Gość: Vlad.H. Nawet nie wiesz jak wielu IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 17.08.12, 22:32 ten wynik jest nie na reke... A kit im w oko - ja sie ciesze ze Pogon wygrala. Odpowiedz Link Zgłoś
metaxxa1 Była moc i emocje 17.08.12, 22:35 wesoło, bezpiecznie,a wynik mógłby być wyższy, bo okazji multum. Mnóstwo rodzin z małymi dziećmi, atmosfera piknikowa. Dzięki chłopaki i oby tak dalej! PS. Prezes niech wymieni krzesełka na rodzinnym, bo wstyd,żeby dzieciaki na takim syfie siedziały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Domańska Re: Była moc i emocje IP: *.nitka.net.pl 18.08.12, 01:27 Nareszcie optymistyczny i serdeczny wpis. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i co brodaty ćwoku!!!? IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 22:41 4:0 ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wielki powrót Pogoni 17.08.12, 22:58 wysoka wygrana cieszy ale radziłbym sie tak nie podniecac bo nader często jest tak w naszej lidze że beniaminek przewaznie zawsze ma wielki powrót a potem im dalej jest tez wielki tylko ze odwrót , he he. poczekamy zobaczymy ,moim zdaniem pogoń ma szanse na spokojne utrzymanie sie w ekstrakalasie ale na nic wiekszego bym raczej nie liczył Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Wielki powrót Pogoni 18.08.12, 01:10 Właśnie wróciłem od kumpla gdzie oblalismy tą wygraną. Bardzo dobrze jak na początek. Bez wpadania w euforię, ale niewielu było optymistów. Niezła gra, wynik jak marzenie. Rzeczywiście nie wszystkim w mieście wynik na rękę. :) Podobno parę słów prawdy Smolnego gdzieś w wywiadzie co nieco wkurzyło naszych zapatrzonych w siebie włodarzy. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Wielki powrót Pogoni 18.08.12, 16:22 Exman też bił brawo Pogonii, na wakacjach, nawet strzelił piwko za pomyślnośc drużyny ! Brawo panowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wielki powrót Pogoni 18.08.12, 23:18 zeby tylko ten stadion jakos zmodernizowac bo juz zalatuje prowincją zeby nie powiedzieć wiochą ,nawet podbeskidzie w tym roku jeszcze zaczyna budowe typowo piłkarskiego stadionu ,górnik zabrze juz ostro przebudowuje jagielonia to samo , widzew ma zaczac, a reszta już praktycznie ma. a u nas znowu ani widu ani słychu co dalej ze stadionem ,za dwa lata nie dostaniemy licencji nawet na rozgrywki ligowe na tym syfie bo beda musiały byc prawdziwe kryte trybuny, zaplecze sanitarne a nie jakies prowizoryczne wiaty i baraki . Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Wielki powrót Pogoni 19.08.12, 14:39 Pieriolic stadion, drużyna ważna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 gratuluję mroczkowi 19.08.12, 15:57 mimo,że kopaczy nie lubię. nic mnie jednak tak nie cieszy jak jakiś wymierny i policzalny sukces szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: gratuluję mroczkowi 19.08.12, 16:06 wymierny, znaczy policzalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as w poniedziałek gramy z klubem tuska IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.12, 20:20 który POgrąża nasze miasto od lat. Mam nadzieję że w piłkę damy im radę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek06 I z klubem Kurskiego - po co mieszać tu politykę 19.08.12, 20:43 Gramy z Lechią. Będzie się działo. Trochę wstydu za stadion będzie bo mecz m.in. Na Eurosporcie. Ale za to mamy (będziemy mieli) szklany domek na Alei Kwiatowej ( bez kwiatów) Odpowiedz Link Zgłoś
metaxxa1 sprzedano 19 tys, kart kibica, 19.08.12, 22:21 do tej pory i nadal są sprzedawane, miejsc na stadionie jest ok. 16 tys. , czyli może zdarzyć się,że na jakiś mecz nie wszyscy chętni wejdą np. na mecz z Legią, Wisłą a co będzie jak Flota wejdzie do ekstraklasy ze swoim stadionem? Odpowiedz Link Zgłoś
metaxxa1 od jutra bilety na Lechię 19.08.12, 20:22 Gdańsk- mecz 27.08, 18:30, więc warto wcześniej kupić,żeby potem w kilkugodzinnych kolejkach nie stać Odpowiedz Link Zgłoś