ktos210 30.03.11, 09:24 I co ? Może dostali jakiś mandat? Może zapłacą jakieś kary ? Czy znów dowiedzieliśmy się tylko że robią nas w balona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluszsz Przesadzają 30.03.11, 09:41 Przejrzałem wyniki. Jeżeli ktoś nie tankuje na pozasieciowych wynalazkach jak jakieś BART – OIL, JACK-POL, DEC A.B.Z., PETRO-MAD, Spółdzielnia Kółek Rolniczych, czy ECO SALVAGE Anna Klotz (w większości same nazwy odstraszają), to jest bezpieczny. Stacje przy marketach, duże sieci nie oszukują (przynajmniej wg tych wyników). Dziwi mnie jednak, że bada sie w większości tylko jeden typ paliwa. Jak ON, to nie PB czy gaz i odwrotnie. Jak badać to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przesadzają IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 10:10 A ja mam akurat poważne wątpliwości co do jednej stacji ze znanej sieci w Szczecinie.. ile razy tam tankuję najdroższą benzynę, to jakoś mi więcej pali na 100 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Przesadzają IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 31.03.11, 01:11 > Stacje przy marketach, duże sieci nie oszukują (przynajmniej wg tych wyników). ja nie wiem - np takie TESCO to dla mnie wyczyn sam w sobie - przy rezerwie w baku (6-8 litrow) wchodzi mi 67 litrow paliwa - a pojemnosc zbiornika to 65 litrow... ciekawe - powinni zbadac bo to jakis ewenement na skale wszechswiata - moze zagiecie czasoprzestrzeni? I tak tylko w TESCO na Milczanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adnotacja13 Chrzczone paliwo na stacjach benzynowyautopsjich 30.03.11, 10:14 Dążę z odpowiedzią ,którą znamy z autopsji: KŁAMALI ,KŁAMIĄ I KŁAMAĆ będą... dla nich nic złego się nie dzieje,a jak masz samochód, co jest już niemal w Polsce jak chleb powszedni , to płać i nie marudź,bo rząd nie kwapi się aby ceny obniżyć.Eh ...utopia Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc No proszę! 30.03.11, 10:51 Nawet katolacy zaczynają kojarzyć chrzest ze złodziejstwem.. Tak trzymać katoludki! Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty kolejny plagiat PAP? 30.03.11, 18:02 Miernocie dziennikarskiej ze zeszmaconego przez Jachima dodatku nawet listy stacji się nie chciało podać... żadnych informacji, poza tym co można było wytnij-wkleić z depeszy PAP? Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Chrzczone paliwo na stacjach benzynowych 31.03.11, 09:04 Jak moga poniesc odpowiedzialnosc złodzieje ze stacji benzyniowych w upadajacym panstwie prawa rzadzonym przez aferzystow. Odpowiedz Link Zgłoś
onefoks Chrzczone paliwo na stacjach benzynowych 31.03.11, 16:45 nie wolno wskazać jaka to stacja benzynowa bo złodziej i aferzysta w tym państwie jest pod ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kundel Adams Re: Chrzczone paliwo na stacjach benzynowych IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.11, 17:10 Chcecie powiedzieć ze na stacjach dodają do paliwa siarki?Nie bardzo mogę sobie wyobrazić jak "une to robiom". Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Chrzczone paliwo na stacjach benzynowych 31.03.11, 20:38 MON to jest Ministerstwo Obrony Narodowej.Pan redaktor miał na myśli LOM czyli Liczbę Oktanową Motorową.Tylko że LOM samo w sobie nic nie mówi bo jest sprawdzana dla silników wysilonych np.w ciężarówkach,dla samochodów osobowych wyznaczana jest LOB czyli liczba oktanowa badawcza.Wg.pana redaktora wychodzi na to że dla ciężarówek paliwo jest do niczego a dla osobówek już tak? Odpowiedz Link Zgłoś