Dodaj do ulubionych

Litwński: Wijas moim zastępcą

27.11.10, 13:33
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój głos IP: 89.78.127.* 27.11.10, 13:37
      • Gość: szczecinianka Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 13:59

W 1993r. Szczecin w rankingach polskich miast o największym potencjale (czytaj: o największych szansach na rozwój ) był na 3. (słownie: trzecim miejscu) po Warszawie (wiadoma rzecz stolica...) i po przemysłowej Łodzi.Za nami daleko w ogonie był Kraków, a Wrocław, hohohooo, daleko z tyłu...
        Dzisiaj - jesteśmy na szarym końcu, przez dwadzieścia (prawie) lat kolejni prezydenci i kolejne rady miasta doprowadziły do tego, że mieszkańcy nie idą głosować (37% wyborców to policzek dla rządzących - WSZYSTKICH po kolei) , rozrzut "nędznych " głosów w wyborach prezydenckich pokazuje Wam - kandydatom - Waszą miernotę. Czy naprawdę w Szczecinie nie ma KTOSIA, który by ponad podziałami politycznymi oraz różnymi koteriami wziął się w "garść" i rzucił nam _SZCZECINIANOM _ wyzwanie - głosujcie na mnie,pomóżcie mi w wyborze dobrej Rady, niech wreszcie skończy się degrengolada Szczecina?

Prawda jest taka, że każdy z siedmiu kandydatów to był zły kandydat na prezydenta, zresztą jak ich poprzednicy, którzy bardzo się starali, aby miasto z 3. miejsca spadło na samo dno! A - o ironi losu- wszystkim siedmiu kandydatom marzyło się, że ONI to takie dutkiewicze, tylko, że jeszcze nie odkryte, niech tylko wyborcy dadzą Głos, to Oni dopiero pokażą...
        Sami jesteśmy - my wyborcy - sobie winni, to tez jest prawda (druga).

Idę głosować na P.Krzystka - dostaje ode mnie mandat do końca sierpnia 2011 r. , jeśli będzie nadal na kolanach "kuriewny", jeśli nie poradzi sobie z Radą Miasta, jeśli dalej będzie rozdawał pamiątkowe płyty chodnikowe, na których uczyłam się chodzić (ul.Bogusława w kierunku cukierni Kowalskiego i Guczalskiego - niektórzy jeszcze pamiętają te cukiernie...), a dzisiaj niszczę szpilki na pseudowyremontowanych chodnikach na tym słynnym "PASAŻU Bogusława", to obiecuję - że gdy zostanie Pan Prezydentem - to we wrześniu 2011r. zostanie Pan odwołany. Proszę pamiętać o losie Kropiwnickiego.. szybko akcja poszła, jedna niedziela i ul. Piotrowska...
        Ma Pan mój Mandat KREDYTOWY do końca sierpnia 2011r i ani jednego dnia więcej. Stać nas szczecinian nawet na zarząd komisaryczny, jakby co, a co nam pozostało.

Na Pana, Panie Litwiński nie zagłosuję, bo:
        1.trzy lata P.Krzystek był człowiekiem PO, i co PO zrobiła dla tego miasta - WIELKIE NIC!!!
        Był to człowiek PO, i co z tego?
        2. Pan przez dwa lata (dla przypomnienia 2007-2009) był posłem (liczę tylko te lata, kiedy PO i Krzystek byli "kompatybilni"), i co Pan zrobił dla TEGO miasta - wielkie nic, a teraz nagle premier i mninistrowie składają deklaracje - bynajmniej tak wynika z pańskich materiałów wyborczych; a w Gdyni własnie zaczynają budować statki...
        3.to jest tylko "kiełbasa" wyborcza, być może jakiś głodny połakomi się na nią, życzę tego Panu;
        4. gdzie reszta posłów PO - co zrobili dla miasta???

Punkt 4. dotyczy zresztą posłów szczecińskich z pozostałych formacji politycznych - "rządzących" z warszawki .

Za rok są wybory - i tak jak teraz miasto dało Waszym kandydatom "żółtą" kartkę - kartka w kolorze "czerwonym" czekać Was będzie, Panie i Panowie parlamentarzyści, za rok - macie to zagwarantowane!
        • Gość: nina Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: 89.78.128.* 28.11.10, 02:42

Przez powyzsze oswiadczenie p. Litwińskiego na pewno oddam głos na P. Krzystka!!!!!!!!!!!! Teraz juz nie mam najmniejszych watpliwości. Beznadzieja!
          Brak słów...
          • Gość: Gniewny [...] IP: *.globalconnect.pl 28.11.10, 18:05
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: abnegat Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 20:56
            a ile ty masz lat, nie wiesz, że w Szczecinie to SLD rozdaje karty, cały - no prawie, majątek miasta jest w rękach lewicowców. Więc o czym durnie piszecie. Chcecie dobrze dla miasta więc wybierajcie rozsądnie. SLD i PO razem może coś zrobią dla tego miasta.
            Katabasów nie chcecie, komuchów (jakich? dawno wymarli!) teraz też nie - TO KOGO DO CHOLERY. Krzystka - opanujcie się ludzie i nie wypisujcie takich bzdur.
            Ja głosuję na ARKADIUSZA LITWIŃSKIEGO, bo to jedyne wyjście dal miasta pogrążonego od wielu lat w impasie.
        • Gość: inny Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: 91.200.78.* 28.11.10, 13:48
          To nie są komuniści, tylko ludzie, którzy na biedzie zwykłych ludzi chcą dorwać się do koryta, wciskając im kity o równości szans i dawaniu wszystkiego za darmo. A wygłodniali są bo lewica nie miała od dawna urzędu w Szczecinie i armia ludzi czeka na stanowiska od referentów po dyrektorów wydziałów. Danie Wijasowi wiceprezydentury, to masa stanowisk dla lewicy w Urzędzie - ludzi nie merytorycznych ale zasłużonych dla partii.
          jeszcze nie dawno Pan Litwiński jawił mi się jak jedno z niewielu światełek w lokalnej PO, człowiek z zasadami, przyzwoity, który potrafił dogadać się np. zarembą, nie kłóci się tylko buduje. W teraźniejszych jego zachowaniach już tego nie widzę. Widzę marionetkę, za sznurki pociąga banda innych.
          oddam głos na Piotra Krzystka, miał kilka wpadek, ale jego prezydentura to całkiem niezły czas dla miasta i sporo dobrych rzeczy zrobiono, a inne zaczęto robić - efekty będzie widać w kolejnej kadencji. Zasługuje na dalsze rządzenie.
        • Gość: 321 Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: *.182.27.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.11.10, 15:26
          Szczecinianko, a dlaczego nie dac kredytu zaufania Litwinskiemu do sierpnia 2011. We mnie nie siedzi nawet odrobina zludzen,co do Krzystka. , ktory razem z aktualnie wybrana rada ? przeciez ci sami ponownie sa w radzie/ -sa djabla warci.I tak pojda do kurii nie na sniadanie ale na obiad i przydziela dotacje na budowe szpitala miejskiego. To ta sama sfora. BARANOW reklamujacych sie wyzszym wyksztalceniem .
          • Gość: URIEL Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: *.vx.pl 28.11.10, 15:49
            a może np. do 1 kwietnia 2011?
            powód jest prosty - bo to nie arbitralnie wyznaczone daty określają termin spłaty owego "kredytu", niestety...
            wyborca to nie komornik.
            (mimo wszystko) - niestety...
            • Gość: szczecinianka Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 22:55
              do końca sierpnia 2011r. dlatego, że będzie jeszcze ciepło i to zmobilizuje nas do działania, a wiosną czekają nas wybory - parlamentarne (tak ćwierkają wróbelki...)
      • beatrix13 a Jacyna-Witt będzie jego rzecznikiem 27.11.10, 16:53
        to już lepiej niech poseł weźmie na vicków Marchewkę, Palucha i Bródkę, tyle szkód nie narobią, bo się jeszcze na niczym nie znają
        • Gość: sdfghjkl srał was pies IP: 87.206.61.* 28.11.10, 13:09
          Jędrzej - zmarnowałem głos na ciebie. Może powinieneś na powrót wrócić do swojej starej pracy - zamiatania bram.

Wiem, że struktury SLD są wygłodniałe ale trzeba być idiotą żeby lecieć na ochłapy od litwińskiego.

Gdyby ktoś mi powiedział pół roku temu, że oddam głos na Fistka to bym się w czoło popukał.

A tu suprise :(
      • Gość: szczecinianin racz Re: Z komunistami?! Właśnie Litwiński stracił mój IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 20:51
        A mój głos zyskał - Wijas jest jednym z mądrzejszych ludzi, których znam i to bardzo dobry pomysł, że A. Litwiński chce go mieć na zastępcę. Dobry wybór. Popieram
    • lokalnykrytyk Re: Litwński: Wijas moim zastępcą 27.11.10, 13:42
      Myślę, że paprykarz100 jest bardzo sfrustrowany i powinien pić melisę. Litwiński prowadzi rozmowy i proponuje współpracę tym, których uważa za dobrych partnerów. Wszystko na ten temat. Ja głosuję na Litwińskiego!
      • cbaabc hahahaha 27.11.10, 13:43
        Czyli na Wieczorka i Nitrasa :))))))))))))), bo chyba nie sądzisz, że To Litwa z Wijasem będą rządzić miastem?
        • Gość: Funio i tak rządzi Golema IP: *.globalconnect.pl 27.11.10, 13:51
          Będą tak skakać jak zagra im Golema, Nitras i Calbud, Wijas to kwiatek do kożucha, ale widac jak działa korupcja, nepotyzm i kolesiostwo, żadne sprawy merytoryczne nie mają znaczenia, Wijas nawet się nie zna na swej bibliotece, a co dopiero o rządzeniu miastem, same zera jak Nowak i Jacyna poparły Litwińskiego, ciekawe co dostaną w zamian oprócz darmowego wyszynku w knajpach Golemy?
        • lokalnykrytyk Re: hahahaha 27.11.10, 13:51
          Sądzę, że za dużo przebywasz na forum i przez to ziemia jest dla Ciebie coraz bardziej płaska. Rzeczywistość jest trochę bardziej złożona i nie wszędzie można postawić znak równości. Wiem, że na forum modne jest pisanie w tym tonie, ale sądzę że trzeba pomyśleć zanim się coś napisze. Dlatego zagłosuję na Litwińskiego!
          • Gość: łoś Re: hahahaha IP: *.szczecin.mm.pl 27.11.10, 13:59
            Jarmoliński się chyba pochlasta z rozpaczy.
            Tak się przymila, tak umizguje do Arka, na fb tak mu cukrzy w postach...
            Nie wierzę, że Litwiński wykiwa teraz partyjnego kolegę i weźmie Wijasa :P
        • Gość: Staruszek Re: hahahaha IP: *.multimo.pl 27.11.10, 14:13
          Coś mi to przypomina. Dawne , dobre czasy. Jest Partia , jest przywódca, są I sekretarze. I jest szczęście w narodzie ! Tylko na kartach do głosowania nie ma już jednej listy jak dawniej. Na szczęście.
      • Gość: wont z wijasem Re: Litwński: Wijas moim zastępcą IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 27.11.10, 14:32
        wijas hahahahahah super wybor kompletne dno!!! ten pan przegral by nawet ze stowarzyszeniem ogrodowych krasnali!! nie reprezentuje swoja osobowoscia kompletnie nic... i tak wygra krzystek bo litwinski to pajac zrobil zdjecie z tuskiem i tyle jego!! facet bez pomyslu na samego siebie a co dopiero na szczecin!!
    • Gość: cichy PO kupiło wszystkich IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.10, 13:59
      Jacynę, Wijasa, Sochański też by coś dostał ale nie ma szabel w radzie więc obejdzie się smakiem. Może Krzystka też kupią?
      • Gość: kak Re: PO kupiło wszystkich IP: 84.10.32.* 27.11.10, 14:55
        Wijas na pewno będzie lepszym wiceprezydentem ds kultury niż Soska, który wspiera znajomków. Czyżby blady strach padł na panów z BeBe bo Wijas zasłynął pozytywnie, kiedy poprosił o rozliczenie ich festiwalu. A lewicowe ideały, pozwola mu być też dobrym specjalistą od spraw społecznych.
        • Gość: kak Re: PO kupiło wszystkich IP: 84.10.32.* 27.11.10, 14:58
          Aha, głosuję na Litwińskiego
          • Gość: jacek Re: PO kupiło wszystkich IP: 89.75.81.* 27.11.10, 16:20
            Nie godzę się na dzielenie łupów powyborczych pomiędzy partyjkami. Nie zagłosuję więc na nitrasa, wieczorka i resztę, wartych tylko siebie, band. Panie Prezydencie Piotrze właśnie zdobył Pan mój głos. :))) Co ważniejsze, moi najbliżsi znajomi zmienili zdanie. Oni też i to oburącz, zagłosują na Pana.
            • Gość: . Re: PO kupiło wszystkich IP: *.szczecin.mm.pl 27.11.10, 17:35
              Uhuhu... Pan Prezydent jest w koncu TAKI NIEZALEZNY :-) LOL
        • gniewko_syn_rybaka Re: PO kupiło wszystkich 27.11.10, 16:12
          Gość portalu: kak napisał(a):
          A lewicowe ideały, pozwola mu być też dobrym specjalistą od spraw społecznych.
          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Lewicowe ideały to 100 mln trupów w ubiegłym wieku. Dziubuś.
        • Gość: smród Re: PO kupiło wszystkich IP: 62.69.221.* 27.11.10, 16:44
          Oto wybór: Wijas - w tle baron de Zlodiej-Podwieczorek albo kościółkowo obłudna Soska z grupą pasożytów Sztarka. Mam to w odbycie.
    • krokus5 Litwński: Wijas moim zastępcą 27.11.10, 16:32
      Nie miałem zamiaru głosować ale sojusz z komuchami przekonuje mnie że mniejszym złem będzie Krzystek
      • Gość: babab Re: Litwński: Wijas moim zastępcą IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 16:44
        Też będę głosować na Krzystka. Partyjki wzajem popierają się, i niech to czynią , byle daleko od gminy.
        • Gość: Ouk Popieram Krzystka, precz z układami! IP: *.szczecin.mm.pl 27.11.10, 21:24
          Zgadzam się z Wami.
          • Gość: Adam Re: Popieram Krzystka, precz z układami! IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 27.11.10, 22:55
            Jak powyżej :)
    • Gość: wyborca głosując na Litwę SLD masz gratis IP: 89.75.83.* 27.11.10, 16:50
      W wyborach temu panu wiceprezydentowi wyborcy powiedzieli dziękuję, ale Litwa go daje znowu już bez pytania wyborcom. W ten sposób już wiem na kogo nie będę głosował.
      • Gość: gajowy Re: głosując na Litwę SLD masz gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 13:32
        głosuję na krzystka
        • Gość: gość Wyborcy-krytycy to kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.10, 13:49
          Niektórych "dziwi" parcie do władzy Wijasa, Jacyny czy Litwińskiego, a tak za przeproszeniem cóż w tym dziwnego, że chcą rządzić Szczecinem??? Toż to jakiś kompletny kretynizm zeby krytykować kogokolwiek, że będzie miał wiceprezydentów itd.

Polityk powinien dążyć do władzy, a naszym zadaniem jest go później ocenić. Co to za idiotyczne popiardywania intrnautów? Żaden z tych polityków nie był moim kandydatem, czytając posty forumowiczów mam wrażenie że w wyborach biorą udział kompletni idioci, a nie świadomi wyborcy. Rozumiem natomiast jak ktos nie głosuje, bo ma swój powód, np. nie ma dla siebie kandydata... to ok. Ale narzekać, że polityk dąży do władzy to tak jakby mieć pretnsje do nauczyciela, że uczy, a do policjanta, że pilnuje porządku... kompletny idiotyzm.
          • konspirant.0 Re: Wyborcy-krytycy to kretyni 28.11.10, 14:00
            "polityka to uzgadnianie zachowań współzależnych społeczeństw o sprzecznych interesach. Jej szersza wykładnia wyjaśnia, iż polityka to działalność polegająca na przezwyciężaniu sprzeczności interesów i uzgadnianiu zachowań współzależnych grup społecznych i wewnątrz nich za pomocą perswazji, manipulacji, przymusu i przemocy, kontestacji, negocjacji i kompromisów, służąca kształtowaniu i ochronie ładu społecznego korzystnego dla tych grup stosownie do siły ich ekonomicznej pozycji i politycznych wpływów. "

to takie proste :)
    • esmeralda_2 A PiS co chciał?że zostało wybrane SLD 27.11.10, 17:03
      "Zamierzam prowadzić Szczecin do sukcesów, a to wymaga silniejszego poparcia w radzie. Powinna zostać zawiązana koalicja. Będzie w niej SLD lub PiS. Oba kluby są zainteresowane współpracą."

• esmeralda_2 A może tak dla PiS innego wicka 27.11.10, 17:28
        ,
        • konspirant.0 Re: A może tak dla PiS innego wicka 27.11.10, 17:31
          właśnie czekam kogo poprze PiS i z pewnością na tego NIE zagłosuję
          • esmeralda_2 Re: A może tak dla PiS innego wicka 27.11.10, 23:03
            policz głosy,Jak p.Krzystek dogada się z PiS-em, bo mu jest po drodze, a i też z Sochańskim, to kto to wie. Oni wszyscy mają ze sobą wspólne elementy i Balazs też.
            • Gość: gość Litwa prezydent, zawiajs wice... IP: 89.72.106.* 28.11.10, 00:03
              Nie byłoby źle... dla mnie to ciekawy pomysł. Obu osobiście lubię, choć ich partii nie cierpię. przynajmniej jakas altrnatywa na dotychczasowego marnotrawcę... choć żaden z nich nie był moim kandydatem, to wolę tych dwóch niż jednego kompletnego p......ta.

Dość mam Krzystka i tych 4 lat poyebanych rzadów. Miałem wrażenie że mieliśmy 4 letni okres jak z bajki o nagim królu, zakompleksiałego faceta biegającego ze skargami do prokuratury.. czasy mu się pomyliły i systemy. Do pzpr by pasował jak ulał albo do jakiegoś państwa kościelnego.
            • konspirant.0 Re: A może tak dla PiS innego wicka 28.11.10, 10:24
              esmeralda_2 napisała:

> policz głosy,Jak p.Krzystek dogada się z PiS-em

mając do wyboru Krzystek-PiS, Litwiński PO-SLD, zagłosuję na Litwińskiego, chroń nas Boże przed rządami PiSu
    • wuber12 no to ja dziekuję juz panu L. 27.11.10, 17:08
      tak sie upodlic, wijas nic nie znaczy, a wybircy sld i tak pewnie zaglosuja jak bedą uwazac a nie tak jak powie im dyzmo-wijas...
    • gniewko_syn_rybaka Litwiński + Wijas = ? 27.11.10, 17:45
      = SDKPiL. (Socjaldemokracja Królestwa Polskiego i Litwy).

gupi hui.
      • Gość: URIEL Re: Litwiński + Wijas = ? IP: *.vx.pl 27.11.10, 18:35
        sen taki miałem, przy czym nie był to sen proroczy (niezależnie od tego, że takowymż snom nie przyznaję wagi, co miałaby być szczególniejsza nad inne, a nawet niech będzie, że w sny o takowej konotacji nie wierzę)...
        i to dość dawno go miałem.
        a. liwtiński otóż uśmiechał się w nim niczym cherubin, i gładząc po włosach szeptał do ucha: przecież po to to samo co sld, nie ma znaczenia...
        • beatrix13 Re: Litwiński + Wijas = ? 27.11.10, 18:38
          Gość portalu: URIEL napisał(a):

> a. liwtiński otóż uśmiechał się w nim niczym cherubin, i gładząc po włosach szeptał do ucha: przecież po to to samo co sld, nie ma znaczenia...

........................
          i to samo co PZPR biorąc pod uwagę monopol władzy
          • Gość: URIEL Re: Litwiński + Wijas = ? IP: *.vx.pl 27.11.10, 18:47
            niechaj więc cisza, śmiertelna cisza zapanuje nad tym światem...
            niestety...
          • Gość: twarda wazelina Re: Litwiński + Wijas = ? IP: 89.78.134.* 27.11.10, 18:51
            Czy wijasa stać na to żeby zrobic porządek w szkole muzycznej, czy stać go żeby wyj..c Masojciową , tego ped Roguszke z tymi złodziejami niszczącymi wille Lenza??
            Bo jego szef milczy na ten temat.
            • Gość: kiełbaska Litwiński + Wijas + Jacyna = Amen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 21:59
              prawie Bóg, prawie robi dużą dziurę
              • Gość: ojciec inwestor Jędrzej bibliotekarka - vice prezydentem... IP: 87.206.154.* 28.11.10, 09:44
                To właśnie pokazuje poziom Litwińskiego, który człowieka bez jakichkolwiek kompetencji zrobi swoim zastępcą ( od razu dodam ,że bardzo cenię bibliotekarki , ale Jędrzej nawet bibliotekarką został za przynależność partyjną)
                • konspirant.0 Re: Jędrzej bibliotekarka - vice prezydentem... 28.11.10, 10:12
                  Gość portalu: ojciec inwestor napisał(a):

> To właśnie pokazuje poziom Litwińskiego, który człowieka bez jakichkolwiek komp
                  > etencji zrobi swoim zastępcą

jakie kompetencje mieli: Aleksander Buwelski, Beniamin Chochulski, Elżbieta Masojć, Tomasz Jarmoliński ?
              • hakuna07 Re: Litwiński + Wijas + Jacyna = Amen 28.11.10, 10:19
                Gość portalu: kiełbaska napisał(a):

> prawie Bóg, prawie robi dużą dziurę
                Triumwirat iście historyczny.
    • Gość: gość Nie dziel skóry na niedźwiedziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.10, 22:13
      Litwiński... Bo jak przegrasz to ci dopiero kopara opadnie.
      • Gość: majstersztyk Re: Nie dziel skóry na niedźwiedziu IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 27.11.10, 22:57
        ...ale za to znajdzie robotę na budowie hahaha :-)
    • Gość: Off Partyjne psy już podzieliły resztki między sobą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 23:03
      I tylko Szczecina żal.
      • Gość: lugo zaraz PISy dostana jakiś ochłap od Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 18:27
        jakąs fuchę w portierni dla czołowych działaczy czy inny 3 młodszych inspekotró i bedą szczęsliwi
    • Gość: obiuan Czyli wbrew temu co gadją POwcy nie są pewni... IP: 89.76.235.* 28.11.10, 11:39
      zwycięstwa, skoro czerwonym oddają fotel zastępcy.
    • tola2006 Litwiński: Wijas moim zastępcą 28.11.10, 12:10
      Pan Litwiński mija się z prawdą, p. Wijas będzie zastępcą "PRAWDOMÓWNEGO" Nitrasa a nie jego on jest marjonetką "PRAWDOMÓWNEGO" i niech nie mówi że to on będzie prezydentem jeżeli wygra wybory.
    • chrisszwarc Litwiński: Wijas moim zastępcą 28.11.10, 15:10
      Niestety Platforma Nitrasa i Litwinskiego juz nie jest moja Platforma.
      Litwinski - kukielka w rekach Nitrasa, czlowieka bezwzglednego i wyrachowanego o wysokich aspiracjach ktore szkodza Platformie Obywatelskiej i miastu Szczecin. Mam nadzieje ze wyborcy rozlicza Nitrasa i Litwinskiego wykreslajac ich definitywnie z polityki.
      • Gość: lugo Re: Litwiński: Wijas moim zastępcą IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 18:28
        Njapierw nalezy skasowac Krzystka jako naczelne zło Szczecina
        • Gość: szczecinianka Re: Litwiński: Wijas moim zastępcą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 23:03
          przez 20 lat zmuszeni jesteśmy kasować kolejne "większe" zło, każde wybory w mieście to wybór między dżumą a cholerą - zaczynam wierzyć, że na Szczecin padła klątwa - SYDONIO gdzie jesteś?
      • Gość: Niebuszewiak Re: Litwiński: Wijas moim zastępcą IP: 62.69.228.* 28.11.10, 18:37
        Panie Arkadiuszu - Nitras i Wieczorek na tylnej kanapie. Nie!!! Przykro mi ja i 3 głosy mojej rodziny przepłynęły do p. Krzystka.
    • Gość: poligon Re: Litwński: Wijas moim zastępcą IP: 217.116.110.* 28.11.10, 18:55
      Na take kloakolicje : PO + Jacyna + SLD moge zrobic tylko jedno :
      zaglosowac na Kfistka
      Mniejsze zlo.
      • konspirant.0 Re: Litwński: Wijas moim zastępcą 28.11.10, 19:02
        głosowanie na Krzystka to głosowanie na PiS, NIGDY
        • Gość: szczecinianka Re: Litwński: Wijas moim zastępcą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 23:04
          a PO to taki lepszy PIS, takie same COŚ tylko w innym opakowaniu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka