Dodaj do ulubionych

Zabraknie lekarzy specjalistów w województwie

IP: *.pam.szczecin.pl 05.04.04, 16:50
No i co z Tego, jak i tak nie bedzie pieniedzy na specjalizacje.... jest
jedna dobra strona tego medalu!!!! wszyscy młodzi lekarze, zdolni i chetni do
dalszej nauki i kasztalcenia WYJADA W SWIAT a leczyc bedą wtedy - .... no
wlasnie kto?
Obserwuj wątek
    • Gość: lek Re: Zabraknie lekarzy specjalistów w województwie IP: 155.37.231.* 05.04.04, 19:36
      no wlasnie a ja juz wyjechalem i radze to zrobic innym nie dosc ze nie ma pieniedzy na
      specjalizacje ,nie ma pieniedzy dla rezydentow to jeszcze trzeba starszym kolegom ( juz ze
      specjalizacja) wlazic w dupe bez wazeliny zeby ci cos pokazali ( zwlaszcz w tzw zabiegowce ),a
      jak juz zrobisz ta specjalizacj to i tak nic sie nie zmieni.
      • Gość: lek I ja juz jestem za oceanem IP: *.Stanford.EDU 06.04.04, 02:08
        Swiete slowa , szczegolnie o wlazeniu w d... w zabiegowce.
        Kompletny dramat. W Stanach nie do pomyslenia. Tak teraz stad na to patrze i
        nie wierze swoim wlasnym wspomnieniom z Polski.
        • Gość: ja Re: I ja juz jestem za oceanem IP: 81.15.135.* 06.04.04, 07:42
          Wspomnieniom nie wierzysz, ale w Stanach pewnie byś tych studiów nie skończył,
          bo by Cię po prostu na nie nie byłoby stać
          • Gość: lek Re: I ja juz jestem za oceanem IP: 155.37.231.* 06.04.04, 18:41
            niekoniecznie dupku ,mozna dostac kredyt na studia a po studiach zwlaszcza medycznych
            splacenie takiego kredytu to jak pierdniecie
        • Gość: lek 1 Re: I ja juz jestem za oceanem IP: 155.37.231.* 06.04.04, 18:44
          a co tu robisz jestes juz po USMLE
          • Gość: lek Re: I ja juz jestem za oceanem IP: *.Stanford.EDU 07.04.04, 19:23
            jestem
            • Gość: lek1 Re: I ja juz jestem za oceanem IP: 155.37.231.* 07.04.04, 20:13
              potrzebne mi testy do USMLE 2 i 3
              jakis kaplan z drugiej reki tez by sie przydal
              • Gość: Stanford edu testy IP: *.nas25.oakland1.ca.us.da.qwest.net 14.04.04, 07:20
                jak jest twoj mail? - mam duzo roznych testow
                Pozdrawiam
                Stanford.edu
                • Gość: lek1 Re: testy IP: 155.37.231.* 14.04.04, 17:04
                  nie odpowiadales wiec myslalem ze mnie olales bo jestem rozczarowany stosunkiem polakow
                  do siebie slysze tylko :to sie nie da , o to daleka droga wiec myslalem ze postapisz
                  standartowo jak inni.
                  moj emil to
                  m1970@interia.pl serwer jeszcze z polski ale pracuje tu na miejscu - uchc.edu

pozdrawiam

• Gość: LEK1 Stanford.EDU IP: 155.37.231.* 07.04.04, 15:01
          jestes juz po USMLE?
    • blackexit Re: Zabraknie lekarzy specjalistów w województwie 06.04.04, 09:05
      smieszny dosc ten artykulik. zabraknie specjalisto. to wiadomo i to jest pewne.
      juz jest ich za malo a bedzie jeszcze mniej. jednoczesnie 200 osob rocznie
      konczy medycyne i nie ma pracy. nie ma jej bo nie moze zrobic specjalizacji.
      nie moze zrobbic bo jest za maly limit - w tym roku 17 miejsc na cale
      wojewodztwo. wiec emigruje na zachod tam ma i specjalizacje i ladna kaske. musi
      sie to zle skonczyc. jak zwykle. pozdrawiam blackexit
    • Gość: LEK1 Re: Zabraknie lekarzy specjalistów w województwie IP: 155.37.231.* 08.04.04, 16:28
      UP
    • Gość: lek DO STANFORD.EDU IP: 155.37.231.* 12.04.04, 14:12
      Gdy wieczorne zgasna zorze
      zanim glowe do snu zloze
      modlitwe moja zanosze
      Bogu Ojcu i Synowi
      dopierdolcie sasiadowi
      dla siebie o nic nie wnosze
      tylko mu dosrajcie prosze
      kto ja jestem ?
      Polak maly !
      maly, zawistny i podly
      jaki znak mój ?
      krwawe galy !
      oto wznosze swoje modly
      do Boga, Marii i Syna
      zniszczcie tego skurwysyna
      mego rodaka, sasiada
      tego wroga, tego gada
      zeby mu okradli garaz
      zeby go zdradzala Sara
      zeby mu spalili sklep
      zeby dostal cegaa w leb
      zeby mu sie córka z czarnym .....
      i w ogóle zeby mial marnie
      zeby mial aidsa i raka oto modlitwa Polaka

Pozdrawiam
      czy robol czy inteligent Polak ma ta sama mentalnosc - pies ogrodnika

• Gość: edyta Re: Zabraknie lekarzy specjalistów w województwie IP: *.polkomtel.com.pl 13.04.04, 13:45
      kiedys bylismy narodem patriotycznym walczylismy krwia o nasza polskosc, teraz
      kazdy mysli tylko o sobie i aby sie na lapac kasy.-takich mamy politykow bez
      sumienia.rozwalaja nasz kraj.Mam nadzieje ze ludzie sie opamietaja i zaczna
      walczyc o to by Polska była Polska ..!!! marudzenie nic tu nie pomoze .potrzeba
      madrych ludzi którzy beda miec sumienie i beda Polska zadzic z godnoscia w imie
      sprawiedliwosci z mysla o ludziach zyjacuch w tym NARODZIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka