Dodaj do ulubionych

Jan Maria Pinochet

IP: 213.155.191.* 08.11.04, 11:31
"Mam nadzieję, że ta komisja nie tylko zmiecie SLD. To byłoby za mało.
Wierzę, że zmiecie też silne pozostałości PRL i spowoduje przebudowę ustroju
państwa, bo samo usunięcie SLD i pozostałości PRL nie wystarczy. Dziś trzeba
dokonać poważnej przemiany ustrojowej, niewykluczone, że łącznie z
uchwaleniem nowej konstytucji."

Jan Maria Rokita "Platforma Obywatelska"
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyknajak Wypowiedz Jana Marii słuszna ze wszechmiar . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:44
      • Gość: XYZ Re: Wypowiedz Jana Marii słuszna ze wszechmiar . IP: 213.155.191.* 08.11.04, 12:01
        "Mam nadzieję, że ta komisja nie tylko zmiecie PO. To byłoby za mało.
        Wierzę, że zmiecie też silne pozostałości AWS i spowoduje przebudowę ustroju
        państwa, bo samo usunięcie PO i pozostałości AWS nie wystarczy. Dziś trzeba
        dokonać poważnej przemiany ustrojowej, niewykluczone, że łącznie z
        uchwaleniem nowej konstytucji."

Andrzej Lepper "Samoobrona.

Co byś wtedy odpowiedział antyknajaku? Prosze o szczerą odpowiedź.
        • blackexit Re: Wypowiedz Jana Marii słuszna ze wszechmiar . 08.11.04, 12:05
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Andrzej Lepper "Samoobrona.
          >
          > Co byś wtedy odpowiedział antyknajaku? Prosze o szczerą odpowiedź.

nie tylko co mowi ale tez kto mowi. lepper moze mowic co zeche i tak jest to
          tylko dzwiek snopowiazlki. pozdrawiam black
        • Gość: Antyknajak Szczerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:20
          To oczywiste. Komisja byc może zmiecie i Piskorskiego z PO i innych.W
          mikroskali dotknie to również AWSiaków jak lokalnie np : Lisewskiego.
          Jest cel nadrzędny . Liczy sie państwo. Niepodległe i Obywatelskie. To cel
          nadrzędny.
          • Gość: XYZ Re: Szczerze IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:39
            I ty wierzysz antyknajaku, że Kaczory z Rokitą i Giertychem mają na uwadze
            państwo? Niepodległe i Obywatelskie? Uważasz, że to ich cel nadrzędny? Naiwny
            jesteś. Gdyby im na tym zależało dochodzili by do tego legalnymi i sposobami, a
            nie szarpaniem za cugle...
            • Gość: Antyknajak Re: Nie wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:47
              XYZ-zecie. Nie wierzę !
              Jednak czasami bywa sprzyjająca sytuacja polityczna gdzie jest szansa wcale nie
              z woli wnioskodawców ale z powodu sytuacji ugrac cos dla nas, dla obywateli,
              dla państwa.
              Dla przykładu przytoczę wypowiedż Jacka Kuronia wielokrotnie przez Niego
              formułowaną w roku 1981, która mniej więcej brzmiały tak, że trzeba upaść na
              dno aby móc sie od czegos odbić.
              Przeciez dokładnie z takiej samej, okazyjnej i wyjątkowej sytuacji zrodziło
              sie poparcie towarzyszy np Rakowskiego i innych maluczkich jak Piechoty,
              Runowicza do kapitalizmu.
              Jesteśmy na dnie i jest szansa odbic się.
              Mój głos nie jest wcale poparciem dla PO czy PiS generalnie. Jak patrzę zresztą
              na lokalny grajdoł to tym bardziej.
              • penderecky Re: Nie wierzę 08.11.04, 13:50
                No to kogo popierac? Krytykowac kazdy potrafi. To proste i bezpieczne. Ale
                wtorne i malo produktywne. Na kogo glosowales w wyborach do europarlamentu? A
                moze nie glosowales, bo jesli nie, to nie narzekaj.
                • Gość: Antyknajak Re: Penderecky-_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:05
                  > No to kogo popierac?
                  Wychodzę z założenie , że nie kogo , ale co popierać. Wybór "kogo" jest wyborem
                  wtórnym po wyborze "co" popieramy ?
              • Gość: XYZ Re: Nie wierzę IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:59
                Niestety antyknajaku, czasy są inne. Wtedy ludzie "to czuli" i nie pozwolili na
                szarpanie cugli. Teraz jest inaczej, ludzie mają to w dupie i Rokity mogą
                zrobić co zapowiadają. I nie znajdzie się żaden Kuroń. Zdaje się nawet
                Frasyniuk już to zrozumiał. Inna rzecz, ze chyba zbyt pochopnie dajesz sobie
                wmówić, ze jesteśmy na dnie. Wyjdź na ulicę, zobaczysz, że ludzie żyją
                normalnie. To bagno, to wirtualna rzeczywistość wytworzona przez ugrupowania
                prace do władzy. Ma to na celu udzielenie sobie cart blanche (nie pamiętam jak
                to się pisze), by dokonać czystki w imię "odbagniania". Zobaczysz. Nikt się nie
                zająknie, gdy obsadzą wszystko od góry do dołu. Tak już było i tak będzie
                teraz, w większej skali. Aż się łezka w oku kręci jakie tuzy do polityki
                wracają...
                • Gość: Antyknajak Re: Nie wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:10
                  Ludzie nie mają w d ----. Tej mysli nie dopuszczam. LUdzie po prostu sie w tym
                  gąszczu zagubili.
                  Wówczas było to prostsze. Był jeden , no może dwóch przeciwników. Frasyniuk nic
                  nie zrozumiał , Frasyniuk reprezentuje jedną z grup politycznych , która się
                  boi tej akcji.
                  Często wyglądam na ulicę i to tylko pozór, że ludzie żyją normalnie. Owszem
                  jest pieknie. ładne sklepy, stacje bezynowe etc etc a za oparację w szpitalu
                  trzeba zapłacic prywatnie. To jest normalność ?
    • blackexit Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 11:47
      nie mozna nic zarzucic rokicie. chyba kazdy normalny czlowiek widzi co dzije
      sie w tym panstwie. pozdrawiam black
      • Gość: XYZ Re: Jan Maria Pinochet IP: 213.155.191.* 08.11.04, 11:54
        chyba kazdy normalny czlowiek widzi co dzije
        > sie w tym panstwie

Dokadnie. Zapowiedź likwidacji opozycji i zmiany Konstytucji. Brawo!
        • blackexit Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 12:04

>
          > Dokadnie. Zapowiedź likwidacji opozycji i zmiany Konstytucji. Brawo!

ciezko w tym dopatrywac sie zapowiedzi likwidacji opozycji raczej chodzi o
          zmiecienie przez opnie publiczna i wyborcow ze sceny politycznej. raczej nikt
          normalny nie ma watpliwosci co do demokratycznych pogladow rokity. sld to
          nieebdzie tez cala opozycja bo zostanie jeszce psl lpr i wasi przyjaciele z
          pgr. zresta nie martw sie jeszce troche starych ubekow zyje to te pare procent
          sie wydusi. zawsze jak poparcie postkomunisto spada do kilku procent to strasza
          tyrania, dyktaura, panstwem wyznaniowym i cholera wie czym jeszce no i aborcja
          wymachuja i prawami pracowniczymi :) jeszcze pwinnisice mieszkania dla biednych
          (prawda panie kesik?). zenada to jest. pozdrawiam black
        • maniana22 a ja mam rade 13.11.04, 17:02
          a co to konstytucji zmienić nie można?!?!
          co to pismo święte?
          a odsunąć od władzy SLD to zamach?
          to głosuj w wyborach za SLD, to może wygrają?
          ...jak tak się martwisz to mam
          baaaaaaaaaaaaaardzo dobrą radę ,niech Penczak et consortes wpiszą teraz do
          konstytucji przewodnią role SLD!
          i nie będziesz się martwił, co z kolegami co mają serce po lewej stronie.
          TO dobra,rada, tyle że ci powiem/ bo pewnie tego nie pamietasz młodzieńcze/ że
          to się nie sprawdziło!
          ale podpoweidz kolegom! niech sprubujom!
          ale pamiętaj:
          bronili socjalizmu jak niepodległóści!
          socjalizmu nie obronili . to pewnie z niepodległoscią też może byc krucho
          a Rokita to ma rację !
      • Gość: javal Re: Jan Maria Pinochet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:02
        tak tak. A za rządów Jaśka Maryśki, co to był szarą eminencją URMu u Suchockiej,
        to wszystko było cacy! Życzę Panom takiego samego dobrego samopoczucia gdy ten
        gość z przyklejonym ironicznym grymasem zostanie premierem.

pozdrowienia
        javal
        • blackexit Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 12:06
          Gość portalu: javal napisał(a):
          gdy ten
          > gość z przyklejonym ironicznym grymasem zostanie premierem.

bez obaw. cud sie nei stanie. (od obiecywania cudow sa ci z zyradrowa i
          pabianic),ale polska pewnie bedzie pare krokow do przodu. pozdrawiam black
      • zaczepialski XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielmem 08.11.04, 12:15
        zaszło :-)))
        ps
        Wypowiedź Rokity słuszna i prawdziwa
        • Gość: XYZ Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm IP: 213.155.191.* 08.11.04, 12:32
          Zatem sie uzupełniamy, bo ty widzisz tylko na lewe oko zaś prawe masz zaszłe
          bielmem.

P.S.
          Ta wypowiedź w połączeniu z "szarpaniem demokracji za cugle, na miarę przewrotu
          majowego" jest jasna i przejrzysta. Nawet Unia Wolności już to zauważyła. Wy
          jeszcze nie. Donald będzie dochodził do "prawdy wszelkimi metodami", a Kaczory
          będą odchodzić od zasady trójpodziału władzy. Na dokładkę lustracja majkowa z
          trybunałem specjalnym i mamy w miejsce zamachu majowego, bolszewicką dyktaturę.
          • Gość: Pola Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 12:36
            Dla XYZ:"gdy czas nadchodzi rozliczeń,ludziom rosną skrzydła jak ptakom i
            trzęsą się portki pętakom"
            • Gość: XYZ Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm IP: 213.155.191.* 08.11.04, 12:43
              Mi się wielbicielko niec nie trzęsie. Choc nie, brzuch mi sie trzęsie ze
              śmiechu z zaślepionych kabotynów. Klaszczcie dalej. Przypomnę z historii, że
              rozliczenia w pierwszej kolejności dopadają klakierów...
          • blackexit Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm 08.11.04, 12:51
            tak misiu donald bedzie wielkim dyktatorem a zyta szefowa obozu
            koncentracyjnego. widze ze zebranko szczecnsiego aktywu postkomuszkow
            przyniosla nowa strrategie. pozdrawiam black
            • Gość: XYZ Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:12
              Widzisz dziurko, junta nie musi otwierac obozów koncentracyjnych. Może rządzić
              jak w Koreii Południowej... klaszcz dalej...
              • blackexit Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm 08.11.04, 13:16

> Widzisz dziurko, junta nie musi otwierac obozów koncentracyjnych. Może
                rządzić
                > jak w Koreii Południowej... klaszcz dalej...

postkomuna obroncą demokracji nie rozsmieszaj mnie. wikeszosc z tych ludzi
                wlaczyla o wolna polske w czasie gdy inni byli ministrami sportu harcerzykami
                czy malymi komunistycznymi wlazidupcami. o tym z milerze nie wspomne. wiec
                daruj sobie pouczenia pod tym adresem. pozdrawima black
                • Gość: XYZ Re: XYZ widzi tylko na prawe oko bo lewe mu bielm IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:21
                  wikeszosc z tych ludzi
                  > wlaczyla o wolna polske

Widac im się ta walka znudziła. Teraz sobie chca porządzić...
            • zaczepialski XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO SIĘ 08.11.04, 13:15
              BOISZ? Straty pracy a może więzienia?
              • blackexit Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO 08.11.04, 13:18
                zaczepialski napisał:

> BOISZ? Straty pracy a może więzienia?

nie wiadomo co gorsze. beda mieli jedna cele razem z tym drugim swietym. w
                lokalowce juz jakies dowswidczenie sie zdobylo. grunt zeby telefon dali
                darmowy. pozdrawiam black
                • Gość: XYZ Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:31
                  grunt zeby telefon dali
                  > darmowy.

Mam darmowy dziurko, własność prywatnej firmy:)) I co gul ci skoczył?
                  • blackexit Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO 08.11.04, 17:35

> grunt zeby telefon dali
                    > > darmowy.
                    >
                    > Mam darmowy dziurko, własność prywatnej firmy:)) I co gul ci skoczył?

ciesze sie wraz z toba i calym aktywem. pozdrawiam black
              • Gość: XYZ Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:28
                XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO BOISZ? Straty pracy a może
                więzienia?

Ja mam z czego żyć, a więzienia są dla ludzi...

A czego się boję? Powtróki z AWS. Miliona nowych bezrobotnych, upadku
                gospodarki i wypierdzielenia nas z UE. Bo tym się skończą rządy twoich pajaców,
                kiedy zaczną realizować to co zapowiadają.
                • zaczepialski Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO 08.11.04, 13:38
                  A czego się boję? - KOMENTARZ
                  Powtróki z AWS - i utraty wpływów gdy SLD-UP będzie poza parlamentem
                  Miliona nowych bezrobotnych - POWYWALANYCH ZE STOŁKÓW SLDowskich PARTYJNIAKÓW Z LEWYMI RĄCZKAMI
                  upadku gospodarki - NIE MOŻE UPAŚĆ COŚ CO PRAWIE LEŻY
                  wypierdzielenia nas z UE - TOTALNA NIEZNAJOMOŚĆ PRAWA I REALIÓW POLITYCZNYCH
                  Bo tym się skończą rządy twoich pajaców,kiedy zaczną realizować to co zapowiadają - TWOI PAJACE WYLĄDUJĄ NA ŚMIETNIKU HISTORII PODCZAS INNYCH RZĄDÓW DLATEGO TAK SIĘ KORYTA TRZYMAJĄ KŁAMIĄC WIELOKROTNIE NA TEMAT TERMINÓW WYBORÓW - cytując niedosłownie słowa Millera skierowane do Buzka - Jakby mieli honor to już by dawno sami odeszli

REASUMUJĄC TWE OBAWY SĄ JAK NAJBARDZIEJ UZASADNIONE
                  • Gość: XYZ Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:50
                    Powtróki z AWS - i utraty wpływów gdy SLD-UP będzie poza parlamentem - raczej
                    wpływów pogrobowców z AWS.

Miliona nowych bezrobotnych - POWYWALANYCH ZE STOŁKÓW SLDowskich PARTYJNIAKÓW Z
                    > LEWYMI RĄCZKAMI - raczej zatrudnienia postAWSowskich partyjniaków z lewymi
                    rączkami, Alotów i jemu podobnych.

upadku gospodarki - NIE MOŻE UPAŚĆ COŚ CO PRAWIE LEŻY - zaufaj mi że może, AWS
                    juz to raz udowodnił, wtedy tez PKB "leżał" na poziomie 7% wzrostu.

wypierdzielenia nas z UE - TOTALNA NIEZNAJOMOŚĆ PRAWA I REALIÓW POLITYCZNYCH
                    - konkretnie znawco, z tym prawem, bo jak ja się znam, kazdy traktat można
                    wypowiedzieć. Kiedy zacznie się szarpanie za cugle polityczne realia się
                    zmienią.

Bo tym się skończą rządy twoich pajaców,kiedy zaczną realizować to co zapowiada
                    > ją - TWOI PAJACE WYLĄDUJĄ NA ŚMIETNIKU HISTORII PODCZAS INNYCH RZĄDÓW DLATEGO
                    T
                    > AK SIĘ KORYTA TRZYMAJĄ KŁAMIĄC WIELOKROTNIE NA TEMAT TERMINÓW WYBORÓW -
                    cytując
                    > niedosłownie słowa Millera skierowane do Buzka - Jakby mieli honor to już by d
                    > awno sami odeszli

I tu jest pies pogrzebany. Dlaczego twoi pajace tak prą do władzy? Na skróty,
                    już, teraz, wszelkimi metodami. Bo w końcu to co komuchy po Awsowskiej
                    szarańczy naprawiły zacznie się przekładać na garnki wyborców, i nici z
                    szrpania cugli...

Niestety wiem.

• zaczepialski Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO 08.11.04, 14:03

> wypierdzielenia nas z UE - TOTALNA NIEZNAJOMOŚĆ PRAWA I REALIÓW POLITYCZNYCH
                      > - konkretnie znawco, z tym prawem, bo jak ja się znam, kazdy traktat można
                      > wypowiedzieć. Kiedy zacznie się szarpanie za cugle polityczne realia się
                      > zmienią.

JAK WG CIEBIE "ZNAWCO" WYGLĄDAŁABY TAKA PROCEDURA WYPOWIEDZENIA TRAKTATU a MOŻE WOJNY :-)))?

> I tu jest pies pogrzebany. Dlaczego twoi pajace tak prą do władzy? Na skróty,
                      > już, teraz, wszelkimi metodami. Bo w końcu to co komuchy po Awsowskiej
                      > szarańczy naprawiły zacznie się przekładać na garnki wyborców, i nici z
                      > szrpania cugli...>

KOMUSZA SZARAŃCA COŚ NAPRAWIŁA? NIE ROZŚMIESZAJ MNIE
                      Takie przełożenie jest możliwe powyże 8% wzrostu
                      SZARPANIE CUGLI JEST NIEZBĘDNE BO WÓZ CIĄGNIĘTY PRZEZ OSŁY ZBOCZYŁ Z DROGI DO PRYWATNEJ POSIADŁOŚCI W FOLWARKU ZWIERZĘCYM ZARZĄDZANYM PRZEZ ...........

Niestety wiem. CIESZY MNIE TO

• Gość: XYZ Re: XYZ jest ostatnio mocno przestraszony - CZEGO IP: 213.155.191.* 09.11.04, 08:22
                        JAK WG CIEBIE "ZNAWCO" WYGLĄDAŁABY TAKA PROCEDURA WYPOWIEDZENIA TRAKTATU a MOŻE
                        > WOJNY :-)))?

Dokładnie tak samo jak się traktat zawarło. Inna sprawa, że oszołomy z
                        LPRPOPiSu, moga traktat wypowiedzieć.

KOMUSZA SZARAŃCA COŚ NAPRAWIŁA? NIE ROZŚMIESZAJ MNIE
                        > Takie przełożenie jest możliwe powyże 8% wzrostu

Zbliżamy się:) W odróznieniu od AWSowskiej (obecnie PO PiS i LPR) szarańczy,
                        która gospodarkę doprowadziła do 0,1 % wzrostu. I ciekawi mnie jakes to
                        wyliczył, że dopiero 8% wzrostu przekłada się na dochody niższych klas?

SZARPANIE CUGLI JEST NIEZBĘDNE BO WÓZ CIĄGNIĘTY PRZEZ OSŁY

Niestety osły przyczepiły sie do wozu i chcą go w przepaść wciągnąć, prawicowe
                        osły...

Niestety wiem. CIESZY MNIE TO

I to jest przerażające... klaszczesz zpowiedziom dyktatury
                        • zaczepialski XYZecie 09.11.04, 08:43
                          pragnę cie uspokoić.
                          1. ty mówisz DYKTATURA - 90% Polaków mówi zrobienie porządku i odsunięcie od władzy czerwonej sitwy
                          2. jak wypowiedzą traktat będziesz miał prawo histeryzować - do teraz zajmujesz się jedynie zastraszaniem i czarną wizja świata rządów, które nie wiadomo jak będą wyglądały - w przeciwieństwie do aktualnych rządów SLDUP +SdPL których Polacy mają już serdecznie dość.
                          3. Te 8% to ukłon w twoim kierunku - to teza Janika (choć nie wiem czy wypada go cytować)

Świat po wyborach będzie na pewno gorszy ................. dla lewusów z SLD UP
                          • Gość: XYZ Re: XYZecie IP: 213.155.191.* 09.11.04, 09:14
                            1. ty mówisz DYKTATURA - 90% Polaków mówi zrobienie porządku i odsunięcie od wł
                            > adzy czerwonej sitwy - jedna radna zas mówiła, że ma 52 % poparcia, zaś
                            Czarna Struktura twierdzi, że ma 94% wyznawców. Nie przesadzaj. Kreujecie
                            rzeczywistość, której nie ma. Jak z SLDowskim burmistrzem gminy Brzozie.

2. jak wypowiedzą traktat będziesz miał prawo histeryzować - do teraz zajmujesz
                            > się jedynie zastraszaniem i czarną wizja świata rządów, które nie wiadomo jak
                            > będą wyglądały - w przeciwieństwie do aktualnych rządów SLDUP +SdPL których
                            Pol
                            > acy mają już serdecznie dość.

Wole dmuchac na zimne. Lata 1997-2001 pokazały na co was stać. Teraz
                            zapowiadacie, że zmienicie Konstytucje na swoją kaczorokitycznogirtychowską
                            modłe. A czy Polacy mają dość, to się okaże w wyborach, a nie komisjach
                            śmiesznych.

3. Te 8% to ukłon w twoim kierunku - to teza Janika (choć nie wiem czy wypada g
                            > o cytować)
                            Nie znam tej tezy więc zacytuj.

Świat po wyborach będzie na pewno gorszy ................. dla lewusów z SLD UP
                            Będzie gorszy dla milina nowych bezrobotnych, których swoim zwyczajem zafundują
                            Polakom rządy AWSowskiej sitwy w nowych szatkach.
    • Gość: Pola Re: Jan Maria Pinochet IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 12:09
      XYZ,do swoich"przymiotów"dołożył jeszcze jeden-stał się nudny.
      • Gość: XYZ Re: Jan Maria Pinochet IP: 213.155.191.* 08.11.04, 12:14
        Ale wciąż pod jednym nickiem.
        • blackexit Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 12:20

> Ale wciąż pod jednym nickiem.

moze juz pora na zmiane barw? ktorzy to moga teraz mieszkania, aplikacje
          prawnicze i przetargi rozdawac? co? pozdrawiam black
          • ja_aska Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 12:28
            bleki nie traktuj innych swoją miarą tzn jak chorągiewki. to, że ty dajesz
            ciała każdemu kto jest przy władzy nie znaczy, że inni też się kur......
            • blackexit Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 12:30
              ja_aska napisała:

> bleki nie traktuj innych swoją miarą tzn jak chorągiewki. to, że ty dajesz
              > ciała każdemu kto jest przy władzy nie znaczy, że inni też się kur......

:) oj asiu asiu. a ktoz to teraz jest przy wladzy? pozdrawiam black
          • Gość: XYZ Re: Jan Maria Pinochet IP: 213.155.191.* 08.11.04, 12:37
            moze juz pora na zmiane barw?

Ja nie zmieniam barw, w odróznieniu od ciebie. Lubińska nie ma szans na
            konfitury wieć klakierzysz platfusom. Myślisz, że dadzą ci robotę? Mylisz się,
            dalej będziesz bezrobotnym frustratem, a po miesiącu czy dwóch zaczniesz pluć
            na platfuów i klakierzyć Giertychom.

ktorzy to moga teraz mieszkania, aplikacje
            > prawnicze i przetargi rozdawac?

A twoi mogą, że tak zachęcasz do zmian? co?
            • blackexit Re: Jan Maria Pinochet 08.11.04, 12:53

> moze juz pora na zmiane barw?
              >
              > Ja nie zmieniam barw, w odróznieniu od ciebie. Lubińska nie ma szans na
              > konfitury wieć klakierzysz platfusom. Myślisz, że dadzą ci robotę?

asia cos mowila ze kazy sadzi po sobie. pozdrawiam black
          • Gość: mlot na czerwonych BRAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:55
            Brawo Rokita!!!To co powinno byc zrobione 15 lat temu,moze teraz sie wypelni.Na
            pohybel czerwonym sukinsynom.
            • blackexit Re: BRAWO 08.11.04, 13:00
              Gość portalu: mlot na czerwonych napisał(a):

> Brawo Rokita!!!To co powinno byc zrobione 15 lat temu,moze teraz sie
              wypelni.Na
              >
              > pohybel czerwonym sukinsynom.

spokojnie nic sie wielkiego nie spelni. nikt nie zdelgalizuje sld wszystko w
              rekach wyborcow czy chca miec sitwe czy w miare normalna partie ktora zrobi
              cokolwiek dla kraju. pozdrawiam black
              • ja_aska Re: BRAWO 08.11.04, 13:11
                bleki niedługo zacznie nawoływać do zabijania za przynależność.
                • blackexit Re: BRAWO 08.11.04, 13:15
                  ja_aska napisała:

> bleki niedługo zacznie nawoływać do zabijania za przynależność.

bez przesady sami powinniscie miec troszke wstydu. pozdrawiam black
                • Gość: XYZ Re: BRAWO???? Klaka? IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:15
                  Jedno z wcieleń czarnej dziurki juz tu o komunistach zamiast liści pisało...
                  • blackexit Re: BRAWO???? Klaka? 08.11.04, 13:18

> Jedno z wcieleń czarnej dziurki juz tu o komunistach zamiast liści pisało...

jesien idzie. pozdrawiam black
            • Gość: Antyknajak Re: BRAWO, dlaczego tylko czerwonym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:22
              Istotą jest to aby był to młot na pochybel złodziejom i beneficjentom
              kapitalizmu politycznego.
              • Gość: XYZ Re: BRAWO, dlaczego tylko czerwonym ? IP: 213.155.191.* 08.11.04, 13:36
                Niestety jest to młot na przeciwników politycznych, a "złodzieje i
                beneficjenci" oskarżają. Poczytaj:

www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=artykul&id=7769
    • Gość: krust cytujesz X sie-przebudowa ustroju... IP: 62.233.223.* 08.11.04, 13:31
      ...ale w którym kierunku?
      Lewo już było, prawo już było. Prosto (nie ma henia we wsi)- się nie da.
      Pokręcone kierunki - w żadnym wypadku ! Co zostało ? DÓŁ - ale to piekło.
      Zatem tylko GÓRA i tam wznieśmy nasze myśli.
      • ja_aska Re: cytujesz X sie-przebudowa ustroju... 08.11.04, 13:36
        bleki a czego ja mam się wstydzić?
        • blackexit Re: cytujesz X sie-przebudowa ustroju... 08.11.04, 17:36
          ja_aska napisała:

> bleki a czego ja mam się wstydzić?

nie apelowalem liczac na zrozumienie. pozdraiwam black
          • ja_aska Re: cytujesz X sie-przebudowa ustroju... 09.11.04, 09:09
            nigdy nikomu i przeciko nikomu nic złego nie zrobiłam. moim zdaniem bardziej
            powinieneś się wstydzić ty, bleki za sianie nienawiści wsród ludzi. ktoś
            powiedział, że słowa mogą zabijać.
    • Gość: leszek Re: Jan Wladyslaw Rokita, maly oblesny tluscioc IP: *.ny325.east.verizon.net 13.11.04, 14:27
      Jan Wladyslaw Rokita, jesli juz chcemy dokladnie wiedziec!
      JWR to maly oblesny tluscioch z wada wymowy.
      Ot co! Gwiazda tak zwanych niezaleznych mediow.
      Do bolu niezaleznych od zdrowego rozsadku.
      Niech JWR umiera za Nicee. Ja nie mam nic przeciwko temu!
      Umieranie za jakies pomylone pomysly to specjalnosc tego typu przyglupow.
      • Gość: polak A ten skąd tu się przyplątał? Palant nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:48
    • piotr33k2 Re: Jan Maria Pinochet 13.11.04, 17:17
      a ja mam nadzieje ze rokita i podobni mu ludzie w koncu przywrócą troche
      normalnosci w tym kraju ,rokita w żadnym razie nie jest ani nie ma zapedów
      dyktatorskich on tylko chce konsekwetnie egzekwowac prawo i egzekwować
      obowiązki od ludzi odpowiedzialnych za system sprawiedliwośći w polsce ,wszyscy
      którzy chcą zdewaulować jego poglądy i ośmieszyć czy wręcz zdeprecjonować jego
      słowa na temat oligarchi mafijno-korupcyjnej rządzacej w polsce w ostatnich
      latach po prostu sie boją sprawiedliwości ,boją się ujawnienia wszystkiego do
      konca i konsekwencji z tego wynikających ,bo to że rokita jest logiczny i
      konsekwętny aż do bólu to każdy musiał zauważyć.
      • xyz-xyz Re: Jan Maria Pinochet 13.11.04, 18:13
        Stary nawet śp. Bierut nie pusał taaakich peanów na cześć Stalina. Podziwiam
        cię. A od wymiaru sprawiedliwości są sądy, a nie zapluty oszołom.
        • piotr33k2 Re: Jan Maria Pinochet 13.11.04, 19:23
          to nie sa peany to jest rzeczowa i pozbawiona negatywnej emocji analiza
          rzeczy,przeczytaj nawet dzisiejszy wywiad z rokita i przestań siać panike a
          wogóle to przestan sie bać bo nie ma czego a zacznij sie cieszyć bo bedzie z
          czego.
        • Gość: galczyński Re: Jan Maria Pinochet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:40
          w sądach też trzeba zrobić porządek. Rokita o tym wie i od tego zacznie.
          już trzęsą się portki pętakom.
          • Gość: SMIGOL Re: Jan Maria Pinochet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:41
            Chęć odwetu w tobie narasta? Ile ci dali "za niewinność"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka