Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:17 należy zacząć od tego że to mój znajomy, ma osiem lat więcej niż państwo podaliście i szkoda że z gazety dowiedział się że był pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czujny Co za wstretny tytul w wersji drukowanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:33 Brzmi on "Bryan ratownik". Najwyraźniej ktoś się zorientował dopiero po tym gdy gazeta poszła do druku. W wydaniu internetowym można było zmienić, ale kilkadziesiąt tys. egz. prowokuje dziś w całym województwie. Naprawdę odrażająca zagrywka młodej autorki, tym bardziej, że relację z pogrzebu małego Brajana można znaleźć w tym samym wydaniu ! Poziom wyborczej osiągnął już poziom brukowców, co nie jest oczywiście przypadkiem, lecz efektem zamierzonej polityki agory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Sukces szczecińskich ortopedów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:47 a ten pan to jest mój ojciec,a mam 22 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Pierwszy IP: 155.37.231.* 18.02.05, 14:29 ktos musial byc pierwszy jeszcze nie ma wirtualnych operacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malta Re: Pierwszy IP: *.teleton.pl 18.02.05, 16:09 niewiem czy ty bys chcial byc tym pierwszym skoro lekarz powiedzial mu ze robili juz takie operacje na kregoslupie szyjnym???Zanim cos napiszesz zastanow sie czy chcialabys byc w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Pierwszy IP: 155.37.231.* 18.02.05, 19:19 nie wiem co mu lekarz powiedzial ale to niczego nie zmienia nie byl to student ale napewno wyoperowany chirurg i zapewne wiedzial co robi kiedys tez ktos przeszczepil serce pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś