Gość: mika IP: 212.244.77.* 01.07.02, 08:48 Nie wiem jak was,ale mnie ogromnie ucieszył sukces Ronaldo, tfu! sukces Brazylii. Ronaldzio...buzi!Tylko po powrocie idż do fryzjera ściąć te głupią grzywkę(?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: Ronaldzio...buzi!!!!!!!!!!!! 01.07.02, 09:03 to se lepiej poczytaj watek brazylia tak...wszyscy twojego manego uwielbiamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog z bólem serca... 01.07.02, 09:18 musze przyznac, ze ten gosciu to wielki gracz. i ciesze sie, ze to wlasnie on strzelil te dwa gole. ale rownie jak wielki z niego zawodnik tak bardzo jego fryzura jest debilna. w przyrodzie rownowaga jednak musi byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: z bólem serca... 01.07.02, 09:27 milseog napisał(a): > musze przyznac, ze ten gosciu ktory komentowal mecz byl albo bardziej slepy ode mnie albo pijany przez cala 1 polowe opowiadal o tym jak swietnie graja niemcy a jak zle kanary tymczasem niemcy nie mieli zadnej sytuacji bramkowej a zoltki ze siedem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ronaldzio...buzi!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 01.07.02, 09:19 franekkk napisał(a): > > to se lepiej poczytaj watek brazylia > Przeczytany..i co? Ja tam lubie kanarki-sympatyczne chlopaki, z polotem. Nie takie smutasy- sztywniaki z Szfabii. Choc przyznaje ,ze momentami nawet troche było mi ich szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Ronaldzio...buzi!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 09:20 kochaniutki i jaką ma fajnie głupią grzywkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestroy Re: Ronaldzio...buzi!!!!!!!!!!!! - fuj IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 09:54 Jak na final to mecz byl calkiem calkiem :) Pierwsza bramka padla po 4 nastepujacych po sobie bledach . 1. Hamman zamiast wybic pilke postanowil madrze rozegrac ... 2. Rivaldo zamiast podac do Ronaldo bezsensownie strzela ! 3. Kahn zamiast lapac wypluwa przec siebie udowadniajac ze jest tylko czlowiekiem... 4. Ramelow zamiast biec za Ronaldo pyta Hammana o droge ... i w tym calym totalnie zakreconym towarzystwie jedynie Ronaldo zachowuje przytomnosc umyslu ... genialne - z przyjemnoscia bede obserwowal dalszy rozwoj jego eee grzywki ;) Odpowiedz Link Zgłoś