Gość: :) IP: *.idea.pl 07.06.05, 18:25 IV Rok politologii pozdrawia ;) Panie profesorze tak trzymać !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AJW Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: *.htc.net 07.06.05, 20:47 Kolega ze szkolnej lawki gratuluje i pozdrawia rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camradekgb vivat szajbusy! IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 20:48 Chciałbym zobaczyć te pozytywne opinie z British Acedemy i Sorbonne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:51 >Teraz naukowiec szykuje się do ujawnienia kolejnych sensacji. - Na jesieni >wydam książkę, w której przedstawię rozwiązanie dwóch zagadek. Jakich, to na >razie tajemnica. Czy to prawda, że współautorem tej nowej książki ma być Stan Tymińsky ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit noblista 07.06.05, 20:59 naprawde przesada. teraz juz w artykulikach pisze sie "noblista". potem pewnie pan pisze do sorbony: ja jako nobista zachodniopomorski tid. przytocze jeszce raz ta anegdotka: zadaniem pana profesora swiatem rzadzi klub biltelberg w skaldzie m. in brzezinski, carter, balcerowicz "nie musze mowic jakiej narodowosci sa ci panowie" pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilderberg Re: noblista IP: *.dyn.optonline.net 08.06.05, 05:21 jak już to bilderberg pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: noblista 08.06.05, 10:08 nie rozumiem cię bleki, benon to wybitny naukowiec i wielki umysł. co do człowieka się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: noblista 09.06.05, 07:59 ja_aska napisała: > nie rozumiem cię bleki, benon to wybitny naukowiec i wielki umysł. co do > człowieka się nie wypowiadam. cieszy mnie ze akurat ty to mowisz. wielka wojowniczka z antysemityzmem. co benon zapisal sie do sld? bo tylko wobec czlonkow tej przewspanialej sitwy mas ztaka podwojna moralnosc. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: noblista 09.06.05, 08:40 bleki w tej swojej nienawiści do komuchów wpadasz w paranoję. nie, nie zapisał się. miałam z nim logistykę (nie miałam 5). wielki umysł: wiele zainteresowań, wiele wybitnych umiejętności. skąd wiesz, że Żydów miał na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: noblista 09.06.05, 20:10 ja_aska napisała: > bleki w tej swojej nienawiści do komuchów wpadasz w paranoję. nie, nie zapisał > się. miałam z nim logistykę (nie miałam 5). wielki umysł: wiele zainteresowań, > wiele wybitnych umiejętności. skąd wiesz, że Żydów miał na myśli? a kogo cyganow? nie rozumiesz ze jesli ktos analizuje polityke wspolczesna przez pryzmat narodowosci czlonkow tajemniczych klubow rzadzacych swiatem to raczej nie jest to osoba szczegolnie ciekawa i madra? i nie ma znaczenia czy mial na mysli zydow czy cyganow. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: noblista 09.06.05, 07:57 Gość portalu: bilderberg napisał(a): > jak już to bilderberg pacanie no opowiedz mi cos o tym wiecej. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent US Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: 83.168.96.* 08.06.05, 22:27 Prof. Szałek to uczony, którego wykłady porywały przy całej jego osobistej skromności. To mózg, przy którym powinniśmy się kłaniać w pas. Chylę czoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Absolwent US Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:37 Tak, Profesor jest genialny w swej prostocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: *.wzieu.univ.szczecin.pl 09.06.05, 16:16 hahahah Balcerowicz w Klubie, hahahha, jakbyś miał pojęcie black o czym piszesz, to byś takiej głupoty nie palnął...a laczego Balcerowicz nie może być w Klubie..... zadzwońcie do Profesora.... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne 09.06.05, 20:11 Gość portalu: ere napisał(a): > hahahah Balcerowicz w Klubie, hahahha, jakbyś miał pojęcie black o czym > piszesz, to byś takiej głupoty nie palnął...a laczego Balcerowicz nie może być > w Klubie..... zadzwońcie do Profesora.... no to nie mozesz zdardzic tej wspanialej tajemnicy dlaczego balcerowicz nie moze byc w klubie? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne 09.06.05, 08:35 .. brawo .. kolejny szczecinianin do listy pozytywnie zakreconych !! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne 09.06.05, 08:41 do tego zna japoński:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Long in Prof. Benon Szałek is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:49 Chciałem napisać po starosumeryjsku ale nie mam takiego edytora w komputerze. Może Prof. Szałek rozwiązałby teraz zagadkę sekty o której pisze Rzeczpospolita? Odpowiedz Link Zgłoś