Dodaj do ulubionych

Implanty zębów-gdzie w Szczecinie?

17.01.14, 11:25
Czy ktoś moze mi polecić sprawdzony gabinet, gdzie dobrze i w miarę cenowo;) wstawiają implanty?
byłabym bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • biedamiasto Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 17.01.14, 12:49
      www.heliodent.pl/
      Owczarek - polecam. Najlepszy na świecie:)
      Uczciwy, kompetentny, pomocny, życzliwy ... i dostępny cenowo
    • diplodokuss Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 23.05.14, 19:20
      Robiłem implant w Wejt&Tawakol na Emilii Plater (www.edentist.com.pl/). Mogę polecić tę klinikę. Cenowo jest całkiem przystępnie (nigdzie nie jest „tanio”, a jeśli jest = nie warto, nie ma co oszczędzać, bo później wplątujesz się w jakieś kruczki w rodzaju brak gwarancji, tutaj masz wszystko jasne, bez żadnych niuansów).
      Lekarze bardzo mili i życzliwi, pełen profesjonalizm. Niestety, moja szczęka nie chciała się goić i musiałem czekać na założenie korony prawie cztery miesiące. Ale to nie wpływa w żaden sposób na cenę itp.
      Szerokiego uśmiechu życzę!
    • Gość: aneta Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? IP: *.szczecin.mm.pl 26.06.14, 15:56
      niedaleko mnie znajduje sie klinika, ja w prawdzie nie korzystałam ale mozesz sobie sprawdzic implanty szczecin
      • mikulitek Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 31.07.17, 12:56
        Polecam sprawdzić na podzamczu. To znakomita klinika stomatologiczna :)
    • mikulitek Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 31.07.17, 13:07
      Sprawdź tutaj: implanty szczecin, mają świetny sprzęt i bardzo dobrych fachowców
    • mikulitek Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 31.08.17, 11:39
      sprawdź na podzamczu. mają dobry sprzęt i świetnych lekarzy
      • wioletka87 Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 29.06.18, 17:14
        Mówisz, że podzamcze jest ok? Rok temu miałam usunięty ząb i zbieram się do założenia implantu. A że niedawno przeprowadziłam się do Szczecina, to nie znam lekarzy :( znajomi mi mówili o tym Cegielskim z podzamcza i go bardzo chwalili, ale na implantach u niego akurat nie byli i nie byli w stanie mi odpowiedzieć.
        • Gość: joker H. Cegielski Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.18, 19:10

H. Cegielski jest ok. Ten na Podzamczu - Tomek - też. Mam trzy jego implanty i żuję z przyjemnością. Polecam jego usługi. Najpoważniej na świecie:)
          • wioletka87 Re: H. Cegielski Poznań 30.06.18, 09:06
            Gość portalu: joker napisał(a):

>
            > H. Cegielski jest ok. Ten na Podzamczu - Tomek - też. Mam trzy jego implanty
            > i żuję z przyjemnością. Polecam jego usługi. Najpoważniej na świecie:)

O, to nawet nie wiedziałam, że ich dwóch jest :) Dzięki wielkie za odpowiedź. A jeśli mogę jeszcze podpytać: ile trwał ten cały zabieg? Przyznam, że trochę się boję :D
            • Gość: joker "Chciałabym ale się boję..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.18, 10:19

Znana fraza kobieca:) Zabieg trwa w zależności od konieczności. Nie krócej i nie dłużej.
              Gdybyś jeszcze miała jakieś pytania, Wioletko, nie bój się. I nie pieść się:)
              • wioletka87 Re: "Chciałabym ale się boję..." 03.07.18, 09:30
                Hahaha, no masz rację ;) Ale od zawsze bałam się wszelkich lekarzy ;) Ale chyba nie pozostaje nic innego jak się zapisać na wizytę, bo już szału dostaję tak bez zęba.
    • krzystarski Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 01.03.20, 00:20
      Osobiście mogę polecić dr Jerzego Szymczaka. Jest wybitnym specjalistą i wykładowcą - szkoli innych dentystów w zakresie implantologii. Tutaj masz kontakt Implanty zębów Szczecin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka