Dodaj do ulubionych

Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć

27.10.10, 11:11
Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle?
Obserwuj wątek
    • 1przeciwnik_glupoty Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć 27.10.10, 11:28
      Najpierw zestaw obietnic bez pokrycia a teraz opowieści o tym, że się jest szczerym do bólu i nie wolno wierzyć takim bajkom, jak się samemu opowiadało cztery lata?

Człowieku, skompromitowałeś się pilnując spraw swojego 148 metrowego mieszkanka za 30 tysięcy a nie zajmując się celami, które były sensowne, ale żadnego nie potrafiłeś zrealizować.

Otoczyłeś się totalnymi nieudacznikami... można byloby Ci wiele wybaczyć, ale nie brak uchwalonego planu zagospodarowania przestrzennego, rozkradziony płot wokół gontynki, lansing w cynkach i sweterku z głupimi tekstami o ustępującej wodzie na ustach.

No i strach przed wyborcami i zgniłymi jajami tak wielki, że nigdy się z nimi na wiecu bez biskupa albo innej fety nie spotkałeś.

Idź otwierać garażowiska...
    • Gość: . Re: Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć IP: 212.14.58.* 27.10.10, 11:29
      Te wywody to smiech na sali. Zero konkretow. Rewitalizacja i SCR? Dobre sobie, nawet palcem w bucie nie kiwnales zeby pozyskac kase z Jessici. Co z rewitalizacja kwartalu 21 i "maciusiem"? Pochwal sie, jakie projekty w ciagu tych swoich rzadow zlozyles o dofinansowanie do programow krajowych w trybie konkursowym?
      • zed.1 Re: Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć 27.10.10, 23:24
        Jessica dziala dopiero od niedawna wiec jak mieli z niej pozyskiwac srodki?
    • prestidigitator70 Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć 27.10.10, 11:32
      Za późno 'kochany' na takie refleksje. Dla mnie już jesteś spalony ...

PS
      (gdzie jest zed.1 ?)
      • Gość: bobek Czy wy jesteście na "ty"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:37
        Czytam powyższe wpisy i nie wierzę - sami znajomi pana Krzystka, per "ty" do niego walą.
        • Gość: frasio Re: Czy wy jesteście na "ty"? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.10, 13:44
          Gość portalu: bobek napisał(a):

> Czytam powyższe wpisy i nie wierzę - sami znajomi pana Krzystka, per "ty" do ni
          > ego walą.

A co chcesz per pan pisać.Możesz...Większość ma go jednak za złodzieja,oszusta,pajaca w rękach kościoła i nie ma ochoty na konwenanse jeśli chodzi o to tfu coś...panować mu nie będę
    • zachlanamorda pierd.li , pierd.li , pierd.li i tak cały czas. 27.10.10, 12:02
      Czemu ten facet dalej pierd.li i pierd.li . IX egzekutywa partii PZPR już się skończyła ponad 20 lat temu ,a on dalej pierd.li Teraz dla brukowej gazety i to codziennie . Pracę za którą mu płacimy on olewa ,bo i tak mu gruba kasa leci do karmana choć on nie wykonuje tej pracy. Zwykły obywatel do niego nie może się dostać ,bo on romansuje z tym babsztylami codziennie po kilka godzin i nie ma czasu dla nich. To jest jego sposób na wykonywanie czynności z tego koryta.
      • Gość: Bar Extra Bar Extra IP: *.chello.pl 27.10.10, 12:14
        Bar Extra pozdrawia swojego szefa , zapraszam do zrobienia sobie zdjęcia na moim tle. ZAD może leżeć w nogach.
    • Gość: :) Pańka: To arogancja i pycha prezydenta IP: *.chello.pl 27.10.10, 12:15
      www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=65042
      Normalnie Nelli Rokita się chowa :)))))))))))))))))))))
      • Gość: Gosc Re: Pańka: To arogancja i pycha prezydenta IP: *.szczecin.mm.pl 27.10.10, 13:38
        jak bubel może być wadliwy ?
        poza tam ma zaniki pamięci, no błysnęła faktycznie

PS zawsze mnie bawi jak polityk próbuje coś odkręcić w mediach a wychodzi zupełnie coś innego .-)
        • Gość: gość Krzystek... IP: *.chello.pl 27.10.10, 13:50
          No niech już kończy ten chłopak. Nawet nie chce mi się pisac na temat bzdur i kłamstw, które się znalazły w jego tekście.. manipulant.
    • Gość: mmm Fyftsek = mieszkanie = oszust = głupek IP: 46.112.216.* 27.10.10, 12:16
      oddaj pieniądze za różnice w czynszach za 9 lat mieszkania w przywłaszczonym mieszkaniu!
    • Gość: dobra rada Panie prezydencie, niech pan nie pisze listów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 12:31
      do ogółu. Niech pan pisze podania o pracę.
    • swarozyc Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć 27.10.10, 13:41
      i kto to mówi?
      bąk który wyleciał z metropolitalnych majtek...
    • frasio Piotr Krzystek: Prawda zamiast zaklęć 27.10.10, 13:49
      "Dzięki wyraźnej poprawie jakości szczecińskich szkół nasze dzieci, jak nigdy do tej pory - za żadnej z dotychczasowych władz - uczą się języków, stając się obywatelami świata"

Póki co złodzieju po tym jak ukradłeś mi dom na wszystkich świętych to moje dziecko mieszka u tęściowej a ja remontuje ruinę na którą mnie było stać po twoim "odszkodowaniu"
    • piffpavko25 Cyniczny albo biedny.... 27.10.10, 14:08
      Jest Pan mentalnie w minionej epoce, Panie Krzystek! Kapitał społeczny buduje się nie tylko przez materialne inwestycje. Brak dialogu, niekompetencja i chamskie traktowanie społeczności oświatowej przez urzędników miejskich tylko niszczą kapitał społeczny i podcinają wszelką inicjatywę i autonomię... A co do kultury... Pieprzą wszyscy jak im na tym zależy, a rozpoczynający pracę muzyk w filharmonii dostaje 1450zł pensji ("na rękę")i!! Tymczasem "na dziś" zmarnowane 3,6 mln na ESK i perspektywa dalszego utrzymywania kolejnych urzędników "od kultury"!
      Szukaj Pan innej pracy!!!
      • albert_c Re: Cyniczny albo biedny.... 27.10.10, 14:26
        Krzystek popaprancu j/w ktos napisal kapital spoleczny to wyzwalales tylko w momencie konfliktow spolecznych glownie tych z udzialem Masojc, ale tez tych kiedy sad stwierdzil ze wyludziles mieszkanie z zasobow Szczecina, kiedy nas scigales patalachu bezskutecznie po prokuraturze - tak wtedy wlasnie 'budowales' ta obywatelskosc, ktora podziekuje ci w wyborach i licze na to ze sporo bedzie tych, ktorym twoj upadek sprawi prawdziwa radosc.

Mi sprawi.
    • ppiioo33 SCR 27.10.10, 14:28
      Wspomniane już SCR to również ważne narzędzie w polityce rewitalizacji Śródmieścia. Ze zdumieniem słucham wypowiedzi o konieczności likwidacji tej spółki. To wyraz bezsilności i braku pomysłu na Śródmieście. W miejsce spółki trzeba będzie powołać inny podmiot. To strata czasu. SCR musi kontynuować swoje działania, oczywiście w większym zakresie i przy pomocy nowych instrumentów finansowych m.in. funduszu Jessica.

ja mam wrażenie że to właśnie SCR jest bezsilny!!!!!!!!

ile istnieje SCR?
      ile wyremontował w tym czasie kamienic?
      jaki jest budżet tego "tworu"?
      jakie są wydatki do zarobków ze sprzedaży mieszkań?

to pytania które mnie mocno nurtują

mój głos ma kandydat który zlikwiduje to coś!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam
    • Gość: q Krzystek i PO mogli działać przez 4 lata - teraz IP: *.chello.pl 27.10.10, 23:44
      wylewają krokodyle łzy i mamią kolejnymi obietnicami
      • Gość: Gosc wybierzcie kogokolwiek IP: *.szczecin.mm.pl 28.10.10, 09:09
        byle nie z PiS-u czy PO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka