Dodaj do ulubionych

Dobry sklep komputerowy

30.01.14, 11:02
Cześć! Chciałbym poradzić się Was w sprawie sklepów komputerowych w naszym kochanym mieście. :) Gdzie jest najlepsza obsługa i nie ma problemów z ewentualnymi reklamacjami? Aktualnie rozglądam się za komputerem stacjonarnym (chciałem złożyć swój zestaw), ale często kupuję drobnicę np. tusze do drukarek, rj-tki 45, jakiś router, karę pamięci, trochę skrętki, anteny wifi itp. Będę wdzięczny za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.14, 16:31
      mnie się wydaje że hart na boh. warszawy na przeciwko galerii turzyn.
      • homersimpson3000 Re: Dobry sklep komputerowy 16.03.14, 09:08
        ja kiedyś korzystałem z logosa, ale nie wiem czy jeszcze istnieje...
    • Gość: Vlad.H. Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 30.01.14, 20:09
      allegro.pl - mozesz ograniczyc zakres firm do Szczecina
      • Gość: jakja Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.ip.shentel.pl 30.01.14, 21:36
        Netel na Kolumba.
    • rajmund0 Re: Dobry sklep komputerowy 31.01.14, 11:07
      X-KOM otwiera się w galerii Turzyn jutro jutro więc jeśli masz po drodze to polecam. :)
      • Gość: Vlad.H. Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 31.01.14, 21:11
        wiecie chociaz jaka skretke sprzedajcie?
        Bo to chinczyk na kartonie napisze 23AWG zazwyczaj nie jest blisko 28AWG - o tym ze nie wiecie czym rozni sie skretka STP od FTP nie wspomne...
    • Gość: Michu Re: Dobry sklep komputerowy IP: 195.94.194.* 11.03.14, 21:16
      Exadium.pl na wielkopolskiej
    • Gość: riski Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.icpnet.pl 09.01.15, 12:58
      Dobrym sklepem internetowym jest jpkomputery.pl gdzie sam często zamawiam części do komputera a ostatnio nawet kupiłem laptopa.
      • Gość: krisss Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.icpnet.pl 15.01.15, 11:30
        Z internetowych faktycznie dobrym jest wspomniany już jpkomputery lub morele. Unikałbym kupowania na all bo tam łatwo trafić na oszusta...
        • Gość: Vlad.H. Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 15.01.15, 20:49
          popisz sam ze soba popatrze z checia jak reklamujesz biznes...
    • Gość: Rzymianin007 Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.15, 12:19
      Helfer - ja zamawiam od nich regularnie różne rzeczy, sprzęt mają fajny, ceny bardzo OK, sama obsługa transakcji również na wysokim poziomie. Ogólnie bardzo polecam.
      • butti3 Re: Dobry sklep komputerowy 28.03.15, 15:22
        Do firmy zamawialiśmy parę różnych rzeczy ze sklepu internetowego Helfer - fajne ceny, szybka dostawa, duża pomoc ze strony obsługi.
    • Gość: luz666 Re: Dobry sklep komputerowy IP: *.devs.futuro.pl 27.02.19, 01:16
      ja polecam krajowy sklep dobre kompy w niskich cenach i najnowsze części, składają też kompy na zamówienie ja jestem zadowolony ;) bylu computers www.bylu-computers.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka