Dodaj do ulubionych

mój piesio przeżył operację

01.07.02, 21:44

która trwała 7 godzin łącznie z wybudzaniem

dziękuję za wyrazy współczucia a teraz ide w końcu spać:))))
Obserwuj wątek
    • jottka Re: mój piesio przeżył operację 01.07.02, 21:45
      co Ty piszesz? to na serio? co jej jest?
      • Gość: naim Re: mój piesio przeżył operację IP: *.telan.pl 01.07.02, 23:30
        Jesteśmy z Tobą - Felicja i Julia (2 X kot)
        • Gość: JACEK Re: mój piesio przeżył operację IP: 64.9.159.* 02.07.02, 01:25
          Wlasnie powiedzialem o tej operacji mojej suczce Sassy, ale ona nic nie odpowiedziala i tylko zamerdala ogonem!!!!
          To chyba znaczy ze sie ucieszyla, cholera wie.........
          • jottka no? 02.07.02, 11:27
            gdzie wieści z frontu? jak się ma Pies?
            • Gość: Drwal Re: no? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:45
              mam nadzieje ze wszystko ok ale napisz u jakiego weterynaza ja z moimi chodze
              na szopena dr gugała czy jakos tak widze jak traktuja zwierzaki i moje sie juz
              tak bardzo nieboja a jak kiedys chodzilem do innych to myslalem ze bede walil w
              ryja sadysci ze szok zgroza taki kolo na pogodnie kolo kosciola sw krzyrza
              oolice poniatowskiego nigdy w zyciu nie widzialem aby moj pies tak cierpial jak
              ten burak go badal
              • jottka Re: no? 02.07.02, 11:51
                no ja pamiętam pana doktora, który wrzeszcząc dziko, kazał mi kneblować mojego
                Groźnego Psa rasy kokerspaniel, bo pan doktor chciał go obejrzeć..

po czym się okazało, że mój pies jest b.inteligentny, bo jak normalnie można mu
                wołowinkę z pyska odebrać i nic ci nie zrobi, a całą ludzkość kocha szaleńczo,
                to na sam widok rączki pana de. od razu ją ukąsił :))) knebelek jakoś sie
                rozluźnił :))

franeeekkk, jak tam Pies?!!!
                • skuter70 Re: no? 02.07.02, 11:53
                  jottka napisał(a):

>
                  > franeeekkk, jak tam Pies?!!!

pies zyje ma obiecane drapanie za uchem i chalwe
                  a po operacji ma nowa zupelnie nie uzywana piata noge

• jottka Re: no? 02.07.02, 11:58
                    skuter, jak ty to nieszczęsne zwierzę napchasz chałwą, to franekkk zbankrutuje
                    na weterynarzy!!!

a potem pójdzie i za resztę forsy wynajmie kogoś na ciebie :)) tym razem bez
                    chałwy
                    • franekkk Re: no? 02.07.02, 12:03

tak to gugala ok
                      a inni powiedzmy ze roznie jedni chcieli ciac inni zeby wogole nie ruszac

pies rzyje:)) wywinela sie 3 powieka czy jakos tak jeszcze cos z chrzastka
                      no i wygladala jakby caly czas na jedno oko plakal
                      dzisiaj spuchla ale kotowi to zadnemu nie przepuszcza

gorzej po operacji mina taka: jak mi to mogliscie zrobic, a ja was tak kochalam
                      • jottka Re: no? 02.07.02, 12:05
                        a to dobrze, że ok - ucałuj psa od nas w zdrową część pyska :))

a mina oznacza, że za małą jej dałeś rekompensatę - mój pies łaskawie godził
                        się nawet, żebym ja mu zastrzyki robiła :)), byle tuż obok strzykawki leżało
                        świeże ciasto drożdżowe z grubą kruszonką :)))
                        • franekkk Re: no? 02.07.02, 12:10

tak tak ty bys wszystko dla swietego spokoju zrobila

a szkodniki tez tak bedziesz dluga reka wychowywac?
                          • jottka Re: no? 02.07.02, 12:12
                            franekkk, a co Ty byś zrobił na widok mnie ze strzykawką z ręku? zaznaczam, że
                            odbyłam jedynie krótki kurs o zastrzykowaniu u pani weterynarki :))

to wolałbyś chociaż cos dobrego dostać po fakcie, bo co do ucieczki przed
                            zastrzykiem, to i tak już wcześniej odcięłam drogi wyjścia :))
                            • franekkk Re: no? 02.07.02, 12:19

wiesz co w szczecinie na ul chopina jest taki doktor
                              gugala sie nazywa

i jak nam za duzo mieska zjesz to my ciebie tam zaprowadzimy
                              siłom
                              a zastrzyk ci bedzie robil ten no moze laufer:)))
                              w co???
                              • jottka Re: no? 02.07.02, 12:40
                                na taką perwersję nie idę!!! jak możesz, franekkk, w biały dzień coś takiego
                                dziewczynie proponować!!!
                                • franekkk Re: no? 02.07.02, 12:42

ja nie proponuje
                                  ja sie odnosze do rzeczywistosci

a pewnie kilku by sie znalazlo co by ci chetnie zastrzyk trzasneli
                                  i to taki przedwojenna bolaca igla
                                  • jottka Re: no? 02.07.02, 12:46
                                    jak to rzekł raz kiedyś skuter - nie nowina :))

ale ja gryzę :))
                                    • franekkk Re: no? 02.07.02, 13:14

prawdziwych polakow chcesz pogryzc!!??
                                      nie no takie babsko to tylko na zolwia moglo glosowac:))
                                      a czy ty wiesz ledwie ilu prawdziwych jest w sejmie??
                                      tam to by sie dopiero vet przydal
                                      • jottka Re: no? 02.07.02, 13:20
                                        ja bardzo przepraszam, że zacytuję wieszcza, ale sam zacząłeś o prawdziwości
                                        narodowej - "..i do czego to już przyszło/ by prawdziwym być polakiem/ trzeba
                                        jego mieć na wierzchu"

no to ja się tym nie zajmuję, lepszy weterynarz :))
                                        • ga Re: no? 03.07.02, 14:22
                                          Franekkk! Ucałuj piesia ode mnie- spóźnione, ale dopiero teraz przeczytałam .
                                          Gugała jest super! I mówił do naszego 50-o kilowego brytana "chodź
                                          słoneczko"!!! I brytanowi nawet do łba nie przyszło kaprysić a co dopiero
                                          ukąsić!
                                          • franekkk Re: no? 03.07.02, 14:33

o!! dziekuje

a swoja droga jak ten swiat jest dziwnie poukladany
                                            brytan nie ugryzie a tt tak
                                            :))
                                            • jottka Re: no? 03.07.02, 14:34
                                              coś Ty napisał?!!!

w porządku, wykreślam Cię z karnecika, najpierw umówię się ze skutim :)))
                                          • jottka Re: no? 03.07.02, 14:33
                                            no bo jak jest sensowny człowiek, to pies mu nic nie zrobi (chyba że
                                            rozhisteryzowany ratlerek) :)) a bojącego się bałwana należy ugryźć :))
                                            • franekkk Re: no? 03.07.02, 14:49

jottka sluchaj!!

umowmy sie ze sie ciebie boje
                                              a ugryziesz mnie??
                                              • jottka Re: no? 03.07.02, 14:52
                                                ja się wstydzę tak publicznie odpowiadac :)))
                                                • franekkk Re: no? 03.07.02, 14:57
                                                  jottka napisała:

> ja się wstydzę tak publicznie odpowiadac :)))

rozumiem - nie mowisz nie
                                                  cool

a powiedz masz jeszcze czym??
                                              • skuter70 Re: no? 03.07.02, 14:54
                                                franekkk napisał(a):

>
                                                > jottka sluchaj!!
                                                >
                                                > umowmy sie ze sie ciebie boje
                                                > a ugryziesz mnie??

zbereznik
                                                trzeba bedzie dosniesc smokowi co sie tu kroi
                                                • jottka Re: no? 03.07.02, 15:02
                                                  1. wsystkie ząbki posiadam. własne :)) jeden nieco wyszczerbiony, ale tym
                                                  lepiej się gryzie :))

2. wystarczyło do ciebie, skuter, czulej się odnieść i od razu się robicie
                                                  bezczelny - od dzisiaj tylko gonzo!!!
                                                  • Gość: mika Re: no? IP: 212.244.77.* 03.07.02, 15:06
                                                    jottka napisał(a):

> 1. wsystkie ząbki posiadam. własne :)) jeden nieco wyszczerbiony, ale tym
                                                    > lepiej się gryzie :))
                                                    >
                                                    > 2. wystarczyło do ciebie, skuter, czulej się odnieść i od razu się robicie
                                                    > bezczelny - od dzisiaj tylko gonzo!!!

Boże,co to sie bedzie działo jak sie wreszcie spotkacie i zobaczycie!!
                                                    Juz teraz strach to wszystko czytac a co dopiero Was zobaczyc. Ja tam nie patrze..
                                                  • jottka Re: no? 03.07.02, 15:07
                                                    "osoby obrzydliwe i krew w żyłach mrożące prosi się o opuszczenie sali" :)))
                                                  • ga Re: no? 03.07.02, 15:07
                                                    Zwłaszcza że Skuter miał chrapkę wgryźć się w Jottkowe udko - na miodzie!!!!
                                                  • jottka Re: no? 03.07.02, 15:10
                                                    chwileczkę, mówiłam, że udka są dla Smoka!
                                                  • ga Re: no? 03.07.02, 15:12
                                                    Ale to wiadomość nie potwierdzona!!!!
                                                  • skuter70 co tu o mnie beze mnie??? 03.07.02, 15:14
                                                    udko mialo byc kurczakowe
                                                    ale na razie franek cos tu zaczal krecic i z grila na 50 osob chce zrobic kolacje
                                                    przy swiecach
                                                  • jottka Re: co tu o mnie beze mnie??? 03.07.02, 15:19
                                                    mnie się koncepcja podoba :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka