymonem w pocisku). A co do komisji - jesli ustalenia komisji pod wodza Kalisza sa takie same jak w wypadku ustalen w sprawie smierci Olewnika to wybacz - po prostu robisz tania propagande na trupie Blidy - moim zdaniem raczej jej w ten sposob splendoru nie dodajesz. Jesli Blida zostala zamordowana to przez tego komu jej smeirc mogla sie najbardziej przysluzyc - bez watpienia ani Ziobro ani PiS na tej smierci nic nie zyskali. > No to źle ci się wydaje. Wydawało się tobie, że sprawa wytartej broni, to bajki > . Wiele rzeczy, jak widzisz, tylko się tobie wydaje. Bron mozna wytrzec i nie musi byc tego powodem zabojstwo ale np nieporadnosc prowadzonej akcji ratunkowej i strach przed konsekwencjami politycznymi tej spapranej akcji zatrzymania Blidy. No ale widze ze plynnie przechodzisz miedzy probami obrazania mnie na niwie seksualnej i Blida (choc jako lewicowiec powinienes byc przykladem poprawnosci politycznej, unikania grania na takich sprawach jak preferencje seksualne itd - mi to wisi bo nie jestes w stanie mnie obrazic ale obnaza twoja oblude i oblude tej "lewicowej" strony ktora ma geby pelne frazesow a skoltuniona jest nie mniej niz rydzykowcy w moherach) > Nie ma takiej opcji. W jakiejś organizacji musiałeś być. Komuna tego pilnowała. No zmartwie cie - nawet z SKO wypisalem sie tak szybko jak bylo to mozliwe - nie nalezalem do TPPR ani do LOK ani do ZSMP - mimo ze nieraz grozono mi brakiem promocji - nie zapomne nauczyciela PO (pulkownik rezerwy - oficer KO) ktory ordynarnie nas zwyzywal za to ze odmowilismy pojscia na pochod 1 maja... tak czy siak nienawidze komuny i nic tego nie zmieni. > No to się zastanów, czy aby ta nienawiść nie pomieszała ci troszkę w rozumku. B > o jeśli zwalczasz trupa sprzed dwudziestu lat w osobie Wijasa, czy innego młodz > ieńca, który z tym nie ma nic wspólnego, to jesteś mentalnym PiSowcem. Bądź sob > ie narodowcem, ale nie wyzywaj Wijasa od czerwonego ścierwa, bo to śmieszne i w > skazuje na brak jakiejkolwiek argumentacji poza nienawiścią. Jesli chroni sie mordercow - byc moze nawet mordercow Blidy (jesli zalozymy ze zabito ja by nie zeznawala przeciw innym uczestnikom mafii weglowej a to ludzie powiazani z dawnym PZPR i SB/UB) to trudno mowic o tym innymi slowami - Wijas wybral koniunkturalnie SLD by robic kariere polityczna - pokaz ze w sprawach np odbierania przywilejow SB-kom czy w sprawach IPN glosowal za a nie przeciw - o tym mowie gdy uzywam okreslenia ochrona mordercow - zreszta obluda SLD polega na tym ze nie ma ona nic wspolnego z lewica poza atrybutami lewicowsci - nie widze by Kalisz pomagal ludziom w hospicjach, by biegal po rodzinach znajdujacych sie na granicy egystencji - nigdy tej tzw lewicy nie preszkadzala niedola ludzi - prostych ludzi - teoretycznie tych ludzi ktorych bronic powinna - zawsze interesy chronione przez SLD i te tzw "lewice" to sluzby silowe (policja, wojsko itp) + interesy kadry menadzerskiej w firmach wywodzacych sie z majatku panstwowego i majacej czerwony rodowdo - LSD t lewica ktora nie chroni ludzi takich jak gornicy ale szefow spolek weglowych ktorzy na grzbeitach gornikow robia przekrety i zaabiaja ciezkie pieniadze. > Stalin gadał dokładnie to samo. Jesteś PiSowcem, bez dwóch zdań. Więcej! Jesteś > nazibolszewikiem! Quod erat demonstrandum... lol - lejna nieudana proba obrazenia mnie - na szczescie sld, pis, po, nsdap to partie zblizone wfilozofii wiec mi wisi - komuna to jedna z zara ztoczacych Polske - trzeba bedzie sie z nia uporac i uporac z innymi zarazami ale nie watpie ze keidys sie to uda i byc moze jako kraj i narod odzyskamy tak poczucie wlansej wartosci jak szanse na normalne zycie. > Ja się nie wstydzę bycia komuchem w twoim rozumieniu. Bo to tylko nazwa. Ja mam > lewicowo liberalne poglądy. Rozumiem, czym były bolszewickie zbrodnie. Ty zaś > nie potrafisz pojąć, że myślisz i gadasz, jak nazibolszewik. Kierujesz się wyłą > cznie nienawiścią i wiarą, ba pewnością, we własną nieomylność. Czy st stalini > zm. Ja jestem komuch, ale ja rozumiem, czym nie wolno mi być. Tobą Vladziu, tob > ą. ty jestes komuch ale z lewica nie masz nic wspolnego tak jak nie ma z lewica nic wspolnego SLD - lewicowa partia ktora strzelala do robotnikow... to taki chichot historii - smieszne ze zarzucasz mi wiare w nieomylnosc - jako "lewica" myliliscie sie tyle razy i dalej uzurpujecie sobie prawa do bycia nieomylnymi - "Ja mam lewicowo liberalne poglądy." znaczy tyle ze akceptujesz jak okrada sie robotnikow i bogaci czerwonych baronow Mna nigdy nie bdziesz z jednego prostego powodu - akceptujesz niesprawiedliwosc i masz w dupie najslabszych - popierasz tych przy korycie i by sie do tego koryta dopchac sku...sz sie. Ja mam ten komfort ze bede punktowal i czerwonych i czarnych i mam ten komfort ze zachowalem czyste konto i elementarna wrazliwosc na ludzka niedole. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Blida sama sie zabila - po czym zatarła ślady 11.10.10, 11:06 > Jak dla mnie to Ziobro i PiS na tej smierci raczej stracili niz zyskali - wiec > jesli przyjacze to nie samobojstwo to raczej zabil ja ktos kto mogl na tej smie > rci cos ugrac - ludzie zLSD maja meczennice ktorej tak bardzo potrzebowali, lud > zie PO maja pretekst do bezpardonowej rozprawy z PiS - a ja jesli mam przyjac w > iersje o zabojstwie to bede sklanial sie ku wersji z ze zrobil to ktos z jej ws > polnikow. Na razie jednak wszystko czym piszesz (i np Kublik do tego nieporadni > e bo myli jej sie wiele rzeczy i w koncu nie wiadomo czy chodzi o np azydek olo > wiu w splonce czy o stop olowiu z antymonem w pocisku). > A co do komisji - jesli ustalenia komisji pod wodza Kalisza sa takie same jak w > wypadku ustalen w sprawie smierci Olewnika to wybacz - po prostu robisz tania > propagande na trupie Blidy - moim zdaniem raczej jej w ten sposob splendoru nie > dodajesz. > Jesli Blida zostala zamordowana to przez tego komu jej smeirc mogla sie najbard > ziej przysluzyc - bez watpienia ani Ziobro ani PiS na tej smierci nic nie zyska > li. Dyskusja z tobą, to strata czasu. Dotychczas twierdziłeś, że Blida popełniła samobójstwo ze wstydu za przekręty. Teraz, gdy wersji o samobójstwie obronić się już nie da, wymyślasz, że rękoma ABW kierowanego przez PiS, SLD zabiło Blidę. I ty mi wmówić chcesz, że nie jesteś PiSowcem? Żenada. Barbarę Blidę zabili PiSowcy i nikt inny. Nie wiem co się zdarzyło. Niewątpliwie Barbara Blida nie żyje. Niewątpliwie Barbara Blida nie miała żadnych związków z mafią węglową. Niewątpliwie "Alexis" wyszła z aresztu wydobywczego od razu po tym, jak złożyła obciążające Blidę wyjaśnienia. Niewątpliwie kierowana przez PiS tajna służba zacierała ślady w domu Blidów. Niewątpliwie odpowiada za to Zbigniew Ziobro i niewątpliwie powinien siedzieć za to w więzieniu. To jest państwo PiS. A ty mi z SB wyjeżdżasz! Czym się PiS od SB różni? NICZYM! > Bron mozna wytrzec i nie musi byc tego powodem zabojstwo ale np nieporadnosc pr > owadzonej akcji ratunkowej i strach przed konsekwencjami politycznymi tej spapr > anej akcji zatrzymania Blidy. Taaaa. Popiełuszkę też upuścili do jeziora. Ups! Wymsknął im się. Pewnie się Piotrowski bał konsekwencji politycznych tej spieprzonej akcji. ABW zacierało ślady. Nie robili tego w panice, tylko metodycznie. Pod kierownictwem. > No ale widze ze plynnie przechodzisz miedzy probami obrazania mnie na niwie sek > sualnej i Blida (choc jako lewicowiec powinienes byc przykladem poprawnosci pol > itycznej, unikania grania na takich sprawach jak preferencje seksualne itd - mi > to wisi bo nie jestes w stanie mnie obrazic ale obnaza twoja oblude i oblude t > ej "lewicowej" strony ktora ma geby pelne frazesow a skoltuniona jest nie mniej > niz rydzykowcy w moherach) forum.gazeta.pl/forum/w,70,117171268,117247656,Re_Bo_sa_heterofobami.html Tu są twoje wynurzenia w kwestiach seksualnych. Więc nie wyskakuj mi z moherami bo się ośmieszasz. Poza tym ja nie muszę ciebie obrażać. Twoja pisanina wystarczająco ciebie obraża. Porównywanie seksu dwojga ludzi tej samej płci do spożywania kału, świadczy wymownie, co masz w głowie. To, że się nabijam z hipokryty nie czyni mnie obłudnym. Koprofagia nie jest orientacją seksualną, lecz dewiacją. Taką samą, jak pisowska nekrofilia. > No zmartwie cie - nawet z SKO wypisalem sie tak szybko jak bylo to mozliwe - ni > e nalezalem do TPPR ani do LOK ani do ZSMP - mimo ze nieraz grozono mi brakiem > promocji - nie zapomne nauczyciela PO (pulkownik rezerwy - oficer KO) ktory ord > ynarnie nas zwyzywal za to ze odmowilismy pojscia na pochod 1 maja... tak czy s > iak nienawidze komuny i nic tego nie zmieni. Ja zaś doskonale pamiętam księdza, który w 1991 r. wyrzucił mnie z religia wyzywając od stalinowców, kiedy mu powiedziałem, że kłamie w sprawach antykoncepcji i aborcji. Chyba dlatego tak was nie lubię. Bo się niczym nie różnicie od tych KO-wców. > Jesli chroni sie mordercow - byc moze nawet mordercow Blidy (jesli zalozymy ze > zabito ja by nie zeznawala przeciw innym uczestnikom mafii weglowej a to ludzie > powiazani z dawnym PZPR i SB/UB) to trudno mowic o tym innymi slowami Ty chronisz morderców z PiSu. To oni zabili Blidę. Nikt inny. Obarczanie Wijasa śmiercią Blidy, to już materiał dla specjalisty z dziedziny psychiatrii. Zachowujesz się jak Goebbels. Powtarzasz kłamstwa PiSowskich propagandystów, w nadziei, że to się stanie prawdą. Nie stanie się. Blidę zabili sługusi Ziobry. Po czym zacierali ślady swoich zbrodni. To Kaczmarek z PiSu o tym mówi. Coś, jak świadek koronny, którego PiSowska mafia chciała uciszyć. - Wijas > wybral koniunkturalnie SLD by robic kariere polityczna - pokaz ze w sprawach np > odbierania przywilejow SB-kom czy w sprawach IPN glosowal za a nie przeciw - o > tym mowie gdy uzywam okreslenia ochrona mordercow Te dyrdymały świadczą niezbicie, że nie masz bladego pojęcia o państwie, w którym żyjesz. Powielasz bezmyślnie banały rozpowszechniane w Radiu Maryja. Abstrahując już od tego, że nie masz pojęcia o czym piszesz, zwrócę uwagę, że IPN to właśnie SBecki twór spłodzony w chorych z nienawiści mózgach POPiSowców. - zreszta obluda SLD polega > na tym ze nie ma ona nic wspolnego z lewica poza atrybutami lewicowsci - nie wi > dze by Kalisz pomagal ludziom w hospicjach, by biegal po rodzinach znajdujacych > sie na granicy egystencji Kalisz to poseł, który ma tworzyć systemowe rozwiązania, a nie biegać po hospicjach. Robią to zwykli członkowie SLD. Ale o tym nie przeczytasz w Naszym Dzienniku, czy Wybiórczej. Ich nigdy nie ma, kiedy młodzi działacze Sojusz czytają bajki na hematologii dziecięcej. Jakoś nigdy nie widziałem tam żadnego PiSowca. Bo dla was liczy się tylko IPN, który pochłania rocznie 2 miliardy złotych, a w tym samym czasie prawica obcina środki na dożywianie dzieci w szkołach. Tacy jesteście. - nigdy tej tzw lewicy nie preszkadzala niedola ludz > i - prostych ludzi - teoretycznie tych ludzi ktorych bronic powinna - zawsze in > teresy chronione przez SLD i te tzw "lewice" to sluzby silowe (policja, wojsko > itp) + interesy kadry menadzerskiej w firmach wywodzacych sie z majatku panstwo > wego i majacej czerwony rodowdo - LSD t lewica ktora nie chroni ludzi takich ja > k gornicy ale szefow spolek weglowych ktorzy na grzbeitach gornikow robia przek > rety i zaabiaja ciezkie pieniadze. Kolejne banały z Radia Maryja. Kto polikwidował kopalnie? Przypomnieć ci TKM? To ci sami ludzie! Kiedyś AWS UW, teraz POPiS. To nie SLD wysłał na bezrobocie 3 miliony ludzi. To wy to zrobiliście, bo macie mózgi przeżarte nienawiścią. Dla was nie liczy się, czy "Polska będzie bogata, czy biedna. Byle była katolicka". To wy wydajecie miliardy na IPNy, a w tym samym czasie obcinacie dotacje dla dzieci. Jedyne co macie do powiedzenia, to SB UB i PZPR. Szkoda, że nie widzicie, jacy jesteście do nich podobni. > lol - lejna nieudana proba obrazenia mnie - na szczescie sld, pis, po, nsdap to > partie zblizone wfilozofii wiec mi wisi - komuna to jedna z zara ztoczacych Po > lske - trzeba bedzie sie z nia uporac i uporac z innymi zarazami ale nie watpie > ze keidys sie to uda i byc moze jako kraj i narod odzyskamy tak poczucie wlans > ej wartosci jak szanse na normalne zycie. Już ci pisałem. Ty się sam obrażasz wypisując te brednie. Nie wciągaj SLD do jednego worka z POPiSem. Co do pozostałej diagnozy, to od bie3dy mogę się zgodzić. Zwłaszcza PiS jest zbliżone w "filozofii" do NSDAP. A te gadanie o odzyskaniu prze naród własnej wartości skradzionej prze "siły", to jak ulał pasuje do założyciela NSDAP. Piekne masz wzorce. > ty jestes komuch ale z lewica nie masz n Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz cd 11.10.10, 11:19 > ty jestes komuch ale z lewica nie masz nic wspolnego tak jak nie ma z lewica n > ic wspolnego SLD - lewicowa partia ktora strzelala do robotnikow... to taki chi > chot historii O! Jakoś nie pamiętam, żeby SLD do kogoś strzelało. Za to PiS i owszem. Pamiętam też, że 23 marca 1936 r. w Krakowie, to nie PZPR do robotników strzelał. smieszne ze zarzucasz mi wiare w nieomylnosc - jako "lewica" myliliscie sie tyle razy i dalej uzurpujecie sobie prawa do bycia nieomylnymi - Jesteśmy ludźmi. Uczymy się. Tym się od was różnimy, że my to wiemy. A wam się wydaje, że macie monopol na prawdę. "Ja mam lewicowo liberalne poglądy." znaczy tyle ze akceptujesz jak okrada sie robotnikow i bogaci czerwonych baronow Cóż. Banały, jak zwykle. Ty zaś akceptujesz, ba uzasadniasz, morderstwa PiSowców. A w kwestiach merytorycznych nie masz do powiedzenia nic, poza pisowskim bełkotem. Mna nigdy nie bdziesz z jednego prostego powodu - akceptujesz niesprawiedliwosc i masz w dupie najslabszych - popierasz tych przy korycie i by sie do tego koryta dopchac sku...sz sie. Znawca wszechrzeczy. Jak Jarosław. On też wie wszystko, o wszystkich. Jak sam musi jednak przyznać nie akceptuję niesprawiedliwości. Barbarę Blidę zamordowali PiSowcy. Niesprawiedliwie. Tego nie zaakceptuję nigdy. Tak jak tępych chwalców tych morderców. Ja mam ten komfort ze bede punktowal i czerwonych i czarnych i mam ten komfort ze zachowalem czyste konto i elementarna wrazliwosc na ludzka niedole. Jak na razie wymyślasz dyrdymały o tym, że się Blida zabiła sama ze wstydu i by nie zeznawać przeciwko Wijasowi, który kazał ABW by ze strachu przed politycznymi konsekwencjami zacierać ślady samobójstwa. A elementarna wrażliwość na ludzkie niedole nakazuje ci porównywać kochających się ludzi tej samej płci do zjadania kału. No paradne:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 02.10.10, 07:46 "Stworzenia zgromadzone na dworze patrzyły to na świnię, to na człowieka, znów na świnię i znów na człowieka, ale nie można już było rozpoznać, która twarz do kogo należy." - Georg Orwell Wchodzisz iksiku do dworu? Ja już tam byłem. Ktoś z Garncarskiej wygra. Może ktoś zostanie Urzędnikiem. Ktoś zostanie Organem. Może nawet WiceNadOrganem. Tylko po cholerę tak cuchnie? Kto pierdzi? I po co? I czemu nikt tam nic nie mówi? A tylko gada. I ryczy. I chrząka. I przeraźliwie mlaska. Same onomatopeje tam słychać. Przypomnę Ci Iksiku jeden tekścik: "Dwór stoi jak stał - siedlisko wróbli i kukułek./ (Chociaż plotka i wróżba przyszłość jakąś tu stwarza)/ W zmatowiałych salonach, gdzie się niegdyś snuły/Karmione pamięcią duchy przodków gospodarza,/Ciągle w modzie kolumny i obce statuy!" Czy ty Iksiku jeszcze rozumiesz? A możeś juz wchłonięty przez "dwór". Tedy przeczytaj jeszcze raz cytat z Orwella. Iks Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 11:43 Łait, Łajt, Łajt. Tłumaczyłem ci, że trudno wymagać zrozumienia, gdy do domu zgwałconej na rodzinny obiad przyprowadzasz gwałciciela . Może to zgwałcona spierdziała się z obrzydzenia widząc gwałciciela. I nie dziw się, że na ciebie chrząkają, ryczą i mlaskają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym IP: *.chello.pl 03.10.10, 11:48 Brawo szwagier, brawo Pawel Juras! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 12:13 Brawo szwagier, brawo Pawel Juras! Powiedział, co wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 13:53 xyz-xyz napisał: > Łait, Łajt, Łajt. Tłumaczyłem ci, że trudno wymagać zrozumienia, gdy do domu zg > wałconej na rodzinny obiad przyprowadzasz gwałciciela . Może to zgwałcona spie > rdziała się z obrzydzenia widząc gwałciciela. I nie dziw się, że na ciebie chrz > ąkają, ryczą i mlaskają. A jednak Ci odjebało. Moment. Bo zaczynam się gubić. Że niby gdzie ten obiad. Kto kogo zgwałcił. I co ma ku... łajt do tego, że ktoś kogoś wyruchał. To wasze kurestwo - nie moje. Możecie sobie na mnie i kogo tam jeszcze chcesz chrząkać, mlaskać i puszczać bąki. Ja już tego nie czuję. Ja to już mam w dupie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 14:28 Panowie... jakie towarzystwo.... zgwalcona, gwalciciel, rodzina, wspólny obiad, zwierzęta... nie wiadomo kto kogo wyruchal, kto sie spierdzial... Panowie to jakaś melina? Z kim Wy bywacie i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 14:35 to jakas jaczejka komunistyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 14:37 andreas.007 napisał: > Panowie... jakie towarzystwo.... > zgwalcona, gwalciciel, rodzina, wspólny obiad, zwierzęta... > nie wiadomo kto kogo wyruchal, kto sie spierdzial... > Panowie to jakaś melina? > Z kim Wy bywacie i gdzie? > Andre. Trafiłeś w sedno. Okazało się, że wlazłem na czyjeś podwórko i wdepnąłem w gó.... Cholera, tam ciężko nie wdepnąć, tyle tego. Nozdrza mi wykręciło. Wróciłem do siebie. I jestem w niebie. Jak posprzątają to może zajrzę. Ale chyba nieprędko. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 05.10.10, 09:35 Sam to gó... przyniosłeś, więc się nie dziw, że w nie wlazłeś. I nie dziw się, że nikt ci ręki nie podaje. Zmyj z siebie gó..., to wrócimy do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 03.10.10, 18:47 > A jednak Ci odjebało. Chyba mnie to zwalnia z dalszej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym IP: *.cable.quicknet.nl 03.10.10, 19:35 obraz sie jeszcze ze ktos ci zwrocil uwage ze sie zesrales w towarzystwie i ze smierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 04.10.10, 11:56 No cóż. Było jakby inaczej. Zostałem zaproszony do towarzystwa, które w swej części zalatywało nie najmilej. Toteż podziękowałem gospodarzowi za zaproszenie i opuściłem lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym IP: *.cable.quicknet.nl 06.10.10, 22:43 smierdzi bos sie zesral, podmyj tylek, zmien gacie i porcieta, dorosnij, zacznij myslec SAMODZIELNIE - moze zrozumiesz a moze nie - nie wiem - mozesz dac sobie szanse - nikt za ciebie tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 07.10.10, 10:24 Rozumiem, że w twoim mniemaniu myśleć samodzielnie, znaczy tyle, co myśleć tak jak ty. No to cię rozczaruję. Twoje "samodzielne" myślenie to niestety fikcja. Powtarzasz komunały wybleblane przez pokurcza z PiS. I tym się od siebie różnimy. Ja się z ciebie nabijam, a ty chcesz mnie zabić, bo jestem"czerwone ścierwo". Ja nie mam z PRLm nic wspólnego, a ty mi wyciągasz jakieś pleśnie. Ty pochwalasz zabójstwo Barbary Blidy, ja chcę za to przed Sądem postawić. Nie strzelać. A tak abstrahując od sprawy myślenia, to zastanawiam się nad tymi twoimi ciągotami do gów..a Ciągle o tym gadasz. O jedzeniu gówna..a, o sraniu, itp. Szanuję twoją orientację, ale nie musisz mnie nią epatować. Geje nie bzykają się na ulicach, to i ty tego nie rób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym IP: *.cable.quicknet.nl 07.10.10, 22:00 Nie myslisz samodzielnie - dla ciebie ktos kto nie lubi komuny to lubi kosciol a ja mowie ze czarne, brunatne i czerwone to ten sam rodzja zla. Nigdzie nie pochwalilem zabojstwa blidy z tej prostej przyczyny ze nie wiem o niczym co mogloby wskazywac na to ze bylo to zabojstwo - Blida poplenila samobojstwo - napisalem ze wysoko oceniam ten akt - zachowala sie honorowo a ze mogla nie byc w mafi to inna inszosc - dokonala wyboru i poniosla cene za ten wybor - miala tylko tyle odwagi by zrobic cos na co nie ma odwagi wielu cwaniakow z lewicy. > A tak abstrahując od sprawy myślenia, to zastanawiam się nad tymi twoimi ciągot > ami do gów..a Ciągle o tym gadasz. O jedzeniu gówna..a, o sraniu, itp. Szanuję > twoją orientację, ale nie musisz mnie nią epatować. Geje nie bzykają się na uli > cach, to i ty tego nie rób. Kiepsko ci to wychodzi - niestety nie masz wyborazni a intelektualnie dolujesz... a co do samego aktu defekacji - idz do hospicjum - zrozumiesz ze przychodzi taki moment w zyciu czlowieka w ktorym mozliwosc bezproblemowego wyproznienia jest wartoscia sama w sobie. ( a to tak serio ci napisalem zebys sie czasem zastanaowil nad wlasna czlowieczoscia) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 08.10.10, 09:57 > Nie myslisz samodzielnie - dla ciebie ktos kto nie lubi komuny to lubi kosciol > a ja mowie ze czarne, brunatne i czerwone to ten sam rodzja zla. Nigdzie nie po > chwalilem zabojstwa blidy z tej prostej przyczyny ze nie wiem o niczym co moglo > by wskazywac na to ze bylo to zabojstwo - Blida poplenila samobojstwo - napisal > em ze wysoko oceniam ten akt - zachowala sie honorowo a ze mogla nie byc w mafi > to inna inszosc - dokonala wyboru i poniosla cene za ten wybor - miala tylko t > yle odwagi by zrobic cos na co nie ma odwagi wielu cwaniakow z lewicy. Ciągle potwierdzasz moje o tobie opinie. Zrozum. Dla mnie PiSowiec, jak dla ciebie komuch, to pewien symbol. Symbol zakutego łba, który nie potrafi pojąć, że kieruje się wyłącznie nienawiścią do otoczenia. Nie rozumie, że jego pogląd na rzeczywistość wypaczyła zwierzęca nienawiść A Blida nie popełniła samobójstwa. Dowodem na to, jest działalność ABW po tym zdarzeniu. Zacierano ślady. Blidę zastrzelili ludzie Ziobry. Zrozum wreszcie, że nie było żadnej mafii. Ziobro nie jest bardzo lotny. On Stalina naśladuje. Toż Stalin likwidował ludzi pod pozorem walki z różnymi wrogami rewolucji. Ziobro robił to samo. Mafia węglowa, mafia lekarska. Nie kojarzysz? Poczytaj: pl.wikipedia.org/wiki/Spisek_lekarzy_kremlowskich > Kiepsko ci to wychodzi - niestety nie masz wyborazni a intelektualnie dolujesz. > .. a co do samego aktu defekacji - idz do hospicjum - zrozumiesz ze przychodzi > taki moment w zyciu czlowieka w ktorym mozliwosc bezproblemowego wyproznienia j > est wartoscia sama w sobie. > ( a to tak serio ci napisalem zebys sie czasem zastanaowil nad wlasna czlowiecz > oscia) Z moją "człowieczością" jest wszystko ok. Ja nie nawołuję do "strzelania do czerwonego ścierwa". Nie uważam, że człowiek o homoseksualnej orientacji jest gorszy ode mnie. Ty to robisz. Zastanów się więc sam nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym IP: *.cable.quicknet.nl 08.10.10, 22:00 > Ciągle potwierdzasz moje o tobie opinie. Zrozum. Dla mnie PiSowiec, jak dla cie > bie komuch, to pewien symbol. Symbol zakutego łba, który nie potrafi pojąć, że > kieruje się wyłącznie nienawiścią do otoczenia. Nie rozumie, że jego pogląd na > rzeczywistość wypaczyła zwierzęca nienawiść przeciez tak samo zakute lby maja SLD jak i PiS - nie widzisz ze dkladnie te same arguemnty uzywac mozna w odniesieniu do ciebie (pewnie nie, bo przeciez na tym budujesz swoja arguemntacje - PiS jest zly a SLD dobre i zrobisz wszystko by wykazac ze tak jest nawet jesli w istoscie to sa bardzo zblizone formacje) - osmeile sie tez stwierdzic ze kiepski jestes w arguemntacji przypisujac zwierzetom nienawisc - nienawisc jest uczuciem nieproduktywnym z punktu widzenia zachowania zwierzat. > A Blida nie popełniła samobójstwa. Dowodem na to, jest działalność ABW po tym z > darzeniu. Zacierano ślady. Blidę zastrzelili ludzie Ziobry. Zrozum wreszcie, że > nie było żadnej mafii. Ziobro nie jest bardzo lotny. On Stalina naśladuje. Toż > Stalin likwidował ludzi pod pozorem walki z różnymi wrogami rewolucji. Ziobro > robił to samo. Mafia węglowa, mafia lekarska. Nie kojarzysz? Poczytaj: O mafi weglowej mowia sami gornicy - potwierdzaja to rozne fakty - ze nie udalo sie tej mafi rozbic do konca - no coz - slabe panstwo rowniez dzieki SLD. Ziobro nic nie zyskal na smierci Blidy - dlatego moim zdnaiem albo bylo to samobojstwo albo zabojstwo na zlecenie wspolnikow Blidy. Mafia lekarska jest faktem, podobnie jak mafie sedziow, prokuratorow itd - to wlasnie produkt komuny - korporacje wyjete poza obowiazujacy sytem prawny - panstwa w panstwie - ludzie ktorzy nie szanuja nikogo poza samym soba - wspieraja sie i krzywdza ludzi. > Z moją "człowieczością" jest wszystko ok. Ja nie nawołuję do "strzelania do cze > rwonego ścierwa". Nie uważam, że człowiek o homoseksualnej orientacji jest gors > zy ode mnie. Ty to robisz. Zastanów się więc sam nad sobą. nie musisz nawolywac do strzelania - chronisz i wspierasz ludzi ktorzy strzelali do bezbronnych robotnikow - ktorzy mordowali studentow... I uwazasz ludzi o odmeinnych preferencjach seksualnych za gorszych od siebie skoro traktujesz to jako obelge - to czy deklarujesz swoja akceptacje nie ma znaczenia w sytuacji gdy probujesz kogos obrazic sugerujac mu odmienne upodobania seksualne- to ty sam dajesz swiadectwo swojej "lewicowosci" Ja sie zastanawiam nad soba nieustannie - stad moja sugeestia bys poswiecil sobie troche wiecej czasu niz zazwyczaj i nie mowie tu o garniturze, miesniach czy zelu na wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Iksowi Igrekowi i Zetowi w jednym 11.10.10, 11:52 > przeciez tak samo zakute lby maja SLD jak i PiS - nie widzisz ze dkladnie te sa > me arguemnty uzywac mozna w odniesieniu do ciebie (pewnie nie, bo przeciez na t > ym budujesz swoja arguemntacje - PiS jest zly a SLD dobre i zrobisz wszystko by > wykazac ze tak jest nawet jesli w istoscie to sa bardzo zblizone formacje) Nie. Nie mają tka samo zakutych łbów. SLD nie wymyśla teorii spiskowych. Nie tworzy instytucji rodem z Orwella, takich jak CBA czy IPN. SLD nie powoduje erozji prawa. Nie zamyka ludzi w aresztach wydobywczych. Nie twierdzi, że 90 % ludzi powinno być podsłuchiwanych. Ty sprowadzasz SLD do poziomu PiS mając za argument to, że kiedyś istniał PRL. Innych argumentów nie masz. Same hasła. > O mafi weglowej mowia sami gornicy - potwierdzaja to rozne fakty - ze nie udalo > sie tej mafi rozbic do konca - no coz - slabe panstwo rowniez dzieki SLD. Za Stalina też ciągle walczyli ze spiskami przeciwko ludowej władzy. I jakoś nigdy nie udało się tych spisków rozbić do końca. Ciekawe, że PiSowcy tego nie widzą, jak są do bolszewików podobni. > Ziobro nic nie zyskal na smierci Blidy - dlatego moim zdnaiem albo bylo to samo > bojstwo albo zabojstwo na zlecenie wspolnikow Blidy. A nie przyszło ci do głowy, że to funkcjonariusze pisowskiego państwa, którzy w swej arogancji i bezkarności posunęli się do gróźb przy użyciu broni? Może przy użyciu broni chcieli Blidę złamać i zmusić ją do przyznania się do winy? Agentka, która była w łazience, to specjalistka od łamania psychiki. Może Blida okazała się silniejsza psychicznie i to agentce puściły nerwy? Dlaczego zacierano ślady samobójstwa Vlad? Wspólnicy Blidy kierowali najbardziej zaufanymi ludźmi ZIobry? Brednie. Za śmierć Blidy odpowiada PiS in gremio i Ziobro osobiście. > Mafia lekarska jest faktem, podobnie jak mafie sedziow, prokuratorow itd A kto niby to udowodnił? Bo Jarek ze Zbyszkiem tak gadają? Są dowody, że PiS szantażował sędziów. - to w > lasnie produkt komuny - korporacje wyjete poza obowiazujacy sytem prawny - pans > twa w panstwie - ludzie ktorzy nie szanuja nikogo poza samym soba - wspieraja s > ie i krzywdza ludzi. Taki jest PiS. Dokładnie taki. To PiS przejął najgorsze przywary PRLu. Nie da się tego ukryć. > nie musisz nawolywac do strzelania - chronisz i wspierasz ludzi ktorzy strzelal > i do bezbronnych robotnikow - ktorzy mordowali studentow... To zwykłe kłamstwo. Prawdą jest natomiast, że ty bronisz morderców Barbary Blidy. > I uwazasz ludzi o odmeinnych preferencjach seksualnych za gorszych od siebie sk > oro traktujesz to jako obelge - to czy deklarujesz swoja akceptacje nie ma znac > zenia w sytuacji gdy probujesz kogos obrazic sugerujac mu odmienne upodobania s > eksualne- to ty sam dajesz swiadectwo swojej "lewicowosci" To też zwykłe kłamstwo. Ty porównałeś akt seksualny ludzi o tej samej orientacji do zjadania kału. I dlatego cię w ten sposób wyśmiałem. Kompromitujesz się do reszty gadając takie bzdury. Abstrahując już od tego, że w swej ignorancji porównałeś orientację seksualną (homoseksualizm) z dewiacją (koprofagia). > Ja sie zastanawiam nad soba nieustannie - stad moja sugeestia bys poswiecil sob > ie troche wiecej czasu niz zazwyczaj i nie mowie tu o garniturze, miesniach czy > zelu na wlosach. I wyszło ci, ze Wijas chroni morderców z UB. Że miłość ludzi tej samej płci, to zjadanie kału. To ja cię proszę: nie zastanawiaj się już. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz xyz 03.10.10, 20:26 Ciekawe że tę swoją ekwilibrystykę agitacyjną nazywasz "dyskusją" ROTFL Dawidowi trzeba uświadomić że im więcej xyz tym gorsze położenie Jędrka Wijasa,niestety. xyz tak lubisz piwo, napij się zimnego z pianką i odpocznij od forum i od polityki. Wałęsa napisał do Wujca "czuj się zwolniony" pilnuj się by ci Jędrek i Wijas i brajdaki tak nie napisali ;) > Chyba mnie to zwalnia z dalszej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: xyz 04.10.10, 11:53 > Ciekawe że tę swoją ekwilibrystykę agitacyjną nazywasz "dyskusją" > ROTFL A niby jak ma wedle ciebie dyskusja wyglądać? "Palanty z SLD"? > Dawidowi trzeba uświadomić że im więcej xyz tym gorsze położenie Jędrka Wijasa, > niestety. Taaa Ty zaś o sukcesie Wijasa śnisz nieustannie. Może ci przypomnieć twoje dawniejsze określenia "Jędrka"? > xyz tak lubisz piwo, napij się zimnego z pianką i odpocznij od forum i od poli > tyki. Chętnie skorzystam z rady. W Lidlu Veltins za 1,99 zł. A na forum będę pisał tak często, jak mi się spodoba. Nic ci do mojego politykowania. > Wałęsa napisał do Wujca "czuj się zwolniony" pilnuj się by ci Jędrek i Wijas i > brajdaki tak nie napisali Nie obawiam się. Jeszcze niedawno się łasiłeś do "brajdaków". Ale po łapach dali, więc znowu plujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: xyz 04.10.10, 12:09 Hej, chłopaki.... umówta sie i powiedzta sobie co chceta... nie róbta sobie siary i innym... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peredo Wijas IP: 213.155.168.* 05.10.10, 08:28 Ludzie ten facet to pomyłka, ani charyzmy, ani nic do powiedzenia, gdyby nie jego promotor Piechota to taki człowiek nigdy nie znalazł by się w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Wijas 05.10.10, 09:37 Ludzie ten facet to pomyłka, ani charyzmy Nam jest potrzebny sprawny i pragmatyczny prezydent, a nie zdobywca, czy wielki wojownik. W wojnie nie ma niczego wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frasio Re: Wijas IP: *.xdsl.centertel.pl 09.10.10, 07:29 To zobacz jak głosował przy rozdawnictwie dla koscioła...Gdyby reszta miała tyle charyzmy i tyle do powiedzenia sporo milionow pozostalo by w kasie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkiemiasta.pl Kampania Wijasa: hasło już jest, ale w tajemnicy 08.10.10, 19:59 Zagłosuj na Wijasa już dziś w Wyborach Prezydenta Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś