Dodaj do ulubionych

15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Szwecji

IP: *.comnet.krakow.pl 03.01.05, 20:27
wkurza mnie ta nazwa promu,to darmowa promocja małopolski. W Krakowie, nazwą
GRYF nazwany był bar z piwem przy ul.Stachiewicza przy przystanku PKP Kraków-
Azory. Do dziś nie mogę strawić tej zniewagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: miglan-z Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz IP: 213.77.13.* 04.01.05, 08:38
      W całości zgadzam się z opinią mojego przedmówcy. Myślę że Krakusy nie są już
      tak wspaniałomyślne i starają się promować swój region, za to my Szczecinianie
      (Pomorzanie) z niewiadomych względów nie potrafimy walczyć i lansować naszej
      tożsamości.Problem ten dotyczy wielu innych materii, a ten tekst GW jest tylko
      klinicznym przykładem-przykre to i znamienne...Weźmy się w końcu w garść!!!!
    • enancjo Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 04.01.05, 08:51
      .. ciekawe spostrzezenie, choc troche tchnie zasciankiem,
      ale moze tez swiadczyc, ze Kolobrzegowi blizej do Krakowa
      niz do Szczecina .. ciekawe co na to wadze wojewodzkie !!!
      Enancjo
      • Gość: AdiC Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz IP: 57.67.16.* 04.01.05, 13:54
        Szanowni obrażeni! Mamy już Pomeranie, Gryfa to co wy jeszcze chcecie> West
        Pomeranie? Wawel to nawiązanie do jednostki która już pływała, podobnie zresztą
        jak Gryf. Mnie się podoba
        • Gość: H56 Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz IP: *.comnet.krakow.pl 04.01.05, 19:23
          nie żartuj, nie ma Odry,Regalicy,Szczecina,Koszalina. Jeżeli musi być na W to
          niech to będzie Wolin.
          • swarozyc Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 04.01.05, 20:39
            Z pewnoscia przyjemniej by mi sie plynelo na pokladzie m/f "Swarozyc"..
            Bardziej ludowo i lokalnie..
    • ergie a busy i autokary ... 04.01.05, 18:48
      jeśli trasa świnoujście-ystad jest najbardziej
      rentowną na bałtyku to dlaczemu sporo busików
      i autokarów pływa do szwecji z niemiec ???????
      polscy przewoźnicy nie lubią polskich promów ???
      • beata697 Re: a busy i autokary ... 14.01.15, 14:28
        polecam stronę na której można kupić bilety do Niemiec, www.autokary24.pl...Polecam!!!
    • erich_honecker Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 05.01.05, 01:29
      MOze Sedina bedzie miala kiedys swoj statek?
      • erich_honecker Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 05.01.05, 01:33
        Ja to juz sie statku swojego imienia chyba nie doczekam a swarozyc ma szanse.
    • Gość: sew tylko za nazwe wybiore GRYFA IP: *.friaco.onetel.net.uk 06.01.05, 17:40
      co to za nazwa Wawel??????????????????????
      PZB powinno ja zmienic, poki maja na to czas, a nazwa nie jest znana na rynku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka