Dodaj do ulubionych

Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne za...

IP: *.idea.pl 07.06.05, 18:25
IV Rok politologii pozdrawia ;)

Panie profesorze tak trzymać !!
Obserwuj wątek
    • Gość: AJW Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: *.htc.net 07.06.05, 20:47
      Kolega ze szkolnej lawki gratuluje i pozdrawia rowniez.
    • Gość: camradekgb vivat szajbusy! IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 20:48
      Chciałbym zobaczyć te pozytywne opinie z British Acedemy i Sorbonne.
      • Gość: Antyknajak Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:51
        >Teraz naukowiec szykuje się do ujawnienia kolejnych sensacji. - Na jesieni
        >wydam książkę, w której przedstawię rozwiązanie dwóch zagadek. Jakich, to na
        >razie tajemnica.
        Czy to prawda, że współautorem tej nowej książki ma być Stan Tymińsky ?
        • blackexit noblista 07.06.05, 20:59
          naprawde przesada. teraz juz w artykulikach pisze sie "noblista". potem pewnie pan pisze do sorbony: ja jako nobista zachodniopomorski tid. przytocze jeszce raz ta anegdotka: zadaniem pana profesora swiatem rzadzi klub biltelberg w skaldzie m. in brzezinski, carter, balcerowicz "nie musze mowic jakiej narodowosci sa ci panowie" pozdrawiam black
          • Gość: hans Re: noblista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:36
            was?
          • Gość: bilderberg Re: noblista IP: *.dyn.optonline.net 08.06.05, 05:21
            jak już to bilderberg pacanie
            • ja_aska Re: noblista 08.06.05, 10:08
              nie rozumiem cię bleki, benon to wybitny naukowiec i wielki umysł. co do
              człowieka się nie wypowiadam.
              • blackexit Re: noblista 09.06.05, 07:59
                ja_aska napisała:

> nie rozumiem cię bleki, benon to wybitny naukowiec i wielki umysł. co do
                > człowieka się nie wypowiadam.

cieszy mnie ze akurat ty to mowisz. wielka wojowniczka z antysemityzmem. co benon zapisal sie do sld? bo tylko wobec czlonkow tej przewspanialej sitwy mas ztaka podwojna moralnosc. pozdrawiam black
                • ja_aska Re: noblista 09.06.05, 08:40
                  bleki w tej swojej nienawiści do komuchów wpadasz w paranoję. nie, nie zapisał
                  się. miałam z nim logistykę (nie miałam 5). wielki umysł: wiele zainteresowań,
                  wiele wybitnych umiejętności. skąd wiesz, że Żydów miał na myśli?
                  • blackexit Re: noblista 09.06.05, 20:10
                    ja_aska napisała:

> bleki w tej swojej nienawiści do komuchów wpadasz w paranoję. nie, nie zapisał
                    > się. miałam z nim logistykę (nie miałam 5). wielki umysł: wiele zainteresowań,
                    > wiele wybitnych umiejętności. skąd wiesz, że Żydów miał na myśli?

a kogo cyganow? nie rozumiesz ze jesli ktos analizuje polityke wspolczesna przez pryzmat narodowosci czlonkow tajemniczych klubow rzadzacych swiatem to raczej nie jest to osoba szczegolnie ciekawa i madra? i nie ma znaczenia czy mial na mysli zydow czy cyganow. pozdrawiam black
            • blackexit Re: noblista 09.06.05, 07:57
              Gość portalu: bilderberg napisał(a):

> jak już to bilderberg pacanie

no opowiedz mi cos o tym wiecej. pozdrawiam black
    • sicil Od kiedy to k. noblista !? 08.06.05, 10:11
    • Gość: Absolwent US Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: 83.168.96.* 08.06.05, 22:27
      Prof. Szałek to uczony, którego wykłady porywały przy całej jego osobistej
      skromności. To mózg, przy którym powinniśmy się kłaniać w pas. Chylę czoła!
      • Gość: Inny Absolwent US Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:37
        Tak, Profesor jest genialny w swej prostocie!
      • Gość: ere Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne IP: *.wzieu.univ.szczecin.pl 09.06.05, 16:16
        hahahah Balcerowicz w Klubie, hahahha, jakbyś miał pojęcie black o czym
        piszesz, to byś takiej głupoty nie palnął...a laczego Balcerowicz nie może być
        w Klubie..... zadzwońcie do Profesora....
        • blackexit Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne 09.06.05, 20:11
          Gość portalu: ere napisał(a):

> hahahah Balcerowicz w Klubie, hahahha, jakbyś miał pojęcie black o czym
          > piszesz, to byś takiej głupoty nie palnął...a laczego Balcerowicz nie może być
          > w Klubie..... zadzwońcie do Profesora....

no to nie mozesz zdardzic tej wspanialej tajemnicy dlaczego balcerowicz nie moze byc w klubie? pozdrawiam black
    • enancjo Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne 09.06.05, 08:35
      .. brawo .. kolejny szczecinianin do listy
      pozytywnie zakreconych !!
      Enancjo
      • ja_aska Re: Naukowiec ze Szczecina rozwiązuje starożytne 09.06.05, 08:41
        do tego zna japoński:-)
    • Gość: Long in Prof. Benon Szałek is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:49
      Chciałem napisać po starosumeryjsku ale nie mam takiego edytora w komputerze.
      Może Prof. Szałek rozwiązałby teraz zagadkę sekty o której pisze Rzeczpospolita?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka