Gość: PERESYPKIN IP: *.ar1.zp.ukrtel.net 28.02.05, 09:34 Naumenko! Tu samau prekrasnaua na svete... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biedrona tylko SZczecin KS ŁĄCZNOŚCIOWIEC!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:34 co to za język ...można prosić o przetłumaczenie????????? pewnie ukraiński...może nawet napisała go Mihdaliewa ze Startu Elbląg....Jak wiadomo wszem i wobec te dwie ukrainki miały ze sobą na tym meczu niezła bójke ...doszło nawet do rękoczynów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: tylko SZczecin KS ŁĄCZNOŚCIOWIEC!!!!! IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 28.02.05, 21:21 GRATULACJE!!!BARDZO SIE CIESZE!lacznosciowiec jeszcze pokaze na co go stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SES Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska S IP: *.asternet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:50 To Mihdaliewa to Ukrainka? Nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic-kibon Łącznościowiec is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:50 no pewnie że jest ukrainką!! no i ja też słyszłam , że ostra jazda była na tym meczyku!!!!!!A Naumienko pokazuje pazurki i charakter nie po raz pierwszy;p PAMIĘTAMY JESZCZE ZACZEPKI NA MECZU ZESZŁOSEZONOWYM U NAS Z SPR LUBLIN KIEDY TO nAUMIENKO WDAŁA SIE W RĘKOCZYNY Z WIOLETTĄ LUBERECKĄ i zakonczyło sie to dla obydwu 2-minutową karą!!!! Takze z łącznościowcem lepiej nie zaczynać!!!!!!! heheheehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SES Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska S IP: *.asternet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 08:55 O ile mi wiadomo Alesia Migdalieva urodziła się w Orsha, a to Ukraina nie jest. Nie zmienia to jednak faktu, że niepotrzebne spięcie było. A czy się nie lubią? Hmm… przyznam, że nie wiedziałem, że się nawet znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:11 Co ty chcesz od Leny? Odpowiedz Link Zgłoś