blackexit 17.03.05, 10:32 od 21-23 (poniedzialek do srody) o 19.00 u dominikanow w kosciele za cezasem rekolekcje. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: *.szczecin.pl 17.03.05, 10:39 O cholera muszę iśc do spowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 17.03.05, 10:42 mam nadzieje ze tym razem starczy mi czasu. wczoraj w Trojce byla arcyciekawa rozmowa z ks. Bonieckim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: 212.14.63.* 17.03.05, 20:17 hotnews.pl/artpolska-435.html Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechnego 17.03.05, 10:43 co, tam jest za mało czytelników ? teraz musisz zmieniać nicki i bardzo dziękować sobie za zaproszenie na tę niecodzienną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechneg 17.03.05, 11:00 henio56 napisał: > co, tam jest za mało czytelników ? teraz musisz zmieniać nicki i bardzo > dziękować sobie za zaproszenie na tę niecodzienną imprezę. moge sobie podziekowac bez zmieniania co niniejszym czynie. a forum wolnych ludzi chyba informacja za bardzo cie nie obrazila masz bonieckiego na miejscu. pozdrawiam black www.hospicjum.waw.pl/ ********* w pogoni za rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechneg 17.03.05, 16:13 ks.boniecki to wyjątkowo mądry człowiek...posłucham go chetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechneg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:30 Heniutek, nie denerwuj się, ks. Boniecki to postać ze wszech miar ciekawa i godna szacunku. Chociaż jestem luter z krwi i kości, to chętnie posłucham ks. Bonieckiego. Czytuje go w Tygodniku Powszechnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechneg IP: *.szczecin.pl 17.03.05, 12:08 Mycha to Ty nie katoliczka(; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechneg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:20 Tak jakoś wyszło, mysz a na dodatek luterska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iWONA Re:Super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:23 Luterańska chyba? A swoją drogą super, że ks. Boniecki będzie u Dominikanów. Dzięki za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re:Super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:08 Iwonko, to był przymiotnik od słowa "luter" - jak w naszym kraju czasem mówi się pogardliwie o luteraninie (nawiązując do postaci ks. Martina Lutra) więc konsekwentnie - mysz jest luterska a nie luterańska. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re:Super! 17.03.05, 16:15 Gość portalu: MYCHA napisał(a): > Iwonko, to był przymiotnik od słowa "luter" - jak w naszym kraju czasem mówi > się pogardliwie o luteraninie .................................................................... ....naprawde?pierwsze słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re:Super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:30 No bo nie jesteście Miłe Panie luterankami. ------------------------------ A tak na marginesie: Słownik poprawnej polszczyzny PWN (wyd.z 1980) str. 309: luterański - przestarz. luterski: wiara luterańska, pieśni luteranskie,kościół luterański. St. Skorupka Słownik frazeologiczny języka polskiego (wy. z 1985 r), t. 1, str. 398: luterski: I-e - psalmy, I-a wiara [ewangelickie(-a)]. ------------------------------- A zatem - używało się i czasem nadal używa się przymiotnika - luterski?! Czy nie? Anamar - długo jeszcze masz zamiar czepiać się mnie jak rzep psiego ogona?! Niedługo będę Ci się po nocy odbijać czkwawką: my-cha,my-cha,my-cha... Albo Ci siwe MYCHY zaczną latać przed oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar mit oblężonej twierdzy... 18.03.05, 09:36 mycho,ja sie ciebie nie czepiam.ja tylko napisałam,że nie słyszałam o jakimś szczególnie pogardliwym traktowaniu przedstawicieli twojego wyznania...to wszystko.cieszę się,że wreszcie sięgnęłaś po słownik poprawnej polszczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re:Super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:30 No bo nie jesteście Miłe Panie luterankami. ------------------------------ A tak na marginesie: Słownik poprawnej polszczyzny PWN (wyd.z 1980) str. 309: luterański - przestarz. luterski: wiara luterańska, pieśni luteranskie,kościół luterański. St. Skorupka Słownik frazeologiczny języka polskiego (wy. z 1985 r), t. 1, str. 398: luterski: I-e - psalmy, I-a wiara [ewangelickie(-a)]. ------------------------------- A zatem - używało się i czasem nadal używa się przymiotnika - luterski?! Czy nie? Anamar - długo jeszcze masz zamiar czepiać się mnie jak rzep psiego ogona?! Niedługo będę Ci się po nocy odbijać czkwawką: my-cha,my-cha,my-cha... Albo Ci siwe MYCHY zaczną latać przed oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re:Super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:18 Pochlebiasz sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobranoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 23:00 Księżyc w nowiu, kot marcuje Wszystkim w mózgach się lasuje Jedna tylko myśl przewodnia - jak tu Mychę dopaść co dnia. Co tam sens, logiki prawa, Jak zabawa, to zabawa! Towarzystwo rozum traci popadając w wir wariaci. Nikim mnożą, głupstwa piszą, wkrętu myśli nie wyciszą co komórki im pożera niczym „łapa” buldożera! ----------------------- Nie dość że czkawka, to zaraźliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr 18.03.05, 09:41 Gość portalu: MYCHA napisał(a) > > Nikim mnożą, głupstwa piszą, > wkrętu myśli nie wyciszą ................................................................................ .proponuję,gdy wytrzeźwiejesz zastanowić się nad sensem tych słów... qrcze,mimo wszystko wykryłaś kolejny spisek,który sie przeciwko tobie zawiązał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:05 Niby po czym mam trzeźwieć? Chyba,że czyjąć głupotą można się upić... Z Tobą Anamar coraz gorzej. Usiłujesz myśleć za mnie, jak piszesz wyżej - wykrywsz jakieś spiski w moim imieniu, które zawiązały się przeciwko mnie. Choć ja czegoś takiego w Twoich upierdliwych zaczepkach - nie dostrzegam. Najprostrze zdanie w rymowance, która jest słowną zabawą - interpretujesz pod swoje wydumane tezy. Po moich postach przerabiasz słowniki poprawnej polszczyzny, bo się "z tym nie spotkałam" - czy nie czas na konsultacje z psychiatrą? Takie rozdwojenie jaźni nazywa się - schozofrenią, jednym z objawów tego zespołu - jest obsesja. Powtarzam i to na serio - nienawiść, objawiana w jakikolwiek sposób - niszczy, systematyznie, powoli. Spala człowieka od wewnątrz. Nie mnie - Ciebie. Nie wiem kim jesteś - ale zaczyna mnie nieco przerazać ta Twoja obsesja skierowana ku mnie. To jest chore. Rozumiesz? CHORE! Ty nie prowadzisz dialogu, nie zajmujesz stanowiska wobec jakiegoś problemu, nie reagujesz na sparwę - Ty wylewasz pretencje skierowane pod adresem konkretnej osoby, czasem bez sensu, byle tylko coś tam bluzgnąć, byle się przyczepić - jak np. z tym idiotycznym przymiotnikiem "luterski". I to jest nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:44 Ta Mycha to jakaś wariatka. Albo ptasi móżdżek. Ale słowotok. Obsesja. Hej, Anamar, czujesz się prześladowcą? Albo Iwona. Forum to nie prywatny folwark. No, i zaraz nienawiść, hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:13 Tworzycie towarzystwo wzajemnej adoracji? Mozna się zapisać? Bluzgi pod adresem mychy - slabiutkie, oj slabiutkie. A gdzie subtelności w stylu: stara klępa, wytarta mycha z demencją, intelektualne zero minus trzy, idiotka, pośmiewisko konferencji itp. Te finezyne - dziennikara z bożej łaski. Zabrakło już pomysłów? To co robicie to w stylu psiego sikania - a moje na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr 20.03.05, 12:30 Gość portalu: Zołza napisał(a): > Bluzgi pod adresem mychy - slabiutkie, oj slabiutkie. > A gdzie subtelności w stylu: stara klępa, wytarta mycha z demencją, > intelektualne zero minus trzy, idiotka, pośmiewisko konferencji itp............................................................................. .................wiesz,zołzo...może sama spróbuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr IP: *.arkonskie.v.pl 20.03.05, 22:37 Gość portalu: Zołza napisał(a): dziennikara z bożej łaski. ja osobiście chciałbym doznac Bożej łaski i umieć chociaz pisać tak jak Mycha. Ciekawy jestem z jakiej Ty Zołzo jesteś łaski i z jakiego towarzystwa. Sprawdzone jest to że jak ktoś jest cieńki,brakuje jemu argumentów to ucieka się do obelg i drze jałopę ile wlezie,czyśbys była nastepnym uczniem Mistrza Lepera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mała różyczka.. Re: Do Pani Mychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:45 Pani Zosiu, niech się Pani tak nie denerwuje. Trzeba miec poczucie humoru. Młodo to już Pani nie umrze, przepadło, ale wiek średni też ładna rzecz, po co sobie nerwami życie skracać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: Do Pani Mychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:31 Taka Tam Mała Różyczko - ani ja nie przypisuje sobie lat młodzieńczych (więc nieco jestem zdziwiona owym natrętnym przypominaniem mi wieku), ani stan moich nerwów nie wykazuje żadnych napięć. Błąd w interpretacji. Natomiast - organicznie nie toleruję chamstwa w stosunku do siebie ani do innych. I staram się tę plagę tępić na ile potrafię. Można się ze mną nie zgadzać, mieć inne zdanie. Ale są granice, których przekraczać nie wolno - tą granicą jest godność człowieka, bez względu - kimkolwiek on jest. Chamstwo zawsze będę nazywała po imieniu - chamstwem. Na forum wiele osob, skrywająć swoją twarz za nikami myśli, że skoro są anonimowe - wszystko ujdzie im na sucho, że jest przywolenie na maniery z rynsztoka. Że można z dyskusji robić ściek, oblewać się pomyjami i jeżdzić na kimś jak na łysej kobyle i tarzać się w intelektualnym g...nie Ja mówię - nie. Można ostro dyskutować, ale nie naruszać czyjeś godności, nie szamcić człowieka. Tu wcale nie chodzi o mnie, ową forumową MYCHE, ale o pewne zasady. Ci z którym się na forum potykam - mają zgoła odmienne zdanie. I zasad raczej - nie mają. PS. Poczucia humoru mi nie brakuje, tyle, że z chmastwem mi nie do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mała różyczka Re: Do Pani Mychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:01 O, droga Pani! Ja sobie przejrzałam forum i Pani wiele razy obrażała tych, z którymi się Pani potykała. Była mowa o chorobach psychicznych, głupocie, chamstwie. Pani godność jest podeptana, a inni co? Nie mają godności? Jakiś rynsztok Pani im wytyka, ale te Pani posty nie są grzeczne, pani Zosiu. Robi Pani wrażenie niesympatycznej osoby. Każdy, kto ma inne zdanie, albo jakąś wątpliwość względem Pani jest traktowany jak osobisty wróg. I nie wytykam Pani wieku. Sądzę tylko, że tu, na forum jest dużo ludzi młodych, Pani jako osoba dojrzała powinna mieć może kobiecy, matczyny stosunek do młodości. Trochę wyrozumiałości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: Do Pani Mychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:54 Przecież powiedziałam Małą Różyczko - że chamstwo będę nazywała chamstwem, obsesje obsesjami -i nie są to słowa obrażliwe. Ale nazywanie kogoś np. "starym pudłem" czy "idiotką" jest już przekraczaniem granic. I to będę tępić, nie tylko wobec mojej osoby, ale wobec każdego. Jak Różyczko zadałaś sobie trud przejrzenia wszystkich moich postów (podziwiam!!, nieco mnie zaskoczyłaś takim zainteresowaniem...), to inteligentnie powinnaś zauważyć - że jeśli atakowałam - to albo wobec zaistnaiałego faktu, który woła o pomstę do nieba, albo była to reakcja na chamstwo wobec mojej osoby. Jest cholernie cienka różnica - między ostrością i kreowaną agresją wypowiedzi czy komentarzem faktów - a obelgami. To też zechciej przyjąć w swoich rozważaniach nad moją osobą. Wcale nie mam zamiaru być miła dla wszystkich. Nie jestem pogotowiem sentymetalnym dla błądzącej młodzieży ani dla każdego innego przedziału wiekowego. I wcale nie zabiegam, by wszyscy uważali mnie za sympatyczną. Byłoby to ze wszech miar z mojej strony idiotyzmem. Droga Różyczko - ja na serio nie zabiegam o aplauz ogółu. Nie chce być kochana przez wszystkich. Wiem, że są ludzie, którym bardzo zależy na takich relacjach, to jest normalne, Czują sie szczęśliwi, jak na ich widok sala wstaje i są w centrum uwagi. Ale są też ludzie, do których i ja należę, którym taka powszechna akceptacja - nie interesuje, a nawet męczy. Mam grono, bardzo wąskie zresztą - przyjaciół, nieco szersze znajomych - i to mi w zupełności wystarcza. Jest mi nieco głupio, że dla Ciebie jestem osobą niesympatyczną, i miałaś mi to odwagę powiedzieć, ale brutalnie stwierdzę - nie wiem kim jesteś, więc o sympatię anonimowych osób - nie zabiegam. Nie wiem czy atakuję czasami ludzi młodzych - z reguły raczej znam osoby które ukrywają się pod nikami i jak się orientuję do małolatów - nie należą. Mam młodzież wokół siebie - lubimy się, razem pracujemy, część mam przyjemność prowadzić w pracach magisterskich. Skoro zjawiają się u mnie z własnej, nieprzymuszonej woli, potem razem cieszymy się z sukcesów - trudno mi stwierdzić, że mam problemy w relacjach z młodzieżą. Ja ich traktuje na równi ze starszymi. Bez rozróżniania wiekowego. Im to odpowiada, mnie też, zawsze jesteśmy po imieniu. I nigdy nie spotkałam się z tego powodu z objawami braku szacunku, za to z zaufaniem z ich strony tak. Czasami bezmiar ich problemów mnie gnębi, bo nie wahają się mi się z nich zwierzać. Ale dla chamstwa - wyrozumiałości nie było, nie ma i nie będzie. Dla głupoty, która szkodzi innym - także. Trudno Małą Różyczko - muszę Cię rozczarować - raczej się nie zmienię... Matkować światu nie mam najmniejszego zamiaru. Nie oczekuj tego ode mnie. Jeśli chodzi o wyrozumiałosć, wybaczanie - te relacje zachodzą wyłącznie z osobami, z którymi jestem w jakiś stosunkach: np. zażyłosci, pracy, rodzinnych, emocjonalnych itp. Wtedy rozważam wybaczanie, wyrozumiałość i inne sprawy jakie między nami zachodzą. Reszta - proszę mi wybaczyć szczerość i bezpośredniość - jest mi obojętna. Jestem nieco dziwiona tym analizowaniem przez Ciebie Małą Różyczko - czy jestem sympatyczną osobą czy też nie jestem. No, ale skoro masz takie hobby ... Przyznam, że ja sobie obcymi ludżmi nie zawracam sobie głowy, a przyjaciołom mam zwyczaj mówić to leży mi na sercu - powiedzieć prosto w oczy. No, ale chyba na tym przyjaźń między ludźmi polega, nieprawdaż Małą Różyczko?! Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mała różyczka Re: Do Pani Mychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:40 Proszę mi wybaczyć, ale ze "starym pudłem" się nie zetknęłam...Ale tak już jest na forum - parafrazując Forresta Gampa - pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi. :) Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: dla Anamar, Iwony, Pawla ect... z miłym dobr 20.03.05, 12:28 Gość portalu: MYCHA napisał(a): > Niby po czym mam trzeźwieć? ..................................................................... ...........po alkoholu... nie wierzę,żebyś takie bzdety pisała na trzeźwo! > Chyba,że czyjąć głupotą można się upić............................................................................ ...ale żeby własną? > Z Tobą Anamar coraz gorzej. > Usiłujesz myśleć za mnie, .......................................................................... ..no,przydałoby się... jak piszesz wyżej - wykrywsz jakieś spiski w moim > imieniu,........................................................................ ............o nie!spiski wykryłaś sama i szczegółowo opisałaś je na tym forum (np.wątek o krasnoludkach w twoim komputerze,telefonach do redakcji itp) Najprostrze zdanie w rymowance,...................................................................... .....nie tyle najprostsze,co najgłupsze... > > Po moich postach przerabiasz słowniki poprawnej polszczyzny,.................................................................... .......nigdy nie "przerabiałam"żadnych słowników.ucieszyłam się tylko,że sięgnęłaś po słownik.nareszcie "dziennikarka"będzie robić mniej kompromitujących byków... - czy nie czas na konsultacje z psychiatrą?..................................................................... ...eee,aż tak źle chyba jeszcze z tobą nie jest...zresztą,jak uważasz.... > Takie rozdwojenie jaźni nazywa się - schozofrenią, jednym z objawów tego zespoł > u > - jest obsesja......................................................................... ....................nie martw się,jeszcze wyjdziesz z tego! > np. z tym idiotycznym przymiotnikiem "luterski". ..................................................... ......kompletnie nie zrozumiałaś,mycho.ja nie mam nic przeciwko przymiotnikowi"luterski"ja tylko napisałam,że nie spotkałam się z przejawami dyskryminacji luteran w polsce....(ty oczywiście,jak zwykle twierdziłaś,że jestes dyskryminowana...co to jest,cholera,że tak cię wszyscy dyskryminują??) może przeczytaj wszystko jeszcze raz.na pewno zrozumiesz,przecież jak chcesz,to potrafisz... > > Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy MYCHA ja Cie LOVE :) 21.03.05, 11:47 Za pozytywna energię i normalność. Sam jestem normalny, więc ciągnie mnie do podobnego... :) DO MYCHY! Mycha! Tys krynicą normalności, wyjedź stąd, tu łupie w kości. Oczywiście z troski piszę, sam wyjadę, gdy odpiszesz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: MYCHA ja Cie LOVE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:33 Reasumując: zgodnie z wyrażanymi opiniami Anamar, Zołzy, Karolkiewicza, Małej Różyczki i kogoś tam jeszcze, kogo już nie pamiętam albo zniknął z Forum, jestem: idiotką, starym pudłem z demencją, starą babą, zarozumiałą dziennikarą z bożej łaski, osobnikiem, który nie jest dziennikarką, ale tylko o tym mówi, osobnikiem o którym nikt nie wie gdzie pisze i czy wogóle pisze, wytartą MYCHA która nie dba o siebie ("zadbaj o siebie, bo wyglądasz jak stare pudło" - to dla wiadomści Małej Różyczki, która analizuje wszyskie moje posty) zarozumiałym Bucefałem (?!), obrażam miasto i środowisko, wstyd przynoszę środowisku i pośrednio miastu, jest kompromitacją wszystkich konferencji, jest członkiem stowarzyszeń dziennikarskich do którego wpuściły mnie jakieś diabelskie pomioty, przez wyżej wymienionych - nielubiania, i nie cieszę się ich sympatrią, mam mentalność licealistki i to na dodatek marnego liceum, chyba umiem czytać ale nie umiem odczytywać ze zrozumienie postów swoich Adwersarzy, najlepiej - to niech wyniosę się z kraju ect,itp. ------------ Przyznaję - jestem pod wrażeniem! Trzeba przeżywać straszliwe męki, by takie indywiduum znosić na Forum a na dodatek skrupulatnie czytać posty i je komentować. To prawie jak doktoranckie studium osobowości albo jakaś praca analityczna pod zbiorową redakcją. Więć raz jeszcze stwierdzam i to z pełną Swiadmością i na dodatek megalomańsko - bo na studiach miałam najwyższe oceny z psychologii m.in. z zaburzeń osobowościowych: * nienawiść i z tym związana agresja ma niejedno imię - w tym wyrażany, werbalnie stosunek do drugiego człowieka. * est stanem chorobowym i wyniszcza od wewnątrz. * bardzo często ujawnia kompleksy, nierozwiązane problemy, bezradność wobec rzeczywistości, brak tolerancji, wyniszczającą zazdrość, która także w skrajnych przypadkach jest po prostu zewidencjonowaną chorobą. Jest mi przykro widząc u innych takie zawirowania w psychice, bo wiem,że do niczego dobrego nie prowadzą. Zbliżają się święta - więc przyjmijcie Wszyscy Moi Adwersarze, Opluwacze, Bluzgający mi w życiorys - najseredczniejsze życzenia, przede wszystkim - pogody ducha,tego wewnętrznego spokoju zamiast niezdrowych namiętności jakie wywołuje moja osoba. Serdecznie życzę nieco łagodności w obyczajach i tolerancji do postaw innych ludzi. Pozdrawiam świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: MYCHA ja Cie naprawdę LOVE :) 21.03.05, 14:59 przeciez pisałem za co. Za pozytywna energię i normalność. Sam jestem normalny, więc ciągnie mnie do podobnego... :) DO MYCHY! Mycha! Tys krynicą normalności, wyjedź stąd, tu łupie w kości. Oczywiście z troski piszę, sam wyjadę, gdy odpiszesz.... :) Wyjedź stąd to troska o zdrowie, a sam wyjadę gdy odpiszesz, to jest na serio, bo zkładam, że duch nasz jest jednorodny! Oczywiście na maila, bo forum nie jest przyjaznym środowiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA do Billa Re: MYCHA ja Cie naprawdę LOVE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:30 Zobacz czy Ci jakiś gołąb poczty nie doniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 ale żeście się nagadali o tych rekolekcjach 21.03.05, 18:48 Myszko, chyba tylko do Ciebie dociera to, co chce przekazać ks. Boniecki w swoich naukach. Prawdziwi katolicy nie prowadziliby takiej dyspóty, to katolaki z poglądami Rydzyka, Jankowskiego i innych oszołomów. Daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mała różyczka Re: MYCHA ja Cie LOVE :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:00 O, wypraszam sobie! Nigdy nie nazwałam Pani : > idiotką, > starym pudłem z demencją, > starą babą, > zarozumiałą dziennikarą z bożej łaski, > osobnikiem, który nie jest dziennikarką, ale tylko o tym mówi, > osobnikiem o którym nikt nie wie gdzie pisze i czy wogóle pisze, > wytartą MYCHA która nie dba o siebie ("zadbaj o siebie, bo wyglądasz jak stare > pudło" - to dla wiadomści Małej Różyczki, która analizuje wszyskie moje posty) Jako nowa na forum, czytałam WSZYSTKIE posty z kilku dni, nie tylko Pani. Siłą rzeczy wyrobiłam sobie powierzchowne, ale zawsze - opinie kto jest kto. Na forum. Li tylko. Mam świadomość, że ludzie się bawią, że pozują, żartują. I dobrze. Bardziej mnie drażni koszmarna ortografia, niż to, co ludzie piszą. Niech sobie piszą, co chcą. Pozdrawiam. P.S. Wytarta Mycha to już przesada, jest Pani zadbaną babką, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re:Super! IP: 62.69.200.* 18.03.05, 20:30 Chcialam zauwazyc, ze do przestawicieli innych wyznan rowniez uzywa sie pogardliwych okreslen. Dla przykladu proponuje poczytac niektore posty w okolicach Bozego Ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.N Re: blecki ! to nie forum Tygodnika Powszechneg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:10 H56! To również nie forum Trybuny Ludu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: *.arkonskie.v.pl 17.03.05, 20:48 Wiesz co Blackexit tak sobie myslę że Ks.Bonieckiego trzeba by zaprosić do Portu aby wygłosił rekolekcje może wtedy ta banda by przejrzała na oczy i zaczęła ze sobą rozmawiać a nie szczekać na siebie jak te wściekłe psy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klata Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:18 Boniecki szpieg niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 a co to za autorytet , ten Boniecki ? IP: *.comnet.krakow.pl 18.03.05, 00:37 chętnie bym zapytał ,ale akurat ten ksiądz to bardzo porządna postać kościoła katolickiego nawet dla ateisty. Ale cóż z tego, że człowiek dobrze mówi, jak to i tak jakby grochem o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
rpoznan A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! 18.03.05, 01:20 Co,że Luteranka?No i dobrze!Nie lubicie luteran?A czemu to?Bo nie katolicy? Czy musimy różnicować ludzi ze względu na ich wiarę?Mnie się wydaje,że nie. Jak dobry i prawy człowiek,to czy w wierze czy nie,to najwyższego szacunku godzien!Nieprawdaż!Ja ze strony protestantów i Żydów nigdy żadnej krzywdy, ani zła nie zaznałem!A od katolików mnóstwo całe!Innych trzeba akceptować- są częścią naszego świata!Oczywiście z ust katolików bardzo często padają deklaracjie tolerancji!W nos sobie niech wsadzą tolerancję!Tolerancja z samej zasady jest warunkowa!Powtarzam!W nos sobie wsadźcie tolerancję!Drugiemu człowiekowi należy się od nas bezwzględna,a nie warunkowa,AKCEPTACJA!!!! Każdy z nas ma potrzebę akceptacji i każdy z nas powinien innych akceptować! Wiem,to nie łatwe!Ale walczmy!Z sobą!Nie z innymi!Pozdrawiam.Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atealeczyista? Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 01:33 nie czytałem nawet Twego postu gdyż jest po prostu napastliwo - prymitywny. a jeśli chodzi o myszkę to doprawdy nie lubię jej za to że ze swoją mentalnością licealistki jest dziennikarką i przynosi wstyd temu zawodowi i memu miastu pośrednio. co do wiar róznych to luterani i katolicy sa siebie warci howgh Odpowiedz Link Zgłoś
rpoznan Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! 18.03.05, 01:47 Napastliwy?A, w którym miejscu?Mój post był odpowiedzią na ataki na Mychę,spowodowane jej informacją,że jest luteranką!Tylko tyle! Nie czytałeś,ale uważasz,że był napastliwy!To brzmijak:nie jadłem pierogów,ale wiem,że są niedobre!Skąd Ci się to wzięło!Post o naszej ksenofobii i apel o akceptowanie innych uznałeś za coś złego!No dobra!Nie przepraszaj,tylko jeszcze raz przeczytaj,nie martw się,mnie także czasem zdarza się niezrozumieć od razu! Błądzić rzecz ludzka!Oczywiście serdecznie pozdrawiam!Aha.W każdej grupie są i dobrzy i źli,bez względu na...cokolwiek!Roman Gość portalu: atealeczyista? napisał(a): > nie czytałem nawet Twego postu gdyż jest po prostu napastliwo - prymitywny. > a jeśli chodzi o myszkę to doprawdy nie lubię jej za to że ze swoją mentalności > ą > licealistki jest dziennikarką i przynosi wstyd temu zawodowi i memu miastu > pośrednio. > co do wiar róznych to luterani i katolicy sa siebie warci > howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notennojakmutam Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 02:00 przyznaję twa wypowiedź godna szacunku. zbyt rychło wysnuwać tezę poczęłem. jednak w końcu ostatecznie to o mysze mowa była wiec ja zkwitowałem howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdiwiony Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:45 To ta cała mycha jest dziennikarką? Skąd to wiadomo? Ee. Może tylko tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zdiwiony Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:44 Jesteś zupełnie nie doinformowany. W telewizji myszy nie widzialeś? Tam taki popłoch, że ostatnio to nawet noszą na rękach żywego białego kota w różowych smyczach. Był kilka dni temu w kabareciku Olgi Lipiskiej a wczoraj w kolejnym odcinku "Pensjonatu pod różą". Zadzwoń w te pędy do stolicy to ci może telefon, albo jaki pager do mychy dadzą. I nie zapomnij dodać że chodzi ci o redaktor myche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:07 Aa..To jest mysz telewizyjna! Może dlatego tak słabo pisze. Miejmy nadzieję, że nie sepleni.TV schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BCC Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:06 Poszukaj sobie na tej liście. Na pewno jest. OSTRE PIÓRA 2001 przyznane w lutym 2002 r. przez BCC za artykuły dot. ekonomii i gospopdarki. OSTRE PIÓRA - NAGRODY SPECJALNE Witold Gadomski – Gazeta Wyborcza Krzysztof Gołata - Redaktor Naczelny Businessman Magazine Łukasz Kwiecień - Redaktor Naczelny Gazety Giełdy Parkiet Dorota Warakomska - p.o. Kierownika Zespołu Panoramy Tomasz Wróblewski - Redaktor Naczelny Newsweek Polska OSTRE PIÓRA 2001 Zofia Bąbczyńska-Jelonek - Obserwator Zachodniopomorski, Magazyn Portowy Tomasz Boruszczak - TVP3, oddział Łódź Elżbieta Cegła - Gazeta Krakowska Tomasz Czeczótko - TVP3, oddział Kraków Grzegorz Gołębiewski - TVP3, oddział Szczecin Rafał Hirsz - Radio Gdańsk SA Jolanta Kawecka-Woldan - TVP3, oddział Katowice, Redakcja Opolska Artur Kiełbasiński - Dziennik Bałtycki Antoni Kowalik - Rzeczpospolita Marian Krygier - TVP3, oddział Łódź Wiktor Legowicz - Radio BIS Grażyna Leśniak – Rzeczpospolita Zbigniew Madej - Dziennik Zachodni Sławomir Matczak – TAI, Panorama Roman Młodkowski - TVN 24 Tadeusz Mosz - TVP SA, Plus Minus Sławomir Olzacki - Tygodnik Ostrołęcki Sławomir Ostrowski - Radio Olsztyn S.A. Marta Pionkowska - Gazeta Prawna Beata Skowrońska - TVP3, oddział Białystok Joanna Solska - Polityka Aneta Stabryła - Życie Maria Szczuka - Gazeta Pomorska Edward Szuba - Radio dla Ciebie Marzena Szwaczko - Gazeta Wyborcza Mariusz Szymyślik – Radio Merkury SA Piotr Talaga - Głos Wielkopolski Krzysztof Tomaszewski - Prawo i Gospodarka Maria Trepińska - Puls Biznesu Mieczysław Wodzicki - Trybuna Joanna Wrześniewska - POLSAT Sylwia Zadrożna - Polskie Radio SA, Radio Biznes Michał Zieliński - TVP3, oddział Lublin; WPROST Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! 20.03.05, 12:34 Gość portalu: zdiwiony napisał(a): > To ta cała mycha jest dziennikarką? Skąd to wiadomo? Ee. Może tylko tak mówi. ................................................................................ ......właśnie....też jestem zdziwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:20 Nie musisz mnie lubić, to Twoje emocje a nie moje - ale z tym wstydem dla miasta i dla Ciebie to nie rozumiem - to może byś tak nieco bliżej wyjaśnił na czym polega? Kompromituję miasto artykułami? Musisz się wstydzić z tego powodu? Może jednak najpierw odpowiesz sobie na kilka pytań: Czy redakcje które w końcu zamawiają u mnie artykułu są na licealnym poziomie? Czy kolegia naukowców i ekspertów, które dopuszczają me artykuły do druku w periodykach naukowych w kraju i zagranicą - są na tak niskim poziomie, że przyjmują do artykuły dziennikarza z licealną "mentalnością"? Czy "The Economist" dla którego prowadzę co jakiś czas analizy - jest na poziomie "licealnym"? Nie wiem czy to wstyd dla miasta, gdy dziennikarz z "licealną mentalnością" dostaje prestiżową nagrodę dzennikarską "Ostrego Pióra" i np. razem z red. Gadomskim (GW), a przecież musiałam się wykazać jakimiś artykułami i przejść sito eliminacyjne. Nie wiem czy to wstyd dla środowiska, gdy o takiego nędznego dziennikarza jak ja zabiegaja redakcje poza krajem a z opracowań korzystają eksperci rządowi, ministrowie i świat nauki. Możesz mnie nie cierpieć i posądzać o Bóg wie co, ale jednego mi nie możesz zarzucić - że miasto, czy środowisko z mego powodu cierpi. Jeśli masz ochotę się wstydzić za cały swiat - to Twoja sprawa, ale za mnie akurat nie musisz. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:27 To co wyzej - adresowane jest do "atealeczyisty" Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! 20.03.05, 12:40 Gość portalu: MYCHA napisał(a): > Może jednak najpierw odpowiesz sobie na kilka pytań: > Czy redakcje które w końcu zamawiają u mnie artykułu są na licealnym poziomie?................. TAK,Z TYM,ŻE TO MARNE LICEUM.. > Czy "The Economist" dla którego prowadzę co jakiś czas analizy - jest na > poziomie "licealnym"?........................................................... .....A OBSERWATOR ZACHODNIOPOMORSKI? > Nie wiem czy to wstyd dla środowiska, gdy o takiego nędznego dziennikarza jak > ja zabiegaja redakcje poza krajem a z opracowań korzystają eksperci rządowi, > ministrowie i świat nauki. ......................................................................... .......RATUNKU!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! 18.03.05, 09:43 romanie!bardzo lubię luteran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: A Co Się Tak Czepiacie MYCHY!!! IP: *.szczecin.pl 18.03.05, 10:05 Ja tam lubię wszystkich ludzi czy to luteranin czy jezuita,babtysta,mormon,prawosławny,protestant,mahometanin,tych co ze mnie szydzą,dokuczają,lubię ich i wybaczam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WilloW Re: Akceptacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:54 Akceptacja. zgadzam się. A swoją drogą z iloma luteranami miałeś do czynienia? Ja tez nie zaznałem krzywdy od np. Aborygenów. :) Bo żadnego nie widziałem. Żyjesz wśród katolików, więc wszystko, co Cię spotyka, czy dobre, czy złe, spotyka Cię od nich. Ludzie są tylko ludźmi. Bez względu na wyznanie. Jaką by się nie szło drogą, zawsze jest pod górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: 212.14.63.* 18.03.05, 01:30 Fajny facet. Polak katolik. jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gravity. katolewak juz predzej. IP: 83.168.104.* 19.03.05, 23:01 jest OK bo jest z tygodnika Powszechnego, pseudokatolickiej przypudówki GW czyli jest swój, swojski, salonowy, postepowy...jednym słowem jest OK nie to co tradycjonalisci, ciemnogród itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Stanowczo wolę j.św. XIV Dalajlamę . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Stanowczo wolę j.św. XIV Dalajlamę . n/t IP: *.szczecin.pl 18.03.05, 12:56 A ja Proboszcza Szwajkosza z byłej mojej parafi,kiedyś na moje pytanie ile za posługę się należy ,odparł cytuję:co łaska nie mniej niż 500zł.Żartowniś,oj żartownis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WilloW Re: Stanowczo wolę j.św. XIV Dalajlamę . n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:06 Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 a mówił coś o moralności księży ? IP: *.comnet.krakow.pl 18.03.05, 14:12 w Koszalinie Sąd zamknął 6 / sześciu / oszustów w koloratkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trezor Re: a mówił coś o moralności księży ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:47 A mówił. A tu i ówdzie zamknęli paru czerwonych za oszustwa, złodziejstwo i malwersacje. I jeszcze paru zamkną, spokojna głowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Stanowczo wolę j.św. XIV Dalajlamę . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:48 Gość portalu: WilloW napisał(a): > Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Czy to tekst o katolickim niebie ? Pożyjemy zobaczymy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:28 To rzeczywiście ciekawy człowiek. Bywa, że trochę przynudza i mówi monotonnie, gdy zagłebia się we własne myśli i zapomina o słuchaczach. Ale to rekolekcje dla spóźnialskich i poszukujących - tak głosi afisz. Chętnie przyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalamburyna Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 14:36 Jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ksiądz Boniecki nudnie mówił czy pisał a słucham i czytam go najczęściej jak mogę. Pozatym, wolę jego jako rekolekcjonistę niż jakiegoś mamejowatego księdza z parafii obok, który będzie mi mówił pięknymi słowami jak to Jezus mnie kocha. Nie tędy droga. Ksiądz Boniecki potrafi pokazać nie tylko drogę do Boga, ale tym którzy nie wierzą, pokazuje drogę prawego i wartościowego życia. Wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:42 Przeciez Boniecki to pierwszy antysemita w IIIRP! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:45 cZŁOWIEKU CO tY PLECIESZ, PRZECIEZ ON JEST żYDEM, WIĘC NIE MOŻE BYC ANTYSEMITĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:47 Nie mam ochoty z Toba rozmawiac człowieku... Z idiotami sie nie rozmawia. Powiem Ci tylko dla oświecenia, że to własnie Żydzi prowokuja do antysemityzmu, bo jest im to potrzebne do kultywowania mitu narodu wybranego, tak jak holocaust jest im potrzebny do budowania tożsamości diaspory... Nie bede się rozwijał, bo i tak tego nie zrozumiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:50 Sorry, ale chyba jestes UWolem z tym swoim poczuciem wyższości... Zatrudnij sie w GW albo juz tam pracujesz sądząc po twoim nicku debilu!!!!!!! Dialog człowieku! Wiesz co to jest dialog? Zresztą szkoda czasu na dyskusje z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:52 Przepraszam, ale czy ja kogos obrażam? Wyrażam tylko swoje zdanie. Jestes prymitywny, więc zwracam sie jak do prymitywa. A jeśli nie jesteś to nie bądź także na pismie..... zresztą masz chyba jakąś schizę i idź się leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:53 Schize to chyba ty masz. Wole posłuchać radia Maryja niż z Toba rozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:56 Masz coś przeciwko radio maryja? To jedyne wolne radio w Polsce. Polecam dyskusje publicystyczne i treściach tak zaangażowanych w REALNE problemu Polski, że czegos podobnego nie usłyszysz w żadnej matrixowej stacji. To radio przypomina mi duchem, ducha Solidarności i mam nadzieje, że wskrzesi takiego ducha w Narodzie i ten umęczony przez układ okrągłostołowy Naród się podniesie i zmiecie drajców z mapy Polski Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 17:59 Byłbym Ci wdzięczny, jakbyś najpierw nauczył się pisać. Potem zrobił sobie deprogramację mózgu, bo przedawkowałeś Radio Maryja... i dopiero potem zaczął ze mną rozmawiać. Jaka zdrada człowieku. To była ugoda, aby nie było rozlewu krwi w Polsce. Nie będe o tym dyskutował, bo to już jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 18:01 Ok, nie musimy rozmawiać, bo i tak się nie dogadamy. W Polsce ścierają sie dwie przeciwstawne wizje Polski. mam nadzieję, ze zwycięzy ta słuszna czyli moja i wszystkich uczciwych, prawdziwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Re: Ks. Boniecki w Szczecinie 18.03.05, 18:03 Nasz okrągłostołowa wizja wygra. Wy, pachołki Rydzyka możecie nam skoczyć. Polityka to nie domena uczciwości, to domena sprytu i kasy. My ja mamy, Wy nie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy DO THE.BILLA 18.03.05, 18:23 HEJ! THE.BILL... GRYPKA CZY COSIK INNEGO GORĄCZKOWEGO MOŻE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No wlaśnie Re: DO THE.BILLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:46 Schizoidalny dialog the Billa.Europy z ...the.Billem Europy podlany sosikiem fobii i antysemityzmu. Wyjątkowo cięzki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: Ks. Boniecki w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:24 Zgadzam sie z tym, co napisałaś o klasie ks. Bonieckiego. Słyszałem go w ubiegłym roku w czasie Tygodnia Społecznego, też u dominikanów. Człowiek wielkiego formatu. Ale wtedy może miał słabszy dzień. Każdy ma do tego prawo. Nawet ks. Boniecki. Podtrzymuję zatem to, co napisałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 ile jeszcze postów musicie napisać blekusie ? IP: *.comnet.krakow.pl 18.03.05, 18:45 jaka dyskusja, he,he. Boniecki, nie może być nie zauważony. Jeszcze będą zapewne pełne zachwytów posty, ze szczegółową analizą każdego zdania wypowiedzianego przez rekolekcjonistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienn Re: ile jeszcze postów musicie napisać blekusie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:02 Nie musisz tego czytać. Rekolekcje też nie sa przymusowe, całkiem odwrotnie niż pochody pierwszomajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: ile jeszcze postów musicie napisać blekusie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:06 Vienn, daj spokój. H56 prawdopodobnie ma wewnętrzną MISJĘ dowalania Kościołowi. Wtedy nie dostrzega się własnego chamstwa i prostactwa. Typowe zaślepienie. Coś jak lepperyzm czy rydzykizm. Tyle, że u H56 dużo mniej wyrafinowany. Jest anonimowy, więc nie musi się ograniczać. Ciekawe tylko, czy kiedyś i on chodził do kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienn Re: Do księdza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:10 czy to kapłańska rada? ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: Do księdza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:01 Rada, nie rada. W każdym razie zdrowy rozsądek. Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolkiewicz. Resume IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:51 Zrobił się całkiem ciekawy wątek ale niszczą go 2 osoby: bill europy (ewidentny wariat spamujący) oraz Mycha (nadęty bucefał przekonany o własnej ponadprzeciętności i nie rozumiejący innych postów). Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy do Karolkieiwcza 21.03.05, 11:50 Ponad góry, doliny, morza, oceany po kres wypełnionej eterem przestrzeni gdzie nie siega mysl Karolka... Pójdź se czasem do spowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolkiewicz. Re: do Karolkieiwcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:57 Billu! Jeżeli by Twa miłość do Mychy miała przybrać bardziej konkretne formy, błagam o jedno: ANTYKONCEPCJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: do Karolkieiwcza IP: *.szczecin.pl 21.03.05, 12:28 Daj spokój z tą antykoncepcją ,mamy niż demograficzny(; Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Resume 21.03.05, 15:29 Gość portalu: Karolkiewicz. napisał(a): Mycha (nadęty bucefał przekonany o własnej > ponadprzeciętności i nie rozumiejący innych postów). * w przeciwienstwie do niej ty wnosisz do tego watku niezwykle duzo tworczej i merytorycznej mysli, chocby jak ta mysl powyzej ktora byles laskaw sie z nami podzielic... nie pozdrawiam, albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 dlaczego mój post nie jest ostatni ? IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.05, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 dlaczego mój post nie jest ostatni ? IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.05, 00:38 władowano go do środka, nic z tego nie kumam. Adminie, boisz się katolaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: dlaczego mój post nie jest ostatni ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:03 H56 napisał:<dlaczego mój post nie jest ostatni ?> Bo ostatnich gryzą psy! Odpowiedz Link Zgłoś