Dodaj do ulubionych

Absztyfikanta tanio sprzedam !!!

01.04.04, 15:17
Otwieram licytacje loginu 'absztyfikant'. Osoba, ktora zadeklaruje najwyzsza
kwote otrzyma haslo do mojego loginu i bedzie mogla wiesc nowe,
absztyfikackie zycie.

Dochod z transakcji przeznacze na wspieranie francuskich winnic;)

Czekam na zgloszenia!
Obserwuj wątek
    • wenstow Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! 01.04.04, 15:19
      dlaczego akurat winnice? i dlaczego francuskie
      • absztyfikant Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! 01.04.04, 15:21
        Np. Domaine la Croix Belle Cabernet Sauvignon 1998 - rewelacja! Langwedocja
        rules;)
        • wenstow Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! 01.04.04, 15:24
          sprzedawaj produkty francuskich winnic(z chęcią kupię) a logowanie zostaw na
          deser
          • absztyfikant Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! 01.04.04, 15:25
            Nie, nie, nie.
            • Gość: Ana Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 15:34
              na deser sery....
        • Gość: Ja Re: Absztyfikancie tanio sprzedam !!! IP: 217.97.143.* 01.04.04, 17:47
          Monsieur Absztyfikant. Je vous propose quelqe chose non loin de Perpignan.
          Acheterez vous?
    • zaczepialski Absztyfikant co ty robisz taki login za wino 01.04.04, 15:26
      zaprzestań proszę licytacji symbolu tego forum. Opamiętaj się
      • absztyfikant Re: Absztyfikant co ty robisz taki login za wino 01.04.04, 15:27
        Nie za wino, ale za pieniadze. Mam nadzieje, ze starczy na wino, kobiety i
        spiew. Boh trojcu lubit;)
        • zaczepialski wierzę że to tylko prima aprilisowa podpucha :-))) 01.04.04, 15:31
    • Gość: licytant Kupię.Ale obiecaj,że kupisz se nową marynarkę XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:27
      :-) W tej co masz na sobie w TV prezentujesz się fatalnie
      • absztyfikant Cena wywoławcza 100 PLN /nt 01.04.04, 15:30

• wenstow Re: Cena wywoławcza 100 PLN /nt 01.04.04, 15:33
          symbolem tego ciężko nazwać, może jednak skusisz się na licytacje francuskich
          win:D
        • zaczepialski z całym szacunkiem ale 100 PLN to raczej drogo :-) 01.04.04, 15:33
          • wenstow Re: z całym szacunkiem ale 100 PLN to raczej drog 01.04.04, 15:36
            Zaczepialski ale to przecież symbol. To tak samo jak znaczek z Wałęsą
            sprzedałbyś za grosze...
            • absztyfikant Re: z całym szacunkiem ale 100 PLN to raczej drog 01.04.04, 15:39
              Wlasnie. 100 PLN to cena niespecjalnie wygorowana. Byc moze udziele jakiegos
              rabatu.
              • wenstow Re: z całym szacunkiem ale 100 PLN to raczej drog 01.04.04, 15:43
                wydaje mi sie, że za małą cenę podałes..metoda degresywna była by lepsza:)
    • Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:53
      Czego to się nie robi, żeby istnieć. Jak się nie ma już nic do powiedzenia, to
      chociaż licytacja nicka. Parę osób podopisuje coś, temat pochodzi na forum i
      jest o.k. Próżność (próżniactwo też. bo ile można stukać w klawiaturę),
      połączona z podświadomą niską samooceną nie ma w tym przypadku granic.
      • absztyfikant Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! 01.04.04, 16:03
        Forum jakie jest, takie jest. Jesli nie odpowiada Tobie nasze towarzystwo to
        proponuje spacer po lesie, albo lekture dziel Platona.
        • Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:08
          O proszę! "Nasze towarzystwo". Nasze, to znaczy czyje? Wasze, towarzyszu, na
          każdym kroku wychwalający SLD i Jacusia? Wasze nie odpowiada mi nie tylko na
          forum, ale jesteście, towarzyszu, jak roztocza - wciskacie się wszędzie.
          • absztyfikant Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! 01.04.04, 16:10
            W takim razie proponuje wizyte u lekarza. Tylko nie wiem, czy u psychiatry czy
            okulisty. Okulisty, bo widzisz wszedzie SLD, kiedy ta partia de facto juz nie
            istnieje, a psychiatry, bo mania przesladowcza na punkcie "czerwonych"
            objawiajaca sie w tym przeciez apolitycznym watku jest zadziwiajaca.
            • anamar novinka! 02.04.04, 12:34
              skoro mowa o roztoczach,to może jeszcze u alergologa?było kiedyś
              określenie"czerwone pająki",ale czerwone roztocza to nowość...
      • Gość: pipi Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:13
        Gość portalu: pajac napisał(a):
        > Próżność (próżniactwo też. bo ile można stukać w klawiaturę),

od próżnowania opuszki nie twardnieją i wzrok się nie psuje! trochę szacunku
        dla ludzi pracy!

• Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:20
          Żeby jeszcze to próżnowanie było za swoje! A tu jeszcze trzeba towarzysza
          darmozjada utrzymywać.
          • Gość: pipi Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:26
            Absztyfikant, wstydziłbyś się! Taki duży chłopak i jeszcze na utrzymaniu
            • Gość: Aaaaaby Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 16:33
              Znaczy się - utrzymanek. Widocznie dlatego tak nie lubi kobiet. Biedne kobiety
              muszą ciężko pracować żeby takie trutnie mogły bębnić w komputer. Świat
              postawiony na głowie!
              • absztyfikant Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! 01.04.04, 16:36
                Nie przyprawiajcie mi geby mizoginika, bo to wierutna bzdura. Nie jestem tez
                niczyim utrzymankiem czy 'towarzyszem'.
                • Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:43
                  Nie mizoginika, tylko mizoginisty. A do tego mitomana i mizantropa. Stąd
                  przebywanie nieustawiczne na forum.
                  • absztyfikant Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! 01.04.04, 16:46
                    Wszystkie te formy (mizoginik, mizoginista) sa poprawne. Kopalisnki podaje
                    nawet 'mizogin'. Z reszta nie bede polemizowac, bo Ty i tak wiesz lepiej;);););)
                    • Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:52
                      Prawidłowym określeniem jest mizoginista. Zarchaizowałeś się w swojej
                      mizantropii. Wiem lepiej, bo przebywam wśród ludzi i mam łatwość nawiązywania
                      bezpośredniego kontaktu. A poza tym potrafię ludziom patrzeć prosto w oczy - w
                      przeciwieństwie do ciebie.
                      • anamar Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! 02.04.04, 12:39

> Prawidłowym określeniem jest mizoginista. Zarchaizowałeś się w swojej
                        > mizantropii. Wiem lepiej, bo przebywam wśród ludzi i mam łatwość nawiązywania
                        > bezpośredniego kontaktu.
                        ............................
                        jeżeli chodzi o poprawność językową,to miast"przebywania wśród ludzi"polecam
                        raczej słowniki...
                        • Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 19:13
                          Gałązka...huśtaweczka...szubieniczka... Bujaj się!
                          • anamar Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! 02.04.04, 19:18

> Gałązka...huśtaweczka...szubieniczka... Bujaj
                            się! ................................................
                            ................................................................................
                            no,faktycznie...pajac!
                            • Gość: pajac Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 23:09
                              > no,faktycznie...pajac!...........
                              ..................................
                              no, faktycznie...ana!
              • Gość: pipi Re: cena wywoławcza: mniej niż zero !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:00
                Gość portalu: Aaaaaby napisał(a):

>Biedne kobiety
                > muszą ciężko pracować żeby takie trutnie mogły bębnić w komputer.

A ja zamiast pracowac w pocie czoła bębnię w klawiaturę. Trzeba się poprawić :-)
    • vojciech Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! 01.04.04, 16:40
      absztyfikant napisał:

> Otwieram licytacje loginu 'absztyfikant'.

Moja propozycja: wykopie dwa metry wklęsłego kopca na Jasnych Błoniach.
      Srebrną łyżeczką...
      • absztyfikant Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! 01.04.04, 16:43
        Propozycja przyjeta. Kto da wiecej ?
        • Gość: pajac Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:44
          Ojoj! Jaka radość! Ktoś się zainteresował!
    • Gość: Ja Re: Absztyfikanta tanio sprzedam !!! IP: 217.97.143.* 01.04.04, 19:07
      Je vous propose Domaine Cazes - 160 hectares de vignes entre Pyrenees et
      Mediterranee. www.cazes-rivesaltes.com
    • absztyfikant po raz pierwszy, po raz drugi - sprzedane! 01.04.04, 22:25
      Byl to oczywiscie Prima Aprilis. Jesli komus choc przez moment przyszlo do
      glowy, by nabyc absztyfikanta, to proponuje przeznaczyc te kwote na jakis
      charytatywny cel. Pozdrawiam.
      • Gość: pajac Re: po raz pierwszy, po raz drugi - sprzedane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:33
        Mało dowcipne. Ale za to "pochodziło" po forum. Nie ma to jak bezkrytyczne
        uwielbienie samego siebie.
        • Gość: Hanka Re: po raz pierwszy, po raz drugi - sprzedane! IP: *.atlsfl.adelphia.net 02.04.04, 03:07
          Pajac wyluzuj, dobry zart tynfa wart, nawet jesli czerwony.
          pozdrawiam Hanka
          • absztyfikant Re: po raz pierwszy, po raz drugi - sprzedane! 02.04.04, 12:27
            ...de gustibus non est disputandum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka