Dodaj do ulubionych

Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska Szc...

IP: *.ar1.zp.ukrtel.net 28.02.05, 09:34
Naumenko! Tu samau prekrasnaua na svete...
Obserwuj wątek
    • Gość: Biedrona tylko SZczecin KS ŁĄCZNOŚCIOWIEC!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:34
      co to za język ...można prosić o przetłumaczenie????????? pewnie
      ukraiński...może nawet napisała go Mihdaliewa ze Startu Elbląg....Jak
      wiadomo wszem i wobec te dwie ukrainki miały ze sobą na tym meczu niezła
      bójke ...doszło nawet do rękoczynów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ala Re: tylko SZczecin KS ŁĄCZNOŚCIOWIEC!!!!! IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 28.02.05, 21:21
        GRATULACJE!!!BARDZO SIE CIESZE!lacznosciowiec jeszcze pokaze na co go stac
    • Gość: SES Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska S IP: *.asternet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:50
      To Mihdaliewa to Ukrainka? Nie wiedziałem...
    • Gość: kibic-kibon Łącznościowiec is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:50
      no pewnie że jest ukrainką!! no i ja też słyszłam , że ostra jazda była na tym
      meczyku!!!!!!A Naumienko pokazuje pazurki i charakter nie po raz pierwszy;p
      PAMIĘTAMY JESZCZE ZACZEPKI NA MECZU ZESZŁOSEZONOWYM U NAS Z SPR LUBLIN KIEDY TO
      nAUMIENKO WDAŁA SIE W RĘKOCZYNY Z WIOLETTĄ LUBERECKĄ i zakonczyło sie to dla
      obydwu 2-minutową karą!!!! Takze z łącznościowcem lepiej nie zaczynać!!!!!!!
      heheheehee
    • Gość: SES Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska S IP: *.asternet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 08:55
      O ile mi wiadomo Alesia Migdalieva urodziła się w Orsha, a to Ukraina nie jest.
      Nie zmienia to jednak faktu, że niepotrzebne spięcie było. A czy się nie lubią?
      Hmm… przyznam, że nie wiedziałem, że się nawet znają.
    • Gość: major Re: Start Elbląg - Łącznościowiec Poczta Polska S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:11
      Co ty chcesz od Leny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka