Dodaj do ulubionych

SDPL - Socjaldemokracja Polska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:49

SDPL nie będzie wchodzić w sojusze z tą sitwą.

Marek Borowski pójdzie na prezydenta pod szyldem SDPL.

Eseldowcy mogą sobie apelowac do woli.
Obserwuj wątek
    • Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:53
      Trudno sobie wyobrazić żeby na jednej liscie wystartowali Elżbieta Romero z SDPL i Jacek Piechota z sojuszu SLD-PD.
      • Gość: wyborca Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:54
        rzeczywiście - trudno!
        :)
        • Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:03
          Kurcze. Jaka dyskusja się zrobiła. Szkoda, że o takich głupotach.
          • hanuta1 Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska 30.03.05, 23:17

> Kurcze. Jaka dyskusja się zrobiła. Szkoda, że o takich głupotach.

Mój jest ten kawałek podłogi. Nie mówcie mi więc co mam robic!
            SDPL pzpr sld kolejność nieistotna. Uczę się skrótowców. Na przykładach...

• Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:19
              Nikt ci nie mowi. "Róbta co chceta" tylko nie psujta niczego.
    • Gość: Antyknajak Re: Elżbieta Romero wyprzedza ............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:37
      Elżbieta Romero wyprzedza epokę jeżeli chodzi o kreatywność i intelekt.
      • Gość: Obywatel A propos SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:29
        Każda partia w swoich szeregach ma czarne owcze. SDPL nie jest wyjątkiem.
        Nazarko Adam domniemany szef młodzieżowki, zamiast nareszcie zrobić coś
        pożytecznego w SMSie, myśli jak tu zrobić żeby być jak najwyżej na liście do
        sejmu.
        • Gość: alex Re: A propos SDPL IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 13:06
          a. nazarko? szef młodzieżówki? sms'a? a gdzie ona? istnieje taka organizacja w
          Szczecinie?

chyba musi być bardzo elitarna skoro tylko wtajemniczeni o niej wiedzą!?
          • maciej.popielarz SDPL i SMS 31.03.05, 23:54
            Istnieje. Ale narazie nie ma szefa z prawdziwego zdarzenia który potrafił by pociągnąć młodych za sobą. Bycie namaszczonym było dobre w SLD, a nawet tam byle kogo się nie namaszczało. A jak się delikwentka/delikwent nie sprawdzał to dziekowano mu za współprace.

W szczecińskim SMS-ie jest sporo fajnych młodych ludzi którzy nie oglądając się na "władze" ostro się wzięły do roboty. Myśle że to kwestia niedługiego czasu aby nabrali wprawy w "byciu widocznymi" przy okazji tego co robią. :)

Zresztą nie tylko w Szczecinie.

Bardzo zgrana i aktywna ekipa działa np. w Pyrzycach.
    • Gość: Tołdi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:38

Tak, bo SdPl ma swoich kandydatów oprócz faktycznie znanych Eli Romero i Bartka
      wymieniony został nieudolny szef Stowarzyszenia Młodzi Socjaldemokraci Adam
      Nazarko. Koń by się uśmiał. Nie oszukujmy się osoby poza Elą i Bartkiem, którzy
      wystartują będą zbieraczami punktów. Jak ktoś przy zdrowych zmysłach może
      sądzić, że taki kandydat otrzyma więcej głosów niż ma członków w rodzinie???
      Człowiek bez jakiegokolwiek zaplecza bez doświadczeń zdobytych poza partią, w
      której działa od zeszłej wiosny. A z zadań powierzonych, jakich się podjął a są
      to:
      1) forum społeczno polityczne-nie działa
      2) Stowarzyszenie SMS-nie działa!!!!, czyste pozoranctwo i posiadanie
      stołeczka, z którego można promować nazwisko -niestety w tym przypadku nie
      pracą.

Wspieranie listy takimi nazwiskami nie wróży najlepiej.

• Gość: tomek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:48
        a wysie cepiacie tego adama nazarki. a czyto on stforzyl smsa i ma prawo do przewodniczacego analepa z koszlina do zastemcy
      • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:52
        Te, znani i mniej znani socjaldemokraci i ich pochlebcy (nie mylić z
        chlebodawcami).
        Wam chyba się we łbach poprzewracało.
        Zbieranie punktów, zaplecze etc to już było.
        Teraz to my zbieramy owoce waszej nieudolnej pracy a wy zamiast refleksji
        przebieracie nóżkami i kłócicie się o miejsce na liście.

Spoko Panie i Panowie.
        Walka o Sejm jest zbędna. Nikt (poza rodziną) na żadnego z was głosu nie odda.

Pozdrawiam i życzę od groma wolnego czasu.
        W domu.
        Fugazi
        • Gość: zarazko Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:58
          pobożne życzenia fugazi tak jak i twojego sld o w spólnych listach hahahaha
          • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:04
            tylko nie mojego.
            brzydzę się wszystkimi zbójami-socjalistami.
            szeregowym się tylko dziwię.
            nabrać się na te bzdety nie było łatwo.

pozdrawiam
            Fugazi
        • Gość: Witek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:01
          Ty Fugazzi czy jak ci tam? Nie interesuje mnie co zbierasz, różni po
          śmietnikach łażą jedni złom inni butelki. Wytłumacz jednak co to my-macie jakiś
          związek zawodowy rzeczoznawców? Liczysz na powiększenie członków tego związku
          po kolejnych rządach prawicy?
          • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:05
            Prosty ze mnie człek i nie rozumiem co wypisujesz.
            Brednie czy co?

Pozdrawiam
            Fugazi
            • Gość: Antyknajak Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:10
              Fugazi. Być może onże pisze po zażyciu leków i trzech lampek wina. Rezczywiście
              trudno jest zrozumieć te teksty. Może zaraz przestanie stukać w klawiaturę bo
              jedzie na lotnisko :-))
              Ramoty i złom polityczny bez szans próbują na tym forum robić sobie publicity.
              • Gość: laska Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:59
                oh ukulismy antyknajaczka pijaczka zychol wylaz masz kumpla dla chlanska
            • Gość: Witek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:12
              Więc zbieraj makulaturę może znajdziesz jakąś ciekawą gazetę dla pokrzywienia
              prostactwa. Może, któraś z Pań w mocherkowym berecie wyrzuciła jakiegoś
              chiciora np.: Niedzielnego Gościa czy coś innego?
              • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:20
                Tak Witku Anty-Niedzielny, dzielny mój obrońco przeciw idiotom od Rydzyka.
                Dziekuję, że obronisz mnie, tylko szkoda żeś z innej bandy.

Pozdrawiam
                Fugazi
                • Gość: Witek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:29
                  No to teraz ja uczciwie zgłupiałem ale już na spokojnie wytłumacz mi o jakie
                  owoce chodzi i po kim je zbierano? Jeśli błędnie nawrzucałem za prawice to
                  sorry. Jednak nie rozumiem Twojego pierwszego postu. Tak działa partia
                  polityczna i dla jej członków istotne jest czy reprezentują ich idioci (choćby
                  nawet nie mieli na nic szans ale w jakiś sposób dają fałszywy pogląd na resztę)
                  czy ludzie z klasą
                  • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:57
                    Trudno już nawet zliczyć, tym bardziej wymieniać owoce waszego socjalistycznego
                    burdelu (a miał być raj) zafundowanego nam mieszkańcom tego kraju.
                    Począwszy od syfu w służbie zdrowia zakończywszy na wszechfiskalizacji.
                    Jedne żeście sami - własnymi „ręcami” proponowali inne na spółę z
                    niegdysiejszymi kumplami po kądzieli od Millera.
                    Rzygać toteż mi się chce jak widzę fanatycznie, bezrefleksyjne działania na
                    rzecz nowych wyborów a tylko jednego pajaca stać na bąknięcie – przepraszam.
                    Zyskał tym dla mnie więcej niż 100 Borowskich pomimo iż nigdy mi nie przyjdzie
                    głosować na niego.

Na waszym miejscu siedziałbym cicho jak tylko można aby nikomu do głowy nie
                    przyszło rozliczać oszustów-socjalistów.

Pozdrawiam
                    Fugazi
                    • Gość: laska Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:02
                      jakis malkontent ten fugazi moze to jakis pseudo liberal co to w banku za 1500
                      pln miesiecznie zarabia i uwaza ze robi cos waznego spolecznie okradajac
                      biednych z tego co uciulali
                      • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:05
                        Może ... i co z tego ?
                        Moim okradaniem swoje chcesz usprawiedliwiać?
                        Ciekawe.

Fugazi
                        • Gość: laska Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:09
                          tylko tak sie zlozylo ze ja cos wytwarzam i sam doszedlem ciezka praca do tego
                          zgodnie z prawem. a nie mam bardzo wiele ale narzekac tez nie moge.

a ty jestes zwykla bankowa dupa co to naczytala sie liberalnych gazetek a polowa
                          jej rodziny leci po zasilki i inne swiadczenia
                          • Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:20
                            Gratuluję i powodzenia w interesach życzę.
                            Chociaż oleum ciut by się przydało ale tegoż Bozia poszczędziła a i wszystkiego
                            na raz mieć nie można więc cieszę się razem z tobą z tego co masz.
                            Dalej tak trzymaj. Będzie git.

Fugazi

• Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:35
                              hę?
              • Gość: Antyknajak Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:28
                Czy podniecenie polityczne wywołane dodatkowo alkoholem to w SDPL norma. Taki
                standard .
                • Gość: LUCEK Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:33
                  Standard-to słowo oznaczające powszechność jakiegoś zjawiska. Myślę,że z nikim
                  z SdPl nie piłeś i pewnie nikt by się z tobą nie napił więc po co pleciesz
                  takie bzdury? Bo ZZ dał dupy? po tym ocenisz wszystkich. Nie sądzisz, że
                  krzywdzące ?
                  • Gość: laska SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:56
                    w sdpl jaramy blanty jak laska z chlopaki nie placza
                  • Gość: Antyknajak Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:58
                    Witek, Lucek, Abym mógł Ci odpowiedzieć musiałbys powiedzieć co to znaczy w/g
                    Ciebie "napić się z kimś" ? Jeżeli nawalić sie do utraty przytomności to
                    rzeczywiście nie piłem z nikim z SDPL, SLD, PSL, UW, PO, PiS , AWS itd.
                    Jeżeli masz na mysli szklaneczkę to się mylisz. Natomiast z SDPL z nikim nie
                    wypiłem takiej szklaneczki gdyż rzadko to robie a ta maleńka partyjka krótko
                    istnieje.
                    Najczęściej przyłażą te menty tuż przed wyborami po pieniądze ale delikatnie
                    gonię.
                    • Gość: S Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:36
                      Oh. Ale mnie ukuł :)
                    • Gość: Gzyku-Bzyku Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:04
                      Po tym jak skrupulatnie wymieniasz z kim nie piłeś do utraty przytomności może
                      wynikać z kim tak pijasz-SAMOOBRONA???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka