Gość: XXL IP: *.szczecin.pl 27.04.05, 13:29 Fotki przyszłych posłów i senatorów. Jaki kraj tacy kandydaci:)))))) www.mp3s.pl/aleryj2/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: fottki:)))) IP: *.szczecin.pl 27.04.05, 13:36 cd.:)))) www.toni.neostrada.pl/ryje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyżby???? Re: fottki:)))) IP: 62.69.200.* 27.04.05, 15:20 Kandydaci do Rady Miejskiej Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: fottki:)))) 27.04.05, 15:32 Chcę przypomnieć Redakcji GW, że publiczne pokazywanie cudzej twarzy na zdjęciu (poza zdjęciami tłumu) - wymaga zgody tej osoby. Inaczej jest to NARUSZENIEM PRAWA, ponadto może być scigane z na podst.Kodeksu Cywilnego z paragrafów dot.ochrony czci i godności człowieka. Człowiek nawet o najbardziej zeszpeconeym obliczu ma prawa w naszym kraju i nie moze być obiektem kpin. Proszę o zdjęcie tych fotografii z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: fottki:)))) IP: 62.69.200.* 27.04.05, 15:39 kurde.felek napisał: > Proszę o zdjęcie tych fotografii z forum. Ale z Ciebie agresywny facio! Jestes kandydatem na radnego? Podpowiem Ci ze na forum jest tylko link a zdjecia sa na innej stronie. Masz prawo zadac zdjecia strony ale nie linku. Pozdrawiam kolego kandydacie! MP Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: fottki:)))) 27.04.05, 20:49 Maniuś - a nie przesadzasz z tym kandydowaniem? Fotki nalezy usunąć i już. Z róznych względów - a przede wszystkim z szacunku do istoty ludzkiej. Ci ludzie nie wybierali sobie urody. I nawet najbardziej prymitywny, spity menel z demecją i w delirium ma prawo do zachowania swojej twarzy dla siebie a nie do pastwienia się nad nią przez takich facetów jak ci psychiczni degeneraci, ktorzy założyli link z fotografiami. Jak już ktoś jest idiotą i ma spaczoną psychikę - to nie znaczy, że forumowicze i moderator forum mają udawać, że jest to wszystko O'K. Nie jest i już. Nadal domagam sie by szefostwo GW wreszcie zareagowało i nie udawało głupa chowając głowę w piasek strusim sposobem. Za zwykłego napisanego ch..ja wycina się posty, a pozwala na naruszanie ewidentne prawa wobec raczej bezbronnych i anonimowych ludzi. A nie tak dawno na tym samym forum krokodyle łzy wylewano wiadrami za duchowym ideałem i wzorcem dla wszystkich Polaków!... Gazeta nawet zawiesiła pisanie na forum, by nie obrażać uczuć itp. No i gdzie ci wraźliwcy się pogubili?... Ładnie to tak z gęby robić cholewę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael urman Re: fottki:)))) IP: 62.69.200.* 27.04.05, 23:15 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): kurde.felek napisał: > > > Proszę o zdjęcie tych fotografii z forum. > Ale z Ciebie agresywny facio! Jestes kandydatem na radnego? > Podpowiem Ci ze na forum jest tylko link a zdjecia sa na innej stronie. Masz > prawo zadac zdjecia strony ale nie linku. > Pozdrawiam kolego kandydacie! > MP co cię tak bawi w tych fotkach MP Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: fottki:)))) 27.04.05, 15:42 oj... i nawet znalazlo sie tam moje zdjecie....:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Czyżby kandydaci z listy PO? IP: *.chello.pl 27.04.05, 15:49 tak chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Czyżby kandydaci z listy PO? IP: *.chello.pl 27.04.05, 17:05 Przecież to są zdjęcia chorych ludzi. Trzeba być podłym, a nie dowcipnym, żeby się z tego nabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy_marycha Re: fottki:)))) 27.04.05, 19:28 nabijanie sie z cudzej brzydoty, to zwyczaj prymitywny a do tego obrzydliwy Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: fottki:)))) 27.04.05, 21:05 zgadzam sie w zupelnosci - tymbardziej, ze tam jest moje zdjecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa ciuś ciuś ciuś IP: 62.69.200.* 27.04.05, 22:14 I naparwde uwazasz, ze to jest takie zabawne? Chlopie, ile ty masz lat? Przyhamuj, ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ciuś ciuś ciuś IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.05, 22:23 Z tego co wiem to osoby na fotkach wyraziły zgodę na zrobienie im zdjęć i wolę oglądać takie bużki niż czytać tych Waszych politycznych banialuków, ciągle i to samo. PS. Mamoniowa ,rozpoznałaś siebie czy swojego kandydata:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ciuś ciuś ciuś IP: 62.69.200.* 27.04.05, 22:44 Mie to nie bawi. szkoly dawno temu pokonczylam. To rozrywka dla sfrustrowanych albo znudzonych, takze zycze kolejnych odkryc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ciuś ciuś ciuś IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.05, 22:47 ok,będzie z dedykacją dla Ciebie a do flustracji i znudzenia to mi daleki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ciuś ciuś ciuś IP: 62.69.200.* 27.04.05, 23:03 Ale ja mialam na mysli frustracje, nie flustracje he he he Aha, bynajmniej nie poddaje w watpliwosc tego, ze ogladajac takie fotografie czujesz sie adonisem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ciuś ciuś ciuś IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.05, 23:08 a kto powiedział że ja to oglądam,ja na takie rzeczy patrzeć się nie mogę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ciuś ciuś ciuś IP: 62.69.200.* 27.04.05, 23:13 To ty tak w ciemno chciales glosowac ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ciuś ciuś ciuś IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.05, 23:15 lubię randki w ciemno:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ciuś ciuś ciuś 28.04.05, 08:26 Ciekawe, że nabijanie się z brzydoty jest be, a nabijanie się z nieporadności językowej jest cacy. Ciuś ciuś ciuś. hipokryzja ż I, DCMs. ~zji, blm «obłuda, dwulicowość, nieszczerość, udawanie» (Słownik języka polskiego PWN) Które określenie jest trafniejsze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: fottki:)))) IP: *.chello.pl 27.04.05, 23:18 Nie ma co podbijać wątku, w końcu tylko para głupoli podnieca sie tymi zdjęciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: fottki:)))) IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.05, 23:25 a Ty,Ta, To trzeci,trzecia,trzecie i proszę mi Mamoniowej nie obrażąć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa didi wyjasnij! IP: 62.69.200.* 27.04.05, 23:39 No bo ja to jest ? Glupolem jest zarowno osoba, ktora wskazala te zdjecia w wiadomym celu, jak i ta, ktora to bardzo oburzylo... Didi, bo choc nie jestem blondynka, nie nadazam za twoimi ocenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: didi wyjasnij! IP: *.chello.pl 27.04.05, 23:47 Tylko głupol może znależć rozrywkę w oglądaniu takich zdjęć, podoba mi się reakcja krytykujących ten wątek ( w tym i Twoja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL [...] IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.05, 23:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: didi czy dodo? 28.04.05, 11:25 Szczerze mówiąc, to nie wiem za co rozmiara skasowali. Użył słowa, które 10 razy dziennie otrzymywałem od anuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: didi czy dodo? IP: *.chello.pl 28.04.05, 11:52 xyz, nie łam się, ten błyskotliwy tekst XXL ocalał w moim poście (jako cytat) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: didi czy dodo? IP: *.ksiazat.v.pl 28.04.05, 18:12 Gość portalu: didi napisał(a): > xyz, nie łam się, ten błyskotliwy tekst XXL ocalał w moim poście (jako cytat) > ;) i ten tekst sobie zapisz abyś mógł często sobie przypomnieć jego brzmnienie bo nie lubie się powtarzać. Pozdrawiam weekendowo z Mazur :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: didi wyjasnij! IP: 62.69.200.* 27.04.05, 23:53 Dzieki za wyjasnienie, bo juz zwatpilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: didi wyjasnij! IP: *.chello.pl 27.04.05, 23:58 XXL napisał: a co debilu rozpoznałeś się na którymś zdjęciu,smutasie,paciorek,siku i lulu Mamoniowa, masz jeszcze jakieś wątpliwości? ;) Żenada. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: didi wyjasnij! IP: 62.69.200.* 28.04.05, 00:03 Moja wiara w czlowieka ulegla zachwianiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: didi wyjasnij! IP: *.ksiazat.v.pl 28.04.05, 18:14 sorry jak kogoś obraziłem nie ja sie nazwałem głupolem jak didi zaczyna niech się liczy z ripostą. Pozdrawiam Mazury są piękne:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: 62.69.200.* 28.04.05, 00:42 A zgadnijcie na której fotce jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Na tej:))) IP: 62.69.200.* 28.04.05, 20:15 widze, ze nareszcie odnalazles godne siebie towarzystwo. Fajnie. Ale nie musisz pokazywac nam swojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Na tej:))) 29.04.05, 08:03 Możesz jaśniej?;) Chciałaś obrazić mnie, didi, czy może tego bidulka o czarnej maści;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Na tej:))) IP: *.chello.pl 29.04.05, 08:44 Nie zamierzałam obrazić nikogo, zupełnie nikogo. Jestem zadowolona, że radosna twórczość bidulka nie przepadła, bo facet własnymi słowami kręci bat na siebie. Przeczytałam jego "ignoranckie pozdrowienia" w wątku obok, rozczulił mnie chłopak tak bardzo, że postanowiłam odczepić się od niego raz na zawsze! Przypuszczam, że nie do końca rozumie własne słowa, ale chociaż raz napisał do rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Na tej:))) 29.04.05, 08:47 1. Pisałem do mamoniowej. 2. "Czarny bidulek" to psina obszczekiwana, a broniona przez mamoniową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t 28.04.05, 08:46 mamoniowa...zeby nie wyszlo, ze przyznajemy sie do tego samego zdjecia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: 62.69.200.* 28.04.05, 08:56 To nie wchodzi w grę ja jestem jedyna taka. Chociaż inni kandydaci na radnego tez niczego sobie. kurde.felek wypadł trochę kiepsko, dlatego chce zmienić zdjęcie. Natomiast zastanawia mnie ta powaga niejakiego michaela urmana czyżby też był w to zamieszany? Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t 28.04.05, 09:41 w koncu nie ubiegamy sie o prezydenture w USA i nie musismy byc ladne:)) a poza tym kazda potwora znajdzie swego amatora a XXL ponoc jest przystojny inaczej wiec mamy szanse:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: *.ksiazat.v.pl 28.04.05, 18:18 tra_lala napisała: a XXL ponoc jest przystojny ach,och tra-lala rozmarzyłem się :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t 28.04.05, 18:41 powiedzialam "przystojny"? mialam na mysli "przystojny inaczej" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: *.ksiazat.v.pl 28.04.05, 18:44 :(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t 28.04.05, 18:45 jeny ale Ty masz humory:-))) i jestes lasy na komplementy jak kobietka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t 28.04.05, 11:17 Co Ty Mamoniowa! Wyciągnęli fotkę, gdy miałem co 4-ty ząb, a nie ta miała być. Dostałem w ryja za poglądy polityczne, gdy prowadziłam dyskusję przy browarku pt. "Między nami Felkami". Mam teraz co drugi ząb, prawe limo na szaro, wargę rozbitą. Na lekarstwo i uśmierzenie bólu po mordobiciu zalałem robaka, wpadłe w delirium i wygladałem jak ta.lala. W końcu zawieźli mnie do psychiatryka. I tam pozowałem do zdjęć kampanijnych, w końcu społeczeństwo musi wiedzieć jak się poniewiera Prawdziwymi Polakami. Jak mam startować w wyborach bez mego prawdziwego oblicza?! I tego zdjecia nie ma!!! Jak mam się nie wściekać, no powiedz sama, mądrą kobietą jesteś, masz bardziej wraźliwe spojrzenie, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: 62.69.200.* 28.04.05, 19:02 Dobra! Powiem Ci w końcu prawdę. Jestem kobietą upadła. A tak na prawdę to jestem facetem. Udaje tylko kobietę. Mam zajebista przyjemność tego ze faceci się ślinią z zwłaszcza jak są to kandydaci do przyszłej Rady Miasta.( patrz fotki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: *.ksiazat.v.pl 28.04.05, 22:21 Mamoniowa grasz na dwa fronty,nieładnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael urman Re: Mamoniowa jest gites dziewczyna! n/t IP: 62.69.200.* 29.04.05, 09:11 Gość portalu: Mamoniowa napisał(a): Natomiast > zastanawia mnie ta powaga niejakiego michaela urmana czyżby też był w to > zamieszany? myślę, że raczej marian paździoch podpisujący się MP Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.gimnazjalisty Re: fottki:)))) 29.04.05, 09:01 To jest lista kandydatow sciemoobrony:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś