gag10 01.02.05, 08:53 Witam serdecznie, planuję oddać swojego synka właśnie do tego przedszkola. Może wiecie coś na jego temat. Czekam na wszystkie opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaklaudia2 Re: Przedszkole "ŻACZEK" 02.02.05, 17:49 To jest na Monte Cassino?Jeśli tak to rewelacja.Woziłam córkę 4 lata z oś.Przyjażni.Gorąco polecam.Mając 5 lat zaczęła czytać,a nie uważam,żeby była super zdolna.Tylko że córa chodzi już do 3 klasy i mogło się coś pozmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Przedszkole "ŻACZEK" 03.02.05, 08:29 Dzięki, tak to jest to na rogu Monte Cassino. Mam nadzieje, że jednak nic się nie zmieniło i nadal jest tak super jak mówisz:) Słyszałam, ze jest to dość umuzykalnione przedszkole. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
agaklaudia2 Re: Przedszkole "ŻACZEK" 03.02.05, 13:59 Jak córa tam chodziła to po prostu nie miało jeszcze nazwy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia.mama.marcelego Re: Przedszkole "ŻACZEK" 09.02.05, 14:12 Przedszkole Żaczek jest cudowne!!! Pani dyrektor przemiła - nie jest tylko minka dla rodziców. Byłam tam kilka razy i miałam okazję zaobserwować jak panie zajmują sie dzieciaczkami (podchodzą z sercem, nawet panie woźne są miłe). Przedszkole jest o profilu muzycznym, ale głównie chodzi o to, że wg nauczycielek wszystko zamyka się w muzyce. Prowadzona jest w formie zajęć muzycznych nawet matematyka. dzieci ucza się gry na fortepianie. Koszt to 270 zł + zajecia dodatkowe. Naprawdę polecam!!!! I co bardzo ważne - przedszkole prowadzi zajęcia adaptacyjne w czasie wakacji - bezpłatne. Podczas zajęć dzieci uczą sie siebie a na ostatnich robią coś z masy solnej lub papieru i pozostawiają to w przedszkolu. Na rozpoczęciu roku wszystkie prace najmłodszych wywieszane są przy wejściu, aby każde dziecko poczuło się docenione i ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Przedszkole "ŻACZEK" 10.02.05, 09:53 Dziekuję bardzo, jak rozmawiałam z Pania dyrektor to też odniosłam miłe wrażenie, słyszałam właśnie o tym muzycznym profilu i trochę to mnie skłoniło do tego przedszkola bo mój Mały barzdo lubi takie zajęcia, w żłobku chciałby żeby cały czas była rytmika:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś