Dodaj do ulubionych

widziałem Panią Radną MJW

IP: 62.69.200.* 19.03.05, 15:52
w tv gryf, z dużym wdziękiem przymierzającą różne części damskiej garderoby.
naprawdę szkoda, szkoda Pani do polityki.

mp
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 19:43
      a wiesz ile to trzeba okien sie nasprzedawać,
      żeby potem tak se poprzymierzać?
      No to gdzie sie nie ruszysz to trzeba tak se popatrzeć...
      i ...sprzedac pare okien...
      Wiem bo tez sprzedaje, no nie okna...
      Wiem, bo mi mówili, ze trzeba dużo okien sprzedwać...
      • Gość: Marian Paździoch Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 62.69.200.* 19.03.05, 20:14
        andre, nie znam sie na oknach i o ile dobrze wiem, to za przymiarkę się nie
        płaci. są kobiety które jeszcze robią na tym całkiem grzeczną kasiore. choć nie
        wszystkie się nadają. mów co chcesz, ale mnie sie ten pokaz podobał.

pozdrawiam serdecznie!mp
        • Gość: andreas Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:28
          wiesz na przymiarki, to może i kasy nie trzeba...
          ale kobieta jak przymierzy i ładnie wyglada,
          a piszesz że ładnie,
          to juz tak łatwo nie odda!
          Musi to mieć...
          patrz ile kobiety wydaja i co robia by pieknie wyglądać!

To wszystko dla nas...?
      • Gość: wujekmarek55 Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 217.153.6.* 20.03.05, 20:17
        widziałem MJW prowadzącą samochód jednocześnie rozmawiając przez telefon
        komórkowy(kilka razy) MJW ma kompleks szrokiego tyłka bo nosi zawiązany swetr
        na biodrach. widziałem ją na plaży-TRAGEDIA
        • Gość: mamoniowa Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 62.69.200.* 20.03.05, 20:25
          to znaczy sugerujesz, ze sweter wiazany na biodrach dziala wyszczuplajaco?
        • Gość: hexa Re: 36-38 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:34
          Pani Jacyna kupuje często ubrania w naszym sklepie w rozmiarach 36-38.To akurat
          najniższe rozmiary damskie więc takie gadanie jest głupie.
        • Gość: gucio Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:43
          A nie wstyd to korzystać z podwiezienia samochodem przez panią radną a potem
          tyłek (w całym tego słowa znaczeniu)obrobić? Tacy to są przyjaciele (a może
          przyjaciółki :)).
          P.S. Pani Małgosiu, faceci lubią zdrowe tyłki i wąska talię. Myślę,ze pani
          doskonale o tym wie :)
          • Gość: XXL Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.szczecin.pl 21.03.05, 10:31
            Gość portalu: gucio napisał(a):
            faceci lubią zdrowe tyłki i wąska talię.
            o tak,o tak aż się rozmarzyłem i dodam jeszcze że duży biust,bynajmniej ja (;
            Czuć wiosnę w ciałach jamistych ha,ha
        • Gość: post it! Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:24
          Wujku, czego się czepiasz starszej pani?
    • anamar Re: widziałem Panią Radną MJW 20.03.05, 12:45
      WIDZIAŁAM ORŁA CIEŃ...
    • Gość: mamoniowa Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 62.69.200.* 20.03.05, 17:40
      Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):
      naprawdę szkoda, szkoda Pani do polityki.

A co? Proponujesz tej pani branze tekstylna?? Mysle, ze jeden Arkadius
      wystarczy, tym bardziej, ze okazal sie niewypalem.
      • Gość: zdziwiony Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.teleton.pl 20.03.05, 18:18
        jak to niewypał!Arkadius?jestem facetem ale z tego co piszczy tu i ówdzie to
        sukces a wy kobitki sikacie na sama myśl założenia czegos "od arkadiusa" no i
        wiem że jest cholernie drogi i tu chyba mamoniowa maasz racje jeśli ci chodzi o
        jego butik w wawie...
        • Gość: mamoniowa Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 62.69.200.* 20.03.05, 18:51
          Ja co najwyzej moge sikac ale na na przyklad poszarpane jeansy. Nie znam tez
          kobiety, ktora chcialaby wygladac a'la Matka Boska Ostrobramska.
          Poza tym mysle, ze niewypal butiku w jakims stopniu odwierciedla kariere
          kreatora. Jakos nie slychac o sukcesach kolejnych kolekcji.
          • Gość: v2 Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:12
            no, no ! Ciekawe !
      • Gość: Marian Paździoch Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 62.69.200.* 20.03.05, 20:42
        Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> A co? Proponujesz tej pani branze tekstylna?? Mysle, ze jeden Arkadius
        > wystarczy, tym bardziej, ze okazal sie niewypalem.

* czy ja wiem? kiedyś widziałem jak gotuje, teraz pokaz mody. ta kobieta ma w
        sobie wiele ukrytych talentów.

* arkadius niewypałem? co to, to nie.

• Gość: andreas Re: widziałem Panią Radną MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:04
          ja tam tym sie tak nie fascynuje,
          ale gdzieś czytałem że sie wziął i wyjechał do Anglii
          ten Arcadius
          • Gość: mamoniowa Re: widziałem Panią Radną MJW IP: 62.69.200.* 21.03.05, 20:19
            A moze wrocil do Parczewa he he?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka