erich_honecker Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! 11.04.05, 15:42 Piosenka dla rodziny Schwarzausgangow w prezencie!!!! GRATULACJE!!! mypage.bluewin.ch/deutschaktiv/sons/Lili_M_LA.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! 11.04.05, 16:28 Mr Black, totalne gratulacje dla Ciebie i zony oczywisice:)))) pozdrawiam serdecznie, albert Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! 11.04.05, 17:27 To Ci teraz nie zazdroszcze hahaha nieprzespane noce, ulewanie. Wyspij sie poki twoja zonka jest jeszcze w szpitalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
quba18 Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! 11.04.05, 20:28 Gratulacja dla żony i dla Ciebie, oby narodziny córki wyzwoliły w tobie nieodkryte pokłady optymizmu, także w stosunku do spraw szczecińskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! IP: 62.69.200.* 11.04.05, 20:56 i dobrze ci tak! mp Odpowiedz Link Zgłoś
rpoznan Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! 12.04.05, 04:16 No długo mnie nie było a tu taka super wiadomość! No to Black-nowy TATO-serdeczne gratulacje! Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Twojej zony i córeczki! Teraz zobaczysz co to miłość kobieca! Córki kochają mocniej niż żony! Wiem coś o tym!Nie sprawdzaj!Uwierz na słowo! No teraz z toastu się nie wywiniesz!Daj znać! Specjalnie przyjadę! Serdecznie pozdrawiam.Roman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! IP: *.fnet.pl 12.04.05, 07:22 !!! Gratulacje!!! (spokojnych nocy) Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! 12.04.05, 07:27 gratuluję wam obojgu to dobrze że córka a nie syn faceci teraz mają kiepsko a będą mieli jeszcze gorzej trudno jest być facetem w tych czasach właśnie pierwsza kobieta została rektorem Uniwersytetu Warszawskiego a za 2 lata pierwsza kobieta zostanie prezydentem Warszawy i Szczecina za nimi pójdą inne utorują twojej córce drogę ja też u mojej dziewczyny zamówiłem córkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! IP: *.teleton.pl 12.04.05, 07:59 Kiedy dziecko pojawia się między nami to cały świat nabiera innej wartości. Bądź czuły i kochający dla żony, a ona zapamięta Ci to na całe zycie - gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Black.Czy już wytrzeżwiałeś?Czy pierzesz pieluchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:00 Twoja nieobecność jest dwuznaczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary student(ka) Daj jej Edyta! IP: 83.168.108.* 12.04.05, 18:11 Zycze Ci by wyrosla na miare co najmniej Edyty Gorniak... i by zaspiewala nam Hymn Polski na nastepnych Mistrzostwach Swiata w pilce noznej w Szczecinie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit dzieki 12.04.05, 23:24 Na pocztek powiem ze to wspaniale uczucie zostac tata. Polecam panom szukajacym zajecia celu sensu itd. jeszcze raz dziekuje za wszystkie mile slowa i zyczenia. Odpowiadając na kilka spraw które się pojawialy informuje ze corcia będzie dwojga imion w tym, drugie po świętej krolowej. Pierwsze Julia. Urodzona w szczecinie oczywiście, za nieszczesnych rządów mariana ale na to jakby nie miala wpływu. Chrzciny ja mysle w ciagu 3 miesiecy. Pieluch nie piore bo sa jednorazowe teraz. Urode chyba ma w czesci po mnie bo ma wlosy dlugie i czarne. Kolega mowi nawet ze to ja pomniejszony 50 krotnie. Co do wizyt samcow w pozniejszych latach to przypominam ze jestem dobrym strzelcem. Co do pijaństwa to wczoraj się pilo duzo a dzisiaj malo bo jutro panie wracaja do domu. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Gratuluję!!! IP: *.fnet.pl 13.04.05, 00:06 Julia. Pięknie. Poetycko. Ciekawe, że nie Karolina :))). Albo po szczecińsku - Katarzyna? Ważne, by rosła zdrowa i budowała zdrowy Szczecin. Serdecznie gratuluje i pozdrawiam, Blacki. To pierwsza radosna wiadomość w ostatnim czasie. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gratuluję!!! 13.04.05, 00:20 Gość portalu: Pismak napisał(a): > Ważne, by rosła zdrowa i budowała zdrowy Szczecin. cos tam zbuduje ale raczej nie bedzie to szczecin. dzieki. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Gratuluję!!! 13.04.05, 10:59 blackexit napisał: > Gość portalu: Pismak napisał(a): > > > Ważne, by rosła zdrowa i budowała zdrowy Szczecin. > > cos tam zbuduje ale raczej nie bedzie to szczecin. dzieki. pozdrawiam black > * gdziekolwiek byle szczesliwa byla i Ty takze:) swoja droga to baranek sie Wam urodzil:))))))))) moze byc uparta;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gratuluję!!! 13.04.05, 12:52 albert_c napisał: > swoja droga to baranek sie Wam urodzil:))))))))) > moze byc uparta;) znaczy sie konserwatystka? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Gratuluję!!! 13.04.05, 13:13 blackexit napisał: > znaczy sie konserwatystka? pozdrawiam black * albo uparcie dazaca do zmian mimo opini ojca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Gratuluję!!! 13.04.05, 11:34 Gratulację !!! Moze przeoczyłam, ale zapytam ile wazyła i mierzyła ? Porod rodzinny ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gratuluję!!! 13.04.05, 12:51 dyrgosia napisała: > Gratulację !!! > Moze przeoczyłam, ale zapytam ile wazyła i mierzyła ? > Porod rodzinny ? porod rodzinny :) 3100 g i 52 cm. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
malky SWIETNIE!!! 13.04.05, 12:59 Zarobiony jestem ostatnio po pachy, ale w takich okolicznosciach musze zabrac glos. Black! Gratuluje, mam nadzieje, ze kiedys nastana czasy gdy forumowicze z okazji takich wydarzen beda we wlasnym gronie przygryzac kielbaske np. na Glebokim popijajac zlotym trunkiem... ;-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Malky - z innej beczki troszke zapytuje 13.04.05, 13:17 Czy o. Jacek Salij byl w miniony weekend w Dominikanow czy tez spotkania zostaly przelozone ze wzgledu na pogrzeb Papieza? pozdrawiam serdecznie podzielajac Twoja nadzieje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malky Z tego co sie orientuje to byl... 13.04.05, 13:32 Ale wiem tez, nie umniejszajac spotkan z o. Jackiem, ze szykuje sie duzo wieksza impreza u Dominikanow - od poniedzialku rusza kolejny Tydzien Spoleczny. Poprosze znajomego o wrzucenie info na forum. Podobno ma byc m.in. Mazowiecki, Hall, Prof. Lipowicz, Dominika Wielowieyska i Roman Kluska... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Z tego co sie orientuje to byl... 13.04.05, 13:46 dzieki za to info o Tygodniu Spolecznym. Stane na glowce mej aby wygospodarowac czas. Ostatni Tydzien Spoleczny byl bardzo dobry. Licze ze ten takze bedzie!:) pozdrawiam, albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: SWIETNIE!!! IP: *.fnet.pl 13.04.05, 13:50 A może rośnie nam nowe pokolenie forumowiczów?!!! Wyboraźcie sobie kłótnie Blackiego i Córy na naszym forum!!! :)))) Wyobraźcie sobie te pokoleniowe rozmowy, spotkania i starcia poglądów, konfrontacje spojrzeń na te same sprawy! Przysposabiaj Córę do forumowej aktywności, Blacki. To się nazywa wychowanie obywatelskie. Albo nawet proszczecińskie! :))) pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: SWIETNIE!!! 13.04.05, 15:27 A kółtnie Córy i latorośli Gryfa?:))))))))))) A jak Córa będzie fanką Pogoni?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A jak Córa będzie socjalistką?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 20:59 GRATULACJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fianka Re: !Corka mi sie urodzila!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.04.05, 00:36 Blekot/ jest ok.....gratuluje i nie zazdroszcze, sama mam corke- i widze jak sie tatuś meczy obserwując jej dorastanie....i dobrze Wam tak tatusie!! :-). Dla Twoich dziewczyn osobne caluski za dzielność i zyczenia na spokojna przyszlość, oczywiście w naszym Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Podziekowania specjalne 14.04.05, 23:30 dla zalogi szpitala miejskiego za dobra opieke dobre slowa i czyny :) pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 08:49 dyrgosia napisała: > jak pierwsza noc w domu ? spokojnie nie jest zle. cisza nocna tak po 24 potem 2 razy wstawanie. ale druga noc rewelacja od 24.30 zero wstawania do 6. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 09:00 Zazdroszczę, widać dziewczynki są grzeczniejsze... ja nie przespałam żadnej nocy od 18 miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 09:38 gocha nie narzekaj: masz wielu "chłopa" do pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 12:45 " chłopy" to nie wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 13:33 ale dobrze wyszkolone "chłopy" to już coś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 noc jest od spania, od pilnowania dzieci są żony ! 15.04.05, 14:04 wstyd przyznać ,ale ja brałem w pracy wszystkie możliwe dyżury, aby tylko wymigać się od dłuższego przebywania z moimi pociechami. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 od 24.30 zero wstawania do 6. 15.04.05, 14:40 oj chyba była to 4.30 jak się położyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 14:54 blackexit napisał: > dla zalogi szpitala miejskiego za dobra opieke dobre slowa i czyny :) to nie daj bog o jakims szczecinskim szpitalu??????? blekus chyba ewoluowal albo jeszcze pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Podziekowania specjalne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 15.04.05, 14:58 Dla mnie te ' czyny ' sa powalajace. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 15:34 :)))) a jednak jestesmy swiadkami przelomowej chwili!:) skuter70 napisał: > blackexit napisał: > > > dla zalogi szpitala miejskiego za dobra opieke dobre slowa i czyny :) > > to nie daj bog o jakims szczecinskim szpitalu??????? > > blekus chyba ewoluowal > albo jeszcze pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Podziekowania specjalne 15.04.05, 18:19 albert_c napisał: > > :)))) > > a jednak jestesmy swiadkami przelomowej chwili!:) ze napisalem o kims cos pozytywnyego. chyba bywalo to juz wczesniej chociaz sam nie pamietam kiedy no ale nie codziennie rodzi mi sie corka. mase jest ludzi dobrych na swiecie. zaloga szpitala a sam szpital to niestety nie to samo. kaski nie ma a rzadzi pani polonistka od jurczyka. polski standard. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Podziekowania specjalne IP: *.hsd1.fl.comcast.net 15.04.05, 18:33 Dziekujesz ze odebrali porod? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Podziekowania specjalne 19.04.05, 09:49 Gość portalu: labatt napisał(a): > Dziekujesz ze odebrali porod? tez. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Podziekowania specjalne 19.04.05, 10:05 Mr Black, jak pierwsze noce z malenstwem 'w tle'?:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Podziekowania specjalne 19.04.05, 10:15 albert_c napisał: > Mr Black, jak pierwsze noce z malenstwem 'w tle'?:) dosyc spokojnie wtsajemy jakies 2 razy. mala naje sie i spi dalej. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś