31.08.04, 09:56
za interia: Wczoraj sąd aresztował radnego Bogatyni Mariana G. Mężczyzna,
były sekretarz miejsko-gminnej organizacji SLD, jest podejrzany o kierowanie
gangiem i nielegalne wprowadzenie do obrotu wyrobów tytoniowych wartych ponad
trzy i pół miliona złotych. pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: Gang SLD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 10:02
      widać,że sldowski radny dostawał za mało łapówek i musiał jakoś dorobić.qrcze,a
      wielu jego partyjnych kolegów takich problemów nie zna...
      • blackexit Re: Gang SLD 31.08.04, 11:37
        Gość portalu: Ana napisał(a):

> widać,że sldowski radny dostawał za mało łapówek i musiał jakoś
        dorobić.qrcze,a
        >
        > wielu jego partyjnych kolegów takich problemów nie zna...

uwzieli sie na to sld biedne. a oni tak sie styaraja janik taki zafrasowny o
        nasze dobro wspolne. pozdrawiam blackexit
      • Gość: piotruś Re: Gang SLD IP: *.devs.futuro.pl 31.08.04, 11:40
        dziwne ? przeciesz są tacy uczciwi! mówią o tym cały czas w tv!

pozdrawiam
        • blackexit Re: Gang SLD 31.08.04, 11:49
          Gość portalu: piotruś napisał(a):

> dziwne ? przeciesz są tacy uczciwi! mówią o tym cały czas w tv!

jaki program masz na mysli? jak ja nie moge sie doczekac tych zmian co to
          zapowiadaja. chyba na poczatek wrzesnia jeszce jakis tydzien moze dwa i olejnik
          da im czadu. moze nawet zaplace abonament. pozdrawiam blackexit
          • Gość: suwak Re: Gang SLD IP: *.gryfnet.szczecin.pl 31.08.04, 21:58
            .. blackexit jesteś wyrazisty w kierunku choć nie aż tak jak XYZ w swoim.
            Można by było ten twój kierunek przyjąć jak swój jeśli jawił byś się jako
            sumienie tego miasta, okolic a właściwie całego kraju. Jezyk masz dosyć giętki
            co pozwala poznać cię jako zdecydowanego mentora naszej rzeczywistości.
            Czytając twoje posty (czytałem ich kilka a może kilkanaście)raz po raz dzwoni
            mi w uszach; to jest ineresowne, są fakty ale nie ma prawdy. Reagujesz na posty
            w bardzo ograniczonym zbiorze a jak forum tematycznie ci ucieka sam wymyślasz
            temat,to je wymyślasz i mniej lub bardziej udolnie je prowadzisz.
            Chyba się zgodzisz że poznawczo takie forum i wypowiedzi są dobrym materiałem
            do rozwazań typu; kto tak naprawdę jest obok nas, z kim wspóltworzymy
            rzeczywistość i co nawzajem nas łączy. I co najważniejsze dlaczego obrzucamy
            się błotem, warczymy zawistnie. Dlaczego nie można prowadzić dialogu?
            pozdrawiam
            • blackexit Re: Gang SLD 01.09.04, 09:57
              Gość portalu: suwak napisał(a):

> .. blackexit jesteś wyrazisty w kierunku choć nie aż tak jak XYZ w swoim.
              > Można by było ten twój kierunek przyjąć jak swój jeśli jawił byś się jako
              > sumienie tego miasta, okolic a właściwie całego kraju. Jezyk masz dosyć
              giętki
              > co pozwala poznać cię jako zdecydowanego mentora naszej rzeczywistości.

po co mi wystawiasz jakies cenzurki?
              jak juz musisz cos oceniac pisz o rzeczywistosci szcecinskiej krajowej czy
              ogolnoswiatowej nie o osobach ktorych nigdy nie widziales.

> Dlaczego nie można prowadzić dialogu?

no mozna ale chyba lepije o jakis sprawach niz o osobach. pozdrawiam blackexit
            • albert_c suwak... 03.09.04, 22:20
              ladnie to wszytsko nazwales...

'Dlaczego nie można prowadzić dialogu?'

* he, he, ja od bardzo ostarych postow z XYZ przeszlismy do pifka, w sumie ok.,
              choc jak byslismy zazwyczaj zdania odmiennego tak jetsesmy co nam nie
              przeszkadza a wrecz pomaga darzyc sie odpowiednim szcunikem dla wlasnych
              pogaldow. ba nawet sie czasem w czyms zgodzimy, a wtedy zapala mi sie czerwona
              lampka...fuj, jaka czerwona znowoz?:))))))
          • Gość: suwak Re: Gang SLD IP: *.gryfnet.szczecin.pl 31.08.04, 22:29
            to jeszcze raz ja - suwak -;Skleroza nie boli ale trzeba się nachodzić.
            Właściwie to dziwi mnie że nie znalazłem wątku o szczecińskich dziennikarzach,
            szczególnie tych starszych z dwóch epok. Oni przecież w jakiś sposób kreują od
            lat szczecińską rzeczywistość. Ośmiela mnie twoja deklaracja 'trzeba postawić
            na gospodarkę morską' bo też tak uważam.
            Od jakiś dwu tygodni głośno jest o PŻM również na tym forum. Interesuje mnie
            przekaz tego zdarzenia przez prasę radio i tv. Dzisiaj np. w programie
            K.Brandys (kronika morska) manipuluje i tekstem i obrazem już nie aktualnym bo
            sprzed tygodnia. Czy nie warto by było wymienić parę zdań na otwartym forum o
            jakości szczecińskiego dziennikarstwa? Czy nawet podprogowo nie ulegamy
            informacyjnym fałszem? Chyba zrozumiałe;- masz duże umiejętności niemalże
            dziennikarskie w prowadzeniu i dyscyplinowaniu dyskusji. Na tym forum to jesteś
            ktoś!
            • blackexit Re: Gang SLD 01.09.04, 10:00
              Gość portalu: suwak napisał(a):

> to jeszcze raz ja - suwak -;Skleroza nie boli ale trzeba się nachodzić.
              > Właściwie to dziwi mnie że nie znalazłem wątku o szczecińskich
              dziennikarzach,
              > szczególnie tych starszych z dwóch epok.

zawsze mozna go stworzyc.

> Ośmiela mnie twoja deklaracja 'trzeba postawić
              > na gospodarkę morską' bo też tak uważam.

mnie ona w zasadzie oniesmiela bo dodalem ja przesmiewczo ten wytarty i
              pozbawiony treci slogan pojawil sie w ustach pna krawca co to ma sciagac
              inwestorow jako jedyna recepta dla szczecina.

Czy nie warto by było wymienić parę zdań na otwartym forum o
              > jakości szczecińskiego dziennikarstwa?

oj warto pisalem kilka razy np o belkoczacych postaciach z kroniki czy bylych
              paniach od geografi zonach bylych prezydentow o bezczelnych kartkach z riviery
              nie wspomne. pozdrawiam blackexit
    • piotr33k2 Re: Gang SLD 01.09.04, 15:29
      a wracając do tematu to wczorajsze przesłuchanie modrzejewskiego potwierdziło
      tylko mafijny sld-owski układ kierowania państwem.
      • blackexit Re: Gang SLD 01.09.04, 17:34
        piotr33k2 napisał:

> a wracając do tematu to wczorajsze przesłuchanie modrzejewskiego potwierdziło
        > tylko mafijny sld-owski układ kierowania państwem.

i jeszce ten fircyk z lodzi lord z czerwonym nalanym pyskiem przyjaciel leszka
        co to mu prokuratura wczoraj zarzuty postawila. pozdrawiam blackexit
        • tuner Re: Gang SLD 02.09.04, 12:35
          oj,czuję,że zaraz xyz coś napisze,np.o radnym z po,co w zeszłym roku przeszedł
          na czerwonym świetle...
      • Gość: Antyknajak Re: Gang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:50
        > a wracając do tematu to wczorajsze przesłuchanie modrzejewskiego potwierdziło
        > tylko mafijny sld-owski układ kierowania państwem.
        Kazdy normalny widzi mafijny uklad okreslany kapitalizmem politycznym. Ty
        widzisz tylko SLDowski.
        Malo widzisz :-(
        • Gość: pLAY Re: Gang IP: *.teleton.pl 02.09.04, 12:56
          Hej, hej, tu cały czas chodzi o tę jedną, konkretną sprawę, nie rozmydlaj nam
          tu oczu swoją porażającą aberracją. Temat jest jasno określony, w innym wypadku
          dojdziesz do Adama i Ewy ;)
          • piotr33k2 Re: Gang 02.09.04, 18:49
            no własnie, a dojście do adama i ewy to populizm i zwykła demagogia tak nie
            obca niejakiemu kajakowi ,pomieszac wszystko ze wszystkimi a zawsze mozna
            znależć łatwe i proste rozwiązania rodem z leperiady obrzucając g... doodkoła .
        • blackexit Re: Gang 02.09.04, 18:21
          Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Kazdy normalny widzi mafijny uklad okreslany kapitalizmem politycznym. Ty
          > widzisz tylko SLDowski.

to nie ejst tak ze to jakis ogolny uklad to konkretne osoby z konkretnej parti
          trawiacej obecne polske. pozdrawiam blackexit
    • blackexit Re: Gang SLD 03.09.04, 10:51
      kto by przypuszcal ze ta afera az do szcecina dotrze. teraz pan czesnuy nic nie
      wie nie pamiata i nie mowi. zaprzecza tez ze pwolywal sie na leszka a ztego co
      ja pamiatam jak przybyl do szcecina jednym z jego atutow mialo byc to ze jest z
      leszkiem na ty. pozdrawiam blackexit

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka