Dodaj do ulubionych

Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:04
To nie jest dobra wiadomość.
W Polsce w wyborach prezydenckich może dojść do identycznej sytuacji jak w
Szczecinie w wyborach Prezydenta miasta. Efekt może być taki sam jak efekt
rywalizacji RuJnowicz-Jurczyk, efekt głupoty Piechoty, Puzyny i Gazety
Lokalnie Wyborczej.
Głupie, bez wyobrażni tzw elity polityczne (dlatego ciągniemy się w ogonie
Europy) związane z SLD, Preziem, Frasyniukiem i Gazetą Wyborczą zaczną
lansować takiego ogólnopolskiego Runowicza. I co ?
Szczecinianie już wiedzą jaki może być wynik tej głupoty.
Sondaże na poparcie tej możliwości :
Donald Tusk i Lech Kaczyński cieszą się największym poparciem jako kandydaci
do fotela prezydenckiego - wynika z marcowego sondażu Polskiej Grupy
Badawczej (PGB). Na obu polityków chce głosować po 16 proc. ankietowanych.
Kolejne miejsce w prezydenckim rankingu zajmują Andrzej Lepper (Samoobrona) -
13 proc
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 22:08
      Antyknajak nie kracz bo wykraczesz tak jak ja ostatni wynik meczu Pogoni
      • aroma1 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 22:12
        śmieszne to i nieprawdziwe :)
        Pracujesz w reklamie ?
        • Gość: Antyknajak Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:16
          Aroma to wcale nie jest śmieszne. Realne jest tak samo jak realny jest Jurczyk
          jako Prezydent miasta.
          To ten sam mechanizm i podobna sytuacja.
          W lepszych czasach od tych dzisiejszych cała Polska mobilizowała się , a
          niektóre organy i media działały na granicy prawa aby niejaki Stan Tymiński nie
          wygrał z Wałęsą i Mazowieckim w rywalizacji.
          • aroma1 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 22:39
            Nie denerwuj mnie, to wszystko zalezy od ludzi , od wyborców, jeśli ludzie nie
            pójdą, zostaną w zniechęceni przez polityków w domach, to sie wybiora sami.
            Pomysl, przez chwilę, jesli ludzie będa mądrzy to pójda na wybory i oddadza
            mądry glos - chodzi o mądry glos - chodzi , by ludzie przestali wierzyć w
            gruszki na wierzbie , a zaczeli trzezwo patrzeć - nikt im nic nie da - tylko
            dobry program gospodarczy może pomóc w rozwoju , a nie socjal.

• Gość: XXL Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 22:46
              aby oddać "mądry głos" trzeba mieć na kogo,jak na razie to sama kicha
              polityczna,dobry program gospodarczy, o czym ty mówisz kobieto niech polityka
              przestanie się wpierdzielać do gospodarki,fiskuć wespół z ZUS-em zarzynać firmy
              to i rozwój będzie i social nie bedzie potrzebny
            • Gość: Antyknajak Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:46
              To Ty mnie nie denerwuj :-)
              Tak z dnia na dzień po latach zniewolonych umysłów ludzie dojrzeją ni stąd ni
              zowąd do demokracji, do której gdzieś indziej dojrzewano dziesiąt lat.
              To potrwa latami i na tym polega obecne niebezpieczeństwo.Tu i teraz. Kto
              kalkuluje obecnie tzw pełną świadomość społeczną popełnia błąd w kalkulacji i
              przejedzie się na tym jak Unici, Od Nowa i Komuchy w Szczecinie w sprawie
              Jurczyka.
              • aroma1 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 22:51
                hej, zaczynacie wreszcze mądrze mowić - wszyscy o tym wiemy , że gospodarka, po
                pierwsze gospodarka, a kto taki program ma ? - no prosze , powiedzcie mi - kto -
                jest taka partia , ktorą nie dopuszczają do mediów - powiedzie na kogo
                glosowac chcecie ?
              • piotr33k2 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 22:53
                tak kajak juz orzekł że jak wygra lepper to będzie wina uni
                wolności ,frasyniuka itp. maniakalny obłęd tego typa siegnął zenitu0!.
                • aroma1 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 22:55
                  nie straszcie, wierzę w mądrość narodu
                  • Gość: XXL Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 23:03
                    Idę zapalić na balkon,jak wrócę to może uwierzę w "mądrość narodu" (-:
                    • aroma1 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 23:04
                      najlepiej sie z problemem przespać
                      jutro ta madrość się ukaże - dobra ?
                      milego dymku ;)
                      • aroma1 Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP 23.03.05, 23:07
                        do snu weż sobie redaktora felietonow Ziemkiewicza :)
                        jest przekonywujący
                        ja troszeczkę przejrzałam na oczy
                        spijcie spokojnie
                        • Gość: XXL Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.arkonskie.v.pl 23.03.05, 23:12
                          pa,miłych snów(-:
                  • Gość: Koniuszko Marian Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:13
                    No to Antykajak próbuje ci wytłumaczyć jak to jest z mądrością narodu.
                    Mądrość nie wygrywa wyborów tylko większość.
                    • szymonkaczmarek Dizęki Antek... za gwóźdź do tej trumny... 24.03.05, 02:02

--absolutna racja. i tylko się pociachać. a przecie, stawiając przykład
                      Mundka , wiesz ,że wiem co myślisz...:( znikąd pomocy????

"wszyscy myślą o sobie,tylko ja myślę o mnie"
                      • aroma1 Re: Dizęki Antek...podnieść rózyczkę . 24.03.05, 07:33
                        wyspani, pojedzeni bedziemy mądrować nad mądrością narodu
                        taka mała lekcja o politykowaniu
                        tylko jeszcze kawusia
                        i odrobinke pracy

może zacznijmy od odczarowania narodu i odtworzenia mu oczu szeroko zamknietych

• aroma1 Re: Dizęki Antek...niespodzianka . 24.03.05, 08:53
                          O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
                          Albowiem w kraju tym zaczarowanym
                          gdzie - jak w złej bajce-ludżmi rządzą osły,
                          jakież tu mogą być właściwe zmiany?

Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
                          rosną, milicji - coraz dłuższe pałki,
                          i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
                          i coraz bardziej mózg sie robi miałki.
                          Tu tylko może prosperować gnida,
                          cwaniak i ku.., łotr i donosiciel.....

Janusz Szpotański
    • Gość: play Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.teleton.pl 24.03.05, 09:14
      No i to by było na tyle. I tak ciut za długo jak na cienką zaczepkę autora.
      • Gość: Ekspans Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: 83.168.120.* 24.03.05, 09:24
        Przy wysokiej frekwencji mamy Leppera na fotelu prezydenta pewne jak w banku.
        • Gość: Koniuszko Marian Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:02
          Gość portalu: Ekspans napisał(a):

> Przy wysokiej frekwencji mamy Leppera na fotelu prezydenta pewne jak w banku.
          Frekwencja nie jest tu aż taka ważna bo tak czy owak Lepper dojdzie do drugiej
          tury ,ważniejsze są preferencje niezdecydowanych wyborców którzy te wybory
          rozstrzygną, na co będą zwracać uwagę czy na programy czy na ogólny image ,czy
          na medialność kandydata.Nie wiadomo ilu ludzi da się zwieść populizmowi.

• Gość: play Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.teleton.pl 24.03.05, 09:47
        W jakim banku ? Jakakolwiek frekwencja by nie była, Lepper ma NAJWIĘKSZY
        elektorat negatywny i ta kula unogi nie wyniesie go na powierzchnię.
    • Gość: leszek Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.05, 06:54
      No i co z tego!
      Przejedzcie sie panowie tramwajem, autobusem, idzcie na Turzyn.
      Zobaczycie wtedy na czym to polega.
      Spoleczenstwo (excuse le mot!) jest biedne, schorowane, szare.
      W telewizji wchodzimy do Europy (jestem goracym zwolennikiem), ale na podworku
      syf i gnojowka. W Sejmie za to banda gangsterow ktora opanowala dom wariatow
      oderwala sie od rzeczywistosci.
      Przestanmy sie gniewac na Leppera i jego elektorat.
      Taki jest ten kraj w ktorym 99 procent stanowia katolicy, a lepsza czescia jest
      niby taka doktor Lubinska na stanowisku Profesora.
      I co z tego ze Lepper ma notowania.
      Ja mialem wczoraj trzy orgazmy!
      • Gość: Koniuszko Marian Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:03
        Jak ci się to udało?

• Gość: Ja Re: Andrzej Lepper może zostać Prezydentem RP IP: *.pomorzany.v.pl 25.03.05, 20:12
      No i dobra, czemu prezydent ma być lepszy od narodu. Skoro z mądrości tegoż
      Lepper będzie pierwszym, to w czym problem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka