Dodaj do ulubionych

poszukiwana opiekunka

11.08.09, 22:05
Poszukuję opiekunki do osoby starszej w Szczecinku. Najchętniej z
doświadczeniem. Odpowiem na wszystkie oferty.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cwieku19334 Re: poszukiwana opiekunka 03.09.09, 10:43
      mam na imię Karolina i jestem zainteresowana ofertą! Więc chciałabym znać
      szczegóły tej że propozycji czyli czas zajmowania się osobą starszą,jak wygląda
      wynagrodzenie,jaki zakres obowiązków.mój numer telefonu:668-734-640 (o każdej porze)
      Doświadczenie:zajmowałam się chorą na SM kobietą przez 4 lata
      • andzia.eu Re: poszukiwana opiekunka 12.09.09, 09:09
        Dzień dobry, czy mogłaby Pani podać swój adres mailowy?
        Pozdrowienia
        • cwieku19334 Re: poszukiwana opiekunka 14.09.09, 11:23
          z góry zaznaczam że nie jestem pielęgniarką poprostu nauczyłam się sama
          potrzbnych umiejętności czyli karmienia,przebierania i sprzątania
          adres:cwieku19334@wp.pl
    • berezowska.bydgoszcz Re: poszukiwana opiekunka 17.05.10, 12:06
      Nazywam się Anna. Kończę II rok studiów na kierunku lekarskim w Bydgoszczy. Odbyłam wakacyjne praktyki pielęgniarskie w szpitalu (mycie, karmienie, mierzenie ciśnienia, rozmowa) Mam dobry kontakt z osobami starszymi, (pacjentami, swoją babcią, gospodynią na stancji), udzielałam także przez rok korepetycji z j. niemieckiego, tak więc jestem sumienna. Czy jest Pani zainteresowana? Mogłabym rozpocząć opiekę po czerwcowych egzaminach, a teraz zapoznać się z podopiecznym/podopieczną, ponieważ przebywam przez większość dni w tygodniu w Szczecinku, gdzie mieszkam. Tegoroczne praktyki w szpitalu już odrobiłam i mam wolne wakacje do października.
    • berezowska.bydgoszcz Re: poszukiwana opiekunka 17.05.10, 13:58
      Mój nr telefonu 725039911.
    • opiekunka.szczecinek Re: poszukiwana opiekunka 17.05.10, 17:15
      Studentka kierunku lekarskiego, po wakacyjnych praktykach pielęgniarskich w szpitalu ( przewijanie, mycie, karmienie, mierzenie ciśnienia, przypominanie o lekach, rozmowa), mam dobry kontakt z osobami starszymi, jestem pełna ciepła i cierpliwości. Mogę pracować od początku lipca do końca września. Mój tel. 725039911

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka