Dodaj do ulubionych

Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie?

28.01.13, 09:46
Nie znam tego miasta, pralka się zepsuła, a rzeczy trzeba prać. Sprawdziłam telefon podany przy Samoobsługowe Pralnie J.F. Romanek, Kiedas, Tkacz Sp. z o.o. Kadłubka 33/4, ale to była "pomyłka". Znalazłam pralnie na Sikorskiego i Wałach Chrobrego, ale nie wiem czy działają, a w tym drugim podobno trwa remont.

Gdzie w tym mieście można wyprać swoje ciuchy?
Obserwuj wątek
    • marysia.3.3 Re: Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie? 28.01.13, 10:34
      " i Wałach Chrobrego, ale nie wiem czy działają, a w tym drugim podobno trwa remont. Gdzie w tym mieście można wyprać swoje ciuchy?"

www.24kurier.pl/Archiwum/2012/08/14/Szczecin/Pod-napieciem
      "Ze względu na przyszłoroczny finał regat zaplanowany został remont szaletu. Decyzję o rozpoczęciu prac przyspieszyła awaria związana z przeciekaniem stropu. Była ona bezpośrednią przyczyną zamknięcia toalety."

Zadzwoń do niejakiego Krzystka dowiesz się czy remont się już skończył - 693393393.
      • astyx pranie poza domem 29.01.13, 03:37
        marysia.3.3 napisała:

> " i Wałach Chrobrego, ale nie wiem czy działają, a w tym drugim podobno trwa r
        > emont. Gdzie w tym mieście można wyprać swoje ciuchy?"
        >
        > www.24kurier.pl/Archiwum/2012/08/14/Szczecin/Pod-napieciem
        > "Ze względu na przyszłoroczny finał regat zaplanowany został remont szaletu.
        > Decyzję o rozpoczęciu prac przyspieszyła awaria związana z przeciekaniem strop
        > u. Była ona bezpośrednią przyczyną zamknięcia toalety."

>
        > Zadzwoń do niejakiego Krzystka dowiesz się czy remont się już skończył - 69339
        > 3393.

Swoja drogą - trzeba kolesi zdyscyplinować z pralnią pod Wałami - była dumą tolszypów. Na tegoroczne remontują stałą i budują drugą /podobno/ obok urzędu celnego

Krąży od niedawna taka oferta

www.czyscioch24.pl/
        Nie korzystałam, ale wygląda zachęcająco
      • Gość: gosc Re: Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.15, 17:59
        Pralnia Polonia - samoobsługowa pralnia w Szczecinie -Al. Powstańców Wlkp. 80.
        Czynna 7 dni w tygodniu.
    • Gość: . Re: Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie? IP: *.globalconnect.pl 28.01.13, 12:49
      Czasy się zmieniają, dzisiaj pieniądze pierze się w zupełnie inny sposób.
    • Gość: Vlad.H. U znajomych chocby z pracy IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.01.13, 20:04
      zdaniem lokalnej wladzy Polak z zachpomu chodzi w obsranych gaciach
      • Gość: kolo Re: U znajomych chocby z pracy IP: *.univ.szczecin.pl 18.09.13, 09:50
        pralnie samoobsługowe sa w akademikach uczelni szczecińskich...
      • Gość: Pan na Arkonie Re: U znajomych chocby z pracy IP: *.ias.bredband.telia.com 18.09.13, 11:40
        zdaniem lokalnej wladzy Polak z zachpomu chodzi w obsranych gaciach
        ------------------------------------------------------------------------------------------
        Nie takiej znowu lokalnej...
        Jej centrum jest na Rugii.
        • Gość: info Re: U znajomych chocby z pracy IP: 80.50.132.* 19.09.13, 09:54
          Na Wierzbowej pod setką nieźle piorą
    • dorociax Re: Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie? 24.04.14, 21:55
      Zapraszam.Witkiewicza 58/u10.Szczecin.Więcej na stronie www.perfektpralnia.pl.
    • Gość: GOŚĆ www.perfektpralnia.pl TUTAJ IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.14, 19:47
    • pralniapolonia Re: Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie? 15.12.15, 19:40
      www.pralniapolonia.pl fb.com/PralniaPolonia, czynna pon. - sob. 9.00 - 21.00, niedz. 10.00 - 18.00, dzielnica Pomorzany, vis a vis Biblioteki PUM, ZAPRASZAMY!
    • Gość: pracz Re: Gdzie są pralnie samoobsługowe w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.15, 11:35
      Zapraszamy do Samoobsługowej Pralni Polonia, al. Powstańców Wlkp. 80/LU3 - Szczecin. Osiedle Polonia na taerenie dawnych "Mebli Polonia". Czynna 7 dni w tygodniu. Szczegóły pralniapolonia.pl lub fb-pralnia polonia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka