Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 03.01.05, 20:27 wkurza mnie ta nazwa promu,to darmowa promocja małopolski. W Krakowie, nazwą GRYF nazwany był bar z piwem przy ul.Stachiewicza przy przystanku PKP Kraków- Azory. Do dziś nie mogę strawić tej zniewagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miglan-z Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz IP: 213.77.13.* 04.01.05, 08:38 W całości zgadzam się z opinią mojego przedmówcy. Myślę że Krakusy nie są już tak wspaniałomyślne i starają się promować swój region, za to my Szczecinianie (Pomorzanie) z niewiadomych względów nie potrafimy walczyć i lansować naszej tożsamości.Problem ten dotyczy wielu innych materii, a ten tekst GW jest tylko klinicznym przykładem-przykre to i znamienne...Weźmy się w końcu w garść!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 04.01.05, 08:51 .. ciekawe spostrzezenie, choc troche tchnie zasciankiem, ale moze tez swiadczyc, ze Kolobrzegowi blizej do Krakowa niz do Szczecina .. ciekawe co na to wadze wojewodzkie !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdiC Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz IP: 57.67.16.* 04.01.05, 13:54 Szanowni obrażeni! Mamy już Pomeranie, Gryfa to co wy jeszcze chcecie> West Pomeranie? Wawel to nawiązanie do jednostki która już pływała, podobnie zresztą jak Gryf. Mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz IP: *.comnet.krakow.pl 04.01.05, 19:23 nie żartuj, nie ma Odry,Regalicy,Szczecina,Koszalina. Jeżeli musi być na W to niech to będzie Wolin. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 04.01.05, 20:39 Z pewnoscia przyjemniej by mi sie plynelo na pokladzie m/f "Swarozyc".. Bardziej ludowo i lokalnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ergie a busy i autokary ... 04.01.05, 18:48 jeśli trasa świnoujście-ystad jest najbardziej rentowną na bałtyku to dlaczemu sporo busików i autokarów pływa do szwecji z niemiec ??????? polscy przewoźnicy nie lubią polskich promów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
beata697 Re: a busy i autokary ... 14.01.15, 14:28 polecam stronę na której można kupić bilety do Niemiec, www.autokary24.pl...Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erich_honecker Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 05.01.05, 01:29 MOze Sedina bedzie miala kiedys swoj statek? Odpowiedz Link Zgłoś
erich_honecker Re: 15 lutego prom "Wawel" rozpocznie rejsy do Sz 05.01.05, 01:33 Ja to juz sie statku swojego imienia chyba nie doczekam a swarozyc ma szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew tylko za nazwe wybiore GRYFA IP: *.friaco.onetel.net.uk 06.01.05, 17:40 co to za nazwa Wawel?????????????????????? PZB powinno ja zmienic, poki maja na to czas, a nazwa nie jest znana na rynku Odpowiedz Link Zgłoś