Dodaj do ulubionych

potrzebuję mężczyzny

IP: *.pl / 62.233.217.* 24.10.04, 23:20
czy ktoś ma ochotę na randkę w ciemno?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Paździoch Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 23:32
      jeżeli go naprawdę potrzebujesz, to polecam milera. nie ważne jak zaczyna, ale
      za to jak kończy!
      mp.
      • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 24.10.04, 23:43
        kiedy ja będe kończyc,Leszek juz nie bedzie mógł,panie bystry informatyku...
        • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:01
          ciekawe?
          nawet byłbym zainteresowany!
          jakieś wymagania!?
          zalecenia?
          żądania?
          pragnienia?

pozdrawiam
          • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:03
            jedyne wymaganie to KLASA...
            • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:05
              nie ja jestem od oceny! ale nie zrozumiałem klasa czy kasa?

pozdrawiam
              • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:10
                a że sie zapytam. w jakim celu?
    • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:03
      "potrzebuję mężczyzny"

a z tamponem czy bez ? Bo jak z tamponem to jeden się kręci po mieści.
      • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:05
        stef-taką ochrone potrafię sobie sama zapewnić...
        • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:07
          Chyba nie zrozumieliśmy się ;-)
          miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2353156.html
          • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:09
            stefcio czy to nie jest ekstremalny żart?

pozdrawiam
            • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:12
              Ekstremalny, ale i szczeciniaka ekstremalna ;-)
              • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:14
                gdzie tam ekstremalna - nawet nie wiem po co tego faceta potrzebuje!

a jesli trzeba pomalowac mieszkanie czy coś takiego?
                • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:18
                  "a jesli trzeba pomalowac mieszkanie czy coś takiego?"
                  to napisałaby "potrzebuję malarza pokojowego, ale artysty".
                  A ona z grubej rury "potrzebuję męźczyzny" To nie wie, że nam się wszystko
                  ekstremalnie kojarzy ?
                  • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:20
                    mi sie tam zaraz eksteramalnie nie kojarzy!
                    nie lubię tak

wolał bym zacząć od cherbatki i bablania!

pozdrawiam
                • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:19
                  mieszkanie jest pomalowane....mężczyzna jest po to,żeby kochac,zawsze można
                  zadzwonic po malarza..
                  • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:23
                    No i co miałem rację. I nie herbatka, a szampan może być przed, może i po.
                    • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:25
                      przed kolacją i po kolacji?

pozdrawiam

ps. a gdzie romantyzm?
                      • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:27
                        "a gdzie romantyzm?"

no przed i po kolacji, bo chyba nie zamiast ?
            • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:16
              klasa...przede wszystkim klasa.Kasę można zarobić,a klasę trzeba mieć....
              • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:17
                no dobra - a co masz zamiar robic z takim człekiem z klasą?

pozdrawiam
                • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:20
                  kochać go..
                  • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:21
                    miłe!
                    ale nie takie proste

• Gość: szecnianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:23
                      kochać jest prosto,jeżeli niczego nie chcesz w zamian...
                      • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:26
                        tak naprawde mocno? no nie wiem! czesto kogoś zaczynasz kochać? mi to nie idzie
                        tak łatwo!

pozdrawiam
                        • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:29
                          a tak przy okazji - z kąd ten temat na forum i ... jak by miało wyglądać
                          pierwsze spotkanie? jakieś marzenia?

pozdrawiam
                          • Gość: Stef Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:30
                            Chyba jej mama komputer wyłączyła.
                            • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:34
                              Gość portalu: Stef napisał(a):

> Chyba jej mama komputer wyłączyła.

stefek jest po 12.00 - jej mama jusz nic nie może zabronić

pozdrawiam
                        • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:30
                          jeśli jestes bezinteresowny to idzie łatwo...ale z wiekiem,z garbem
                          doświadczeń,przestajesz byc bezinteresowny..
                          • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:32
                            Szczecinianiko z wiekiem? nie zakładam ze masz 50 lat! wiec z kąt te
                            przemyslenia?
                            • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:42
                              Panowie...:)jaka Mama? ile wy macie lat,ale doceniam to poczucie humoru..a
                              daleko macie do Szczecina?
                              • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 00:53
                                daleko? ja jestem w szczecinie

• Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 00:56
                                  yyy...miło to słyszeć..a raczej przecztać..naprawdę Mama mi jeszcze kompa nie
                                  wyłaczyła..:)
                                  • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 01:01
                                    niestety ale nie mieszkam z mamą!

acz szkoda- obiadki, pranie i takie tam
                                    pozdrawiam
                                    • Gość: piotrus Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.devs.futuro.pl 25.10.04, 01:02
                                      wiesz co mój e-mail to piolunek33@wp.pl przyslij mi swój gg to nie będziemy
                                      męczyć tego forum!
                                    • Gość: szczecinianka Re: potrzebuję mężczyzny IP: *.pl / 62.233.217.* 25.10.04, 01:03
                                      ja też żałuje,że moja Mama nie jest bliżej..
              • bella1 Re: potrzebuję mężczyzny 25.10.04, 03:06
                To nie w Szczecinie.........Tu sie ma najpierw kase,a pozniej - jak za
                dotknieciem zaczarowanej paleczki - klase........../Gumience vel Gumno/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka