IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 23:03
Co robia goscie z dawnego NZS z uniwerku ? Gdzie wyladowali ? spotykacie sie
dajcie znac moze o jakiejs imprezie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Seven Re: NZS IP: *.ADSL.mnsi.net 09.07.02, 22:24
      Wiesz co NOM...to jest delikatny temat.Dlaczego? Poniewaz ten NZS byl
      nafaszerowany ubecja i powracanie to tematu nobilituje tych ktorzy na to nie
      zasluguja. Jesli chcesz to moge podac Ci kilka przykladow na to dlaczego nie
      mam sentymentu,dla nich a szkoda bo moglo byc zupelnie inaczej.
      • Gość: NOM Re: NZS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:09
        Seven ... co Ty za brednie walisz. Jaka ubecja - to byla fajna ekipa, jaka
        ubecja ?!!! Nekal gosci niejaki Cholewa ale to wykopaliska. Ludzie wnosili
        sporo ozywienia i byli imprezowi ? Moze Ty Seven jakas prowokacje wciskasz z
        tymi przykladami. Ubecja .... ;-)
        • Gość: seven Nom do Ciebie aniele IP: *.ADSL.mnsi.net 15.07.02, 23:05
          Gość portalu: NOM napisał(a):

> Seven ... co Ty za brednie walisz. Jaka ubecja - to byla fajna ekipa, jaka
          > ubecja ?!!! Nekal gosci niejaki Cholewa ale to wykopaliska. Ludzie wnosili
          > sporo ozywienia i byli imprezowi ? Moze Ty Seven jakas prowokacje wciskasz z
          > tymi przykladami. Ubecja .... ;-)
          Przyjacielu, skad jestes pewien ze to brednie? Prowokacje po tylu latach? po co
          mi to.Prawde mowiac zwisa mi to ,bo wszystko to wykopaliska.Niemniej jednak nie
          bede siedzial cicho jak ktos piac zaczyna tam gdzie kurze gowno pokrylo moj i
          nie tylko entuzjazm.Miej szacunek do tego co mowia inni i pisz w swoim
          imieniu.Jezeli glowe na pieniek za innych kladziesz to uwazaj zeby sie nie
          potoczyla pod oborke .Twoja wiara w swietosc w/w towarzystwa swiadczy o
          niewinnosci co sobie cenie,bo tez czyste rece mam i cene jaka za to zaplacilem
          tez .Powracajac do grupy nie zaprzeczam,czesc z nich to swietni ludzie ktorych
          dzic wspominam .Jeszcze jedno, wiem jak wygodna jest podlaoga na ktorej sie
          spi ,strajkujac za sluszna sprawe .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka