kakaka2 17.01.14, 11:25 Czy ktoś moze mi polecić sprawdzony gabinet, gdzie dobrze i w miarę cenowo;) wstawiają implanty? byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedamiasto Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 17.01.14, 12:49 www.heliodent.pl/ Owczarek - polecam. Najlepszy na świecie:) Uczciwy, kompetentny, pomocny, życzliwy ... i dostępny cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
diplodokuss Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 23.05.14, 19:20 Robiłem implant w Wejt&Tawakol na Emilii Plater (www.edentist.com.pl/). Mogę polecić tę klinikę. Cenowo jest całkiem przystępnie (nigdzie nie jest „tanio”, a jeśli jest = nie warto, nie ma co oszczędzać, bo później wplątujesz się w jakieś kruczki w rodzaju brak gwarancji, tutaj masz wszystko jasne, bez żadnych niuansów). Lekarze bardzo mili i życzliwi, pełen profesjonalizm. Niestety, moja szczęka nie chciała się goić i musiałem czekać na założenie korony prawie cztery miesiące. Ale to nie wpływa w żaden sposób na cenę itp. Szerokiego uśmiechu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? IP: *.szczecin.mm.pl 26.06.14, 15:56 niedaleko mnie znajduje sie klinika, ja w prawdzie nie korzystałam ale mozesz sobie sprawdzic implanty szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 31.07.17, 12:56 Polecam sprawdzić na podzamczu. To znakomita klinika stomatologiczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 31.07.17, 13:07 Sprawdź tutaj: implanty szczecin, mają świetny sprzęt i bardzo dobrych fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 31.08.17, 11:39 sprawdź na podzamczu. mają dobry sprzęt i świetnych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
wioletka87 Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 29.06.18, 17:14 Mówisz, że podzamcze jest ok? Rok temu miałam usunięty ząb i zbieram się do założenia implantu. A że niedawno przeprowadziłam się do Szczecina, to nie znam lekarzy :( znajomi mi mówili o tym Cegielskim z podzamcza i go bardzo chwalili, ale na implantach u niego akurat nie byli i nie byli w stanie mi odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker H. Cegielski Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.18, 19:10 H. Cegielski jest ok. Ten na Podzamczu - Tomek - też. Mam trzy jego implanty i żuję z przyjemnością. Polecam jego usługi. Najpoważniej na świecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wioletka87 Re: H. Cegielski Poznań 30.06.18, 09:06 Gość portalu: joker napisał(a): > > H. Cegielski jest ok. Ten na Podzamczu - Tomek - też. Mam trzy jego implanty > i żuję z przyjemnością. Polecam jego usługi. Najpoważniej na świecie:) O, to nawet nie wiedziałam, że ich dwóch jest :) Dzięki wielkie za odpowiedź. A jeśli mogę jeszcze podpytać: ile trwał ten cały zabieg? Przyznam, że trochę się boję :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker "Chciałabym ale się boję..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.18, 10:19 Znana fraza kobieca:) Zabieg trwa w zależności od konieczności. Nie krócej i nie dłużej. Gdybyś jeszcze miała jakieś pytania, Wioletko, nie bój się. I nie pieść się:) Odpowiedz Link Zgłoś
wioletka87 Re: "Chciałabym ale się boję..." 03.07.18, 09:30 Hahaha, no masz rację ;) Ale od zawsze bałam się wszelkich lekarzy ;) Ale chyba nie pozostaje nic innego jak się zapisać na wizytę, bo już szału dostaję tak bez zęba. Odpowiedz Link Zgłoś
krzystarski Re: Implanty zębów-gdzie w Szczecinie? 01.03.20, 00:20 Osobiście mogę polecić dr Jerzego Szymczaka. Jest wybitnym specjalistą i wykładowcą - szkoli innych dentystów w zakresie implantologii. Tutaj masz kontakt Implanty zębów Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś