Gość: SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:49 SDPL nie będzie wchodzić w sojusze z tą sitwą. Marek Borowski pójdzie na prezydenta pod szyldem SDPL. Eseldowcy mogą sobie apelowac do woli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:53 Trudno sobie wyobrazić żeby na jednej liscie wystartowali Elżbieta Romero z SDPL i Jacek Piechota z sojuszu SLD-PD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:54 rzeczywiście - trudno! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:03 Kurcze. Jaka dyskusja się zrobiła. Szkoda, że o takich głupotach. Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska 30.03.05, 23:17 > Kurcze. Jaka dyskusja się zrobiła. Szkoda, że o takich głupotach. Mój jest ten kawałek podłogi. Nie mówcie mi więc co mam robic! SDPL pzpr sld kolejność nieistotna. Uczę się skrótowców. Na przykładach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:19 Nikt ci nie mowi. "Róbta co chceta" tylko nie psujta niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Elżbieta Romero wyprzedza ............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:37 Elżbieta Romero wyprzedza epokę jeżeli chodzi o kreatywność i intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel A propos SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:29 Każda partia w swoich szeregach ma czarne owcze. SDPL nie jest wyjątkiem. Nazarko Adam domniemany szef młodzieżowki, zamiast nareszcie zrobić coś pożytecznego w SMSie, myśli jak tu zrobić żeby być jak najwyżej na liście do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: A propos SDPL IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 13:06 a. nazarko? szef młodzieżówki? sms'a? a gdzie ona? istnieje taka organizacja w Szczecinie? chyba musi być bardzo elitarna skoro tylko wtajemniczeni o niej wiedzą!? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz SDPL i SMS 31.03.05, 23:54 Istnieje. Ale narazie nie ma szefa z prawdziwego zdarzenia który potrafił by pociągnąć młodych za sobą. Bycie namaszczonym było dobre w SLD, a nawet tam byle kogo się nie namaszczało. A jak się delikwentka/delikwent nie sprawdzał to dziekowano mu za współprace. W szczecińskim SMS-ie jest sporo fajnych młodych ludzi którzy nie oglądając się na "władze" ostro się wzięły do roboty. Myśle że to kwestia niedługiego czasu aby nabrali wprawy w "byciu widocznymi" przy okazji tego co robią. :) Zresztą nie tylko w Szczecinie. Bardzo zgrana i aktywna ekipa działa np. w Pyrzycach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tołdi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:38 Tak, bo SdPl ma swoich kandydatów oprócz faktycznie znanych Eli Romero i Bartka wymieniony został nieudolny szef Stowarzyszenia Młodzi Socjaldemokraci Adam Nazarko. Koń by się uśmiał. Nie oszukujmy się osoby poza Elą i Bartkiem, którzy wystartują będą zbieraczami punktów. Jak ktoś przy zdrowych zmysłach może sądzić, że taki kandydat otrzyma więcej głosów niż ma członków w rodzinie??? Człowiek bez jakiegokolwiek zaplecza bez doświadczeń zdobytych poza partią, w której działa od zeszłej wiosny. A z zadań powierzonych, jakich się podjął a są to: 1) forum społeczno polityczne-nie działa 2) Stowarzyszenie SMS-nie działa!!!!, czyste pozoranctwo i posiadanie stołeczka, z którego można promować nazwisko -niestety w tym przypadku nie pracą. Wspieranie listy takimi nazwiskami nie wróży najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:48 a wysie cepiacie tego adama nazarki. a czyto on stforzyl smsa i ma prawo do przewodniczacego analepa z koszlina do zastemcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:52 Te, znani i mniej znani socjaldemokraci i ich pochlebcy (nie mylić z chlebodawcami). Wam chyba się we łbach poprzewracało. Zbieranie punktów, zaplecze etc to już było. Teraz to my zbieramy owoce waszej nieudolnej pracy a wy zamiast refleksji przebieracie nóżkami i kłócicie się o miejsce na liście. Spoko Panie i Panowie. Walka o Sejm jest zbędna. Nikt (poza rodziną) na żadnego z was głosu nie odda. Pozdrawiam i życzę od groma wolnego czasu. W domu. Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazko Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:58 pobożne życzenia fugazi tak jak i twojego sld o w spólnych listach hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:04 tylko nie mojego. brzydzę się wszystkimi zbójami-socjalistami. szeregowym się tylko dziwię. nabrać się na te bzdety nie było łatwo. pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:01 Ty Fugazzi czy jak ci tam? Nie interesuje mnie co zbierasz, różni po śmietnikach łażą jedni złom inni butelki. Wytłumacz jednak co to my-macie jakiś związek zawodowy rzeczoznawców? Liczysz na powiększenie członków tego związku po kolejnych rządach prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:05 Prosty ze mnie człek i nie rozumiem co wypisujesz. Brednie czy co? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:10 Fugazi. Być może onże pisze po zażyciu leków i trzech lampek wina. Rezczywiście trudno jest zrozumieć te teksty. Może zaraz przestanie stukać w klawiaturę bo jedzie na lotnisko :-)) Ramoty i złom polityczny bez szans próbują na tym forum robić sobie publicity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:59 oh ukulismy antyknajaczka pijaczka zychol wylaz masz kumpla dla chlanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:12 Więc zbieraj makulaturę może znajdziesz jakąś ciekawą gazetę dla pokrzywienia prostactwa. Może, któraś z Pań w mocherkowym berecie wyrzuciła jakiegoś chiciora np.: Niedzielnego Gościa czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:20 Tak Witku Anty-Niedzielny, dzielny mój obrońco przeciw idiotom od Rydzyka. Dziekuję, że obronisz mnie, tylko szkoda żeś z innej bandy. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:29 No to teraz ja uczciwie zgłupiałem ale już na spokojnie wytłumacz mi o jakie owoce chodzi i po kim je zbierano? Jeśli błędnie nawrzucałem za prawice to sorry. Jednak nie rozumiem Twojego pierwszego postu. Tak działa partia polityczna i dla jej członków istotne jest czy reprezentują ich idioci (choćby nawet nie mieli na nic szans ale w jakiś sposób dają fałszywy pogląd na resztę) czy ludzie z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:57 Trudno już nawet zliczyć, tym bardziej wymieniać owoce waszego socjalistycznego burdelu (a miał być raj) zafundowanego nam mieszkańcom tego kraju. Począwszy od syfu w służbie zdrowia zakończywszy na wszechfiskalizacji. Jedne żeście sami - własnymi „ręcami” proponowali inne na spółę z niegdysiejszymi kumplami po kądzieli od Millera. Rzygać toteż mi się chce jak widzę fanatycznie, bezrefleksyjne działania na rzecz nowych wyborów a tylko jednego pajaca stać na bąknięcie – przepraszam. Zyskał tym dla mnie więcej niż 100 Borowskich pomimo iż nigdy mi nie przyjdzie głosować na niego. Na waszym miejscu siedziałbym cicho jak tylko można aby nikomu do głowy nie przyszło rozliczać oszustów-socjalistów. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:02 jakis malkontent ten fugazi moze to jakis pseudo liberal co to w banku za 1500 pln miesiecznie zarabia i uwaza ze robi cos waznego spolecznie okradajac biednych z tego co uciulali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:05 Może ... i co z tego ? Moim okradaniem swoje chcesz usprawiedliwiać? Ciekawe. Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:09 tylko tak sie zlozylo ze ja cos wytwarzam i sam doszedlem ciezka praca do tego zgodnie z prawem. a nie mam bardzo wiele ale narzekac tez nie moge. a ty jestes zwykla bankowa dupa co to naczytala sie liberalnych gazetek a polowa jej rodziny leci po zasilki i inne swiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:20 Gratuluję i powodzenia w interesach życzę. Chociaż oleum ciut by się przydało ale tegoż Bozia poszczędziła a i wszystkiego na raz mieć nie można więc cieszę się razem z tobą z tego co masz. Dalej tak trzymaj. Będzie git. Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDPL Re: SDPL - Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:35 hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:28 Czy podniecenie polityczne wywołane dodatkowo alkoholem to w SDPL norma. Taki standard . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUCEK Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:33 Standard-to słowo oznaczające powszechność jakiegoś zjawiska. Myślę,że z nikim z SdPl nie piłeś i pewnie nikt by się z tobą nie napił więc po co pleciesz takie bzdury? Bo ZZ dał dupy? po tym ocenisz wszystkich. Nie sądzisz, że krzywdzące ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:56 w sdpl jaramy blanty jak laska z chlopaki nie placza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:58 Witek, Lucek, Abym mógł Ci odpowiedzieć musiałbys powiedzieć co to znaczy w/g Ciebie "napić się z kimś" ? Jeżeli nawalić sie do utraty przytomności to rzeczywiście nie piłem z nikim z SDPL, SLD, PSL, UW, PO, PiS , AWS itd. Jeżeli masz na mysli szklaneczkę to się mylisz. Natomiast z SDPL z nikim nie wypiłem takiej szklaneczki gdyż rzadko to robie a ta maleńka partyjka krótko istnieje. Najczęściej przyłażą te menty tuż przed wyborami po pieniądze ale delikatnie gonię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:36 Oh. Ale mnie ukuł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gzyku-Bzyku Re: Tradycja w SDPL Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:04 Po tym jak skrupulatnie wymieniasz z kim nie piłeś do utraty przytomności może wynikać z kim tak pijasz-SAMOOBRONA??? Odpowiedz Link Zgłoś