Dodaj do ulubionych

Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Waltera?

19.07.11, 23:12
wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-na-przesluchaniu-twarz-murdocha-w-pianie,1,4797385,wiadomosc.html

I za nasze lokalne Jolandy?
Obserwuj wątek
    • Gość: br Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 23:28
      czy naprawde na forum lokalnym musimy poruszac sprawy swiatowe?jakis kompleks prowincji?
    • piotr33k2 Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 19.07.11, 23:59
      xyz-xyz napisał:

> wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-na-przesluchaniu-twarz-murdocha-w-pianie,1,4797385,wiadomosc.html
      >
      > I za nasze lokalne Jolandy?
      na razie to sie wzieli za tych co powinni sie wziac czyli np aferzystke jakubowską ktora juz zreszta jeden wyrok korupcyjny ma za kilkuset tysieczną łąpówke dla szwgra i rodzinki i kombinacje z ubezpieczeniami panstwowych firm w opolu bodajze .i nie zaprzeczaj bo przyznał sie sama do winy jak kilka miesiecy przesiedział w pudle i za to dostała oprócz grzywny tylko kilka alat w zawiasach , he he.
      • zed.1 Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 20.07.11, 04:22
        Jakubowska z SLD - warto zaznaczyć bo xyz moze nie pamiętać;)
        • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 20.07.11, 10:16
          Jakubowska z SLD - warto zaznaczyć bo xyz moze nie pamiętać;)

Ja doskonale pamiętam zed. I długo będę pamiętał takie wyroki porównując je do sprawy Mira z Rychem, do Fordów, do biur Urzędu Marszałkowskiego. Temida w Polsce ma bardzo ciekawą cechę. Bielmo na prawym oku i lupę na lewym...
          • zed.1 Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 20.07.11, 22:46
            czyli jakubowska jest niewinna?
            • Gość: gość Kiedy wezmą się za Michnika... jak zlikwidują sld. IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 08:48
              i rozliczą za pożyczkę moskiewską, ciekawe powstawanie niektórych banków, za aferę pedofilską w W-wie zgrabnie przykrytą przez Jaskiernię i kompanuf i wiele innych rzeczy.. wtedy rozliczajmy michnika i resztę...

Nie piszę o jaruzelu, rakowskim i im podobnych.. bo oni jawią się jako kryształowo czyste chopy w porównaniu z tą hołotą sld-owską...
              • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika... jak zlikwidują 21.07.11, 10:24
                > i rozliczą za pożyczkę moskiewską,

Zacznijmy od 100 mln USD, jakie dostała Solidarność...

ciekawe powstawanie niektórych banków,

O to bardzo chętnie...:))))) Poszukajmy rożnych Bauców, Wiktorowych i innej AWS-owskiej ferajny:)))

za af
                > erę pedofilską w W-wie zgrabnie przykrytą przez Jaskiernię i kompanuf

Napisz coś więcej, bom w życiu nie słyszał o czym takim.

i wiele i
                > nnych rzeczy..

Owszem. Telegraf, Fundacja Solidarność, Express Wieczorny... taaa bielmo na prawym...
                • Gość: czy-telniczka Re: Kiedy wezmą się za Michnika... jak zlikwidują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 15:23
                  Mnie od zawsze zastanawia dlaczego te dwa bieguny mają do siebie na wzajem prawie "awersje" - czyżby nie doskonałość działania :) ....?
                  • Gość: XYZ Re: Kiedy wezmą się za Michnika... jak zlikwidują IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:32
                    > Mnie od zawsze zastanawia dlaczego te dwa bieguny mają do siebie na wzajem praw
                    > ie "awersje" - czyżby nie doskonałość działania :) ....?

Mimo maniery niezrozumiałej, jesteś na jednym z biegunów... Manierą nie przykryjesz poglądów.
                    • Gość: czy-telnczka Re: Kiedy wezmą się za Michnika... jak zlikwidują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 19:53
                      :) mogę poznać dla własnego info ?
            • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 21.07.11, 10:20
              > czyli jakubowska jest niewinna?

O ile wiem, to jest niewinna. Wyrok nie jest, zdaje się, prawomocny:)
              A Fordy kupiły się same... wiesz... jak w loterii... członkowie ferajny zwanej POza Nostrą, jak w loterii, na chybił trafił, ustalili SIWZ tak, że przypadkiem wyskoczył im Ford z Bemo Motors. Tak ustalili nasi geniusze ze szczecińskiej prokuratury:))) To bielmo na prawym oku...

A Jakubowska? No cóż zbrodniarka dokonała zmiany w projekcie, który nawet nie wyszedł z kancelarii PRM. Cóż, że posłowie milion razy mogli w projekcie dopisać cokolwiek nawet: "zed.1 jest gupi"... To ta lupa na lewym... ;))))))
      • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 20.07.11, 10:18
        na razie to sie wzieli za tych co powinni sie wziac czyli np aferzystke jakubow
        > ską

No tak, to ci afera... Jak tam Rosół? Dalej pędzi w króliku?;))
    • aysy.1 lecz sie oszolomie 20.07.11, 06:43
      dales kolejny dowod twojej skrajnej glupoty i partyjniackiego kundlizmu.
      tacy prostacy jak ty tylko od antka maciorki z pis, twojego kloakolicjanta brudzinskiego biora sie wraz z toba za waltera i lokalne jolandy. powolajcie irchy !
      trzeba byc niezlym idiota aby porownac afere podsluchowa u murdocha do tych osob z mediow, ktore wymieniles.
      • xyz-xyz Re: lecz sie oszolomie 20.07.11, 10:14
        > dales kolejny dowod twojej skrajnej glupoty i partyjniackiego kundlizmu.
        > tacy prostacy jak ty tylko od antka maciorki z pis, twojego kloakolicjanta bru
        > dzinskiego biora sie wraz z toba za waltera i lokalne jolandy. powolajcie irch
        > y !
        > trzeba byc niezlym idiota aby porownac afere podsluchowa u murdocha do tych oso
        > b z mediow, ktore wymieniles.

Oto słowo cicińskiego entelygienta... Uważaj tylko by ci nie pękła żyłka pierdząca... :))
        • Gość: Hej! Re: lecz sie oszolomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 19:00
          Ty komuszku nie godzien jestes pana Michnika nawet w d.....calowac. Natomiast porownanie Murducha do siedzacego w wiezieniach za komuny Adama Michnika , za moja i Twoja wolnosc, w istocie godne kompletnego oszoloma.
          • xyz-xyz Re: lecz sie oszolomie 21.07.11, 10:28
            > Ty komuszku nie godzien jestes pana Michnika nawet w d.....calowac. Natomiast p
            > orownanie Murducha do siedzacego w wiezieniach za komuny Adama Michnika , za mo
            > ja i Twoja wolnosc, w istocie godne kompletnego oszoloma.

Mam dla ciebie zadanie. Poszukaj w Internecie słynny wywiad, jaki po "aferze Rywina" Michnik udzielił Pieńkowskiej. Ja ten wywiad doskonale pamiętam. Ale poświęciłem kilka dni by go odszukać w Sieci. Bez efektu... Znikł. Może zrozumiesz różnicę między Michnikiem więźniem za wolność naszą i waszą, a Michnikiem rekinem świata mediów w dobie polskiego kapitalizmu.
    • blooml obawiam sie, DoubleXYZ, 20.07.11, 12:49
      ze najpierw poszedlby do golenia Wasz Urban ;)
      • xyz-xyz Re: obawiam sie, DoubleXYZ, 20.07.11, 14:00
        obawiam sie, DoubleXYZ, ze najpierw poszedlby do golenia Wasz Urban ;)

Sądzisz, że to Urban może być naszym Murdochem? Wątpię... Stawiam na Adasia w pierwszej kolejności.
        • Gość: dziki Murdoch ty moja IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 15:37
          Żyd Murdoch dostał pianką do golenia podczas tej faszystowskiej komisji parlamentarnej bazującej na ponurym amerykańskim mcarhyzmie.
          Drugiego w Moskwie Chodorowskiego pokazują w klatce jak małpę.
          Albo ten sponiewierany Strauss-Kahn, co go strasznie ta pokojówka z Gany zgwałciła .
          Co to się wyrabia.
          • xyz-xyz Re: Murdoch ty moja 20.07.11, 18:51
            > Żyd Murdoch dostał pianką do golenia podczas tej faszystowskiej komisji parlame
            > ntarnej bazującej na ponurym amerykańskim mcarhyzmie.
            > Drugiego w Moskwie Chodorowskiego pokazują w klatce jak małpę.
            > Albo ten sponiewierany Strauss-Kahn, co go strasznie ta pokojówka z Gany zgwał
            > ciła .
            > Co to się wyrabia.

I jakoś tak przypadkiem zapomniałeś o lekarzach, Blidzie i innych sukcesach nazibolszewików z PiS...
            • blooml ales sie uczepil tej Blidy 20.07.11, 19:28
              Ziobre i Kaczynskiego jest za co lutowac w nery. Daj kobiecinie spokoj i nie baw sie w pogrobowca - to domena Kaczynskiego.
              • xyz-xyz Re: ales sie uczepil tej Blidy 21.07.11, 10:30
                > Ziobre i Kaczynskiego jest za co lutowac w nery. Daj kobiecinie spokoj i nie ba
                > w sie w pogrobowca - to domena Kaczynskiego.

Nie dam spokoju, do póki ci dwaj bandyci nie trafię, gdzie ich miejsce. Czyli do celi więziennej.
                • blooml w celi wieziennej 21.07.11, 13:28
                  beda meczennikami lepszymi od M.M. Kolbe. Zaraz sie tluszcza ruszy z kosami i widlami na "Panstwo", ktore im bohaterow i patriotow zdradziecko ciemiezy.

Kaczynski to rezoner. Najlepsza metoda na rezonera cierpiacego na polityczna paranoje jest zapewnienie mu smierci medialnej; odwracasz od niego mikrofony, kamery, i za miesiac tak sie zacietrzewi, ze zje wlasna watrobe. Inaczej grzeje sie w swietle uwagi i z tego ciepla ciagnie energie.
                  • xyz-xyz Re: w celi wieziennej 21.07.11, 13:32
                    Nie zwalnia go to od odpowiedzialności karnej.
                    • Gość: czy-telniczka Re: w celi wieziennej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 15:31
                      Pamiętam osobę, przekazy, relacje ..itp.
                      Kobieta w polityce - to duże ryzyko w działaniu i one stały się odpowiedzią.
                    • Gość: gajowy Re: w celi wieziennej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 18:28
                      prawda jest taka że b... była zmieszana w różne podejrzane interesy nie wiedziała co mają na nią i ze strachu strzeliła sobie w łeb historia jest banalna a komuchy chcą ją zrobić świętą
                      • Gość: XYZ Re: w celi wieziennej IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:37
                        > prawda jest taka że b... była zmieszana w różne podejrzane interesy nie wiedzia
                        > ła co mają na nią i ze strachu strzeliła sobie w łeb historia jest banalna a ko
                        > muchy chcą ją zrobić świętą

Banalnie, po strzale, wytarła ślady z broni, podmieniła kurtkę agentce, zatarła inne ślady i wykonał setki połączeń telefonicznych nie wiadomo do kogo bo tajne...

Tak, PiS niewiele różni się od NKWD. Ich ofiary też popełniały "samobójstwa"...
                • Gość: . Re: ales sie uczepil tej Blidy IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 15:29
                  xyz-xyz napisał:

> > Ziobre i Kaczynskiego jest za co lutowac w nery. Daj kobiecinie spokoj i
                  > nie ba
                  > > w sie w pogrobowca - to domena Kaczynskiego.
                  >
                  > Nie dam spokoju, do póki ci dwaj bandyci nie trafię, gdzie ich miejsce. Czyli d
                  > o celi więziennej.

Po co się rozdrabniać?
                  Tu masz najlepsze rozwiązanie:
                  forum.gazeta.pl/forum/w,354,86313932,86318054,Re_Z_zagadnien_slupkologii.html
                  • Gość: XYZ Re: ales sie uczepil tej Blidy IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:40
                    > Po co się rozdrabniać?
                    > Tu masz najlepsze rozwiązanie:
                    > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,354,86313932,86318054,Re_Z_zagadnien_slupkologii.html

O, to ciekawe! Ja pamiętam wierszyk:
                    "A na drzewach zamiast liści..."

To twoi to recytowali...
                • Gość: Vlad.H. Re: ales sie uczepil tej Blidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 18:41
                  a dlaczego maja trafiac do wiezienia skoro bandyci pokroju Jaruzelskiego czy Kiszczaka sa wolni?
            • Gość: dziki Re: Murdoch ty moja IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 19:38
              Za dwa dni wasze wielkie święto images37.fotosik.pl/944/eee654773e5cddf7.jpg
              Bierta sie za robotę pod stocznią.
              • xyz-xyz Re: Murdoch ty moja 21.07.11, 10:32
                > Za dwa dni wasze wielkie święto

a 16 grudnia wasze...
              • Gość: czy-telniczka Re: Murdoch ty moja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 15:37
                :))) dla mnie to święto - to skojarzenia z wakacji u rodziny.
                To, dojrzałe "papierówki" - muzyczna otwarta zabawa, zastawa w lokalnym klubie :))
    • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 21.07.11, 11:58
      www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/jerz-domanski-komentarz-0

"Kiedy w tę podróż wyruszą kolejni? I czy będą wśród nich także tabloidy wydawane w Polsce? Robią przecież w większości to samo co gazety Murdocha czy Springera. Szczują na siebie ludzi, niszczą ich i obrażają, manipulują czytelnikami i kłamią. Na coraz większą skalę. Coraz bezwzględniej i bezczelniej. Wystarczająco parszywy jest ten biznes, by poszukać lekarstwa na ową chorobę".

Redaktor Domański owija w bawełnę. Ja wskażę wprost na Nadredaktora i Wybiórczą...

• aysy.1 Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 21.07.11, 16:34
        porownanie adama michnika do zachowan, w zasadzie przestepstw w koncernie murdocha jest zwyklym podlym swinstwem ale takiemu prostakowi jak ty to na pewno to nie przeszkadza.

xyz-xyz napisał:

> www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/jerz-domanski-komentarz-0
        >
        > "Kiedy w tę podróż wyruszą kolejni? I czy będą wśród nich także tabloidy wydawa
        > ne w Polsce? Robią przecież w większości to samo co gazety Murdocha czy Springe
        > ra. Szczują na siebie ludzi, niszczą ich i obrażają, manipulują czytelnikami i
        > kłamią. Na coraz większą skalę. Coraz bezwzględniej i bezczelniej. Wystarczając
        > o parszywy jest ten biznes, by poszukać lekarstwa na ową chorobę".
        >
        > Redaktor Domański owija w bawełnę. Ja wskażę wprost na Nadredaktora i Wybiórczą
        > ...
        >
        • Gość: XYZ Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:44

> porownanie adama michnika do zachowan, w zasadzie przestepstw w koncernie mur
          > docha jest zwyklym podlym swinstwem ale takiemu prostakowi jak ty to na pewno
          > to nie przeszkadza.

Poprosiłem kiedyś Jachima, by mnie pozwał, gdy udowodniłem mu kłamstwo i manipulacje. Udowodniłem Wybiórczej kłamstwa w sprawie gminy Brzozie. Nie odpowiedział Jachim, nie odpowiedziała Wybiórcza. Więc całuj mnie w nos.
          • piotr33k2 Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 21.07.11, 23:13
            a kogo na powaznie ty synuś obchodzisz zeby cie "pozywał", he he .g.... wiesz i w d..... byłeś tyle jesteś wart neptyku , he he.
            • Gość: dziki Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 07:59
              Iks , czy w tych wyborach do sejmu Napieralski wesprze się na ideologii Zapateryzmu z Hiszpanii?
              Bo w ostatniej kampanii wyborczej próbował ściągnąć Josefa do rozdawania jabłek przed kopalniami ? Zapateryzm był wzorem dla Napieralskiego, czy dalej będzie podążał tą drogą współczesnej rewolucji Hiszpańskiej ?
              Ostatnio coś jakby o tym ciszej ?
              4.s.dziennik.pl/pliki/1474000/1474714.jpg
              • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 22.07.11, 10:42
                Zajmij się tym, co wymyśli prezes...
                • Gość: dziki 22Lipca za Michnika, Springera i Waltera IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 10:58
                  Współczuje z powodu stresu miesiączkowego i przy składam życzenia z okazji Twojego święta PRLu img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/u/Swieto_lipca_PRLu_4417522.jpg
                  Niech Jutrzenka Pomyślności ...Towarzyszu.. I Dyducha z Janikiem nie gaście, bo znowu nie znaleźli sie na liście
                  • xyz-xyz Re: 22Lipca za Michnika, Springera i Waltera 22.07.11, 11:04
                    > Współczuje z powodu stresu miesiączkowego i przy składam życzenia z okazji Twojego święta PRLu
                    rel="nofollow">img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/u/Swieto_lipca_PRLu_4417522.jpg
                    > Niech Jutrzenka Pomyślności ...Towarzyszu.. I Dyducha z Janikiem nie gaście, b
                    > o znowu nie znaleźli sie na liście

Ja tam lubię świętować.:) Dyducha nie gasimy, za to zastanawiamy się czy Zero Zero odważy się zrezygnować z immunitetu europarlamentu...

I ciekawi mnie, jak będziecie obchodzić wasze święto 16 grudnia...
                    • Gość: dziki Re: 22Lipca za Michnika, Springera i Waltera IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 12:08
                      My szczecinianie jak najbardziej pamiętamy Ofiary Grudnia 70 i obchodzimy zawsze tą rocznice 17 Grudnia..
                      Jeżeli chodzi o zero zero jak ty to określasz, to nie wiem o co chodzi i dlaczego ktoś miałby rezygnować z mandatu europosła .
                      Zaproponuj to Liberadzkiemu czas wycieczek Ćwiaczów już się skończył.
                      • xyz-xyz Re: 22Lipca za Michnika, Springera i Waltera 22.07.11, 12:24
                        > My szczecinianie jak najbardziej pamiętamy Ofiary Grudnia 70 i obchodzimy zawsz
                        > e tą rocznice 17 Grudnia..

16 grudnia lepiej do ciebie pasuje...

> Jeżeli chodzi o zero zero jak ty to określasz, to nie wiem o co chodzi i dlacze
                        > go ktoś miałby rezygnować z mandatu europosła .

Wiesz wiesz:)

> Zaproponuj to Liberadzkiemu czas wycieczek Ćwiaczów już się skończył.

Ale, że o co chodzi..., że coś tam... coś tam... mam urodziny... e... hyp...
                        • Gość: dziki Re: 22Lipca za Michnika, Springera i Waltera IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 12:59
                          >>Ale, że o co chodzi..., że coś tam... coś tam... mam urodziny... e... hyp...

No nie ! iksiku urodziny i pijaństwo to już wasza domena .
                          www.youtube.com/watch?v=aZKnqIYpQTM
                          Jak można było doprowadzić do takiego stanu, takiego męża stanu , przez to wszystko nie został przewodniczącym ONZu.
                          Tam na zdjęciach jak maszeruje po Wyzwolenia i straszy ludzi, chyba też jesteś .
                          Przy okazji połączę ten twój wątek, bo Kwaśniewski to przyjaciel Michnika, Waltera i do Murdocha też mu niedaleko.
                  • xyz-xyz Teraz 22.07 będzie waszym świętem prawicowe zjeby! 23.07.11, 11:37
                    Jeden z was zamordował 84 dzieciaki.
            • xyz-xyz Re: Kiedy wezmą się za Michnika, Springera i Walt 22.07.11, 10:41
              > a kogo na powaznie ty synuś obchodzisz zeby cie "pozywał",

Cóż. Znaleźli się tacy, jak Adaś Zadworny, który ujawnił moje dane.

he he .g.... wiesz
              > i
              Wiem całkiem sporo.

w d..... byłeś

Cóż, zwodziłem kawał Świata.

tyle jesteś wart neptyku , he he.

Podłechtałeś swoją próżność matołku? he he he:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka