Dodaj do ulubionych

TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 18:52
Powrot Tarasu! Miejsce ktore po raz pierwszy pojawilo sie na mapie Szczecina
bodajże w 1995 roku. Potem bywalo roznie. Rozni wlasciciele, rozne klimaty.
Praktycznie co rok inna ekpia-glownie dlatego ze brakowalo pomyslow na
utrzymanie knajpy zimą.
Tym razem nowi wlasciciele nazwali knajpę Taras Rock Cafe i stawiaja na
muzyke rockowa w szerokim znaczeniu (od cięzkiego rocka po jamajskie rytmy)
Na poczatek 30 kwietnia w piątek koncert zespolow z Hamburga, zagraja:
Devil's Day Off - punk'n'roll
Getbucket - stoner rock
wjazd 10 zł, start o 20.00
;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr Bungle Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 18:55
      Jesli ktos nie wie gdzie jest Taras, to informuje ze na tylach Domu Rybaka obok
      ponurej i brzydkiej Trasy Zamkowej, okolo 100 m za Teatrem Kana idac w strone
      Odry ;)
      • Gość: FANTOMAS Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 19:08
        No! Nowe miejsce na rockowa nute przybylo w Szczecinie.Biore katane i ide
        zobaczyc co w srodku.Oby bylo ciekawym miejscem i ostalo sie na lata.
        POWODZENIA !!!
        • Gość: Żyleta Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.pomorzany.v.pl 29.04.04, 00:37
          Pewnie Pan Golema posiadł kolejny lokal :D
          • Gość: Zorientowany Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:38
            Golema nie ma nic wspolnego z Tarasem. Aktualnie główkuje pewnie co zrobic z
            kinem KOsmos i jak zagospodarowac pomieszczenia pod pawilonem polnocnym na
            Walach Chrobrego...
    • vojciech Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) 29.04.04, 09:13
      Gość portalu: Mr Bungle napisał(a):

> Powrot Tarasu!

YyUuupiii!!!
      • Gość: FANTOMAS Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:41
        A nawet jesli Golema,to co???? To cos zlego?????
        • ja_aska Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) 29.04.04, 11:56
          Kto używa jako nicków nazw zespołów Pattona! Nie dotykać bo to
          profanacja "mojego" Mike'a!
          Taras zrobił w końcu kible?
          • Gość: FANTOMAS Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:56
            Nie dotykać bo to
            > profanacja "mojego" Mike'a!
            hehehehe.......a co??? spalas nim???? czy tylko masz powieszony plakat nad
            swoim lozeczkiem??? A swoja droga widze,ze post o TARASIE sie rozwija.Ja tam
            bede,a wy???? JA-ASKA,moze i sam Mike tam bedzie???Tez przyjdz!!!
            • ja_aska Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) 29.04.04, 14:00
              Jeszcze nie. Mój - bo świetna muza i świetny głos. Nie masz pomysłu na swój
              nick? Pytałam jak tam sanitariaty w/na Tarasie? Nadal syf?
              • Gość: FANTOMAS Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:18
                Asiu! Mam nieograniczona wyobraznie i pomyslow mi nie brakuje,zapewniam cie. A
                co z kibelkami,tego nie wiem.Razem pojdziemy i to sprawdzimy. A moge zostac
                KING FOR A DAY...??? hihi
    • Gość: rockdebiloza Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 11:53
      syf. a jak bydło zacznie na wiadukcie butelki rozbijać to temi rencami zatłuke.
      syf
      • Gość: Tomahawk Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 29.04.04, 12:06
        Szkoda,że akurat tego samego dnia koncert w Kontrastach.
        Bardzo szkoda bo raczej w tym wypadku na Tarasie sie nie pojawię. :(
    • Gość: taraz uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:05
      No to chłopaki szykujcie sie na częste wizyty policji. Niedaleko mieszka pani
      co dzwoni po nich zaraz po 22. Każdy właściciel się z tym użerał.
      I postawcie człowieczka przy krawężniku bo wychodzący/zataczający się klienci
      lubią z rozmachem wpaść pod jadący samochód.
      No i stąd pewnie fama o "niefartownym miejscu".
      • Gość: mac Re: uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:19
        Użerali się ci, którzy serwowali dudniący bas do godziny 5 rano. Teraz - jak
        podejrzewam - imprez house'owych tam nie będzie, to może i nie będzie problemów
        z tą panią. Zresztą z tego co wiem, to ona mieszka po drugiej stronie Trasy
        Zamkowej, przy Baszcie. A może lubi rocka, a nie kocha house'u? ;)
        • Gość: taraz Re: uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 17:55
          > Użerali się ci, którzy serwowali dudniący bas do godziny 5 rano. Teraz - jak
          > podejrzewam - imprez house'owych tam nie będzie, to może i nie będzie
          problemów
          >
          > z tą panią.

Oczywiście ze koncerty na żywo będą jej mniej przeszkadzać, szczególnie bas z
          basu:D
          • Gość: tramwaj śmierci Re: uwagi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 00:26
            żeby was wszystkich ........ cholerne tarasy bueeeeeeeeeeeee
    • kazziu Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) 30.04.04, 10:39
      a kiedy zagraja Stonesi?
      • Gość: Mr Bungle ;) Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 16:14
        w sobote zagraja te same zespoly co w piatek
        a za tydzien APTEKA...
        • Gość: FANTOMAS Re: TARAS Rock Cafe - rusza 30.04.2004 ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 17:53
          Stara,dobra APTEKA?? Trzeba ich obejrzec.Byli jakis czas temu w
          HORMONIE,zagrali,pospiewali.Ale publicznosci bylo niewiele i zainteresowania na
          ich twarzach zbytnio nie widzialem.Coz!Nigdy nie byli zespolem z list
          przebojow,milczeli przez lata i juz nowe pokolenie nie wiele o nich wie. Czy
          ktos pamieta Gdanska Scene Alternatywna??
    • Gość: up TARAS Rock Cafe -01.05 znow koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 14:45
      > Devil's Day Off - punk'n'roll
      > Getbucket - stoner rock
      > wjazd 10 zł, start o 20.00
      wczoraj koncert byl za darmo a piwko po 4zl - moze dzis powtorka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka