e1231 01.06.04, 09:58 Wszystkim dzieciakom dużym i małym wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka. Ewka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henio56 Re: dzięki i też dołączam się do życzeń :-))) 01.06.04, 15:17 również się podpinam. Moja jedenastoletnia córka się obraziła ,że nie dostała prezentu jaki sobie ubzdurała tj psa rasy Golden czy jakoś tak. Jak zproponowałem jej kino albo KFC, to mnie wyśmiałA. Cholera , a człowiek sie kiedyś cieszył z batonika. Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: 1 VI 01.06.04, 15:26 dzieki-i nawzajem:) a co do goldena (czyli golden retrievera) heniu to wcale jej sie nie dziwie-to cudowne psiaki dla dzieci(choc sam mam labradora-tez polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: 1 VI 01.06.04, 15:51 napewno cudowne psiaki, ale gdybyś miał dwa koty, królika ,chomika ,papużkę to co byś powiedział. Piesek jest fajny do zabawy, a kto bedzie go wyprowadzał na spacery z ranka albo w niepogodę, ja nie mam najmniejszej ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
e1231 Re: 1 VI 01.06.04, 17:45 Mój znajomy chłopiec (36 lat) zażyczył sobie samochodzika koniecznie na baterie. Niby nic a śmieszy. Ewka Odpowiedz Link Zgłoś