aguszak 03.09.07, 15:22 Wróciłam z urlopu i mówię Wam: wolę pogodę sztormową nad morzem, niż mroźne powietrze z klimatyzacji w pracy... ech! powrót do smutnej rzeczywistości... Buziory dla Was Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 03.09.07, 15:33 Teraz ruszą pełną parą, czyli musimy znaleźć lokum odpowiednie (głównie cenowo) dla nas - obraliśmy nowy kierunek: Jabłonna. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 03.09.07, 15:42 Hej ale czas na zakup lokum nie jest najlepszy ( Wybieracie sie w sobote do J. z dzieckiem? Odpowiedz Link
aguszak Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 03.09.07, 15:54 Na zakup mieszkania przez najbliższe kilka lat już nie będzie dobrego czasu, mam tylko nadzieję, że nie zdrożeją juz tak drastycznie... Nie wybieramy się, bo mam wesele mojego kolegi ze studiów, ale po tym, w jaki sposób była przeprowadzona dystrybucja wejściówek, to dla samego tego faktu zbojkotowałabym tę żałosną imprezę (( A Ty? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 03.09.07, 16:06 no w sumie macie racje, nie ma co dalej czekać. No dali nam na firmę 70 sztuk, ja zwlekałam bo nie wiedziałam czy m bedzie mogł. Jak już wiedziałam, było za późno, nie było zaproszeń. Ale podobno jutro mamy dostac dodatkowe wejsciówki, ale nie wiem ile. Wiec jestem zdziwiona, czemu u was tak kiepsko ( Odpowiedz Link
aguszak Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 03.09.07, 19:10 to jest piknik rodzinny ja się pytam? nam na departament dali 19 szt., czyli może pójść 4-5 pracowników z rodzinami, a jest nas w dep. 25 szt.! Dziś jeszcze dowiedzieliśmy się, że są jakieś zwroty w innych dep., ale nikt po te "ochłapy" się nie zgłosił... no po prostu smutne i żenujące... a to przecież z naszego socjalu, a miejsca na pikniku wyliczane nie wiadomo wg jakiego algorytmu. Musiałam się wyżalić... Odpowiedz Link
mmagi Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 04.09.07, 09:46 a ciemu nie u mnie?,miała bym kolezanke)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Cześć Robaczki Kochane :))) 04.09.07, 00:17 Pracuj,pracuj,to dobrze robi,ale w miarę,przyjemniej....no pracy życzę,Aguś* Odpowiedz Link