Dodaj do ulubionych

szukam dobrego i niedrogiego dentysty w Szczecinie

29.12.10, 23:08
Witam,
jak w temacie - dość pilnie szukam. Na lewobrzeżu najlepiej.
Przekopałam nieco wątki archiwalne, ale te, na które trafiłam, były sprzed paru lat, a przez ten czas mogło się wiele zmienić.
Gdyby ktoś znał kogoś wartego polecenia - będę wdzięczna :)

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony klient Re: szukam dobrego i niedrogiego dentysty w Szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 23:24
      www.zumi.pl/1430499,Niepubliczny_Zaklad_Stomatologicznej_Opieki_Zdrowotnej._Elzbieta_Zaniewicz,Szczecin,firma.html
      Niedrogich to już nie ma, ale oni są przynajmniej dobrzy. Tylko pewnie trzeba będzie czekać długo na wizytę, takie mają oblężenie.
      • canoine Re: szukam dobrego i niedrogiego dentysty w Szcze 29.12.10, 23:38
        ok, więc relatywnie niedrogiego.
        dzięki, popytam o termin. bo niestety zależy mi dość mocno na czasie.
      • Gość: . dr Marcin Derucki IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 23:42
        Dr Marcin Derucki - młody, sympatyczny, wesoły, niezbyt drogi i, co najważniejsze: REWELACYJNY jeśli chodzi o wyniki w leczeniu! Leczy bez niepotrzebnego bólu (żaden tam rzeźnik), dokładny (woli się upewnić trzy razy, drugi raz obejrzeć zdjęcie niż raz machnąć i okaleczyć pacjenta na trwałe), pracuje na dobrych materiałach (plomba nie wypada sama po pół roku przy jedzeniu zupy). Co do kolejki - trwają zapisy na początek stycznia. Radzę się pospieszyć: ROAL DENT, Szczecin, ul. Żupańskiego 9/3, Pon. - Pt. 16:00 - 19:00, tel. (91) 422 15 71, tel. kom. 607 716 599. Gabinet jest prawie w samym centrum miasta - ul. Żupańskiego odchodzi od ul. Słowackiego na wprost parku Kasprowicza, więc od przystanków tramwajowych w niecce niebuszewskiej (2, 3, 12) to dosłownie 7 min. pieszo. Po dziesięcioletnich kontaktach z tym panem mogę powiedzieć (obowiązkowy przegląd co pół roku) ma się spokój z próchnicą na całe życie (raz zaleczył 10 lat temu - i jest OK).

www.infos.com.pl/roaldent/
        • canoine Re: dr Marcin Derucki 29.12.10, 23:49
          jakby się udało na początku stycznia, to jeszcze ujdzie. dzięki za namiar.
          • Gość: . Re: dr Marcin Derucki IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 00:23
            Proszę - cała przyjemność po mojej, że mogę pomóc. Co do terminu - właśnie ostatnio była sytuacja tego typu: ktoś z bolącym ząbkiem i drugim na granicy bólu chciał się zapisać we czwartek, udało mu się na wtorek, a ponieważ było kilka rzeczy do zrobienia, we wtorek padła propozycja kolejnej wizyty (drugi ząbek miałby być zrobiony w pierwszych dniach stycznia). Powodzenia w walce o termin!
    • sayyesssss Re: szukam dobrego i niedrogiego dentysty w Szcze 16.09.14, 13:33
      jedyny znajomy mi adres w szczecinie jeżeli chodzi o dentystę to ten www.bochinska.pl/, może akurat się komuś przydać tak jak kiedyś mnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka