sterowany 10.05.11, 12:16 I jeszcze Brudziński na rzecznika rządu! :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.szczecin.mm.pl 10.05.11, 12:34 www.tvn24.pl/12690,1702461,0,1,po-zaprasza-na-liste-i-do-klubu,wiadomosc.html Ławka startowa coraz krótsza. Wolę "zdrajcę" Arłukowicza niż takiego Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.globalconnect.pl 10.05.11, 12:45 Ciekawe jak teraz zachowa się Arłukowicz. Czy tak jak Piechota zafascynuje się ludźmi z Warszawy, czy sięgnie po ludzi ze Szczecina? ..... Tylko z jakiej partii....? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 12:52 "Ma pracować przy organizowaniu kontaktów między rządem i administracją państwową a ludźmi, "którzy czują się wykluczeni" - tłumaczył Donald Tusk"-czyli jaki będzie zakres jego obowiązków poza pokazywaniem tępego ryja w telewizorze i bredzeniu o nietolerancji?Poza tym,czy ktoś ma jeszcze wątpliwości dotyczące "różnic" pomiędzy poszczególnymi partiami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIOKO Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wyborów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:08 PO -51% PIS - 19% SLD - 9% PSL - 5% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 13:32 Od lat już nic nie robił dla Szczecina. Znakomicie pasuje do drużyny eksciecinian w stolycy: Balazsa, Liberadzkiego, Komołowskiego, Piechoty, Napieralskiego, Nitrasa, Zaremby, Brudzińskiego, Wiecheckiego, Engelhardta... Krzyżyk na drogę! I proszę nie zapomnieć się wymeldować, jak niektórzy z wyżej wymienionych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:45 "Od lat już nic nie robił dla Szczecina"-nieprawda,był na paradzie zboczeńców....To mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz K. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.globalconnect.pl 10.05.11, 13:51 Arłukowicz i Tusk pokazali, że możliwe jest działanie bez głupich politycznych uprzedzeń. W ostatnich latach mnóstwo ludzi z lewicy zostało wypchniętych na margines przez samą ... lewicę. Ta decyzja pokazuje, że możliwe jest budowanie polityki w oparciu o ludzi mądrych a nie tylko "czystych" politycznie. Teraz warto poczekać na ruch lewicy - czy lewica jest zdolna przyciągnąć tych których sama odrzuciła? (To pytanie do baronów lewicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 14:04 Nie chciałbym odbiegać od tematu ale-jeśli myślisz,że demokratycznie wybrany polityk myśli o tym,by żyło się lepiej,to jesteś naiwny albo opłacony.Z tą "czystością polityczną" to raczysz żartować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz K. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.globalconnect.pl 10.05.11, 14:20 Nie, nie żartuję. We Wrocławiu, Poznaniu, Bydgoszczy i innych miastach możliwe stało się współdziałanie ludzi z różnych partii dla ogólnego dobra. W Szczecinie - NIE. Gdyż każda rządząca partia odrzucała "nie swoich". Byc może teraz PO zmądrzeje i sięgnie po mądrych z innych partii, a nie tylko "wiernych (czystych politycznie) ale głupich ze swojej partii. Nie wiem czy tak będzie ale chciałbym. Arłukowicz to szansa. Nie oznacza to, że ta szansa zostanie wykorzytana pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Konkurencja dla Nitrasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 16:20 Czy nasz (he,he) człowiek w Brukseli-Sławomir Nitras-nie udowodnił swej miażdżącej przewagi nad posłem Arłukowiczem,twierdząc,że jest od niego szczuplejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 14:39 Gość portalu: Sz. napisał(a): > "Od lat już nic nie robił dla Szczecina"-nieprawda,był na paradzie zboczeńców.. Niemożliwe!!! Arłukowicz był na marszu miesięcznicowym PiSdolniętych?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 14:50 Nie,nie-był na manifie (czy jak się to zwie...),w której udział miały brać tysiące (jeśli nie dziesiątki tysięcy...) osób a przyszło....20 reprezentantów 20 organizacji od wyciągania szmalu z budżetu w związku ze swoimi zboczeniami....I to są dokonania tegoż parlamentarzysty....Bełkotu o "mowie nienawiści"(?) nie biorę pod uwagę,podobnie jak i jego "pracy" w komisji sejmowej....Może ty-w kilku słowach-uzupełnisz dokonania posła Arłukowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 14:55 20 reprezentantów 20 o > rganizacji od wyciągania szmalu z budżetu w związku ze swoimi zboczeniami.... Ale ci ludzie płacą podatki, więc mają prawo do korzystania z budżetu... Inaczej niż pewien zboczeniec mieszkający z kotem, który z powodu prywatnej żałoby co miesiąc angażuje połowę stołecznej policji i straży miejskiej do asystowania mu, gdy na Krakowskim Przedmieściu głaszcze koniowi jaja bukietem kwiatów... A dla Szczecina Arłukowicz zrobił dokładnie tyle, co wymienieni przeze mnie wyżej ciecińscy politycy (od Liberadzkiego do Brudzińskiego) - czyli NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:02 Bądź konsekwentny-nie odpowiada ci nazywanie pederastów po imieniu ale kpienie z życia seksualnego (?) Jarosława jest ok?Tak samo jest z podatkami....Jesteś za a nawet przeciw?:-)Co do "miesięcznic"-zdanie mamy podobne.I jeszcze jedno-niechęć do wszelkiej maści lewactwa nie oznacza głosowania na PiS,które-jak widać na przykładzie posła Arłukowicza-niezbyt różni się od komuchów czy platfusów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 16:58 Gość portalu: Sz. napisał(a): > Bądź konsekwentny-nie odpowiada ci nazywanie pederastów po imieniu Ponieważ to nie jest ich imię... kpienie > z życia seksualnego (?) Jarosława Ja gdzieś kpię z zycia seksualnego Jarosława? Czy ty nie masz przypadkiem zbyt kosmatych myśli, kocurku? Tak samo jest z podatkami....Jesteś z > a a nawet przeciw?:-) Nie, ja tylko uważam, że aktywiści homoseksualni mają prawo zrobić zadymę raz do roku, natomiast p. Jarosław robi zadymy co miesiąc i kosztuje nas drożej (tak na oko 12 razy więcej)... ni > echęć do wszelkiej maści lewactwa nie oznacza głosowania na PiS,które-jak widać > na przykładzie posła Arłukowicza-niezbyt różni się od komuchów czy platfusów. Prawactwo też się nie różni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 17:07 "Inaczej niż pewien zboczeniec mieszkający z kotem"-corpus delicti!"Nie, ja tylko uważam, że aktywiści homoseksualni mają prawo zrobić zadymę raz do roku"-ale awantury na stadionie cię rażą?Akurat prawica się różni-ale dla ciebie prawicą jest PiS czy PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bartek dziękujemy !:) za wyniki przyszłych wy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 17:34 Jeśli ty nazywasz homoseksualistów (gejów+lesbijki) pederastami, to ja nazywam zboczeńcem faceta mieszkającego z kotem. Awantury na stadionie co tydzień mnie rażą, bo ich koszt przewyższa podatki wpłacane przez rodziców żulii, która się tam awanturuje... Prawica niczym się nie różni - monarchiści, Korwin-Mikke czy Marek Jurek tyle samo zrobili, co Tusk, Kaczyński czy Arłukowicz. Czyli zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeoJacek Bral ludZi ze SzcEcina, ze hey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 18:31 Piechota obstawial sie ludzmi ze Szczecina ? Raczysz zartowac, ze nie. Jacek bral wielu ludzi ze Szczecina . Niestety czasami bral Nieloty ale co poradzisz. Sciagnal do Wwy wielu a tu z forum niejakiego absztyfikanta o czym szerzej pisac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek p. Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.acn.waw.pl 11.05.11, 09:10 ale po cholerę mu ludzie ze szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 A to dlatego pan Poseł balował w PRLu... 10.05.11, 13:59 A to dlatego w weekend pan Poseł balował na disco w PRLu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Czy ktoś to zaśpiewa.... 10.05.11, 14:25 Republika Odchodząc - tekst piosenki zgłoś błąd w tekście / edytuj tekst edytuj video dodaj do ulubionych drukuj tekst A więc stało się i odchodzisz, tu są twoje książki i płyty, możesz zabrać co chcesz, najlepiej zabierz mnie Jestem lżejszy od fotografii, z których będziesz mnie teraz wycinać, będę milczał - i tak jestem martwy Ref. Odchodząc zabierz mnie, odchodząc zabierz mnie, odchodząc zabierz mnie, odchodząc zabierz mnie 2.W nowym życiu znajdziesz mi miejsce, gdzieś na półce czy parapecie, raz na miesiąc kurz ze mnie zetrzesz Ref. Odchodząc zabierz mnie, odchodząc zabierz mnie, odchodząc zabierz mnie, proszę weź mnie też odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie proszę weź mnie też... www.youtube.com/watch?v=urhX03z6Zw0&feature=youtube_gdata_player Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Errara w Kafe Jerzy... 10.05.11, 14:29 Przepraszam w Kafe Jerzy... bo człowiek lata z góry na dół, to się może pomylić.. w każdym razie PO bawi się zawsze w Rockerze! Do zobaczenia w Rockerze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Errara w Kafe Jerzy... 11.05.11, 11:14 Do zobaczenia w Rockerze... Bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
whitee a teraz trochę matematyki 10.05.11, 14:05 Z definicji lider PO w regionie szczecińskim dostaje min. 60 tys głosów. Lider SLD może 30 tys. No dobra! Napieralski dostanie może 35 tysięcy. To oznacza, że Napieralski dostanie w tyłek od Arłukowicza. To oznacza, że Napieralski zdaje sobie z tego sprawę i startować będzie ze stolicy. To z kolei oznacza, że liderem na listach SLD będzie Wieczorek. To z kolei oznacza, że najbardziej realnym dla SLD wynikiem jest ... wynik jednocyfrowy. Piękne i realne:) HOWGH! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a teraz trochę matematyki 11.05.11, 11:11 > Piękne i realne:) HOWGH! Pobożne życzenia Łajt... Już nie Łajt.. już Black... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
whitee Re: a teraz trochę matematyki 11.05.11, 21:10 iks! Może jednak coś w tym jest? Może perkusista to rzeczywiście fujara? czy jest coś, co ktokolwiek w sld zawdzięcza wieczorkowi? nie odpowiadaj mi publicznie! Przemyśl! Czy nie rządzi wami polityczna zwykła fajtłapa? Niezdolna do zwycięstw. Mająca w nosie interesy Twoje, Kęsiora, Gośki i pozostałych przyzwoitych...? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a teraz trochę matematyki 12.05.11, 10:49 To fujara. Tyle, że to nie powód by całą formacją postponować i będąc lewicowcem zachwalać prawicową partię tylko dlatego, że bezideowy celebryta zamienił lewicowość na rządową limuzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) co Arłukowicz mówił o Tusku :) IP: *.centertel.pl 10.05.11, 14:06 niezalezna.pl/10306-co-arlukowicz-mowil-o-tusku chlapacz.fakt.pl/politycy/tak-arlukowicz-jechal-po-tusku-teraz-z-nim-trzyma/ www.fakt.pl/Tak-Arlukowicz-jechal-po-Tusku-Teraz-z-nim-trzyma,artykuly,103253,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapu Re: co Arłukowicz mówił o Tusku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 14:22 Wy tu kłócicie się o polityków a tymczasem zbliża się prezydencja naszego kraju w UE, i co? I oczywiście nic. Znowu jakby przypadkiem decydenci związani z miastem nie zrobili nic aby Szczecin choć trochę skorzystał na tym fakcie. Co z tego, jaki człowiek będzie w Warszawie, od lat osoby które zajmują stanowiska praktycznie nie robią nic aby Szczecin ruszył do przodu. Nadarza się okazja to trzeba korzystać, chwytać, starać się. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: co Arłukowicz mówił o Tusku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 14:56 "zbliża się prezydencja naszego kraju w UE, i co? I oczywiście nic. Znowu jakby przypadkiem decydenci związani z miastem nie zrobili nic aby Szczecin choć trochę skorzystał na tym fakcie"-bo widzisz,cała ta prezydencja jest tyle samo warta,co Jerzy Buzek na stolcu przewodniczącego....Medialny szum trwał 2 tygodnie,obiecywano sobie wiele a tymczasem...wyszło jak wyszło.Buzek jest figurantem który przyjedzie,popatrzy i pokiwa głową bo nie ma żadnych kompetencji....Podobnie jest z tą prezydencją-ona gó... znaczy,jedynymi beneficjentami będą właściciele hoteli i knajp w Warszawie,bo chyba nie wierzysz w to,że może przynieść jakiekolwiek wymierne korzyści?Czy wiesz jakie kraje ostatnio przewodziły i jakie korzyści im ta prezydencja przyniosła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapu Re: co Arłukowicz mówił o Tusku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:34 No właśnie. Ne róbmy nic, nie warto, nas na to nie stać, niech ktoś inny będzie miał promocję, niech tam zarobią hotele i restauracje. I tak już od wielu lat się myśli w Szczecinie, a potem listy do premiera i ministrów że jest źle. Otóż warto się było starać, choć dla tego aby nazwa Szczecin pojawiła się w wielojęzycznych folderach, odbyły się spotkania, odczyty i mitingi. Polska to nie tylko Warszawa. Jest a może była to okazja do zaprezentowania się, może nie światu ale na pewno Europie. Promocja jest bardzo ważna, jeśli chcemy zaistnieć w umysłach ludzi to musimy się pokazywać, bywać, inaczej damy się zbydgoszczyć. No ale my już przecież wszystko mamy, grunt że Police są na +. Szczecin ma problem z wykreowaniem marki, ale nie sięga po okazje które się nadarzają, nie walczy. A co do naszych lokalnych polityków, oni wszyscy widzą tylko koryto, resztę mają gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: co Arłukowicz mówił o Tusku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:52 Nie rozumiemy się-ja nie neguję konieczności promowania Szczecina jako miasta (wybacz ale słowo "marka" w odniesieniu do miasta brzmi tak samo jak "logo" w odniesieniu do herbu) ale nie w podany przez Ciebie sposób. Do Warszawy zjadą się różnej maści nieroby polityczne bo to tam siedzibę mają urzędy centralne.Nie ściągniesz ich do Szczecina bo nie ma po co.Ot,co.A jeżeli już przyjadą,to nie za swoje...Chcesz wiedzieć,za czyje?Nikt nie odpowiedział na moje pytanie o obecnych i poprzednich "prezydentów" Unii....O korzyściach z prezydentury nie będę wspominał.... Odpowiedz Link Zgłoś
whitee Powołano w SLD referat "AntyBartek" 10.05.11, 14:26 ... którego zadaniem jest dyskredytować Arłukowicza. I - jak widać z postu powyżej- już działa. Bo SLD ma do zaproponowania tylko napie...nkę. Pierdząc coś o honorze Bartka, będzie probowało udowodnić swoją cnotę! Zagłosuję na Bartka z dwóch powodów: - jestem przeciw Wieczorkowemu SLD pełnemu betonowych gnomów i niedoświadczonych kandydatów na następnych Wieczorków, - jestem za silnym lewym skrzydłem w PO. A SLD może teraz Bartkowi naskoczyć tam, gdzie Pan Pana Bartka może w dupę pocałować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Sprytnie to rozgrywają - Napieralski elegancko... IP: *.icpnet.pl 10.05.11, 18:29 ...dziękuje za współpracę ; do obszczekiwania oddelegował pomniejszych (Wikiński ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeżnik Re: Powołano w SLD referat "AntyBartek" IP: *.182.111.130.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.11, 22:20 To Ty też się przepisz do PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Powołano w SLD referat "AntyBartek" 11.05.11, 11:13 > Zagłosuję na Bartka z dwóch powodów: > - jestem przeciw Wieczorkowemu SLD pełnemu betonowych gnomów i niedoświadczonyc > h kandydatów na następnych Wieczorków, > - jestem za silnym lewym skrzydłem w PO. Gratulacje Black... Piękna wolta... Już negocjujesz swoje miejsce na liście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartkowiak Re: Powołano w SLD referat "AntyBartek" IP: *.globalconnect.pl 11.05.11, 13:51 Bartrek scali SLD z PO ! To fajny gość. Do tego część PISu. Precz z Nitrasem, Gawłowskim, Krystkiem. Bartek na czele ! Tylko musi wygrać wybory. Ale to już przesądzone. Odpowiedz Link Zgłoś
hart5 Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO? 10.05.11, 14:43 Parcie na szkło, przyzwoita polszczyzna i zupełny brak lojalności, a przy tym rozdęte ego - typowy przykład polskiego polityka, że zacytuję klasyka, średnio-młodszego pokolenia. Kiedyś ponoć niezły lekarz. Panie Arłukowicz, czy nie ważniejsze za czym się głosuje, niż z kim? Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Wy z sld boicie się !!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 17:14 Gwiazda jest na razie na afirmanencie i tylko czasu trzeba, aby spadła, podobnie jak w szczecinie, bo dalej juz nie moze leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzz Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.play-internet.pl 10.05.11, 19:12 i po Nitrasie. W końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetka.wyborcza Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO? 10.05.11, 19:36 Jak to śpiewał Czesław Niemen - ''Dziwny jest ten świat...'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel omega Żegnaj Sławku Nitrasu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 19:47 Teraz już ty na tym zesłaniu w Brukselii doczekasz końca swych politycznych dni. No chyba że wystartujesz jako niezależny ze swego rodzinnego Bad Polzin :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Brudziński manipulant IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 20:46 - Teraz jawi się jako partyjny skoczek - mówi Joachim Brudziński, lider zachodniopomorskiego PiS. - Roztrwonił to, co było jego atutem: świeżość w gronie polityków lewicy. A jak się jawi Zaremba,który zakładał PO i s.. do PIS? poltyczną k...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.11, 22:24 Kolejna polityczna przechrzta. Żenada. Parcie na szkło, a może Panie Arłukowicz zatańczy Pan w Tańcu z Gwiazdami? Żenada po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeżnik Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.182.111.130.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.11, 22:28 "...Nie chcę takiej polityki, jaką robi Platforma. Jest partią bezideową, bezwzględną, korporacyjną, Ja nie znoszę plastikowej polityki. Nie znoszę IKEI. W domu mam stary kredens, na którym jest jeszcze odcisk po kubku babci. To jest żywa historia. A Platforma jest jak IKEA. Bardziej cenię Kaczyńskiego, bo ma jakieś poglądy". Bartosz Arłukowicz u Igora Janke - Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO 11.05.11, 13:30 Niebawem poznają się na nim w POza Nostrze... Ale to już nie mój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 14:41 xyz-xyz napisał: > Niebawem poznają się na nim w POza Nostrze... Ale to już nie mój problem... A co z sld? Toż to jest i była prawdziwa koza ostra... czekmay na koalicję z pis :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
danutadom Bartosz Arłukowicz jedynką Platformy w Szczecinie? 11.05.11, 02:15 Pamiętajmy, że nie chciał stanąć do wyborów prezydenckich na włodarza naszego miasta? Będzie teraz godzien nas reprezentować? TV go lubi, a raczej on ją. Łebski facet skaczący po stadionach. Pewnie widownia go połechce? Czekamy Panie Arłukowicz na informacje, co Pan do tej pory zrobił dobrego dla regionu, który Pan ma zaszczyt reprezentować. Pamiętamy, że wzgardził Pan naszą "prowincją". Odpowiedz Link Zgłoś
danutadom wszyscy do Partii 11.05.11, 02:21 Zapiszmy się Kochani internauci do partii, najlepiej do tej co ma w sondażach największe poparcie. B Ę D Z I E nam wspaniale. Zapewniam, mam pewne doświadczenie. Jeżeli zabraknie stanowisk.... zrobimy nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space BA aaaaa to tabloid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 07:23 Dlatego POgnał to partii tabloidów. Spadają mu rankingi, to coś trzeba zrobić, stąd spektakl i hyc do POBLOIDÓW. Tak zrobiła sporo grupa członków i byłych sympatyków Sld i tego czym było wcześniej. Tylko nie było przy tym spektakli. Ideały lewicowe, którymi się posługuje nie uzasadniają zdrady lewicy, tylko udowadniają, BA jest to nawet dowód wprost, o co chodzi, gdy nie wiadomo o co chodzi. Ponadto swoją wypowiedzią przeciw, polaryzuje środowiska w Polsce. Liczymy, że to jego koniec jak i początek końca tego wydania lewicy. Efekt to 2w1 czyli wash and (PO)go! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Ech ech, człap człap, mlask mlask ... 11.05.11, 09:05 Czytając posty, zauważam, że większość z nich wyszła spod klawiatur radnych naszego miasta. Zazdrość miesza się z głupotą. Bez wstrząsania :) Odpowiedz Link Zgłoś
wypedzonyzziemodzyskanych ??? 11.05.11, 10:11 mówi "Gazecie" Albin Majkowski, sekretarz zachodniopomorskiej PO. a on nie jest już sekretarzem Rady Wojewódzkiej SLD ? chyba że GW zatrudnia już głucho niepełnosprawnych aby obniżyć koszty ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ??? 11.05.11, 13:37 > chyba że GW zatrudnia już głucho niepełnosprawnych aby obniżyć koszty ? Nie, zatrudnia tych samych co zawsze. Trzeba było widzieć wczoraj Jolandę w "Spięciu". Taka niby nasz lokalna Olejna. Tyle, że Olejna marna, a podróba, to już totalna masakra. Co widać na załączonym obrazku... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio555 Kim był ten facet obok Arłukowicza na konferencji? 11.05.11, 09:59 taki szczupły, starszy, nerwowo machający rękami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josip Broz-Tito Nowe twarze na listach PO IP: 80.72.197.* 11.05.11, 11:16 Na szczecińskiej liście PiOł ponoc z dobrze poinformowanych źródeł wiadomo , ze Premier chce wyciąć nieudaczników i wstawić kompetentnych managerów. Na czele Arłukowicz, ale dalej profesorowioe Zarz. i B. z Zach. Uniwerku, Sergiej z Portu, zdolni managerowie z Poczty Polskiej Malczewski i Żukowski-Konopko, ma być lekarz były vice u Krzystka i na końcu listy mimo wszystko Sławek, aby robić wynik. Mają być wycięte ograne twarze z Rady Miasta i nie sprawdzajacy się parlamentarzyści...Niby ma być kompetentnie a nie politycznie... ale czas pokaże czy do tego dojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Nowe twarze na listach PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 13:27 "Niby ma być kompetentnie a nie politycznie"-chyży ruj i kompetencje??Ani on ani jego świta i wyznawcy nie ukrywają,że kompetencje nie mają znaczenia a liczy się jedynie pr i słupki sondażowe...No,chyba,że nie wyczuwam ironii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocztówka Re: Nowe twarze na listach PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 19:07 Nie oddamy ani p.Malczewskiego, ani p. Żukowskiego. Myslę, ze oni też nie będą chcieć się taplać w błotku politycznym.... Mysle,ze profesorowie tez nie będa sie pchac do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.globalconnect.pl 11.05.11, 13:48 No to teraz bójcie się Gawłowscy, Nitrasy, Kochane i wszyscy inni. Wasze dni są policzone. Bartek szefem PO w regionie!!! To kwestia czasu! Brawo Bartek! Trzeba zrobić porządek z tą zgrają - w PO jest trochę uczciwych, z którymi można zbudować pożądną partię! Brawo TUSK - trzeba rozpędzić to badziewie w PO w regionie. Bartek wygra wybory parlamentarne w cuglach i stanie na czele PO. Nitras i Gawłowski - do kąta !!!! HAHAHHAHAHHHAHAHHAHHAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konst_anty Czyli tak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 14:42 Premier proponuje posłowi z partii opozycyjnej aby przeszedł do partii rządzącej i daje mu za to posadkę z kilkunastotysięczną pensją. Toż to korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO 11.05.11, 20:57 Jednak z moralnoscia naszych politykow nie jest najlepiej wziawszy kassus Pana Arlukowicza.Rozumiem ze Pan doktor Arlukowicz juz nie chce powrocic do swojego zawodu bo BICIE PIANY jest jednak łatwiejsze.Natomoiast PO zbiera wszystkie odpadki aby na sile wygrac wybory.Sadze ze ten fakt nie przyspozy GLOSOW parti NIEOBYWATELSKIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 adams ty obludniku 11.05.11, 21:04 adams96 napisał: > Jednak z moralnoscia naszych politykow nie jest najlepiej wziawszy kassus Pana > Arlukowicza. co ty tu adams o moralńosci piszesz. piszesz to w okresie gdy w strukturach miejskich sa zwalniani z pracy pracownicy i to tylko dlatego aby stworzyc miejsca pracy dla zolnierzy kloakolicjantow sld plus prawo i sprawiedliwosc herbu 4 RP. widziales gdzies placzacego pisiorka nad losem zwalnianych ludzi, ktorzy ida na bezrobocie tylko dlatego aby pisiorek czy komuszek dostal prace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaknr1 Re: adams ty obludniku IP: *.cable.smsnet.pl 11.05.11, 21:36 Podaj fakty. Gdzie zwalniają? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: adams ty obludniku 12.05.11, 10:51 > Podaj fakty. Gdzie zwalniają? Gadał dziad do obraza... Zapomnij. Aysy.1 to żołnierz Nitrasa. Notoryczny kłamca, jak jego pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 14:36 W ilu partiach był Tusk?O tym,że platforma to grupa osób która dla lepszego wyniku ("niedopuszczeniu Jarosława do władzy") zrobi wszystko i dogada się z-niemal-każdym,było wiadomo nie od dziś.Poszperaj w necie,zobaczysz co o PO mówił (tfu) Niesiołowski...Jakoś nie przeszkodziło mu to później..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: Bartosz Arłukowicz w rządzie. I na listach PO IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 15:27 Normalnie sze zapowietrzyłem. Jak nienawidzę tej bandy złodziei , to ruch polityczny primasort. Myślałem ,że oni już tylko na ostatku pod siebie , a tam ktoś jeszcze myśli . Muszę im to oddać doskonały pomysł. To co tam Bartku ? Nie musisz już pożyczać pieniędzy na kampanie wyborczą, to jest już z głowy, teraz co tam ? 5 miesięcy wakacji, czy zachowujesz kasę z diet i dodatkowo pensja ministra? Służbowy samochód, wczasy w Grodnie koło Międzyzdrojów, polecam. Gabinet jakiś wypasiony, asystent, sekretarka, mieszkanie muszą ci wynająć, taki apartament . Bo w tej izdebce poselskiej to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś