Dodaj do ulubionych

Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach ?

IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 19:35
co ,nie wolno pisać o zwierzakach ?
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach 08.11.04, 19:38
      nie rozumiem pytania - przeciez watek jest
      • Gość: H56 Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 19:40
        ale na drugiej stronie
        • redakcja Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach 08.11.04, 19:47
          To nie jest wywalanie. To efekt pojawiania sie kolejnych, nowszych postow.
          Zalogowany uzytkownik forum moze sobie ustawic sposob sortowania postow wedle
          uznania. Polecam glowna strone forum na portalu (jest lam link "moje forum").
          • Gość: JACEK Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: 64.9.159.* 08.11.04, 19:54
            Dalej te same pretensje, po tylu latach dzialania forum
            To sie nigdy nie zmieni ;-)))))
            lol
          • Gość: H56 Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 19:54
            nie bajeruj ,bo mój ostatni post był o 19.07
            • blackexit Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach 08.11.04, 19:56
              Gość portalu: H56 napisał(a):

> nie bajeruj ,bo mój ostatni post był o 19.07

heniu uspokuj sie ztymi kotami. ze pracowalo sie w zomo to nie znaczy ze
              wszedzie jest jakis spisek. zacznij sie logowac i sobie kolruj ukladaj jak ci
              sie podoba. pozdrawiam black
            • redakcja Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach 08.11.04, 19:57
              Zapewniam, ze w kolejnosc watkow nikt nie ingeruje. Musisz miec cos w
              ustawieniach nie tak.
              • Gość: Antyknajak Kot kotowi nie równy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:05
                Wygląda mi to jednak na ingerencje cenzora.
                Wiadomym jest , że szczecińska GW jest przeciwna Prezydentowi Jurczykowi
                zanenmu miłosnikowi kotów. Więc sądzę, że te koty były politycznie zbyt
                kontrowersyjne i nie do zniesienia dla moderatora-cenzora.
                Nie, ale to przecież coś nie tak?
                Przecież koty lubi i hoduje też MJW a tę panią GW lubi i to bardzo.
                No to ja już nie wiem jak to jest z tymi kotami :-) Pomózcie !
                • mlody.patriota KOT KOTU - ucz sie polskiego 09.11.04, 14:06
                  Moze nie jest za pozno.
              • Gość: H56 Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 20:07
                nic nie majstrowałem w ustawieniach. No ale skoro tak mówisz
                • blackexit Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach 08.11.04, 20:12

> nic nie majstrowałem w ustawieniach. No ale skoro tak mówisz

przperos ladnie i idz spac. pozdrawiam black
                  • Gość: H56 Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 20:17
                    ha,ha. Najpierw muszę to rozgryźć, bo jak na razie nie kapuję.
                    • blackexit Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach 08.11.04, 20:19

> ha,ha. Najpierw muszę to rozgryźć, bo jak na razie nie kapuję.

popros wnuczka. pozdrawiam black
      • henio56 znowu forum kaput !!! 08.11.04, 21:28
        wątki nie uaktualniane czasowo, znowu będzie na mnie ,że coś grzebałem w
        ustawieniach
        • krzysztofsf Polacz sie bez proxy 09.11.04, 00:51
          henio56 napisał:

> wątki nie uaktualniane czasowo, znowu będzie na mnie ,że coś grzebałem w
          > ustawieniach

Polacz sie moze bez proxy. Tez kiedys prawie nie przeinstalowalem komputera, zanim sie nie zorientowalem, ze proxy nie uaktualnialo stron i przy laczeniu bezposrednim wszystko bylo ok.
    • Gość: andreas Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 19:57
      a ja kotów nie lubie
      i akurat popieram.
      Dobrze Pani zrobiła...
      czy nie zrobiła Pani dobrze....
      no w każdym razie kotów nie lubie
      • Gość: H56 Re: Paula !!! dziekuję już jest okey ! IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 20:24
        to jednak wina redakcji
        • Gość: JACEK Paula !!! IP: 64.9.159.* 08.11.04, 20:28
          Co do kotuf, znalazlas tego co zgubilas dwa lata temu?
        • Gość: Marian Paździoch Re: kot, zwierzę z charakterem! IP: *.ksiazat.v.pl 08.11.04, 20:37
          chciałem zaprotestować, ale post gdzieś znikł.
          dziwne?
          dziwne jest też to, jak można nie lubić kotów?
          mp.
        • albert_c Re: Paula !!! dziekuję już jest okey ! 09.11.04, 11:49

> to jednak wina redakcji

* Heniu, to na pewno wina kleru, na pewno nie redakcji...poukladaj czasem
          wpierw wszytsko w swojej glowce, troszke wiecej pokory i uwierz nie wszytskie
          spiski tego swiata sa wymierzone prosto w Ciebie...
      • Gość: Marian Paździoch Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.ksiazat.v.pl 08.11.04, 20:27
        kot, zwierzę z charakterem.
        jest dla mnie niepojęte, jak można nielubić kotów?

mp.
        • Gość: Marian Paździoch Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.ksiazat.v.pl 08.11.04, 20:40
          no, znalazł się mój ostry protest.
          kamień z serca. dziękuję znalazcy.
          mp.
        • Gość: andreas Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: 62.233.223.* 09.11.04, 12:52
          no nie lubię kotów
          tak, nie tak znowu że nie lubię...
          jakoś tak, o może nie rozumiem o tak..
          Uwielbiam psy!
          Mam charakter taki bardziej od psów,
          nawet jakby rozumiem się z psami - no to mocno powiedziałem>

I jakos tak koty mi nie leżą...
          Czy to źle?
          Psy też raczej nie lubią kotów.
          A czemu?
          Lubie kolory brązowe i zielone - a czemu?

Może to źle, że nie przepadam za kotami.
          To przepraszam, ale tak jest Marianie
    • Gość: krust Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.espol.com.pl 08.11.04, 20:41
      Koty trzeba tępić ! - to pierwsze zdanie jakie usłyszałem w wojsku.
      A przedtem jeszcze w przedszkolu. Życie chyba nie znosi kociarstwa.
      • Gość: MYCHA Re: Paula!!! dlaczego wywalasz mój watek o kotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:02
        Z perspektywy Mysiej - koty da się lubić. Nawet skrobane koty Henia!!!I Różową
        Panterę i Tygryska, który wie, co Tygrysy lubią najbardziej i Kota w Butach
        (ponoć najlepszy z kinowych) i kota Garfielda i Aśki Spaślaka i Czarusia, który
        śpi pod kaloryferem, nawet koty (i kocice) Blackiego, Swarożyca, Gryfcia,
        Absztyfikanta, Patrioty, itp.itp.
        Kochana Redakcjo - koniec z aborcją kotów na Forum!!!
        • swarozyc Mycha, ty przypadkiem nie wystepowalas tu pod inny 08.11.04, 21:11
          m nickiem..?
          :-)
          • Gość: Pismak Re: Mycha, ty przypadkiem nie wystepowalas tu pod IP: 83.144.120.* 08.11.04, 22:54
            Heheheheehehe, coś tu jest na rzeczy!
          • Gość: MYCHA Re: Mycha, ty przypadkiem nie wystepowalas tu pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:12
            Jak każda Mycha mam szafę pełną ciuchów i lubię się przebierać, choć dla
            wprawnego oka jestem niezmienna. Od dłuższego czasu nazywam się MYCHA, nazwał
            mnie tak jeden z przyjaciół podczas wymiany poczty elektronicznej, i tak
            zostało.
            Po prostu, jak zaczęto z moimi postami wydrukowanymi latać tu i tam, nieco
            zmodyfikowałam swoja interenetową osobowość. Bynajmnij - nie ze strachu.
            • swarozyc Re: Mycha, ty przypadkiem nie wystepowalas tu pod 08.11.04, 23:17
              W mej pamieci pozostajesz pod dawnym nickiem...
              ale co sklonilo Cie na przerzucenie sie na religie?.. :-)
              • Gość: Mycha do Blackiego Re: Mycha, ty przypadkiem nie wystepowalas tu pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:01
                Mam wg Ciebie być przypisana do jednego tematu? Chyba mam prawo mieć jakieś
                poglądy w sprawie religii? Tobie wolno, a mnie nie?...
            • Gość: Pismak Ciekawe, gdzie? Na prokuraturę, MYCHO?! :))))) n/t IP: 83.144.120.* 08.11.04, 23:19
              • ja_aska Re: Ciekawe, gdzie? Na prokuraturę, MYCHO?! :)))) 09.11.04, 08:35
                może ktoś do cholery (choroba a nie brzydkie słowo) wyjaśni mi dlaczego wpisy
                zostają "zapisane" po jakiś 20 minutach?
                • Gość: H56 MYCHA ! jakiego miałeś poprzednio nicka ? IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 08:49
                  bo przy mojej sklerozie,z ciekawości moze mnie szlag trafić
                  • Gość: MYCHA Re: MYCHA ! jakiego miałeś poprzednio nicka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:09
                    Proszę bardzo - w sprawach gospodarki - ONE, właśne te były powodem licznych
                    spazmatycznych reakcji. M.in. latano z nimi do nowego szefstwa portu. Przy
                    rozpracowywaniu przez słuzby sprawy Zalewskiego - do służb.
                    Poza tym dla określonych tematów używałam: - Lord Northam, Różowa Pantera,
                    Sherlock Holms (nie Holmes).
                    Teraz oczywiście - zmienie kolejny raz nik. I objawię się za jakiś czas. Pa,
                    znikam z Forum, z nadzieją, że nie dostaniesz zawału.
                    • swarozyc mycha 09.11.04, 11:51
                      Gość portalu: MYCHA napisał(a):

> Proszę bardzo - w sprawach gospodarki - ONE, właśne te były powodem licznych
                      > spazmatycznych reakcji. M.in. latano z nimi do nowego szefstwa portu. Przy
                      > rozpracowywaniu przez słuzby sprawy Zalewskiego - do służb.
                      > Poza tym dla określonych tematów używałam: - Lord Northam, Różowa Pantera,
                      > Sherlock Holms (nie Holmes).
                      > Teraz oczywiście - zmienie kolejny raz nik. I objawię się za jakiś czas. Pa,
                      > znikam z Forum, z nadzieją, że nie dostaniesz zawału.
                      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                      No wiesz co, nie musialas sie zaraz wydac, Mycha.
                      Tylko ja znalem twoj sekret...
                      Nie odchodz...
                      • Gość: XYZ Swar barbarian IP: 213.155.191.* 09.11.04, 14:15
                        Dałeś ciała swar...;)
                        • swarozyc Re: Swar barbarian 09.11.04, 14:33
                          to fakt, moglem byc bardziej dyskretny, jak kobieta...
              • Gość: MYCHA Re: Ciekawe, gdzie? Na prokuraturę, MYCHO?! :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:02
                Między innymi - także
                • Gość: H56 Re: Mycha, proszę Cię zostań na forum ! IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 10:22
                  jesteś tu bardzo pozytywnie odbierana i Twoje odejście byłoby wielką stratą w
                  naszych wirtualnych rozmowach. Nie można pozwolić na dominacje oszołomów.
    • Gość: andreas JUŻ WIEM CZEMU NIE LUBIE KOTÓW!!!!! IP: 62.233.223.* 10.11.04, 01:35
      Takie tam z Głosu

Kot terroryzuje miasto

Poszkodowana kobieta jest w szoku. - Czegoś podobnego w życiu nie widziałam -
      mówi Jadwiga W. - Kot zaatakował z odległości 20 metrów. Kąsał i szarpał,
      wpierw psy, później mnie. Przez kilka minut!

W sobotni poranek w Szczecinku potężny kot napadł i dotkliwie pokąsał kobietę,
      która spacerowała z dwoma pieskami.

Przez ponad 48 godzin straż miejska, która o zdarzeniu dowiedziała się od nas,
      nie zrobiła nic, by zwierzę schwytać. Nie powiadomiła też służb
      weterynaryjnych. Psy były szczepione na wściekliznę, kobietę czeka seria
      bolesnych zastrzyków.

Powiatowy lekarz weterynarii, doktor Marek Kubica nie kryje oburzenia. - Cały
      czas byłem pod telefonem. Kot prawdopodobnie jest zarażony wścieklizną.

W poniedziałek w południe (również po naszej interwencji) strażnicy miejscy
      wspomagani przez weterynarza i łapacza zwierząt wyruszyli na połów zwierzęcia.
      Ten przepadł bez śladu. Świadkowie zdarzenia twierdzą, że to nie pierwszy atak
      kota. Kilka dni temu zwierzę napadło dziewczynkę.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka