andzia.eu 11.08.09, 22:05 Poszukuję opiekunki do osoby starszej w Szczecinku. Najchętniej z doświadczeniem. Odpowiem na wszystkie oferty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwieku19334 Re: poszukiwana opiekunka 03.09.09, 10:43 mam na imię Karolina i jestem zainteresowana ofertą! Więc chciałabym znać szczegóły tej że propozycji czyli czas zajmowania się osobą starszą,jak wygląda wynagrodzenie,jaki zakres obowiązków.mój numer telefonu:668-734-640 (o każdej porze) Doświadczenie:zajmowałam się chorą na SM kobietą przez 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
andzia.eu Re: poszukiwana opiekunka 12.09.09, 09:09 Dzień dobry, czy mogłaby Pani podać swój adres mailowy? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
cwieku19334 Re: poszukiwana opiekunka 14.09.09, 11:23 z góry zaznaczam że nie jestem pielęgniarką poprostu nauczyłam się sama potrzbnych umiejętności czyli karmienia,przebierania i sprzątania adres:cwieku19334@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
berezowska.bydgoszcz Re: poszukiwana opiekunka 17.05.10, 12:06 Nazywam się Anna. Kończę II rok studiów na kierunku lekarskim w Bydgoszczy. Odbyłam wakacyjne praktyki pielęgniarskie w szpitalu (mycie, karmienie, mierzenie ciśnienia, rozmowa) Mam dobry kontakt z osobami starszymi, (pacjentami, swoją babcią, gospodynią na stancji), udzielałam także przez rok korepetycji z j. niemieckiego, tak więc jestem sumienna. Czy jest Pani zainteresowana? Mogłabym rozpocząć opiekę po czerwcowych egzaminach, a teraz zapoznać się z podopiecznym/podopieczną, ponieważ przebywam przez większość dni w tygodniu w Szczecinku, gdzie mieszkam. Tegoroczne praktyki w szpitalu już odrobiłam i mam wolne wakacje do października. Odpowiedz Link Zgłoś
berezowska.bydgoszcz Re: poszukiwana opiekunka 17.05.10, 13:58 Mój nr telefonu 725039911. Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunka.szczecinek Re: poszukiwana opiekunka 17.05.10, 17:15 Studentka kierunku lekarskiego, po wakacyjnych praktykach pielęgniarskich w szpitalu ( przewijanie, mycie, karmienie, mierzenie ciśnienia, przypominanie o lekach, rozmowa), mam dobry kontakt z osobami starszymi, jestem pełna ciepła i cierpliwości. Mogę pracować od początku lipca do końca września. Mój tel. 725039911 Odpowiedz Link Zgłoś