enskw 08.12.10, 15:03 I bardzo dobrze. tania sensacja dla fanow plotka i innych tego typu podobnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miasta IP: 38.113.161.* 08.12.10, 15:13 A tak prezydent bi.gazeta.pl/im/2/7727/z7727242X,Po-nabozenstwie-specjalne-zyczenia-ksiezom-zlozyl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatou Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast IP: *.181.139.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 17:17 buahahhahahahahhahaha :D dokładnie tak:D Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Heheh 08.12.10, 20:18 Tylko który wijas jest prawdziwy, ten z koncertu czy ten z sali. A co do zabawy i szatanow to nie mam nic przeciw, nawet lepiej, dodaje mu charakteru. To coś czego wiekszosc ludzi w polityce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 08:05 Komentarz roku :) Kłaniam się nisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast 08.12.10, 15:16 w pogoni za sensacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropidło Ten gest nie nazywa się "Ave Satan"? IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 16:35 Jak to dobrze, że wygrał katolik. Jeszcze Jędruś zmieniłby na Gryfa na na kozła z pentagramem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ten gest nie nazywa się "Ave Satan"? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 08.12.10, 20:58 bardzo dobrze ze wygral katolik - tylko prawdzowy katolik potrafi grzeszyc a zaraz pozniej isc do ksociola i sie spowiadac a potem konsumowac ludzkie mieso pod postacia chleba... I tak moze prawdziwy katolik bez konca... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ten gest nie nazywa się "Ave Satan"? 08.12.10, 20:59 ość portalu: Vlad.H. napisał(a): I tak moze prawdziwy katolik bez konca... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' nie, jak idzie do nieba to przestaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ten gest nie nazywa się "Ave Satan"? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 08.12.10, 22:43 gdzie idzie? tylko ostatni debil moze uwierzyc ze za skonczona ilosc dobra lub zla jakis wydumany bog nagrrdzi go wiecznym rajem lub potepieniem - piramidy finasowe sa zakazane ale piramidy glupoty jak widac promowane... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast 08.12.10, 16:59 Dla Wybiórczej należy leżeć krzyżem w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast 08.12.10, 17:48 Bezdomni potwierdzili swoje oświadczenie, że nawet w czasie najsilniejszych mrozów nie będą wkładali Gazety Wyborczej pod bieliznę. Zdarzały się bowiem potwierdzone przypadki przymarzania stopki redakcyjnej do najbardziej intymnych części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 18:21 Exman! Pozamiatałeś :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast 08.12.10, 18:29 Wolałbym "odśnieżyłeś" ale co tam, wybredny nie jestem :) Thx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 22:58 Oj, zdewociała nam Monisia A. Co im się wszystkim stało ostatnimi czasy, zapisali się całą redakcją do OpusDei? Udają, że jest ok. jak ordynarnie pomijają cię na liście adwokatów pro bono i do ciebie mają pretensje, że interweniujesz! Bo nie chcesz siedzieć 6 godzin na dyżurze gdy nikt nie wie, że czekasz. To jest uczciwe, godne i sprawiedliwe. A wystawianie języka na koncercie już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z na krzywy pismaczy ryj IP: 188.33.129.* 08.12.10, 23:53 tuszę, że redacjon Cieciner Sztyme zapłaciła była za możliwośc publikacji cudzego zdjęcia co najmniej jedną zarembę. Jak nie zapłaciła za przedruk to sprzeciwia się siódmemu przykazaniu, co to je Moshe z góry Synaj na kamiennym wydruku przytachał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: na krzywy pismaczy ryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 00:06 Gość portalu: z napisał(a): > tuszę, że redacjon Cieciner Sztyme zapłaciła była za możliwośc publikacji cudze > go zdjęcia co najmniej jedną zarembę. Jak nie zapłaciła za przedruk to sprzeciw > ia się siódmemu przykazaniu, co to je Moshe z góry Synaj na kamiennym wydruku p > rzytachał Przestań. Do czasu przeczytania tego tekstu 99% internautów nie wiedziało że istnieje coś takiego jak wszczecinie.pl, To oni powinni podziękować gazecie za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
britneykiller \m/ ( 0_0 ) \m/ 08.12.10, 17:52 No i co z tego? Z Wijasem dzielą mnie niektóre poglądy, ale zdecydowanie łączy zamiłowanie do ciężkich brzmień. Powiem więcej, mimo tego zamiłowania jestem osobą wierzącą i praktykującą. I co o mnie napisałaby "Gazeta", gdybym kandydował? Odpowiedz Link Zgłoś
lemisiaque Re: \m/ ( 0_0 ) \m/ 08.12.10, 18:41 Przecież tekst nie wartościuje pana Wijasa. W czym więc problem? Odpowiedz Link Zgłoś
britneykiller Re: \m/ ( 0_0 ) \m/ 08.12.10, 18:55 Być może nie zrozumiałeś dobrze mojej wypowiedzi :-). Chodzi mi właśnie o to, że "Wyborcza" nie tylko nie wartościuje Wijasa, ale dodatkowo takim pseudodonosem w stylu "Plotka" próbuje wywołać niezdrową atmosferę wokół jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: \m/ ( 0_0 ) \m/ 08.12.10, 19:10 Pan Jachim schodzi na psy... Wyraźnie wartosciuja... czemu nie interesuja sie panem Krzystkiem. Widziałem jak balował na koncercie Oddziału Zamknietego... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: \m/ ( 0_0 ) \m/ 08.12.10, 19:17 Koncert prywatny, tzw zamknięty ... jak wiadomo chadzają tam ... (tu mi cenzura się włączyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Bardzo lubie AC/DC i techno... oraz Lubomskiego 08.12.10, 18:49 Bardzo lubie AC/DC, lubie także techno... To dobrze, ze człowiek znajduje miejsca, gdzie moze swoja energie i emocje w sposób kulturalny wyładować... bo w każdym jest wielka energia. Lubie takze pana Mariusza Lubomskiego... zeby juz ograniczyc sie do polskich wykonawców, mam nawet jego ostatnia płyte, ktora rozprowadzał osobiscie przez internet. Oczywiscie z jego autografem i numerem 732! Bo czasami trzeba sie zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Bardzo lubie AC/DC i techno... oraz Lubomskie 09.12.10, 08:14 Chciałem zrozumieć wilka wycie, Zaszyłem się samotnie w las. I wiodłem wilkołacze życie, We wnyki wchodząc raz po raz. Chciałem zrozumiec co ptak śpiewa, Dotykać czasem rąbka chmur, Przesiadywały więc na drzewach, Skończyło się porażką znów. Minęła naiwności pora, To było dawniej, a od wczoraj: Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Była raz chwila uniesienia, I wchłonął mnie radosny tłum. Poczułem z ludźmi serca drżenie, Lecz w oczach ich był tylko lód. Kiedyś ujrzałem ranną zorzę, I wyciągnąłem do niej dłoń. Tak blisko byłem głębin morza, W kałuży tkwiłem jednak wciąż. Wynik doświadczeń i poznania Oduczył mnie utożsamiania: Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Patrzę na ludzi, z brzegu stoję, A wielką wodę w piersiach mam. Zaglądam w lustro ze spokojem, Bo wiem, że to jest światła gra. Gdy mi gorączka nagle skacze, W kieszeni mam dla pięści chłód. Gdy na swej drodze śmierc zobaczę, Wykrzyczę „Ta ma lekki chód!” A póki co spacerologia, To moja jest ideologia: Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean, Powoli chodzę i rozglądam się, Kieszenie jak ocean, a ręce mam w kieszeniach, Dlatego wiem gdzie żyję, dobrze wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( tatemen kabel IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 18:50 forum.gazeta.pl/forum/w,70,119617021,119621839,a_to_prezent_dla_ks_Andrzeja_.html Autor: tatemen 07.12.10, 22:25 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz www.rozrywka.wszczecinie.pl/0,18724,relacje,0,1,16594,0 Na 5 zdjęciu nasz szczeciński ulubiony Satanista :) Panie Brudziński, księżę Andrzeju Krzystku! Widzicie i nie grzmicie?! No i wiadomo już kto donosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: tatemen kabel IP: *.szczecin.mm.pl 08.12.10, 19:05 i Jędrzej wyeliminowany, teraz Wyborcza wytłumaczy nam POPiS w Radzie Miasta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Wijas jest OK! 08.12.10, 20:12 A dlaczego kabel?! Ja nikogo tak jak ty smieciu zadowski nie obrażam. Mnie się Wijas jako polityk podoba i że jest luzak,też mi się podoba. Ale wykonuje satanistyczne gesty i podoba mi się że będzie w koalicji z Prawem i Sprawiedliwością. Może przekona Duklanowskiego czy Stefanię Biernat do takich występów skoro razem poparli Jana Stopyrę, podręcznego Jaruzelskiego w Szczecinie na przewodniczącego RM. To nie Wijas jest hipokrytą w tym wszystkim, Wijas jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Wijas jest OK! 08.12.10, 20:15 On pokazuje satanistyczne gesty a ty jestes opetana i do tego konfitura. On wypada lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Wijas jest OK! 08.12.10, 21:02 Mam dla ciebie receptę: wal ksyfka w zed! Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc [...] 08.12.10, 23:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widok [...] IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 09:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miasta 08.12.10, 20:12 Panie Jędrzeju, nie dotrzymł Pan słowa! Pan wie o kogo chodzi, przepraszm, pomyliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Brawo GW 08.12.10, 20:24 Scigacie sie z "Faktem" i odnosicie sukcesy! Moje gratulacje! Tylko czekac az zaczniecie wysylac fotoreporterow do przebieralni na nowym wudeesie! Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: Brawo GW 08.12.10, 20:42 Festiwal Chaosu to jest na co dzień w naszym mieście a ekstremalne to było dziś przejechanie przez centrum a nie jakieś tam harce i swawole. red. Jachim czego ty słuchasz ave maria czy może feela? czaaaaad Jutro napiszcie proszę o operacjach plastycznych cycków może któryś kandydat robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Brawo GW IP: *.szczecin.mm.pl 08.12.10, 20:51 > > Jutro napiszcie proszę o operacjach plastycznych cycków może któryś kandydat ro > bił koniecznie ze zdjęciami, przed i po :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Brawo GW 08.12.10, 21:05 ksyfek fiuta zoperował a nasza szkapa cycki? szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,34959,8695800.html?i=0 to teraz z niego ch.. chodzący a przedtem był zwisający? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Brawo GW 08.12.10, 21:07 Kiedys pisali namietnie o "bestii z Goleniowa" - pamietacie te serie tekstow na pierwszej stronie? Tygodniami to mlocili. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Brawo GW 09.12.10, 08:09 Jutro napiszcie proszę o operacjach plastycznych cycków może któryś kandydat robił Coś sugerujesz niecnoto?;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:40 a co nas obchodzi co robi jakiś Wijas, kto to jest Wijas i komu on potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi człowiek Re: Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miast IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 22:39 też prawda co nas tam obchodzi jakiś tam , jak on się nazywa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kov, jach Już wkrótce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 00:32 "Oto fotorelacja z ubikacji znanego polityka który odniósł ostatnio wielki sukces wyborczy. Podczas czynności fizjologicznej wykrzywiał twarz i robił się czerwony. Efektem jego posiedzenia w toalecie jest produkt przemiany materii. Pytanie brzmi: na kogo jest skierowany ten produkt? Według naszych ustaleń: na wyborców!" Odpowiedz Link Zgłoś
ew-a34 Tak się bawi kandydat SLD na prezydenta miasta 09.12.10, 16:52 Lubie takich normalnych ludzi ! Powaznycvh w pracy ale i umiejacy sie zabawic . Nie widze tu nic sensacyjnego , bo takie wrażenie autor notatki zdaje sie chcial uzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś